Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI AKÇAABAT’TA 23 NİSAN COŞKUSU CHP’DEN ALTERNATİF BAYRAM KUTLAMASI "OKUL-AİLE-ÇOCUK ÜÇGENİNDE SAĞLIKLI VE ETKİLİ İLETİŞİM" AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı BAŞKANLIK MAKAMI ÇOCUKLARIN DR ÇANKAYA’DAN BÜYÜKŞEHİRE DE AYNI TARİFE: BAŞKAN KAYNAR'DAN 23 NİSAN MESAJI Çebi’den 23 Nisan mesajı MUHTAR TOPSAKAL HIZLI BAŞLADI
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
 
KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI
ekte haberleri
 
Bal Ormanları İçin Arıcılara 2000 Adet Fidan Dağıtıldı
Orman Genel Müdürlüğü kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla birçok çalışma yürütmektedir bunlardan bir tanesi de arıcılık sektörünün desteklenmesi ve gelişimine yönelik çalışmalar yapmaktır
30 Mart 2024 Cumartesi 16:19

 
MESLEKTE BİR GÜN AÇILIŞI YAPILDI
Meslekte Bir Gün programının Açılışı Yapıldı
12 Aralık 2023 Salı 18:07

 
TİSKİ’DEN SU KESİNTİSİ UYARISI
Aşırı yağışlar nedeniyle su kaynaklarında oluşan bulanıklık nedeniyle Esiroğlu İçme Suyu Arıtma Tesisinde debi düşüklüğü meydana gelmektedir.
20 Haziran 2023 Salı 09:02

 
MESLEKTE BİR GÜNÜM PROJESİNİN KONUĞU HALİS GÜNEŞ
HALİS GÜNEŞ MESLEKTE BİR GÜNÜM PROJESİNİN KONUĞU OLDU
25 Nisan 2023 Salı 20:30

 
“Ata tohumlarımıza sahip çıkmak Anadolu’nun bereketinesahip çıkmaktır”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, gıda güvenliğinin her geçen gün önemini artırdığı dünyada tarımın gelecekteki güç savaşlarında en stratejik konulardan biri olacağını belirterek, “Anadolu topraklarını ata tohumlarımızı kullanarak ekeceğimiz ürünlerle güvenli ve kaliteli gıda deposu yapmak hepimizin önceliği olmalıdır” dedi.
17 Mart 2023 Cuma 17:40

 
"MESLEKTE BİR GÜN" PROJESİ GENİŞLİYOR..
Ağaçlı Ortaokulu 8.Sınıf öğrencileri Meslekte Bir Gün Projesini Ziyaret Etti
19 Ocak 2023 Perşembe 18:46

 
Akçaabat'ta "Meslekte Bir Gün" Projesi
Akçaabat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde (MTAL) “Meslekte Bir Gün” projesi gerçekleştirildi.
12 Ocak 2023 Perşembe 16:02

 
Tarımsal Öğretim Faaliyetinin Başlanmasının 177. Yılında ÜRETİM; BEREKETLİ OLSUN.
Türkiye`deki tarımsal eğitim-öğretim faaliyetleri Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul Yeşilköy`de 10 Ocak 1846 Ayamama Çiftliği`nde kurulan Mektebi Zirai Şahane ile başlamıştır. "Bu okula ilaveten "Ziraat Mekteb-i Âli" yani 1892 yılında Halkalı Yüksek Ziraat Okulu açılmış bunu, Bursa‘da kurulan "Ziraat Ameliyat Mektebi" izlemiştir.
9 Ocak 2023 Pazartesi 19:10

 
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI.
Demokratik bir toplumun en önde gelen unsurlarından biri olan, halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkının kullanılmasına aracılık eden basın kuruluş ve mensupları oldukça önemli bir hizmeti yerine getirmektedir.
9 Ocak 2023 Pazartesi 18:25

 
SERMAYEYE DEĞİL EMEKÇİYE BÜTÇE
Meclisin gündeminde olduğu ve plan görüşmelerinde bakanlıklara ayırılan bütçelerde yurttaşlardan yana bütçe yapılması gerekmektedir.
6 Aralık 2022 Salı 07:29

 
Pehlevan Fındık; Milattan Önce Bile Bu Kadar Değersiz, Üreticisi Umutsuz ve Çaresiz Değildi!
Fındık “M.Ö. 2838 yıllarında Çin’de yetiştiriciliğinin yapılan fındığın, Tanrı’nın insanlara ihsan eylediği beş kutsal meyveden birisi olduğu bildirilmektedir.” Milattan önceye dayanan geçmişinde bu kadar değersiz ve üreticisini umutsuz, çaresiz ve belirsizlik içerisinde bırakmad
22 Ağustos 2022 Pazartesi 18:27

 
Kız isteme dönüşü kazada ölen anne ile oğlu son yolculuğuna uğurlandı
Yalova’dan kız istemekten dönerken Samsun’da geçirdikleri trafik kazasında hayatlarını kaybeden anne ile oğlu bugün Trabzon’un Akçaabat ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.
30 Temmuz 2022 Cumartesi 16:04

 
HALİS GÜNEŞ'TEN 15 TEMMUZ MESAJI
15 Temmuz 2016'da o kara gecede Milletimiz tek vücut olarak darbeci zihniyetin karşısında dimdik durdu ve ülkemizi sekteye uğratmak isteyenlere geçit vermediler.
15 Temmuz 2022 Cuma 17:55

 
Karamollaoğlu Trabzon Basını ile Buluştu.
Yomra da bir otelde Trabzon basını ile bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, güncel konuların yanında Saadet Partisinin gelecekte neler yapabileceği hakkında da bilgi verdi.
25 Haziran 2022 Cumartesi 16:08

 
AFAD uyardı! kuvvetli yağış bekleniyor
AFAD'tan yapılan açıklamaya göre "Trabzon’da bugun gece saatlerinden itibaren yağışların çok kuvvetli yağış şeklinde olması beklenmektedir.
21 Haziran 2022 Salı 19:10

 
Fatih Erbakan: Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisiyiz
Hem iktidarın, hem de Altılı Masa’nın çözüm üretmekten uzak söylem ve tavırlarından dolayı vatandaşın, her iki taraftan ümidini kestiğini kaydeden Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, üye sayılarından da görüldüğü üzere milletin, akın akın çare olarak gördüğü Yeniden Refah Partisi’ne koştuğunu ve partilerinin Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu söyledi.
13 Haziran 2022 Pazartesi 17:19

 
I. Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen “I. Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu” 16 farklı oturumda 7 farklı ülkeden alanında yetkin 63 katılımcının konuşmalarıyla tamamlandı.
30 Mayıs 2022 Pazartesi 15:34

 
Bilimsel Eczacılığın Kuruluşunun 183. Yıl Dönümü Kutlandı
18.Bölge Trabzon Eczacı Odası Çetin Kansız, Sosyal Güvenlik Kurumu’na Yapılan Kamu Kurum Iskontosunun Eksik Yapılmasından Dolayı Hastalarımız Ve Eczacı Meslektaşlarımız Zarar Görmektedir.
15 Mayıs 2022 Pazar 17:59

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.
30 Nisan 2022 Cumartesi 13:21

 
"Çift Bozan Vergisi"
Osmanlıdaki "Çift Bozan Vergisi" ile Rusya-Ukrayna Savaşının bize Öğrettiği; "Gıda Tedarik Zincirinin Yeniden İnşa Süreci" Osmanlı Devleti, çok kültürlü yapısıyla geniş coğrafyalarda hüküm sürmekteydi.
25 Nisan 2022 Pazartesi 10:31

 
Osmanlıdaki "Çift Bozan Vergisi" ile Rusya-Ukrayna Savaşının bize Öğrettiği; "Gıda Tedarik Zincirinin Yeniden İnşa Süreci"
Osmanlı Devleti, çok kültürlü yapısıyla geniş coğrafyalarda hüküm sürmekteydi.
13 Mart 2022 Pazar 10:37

 
SAĞLIĞIMIZ,HİLEBAZların ELİNDE.
Türkiye’de son dönemde gıda maddelerinde yapılan sahteciliklerde büyük bir artış görülmektedir.
2 Mart 2022 Çarşamba 18:53

 
Tarım Eğitiminin Başlamasının 176. yılı herkese kutlu olsun
Türkiye`deki tarımsal eğitim-öğretim faaliyetleri Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul Yeşilköy`de 10 ocak 1846 Ayamama Çiftliği`nde kurulan Mektebi Zirai Şahane ile başlamıştır.
11 Ocak 2022 Salı 07:37

 
ZMO BAŞKANI PEHLEVAN'DAN BÜTCE ELEŞTİRİSİ
Türkiye tarımsal üretim faaliyetleri ve temel ihtiyaç maddesi olan gıda üretimi üzerindeki etkileri dövizdeki artışın tarımsal üretimde kullanılması gereken girdilerin maliyetlerini doğrudan etkilemektedir. Bunlar da gübre, mazot, yem, tohum, ilaç gibi girdilerdir.
13 Aralık 2021 Pazartesi 16:14

 
Dünya uygarlığının temeli Mezopotamya’da atılmıştır.
Tarım da uygarlığın bir parçası olarak her geçen gün önemini hissettirmektedir. Ancak, hızlı nüfus artışı, tarım arazilerinin amaç dışı kullanılması, iklim değişikliği ve doğal kaynakların tahribi gibi nedenler yüzünden tarım küresel anlamda tehdit altındadır.
22 Kasım 2021 Pazartesi 17:45

 
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı’ndan Üreticilere Makina Ekipman Desteği % 50 Hibe Eğitimi
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU eğitim programı hakkında şunları belirtti; “Tarım ve Orman Bakanlığı (Tebliğ No:2020/24 (D.T. 2021/34) "Tarıma Yatırım, Geleceğe Yatırımdır" sloganıyla uygulamaya koyduğu birçok program ile sektöre yatırım yapanları desteklemeye devam etmektedir.
19 Kasım 2021 Cuma 17:44

 
DAHA İYİ ÜRETİM, DAHA İYİ BESLENME, DAHA İYİ BİR ÇEVRE VE DAHA İYİ BİR YAŞAM MÜMKÜN
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO)’nun "Dünya Gıda Günü" dolayısıyla belirlediği farklı bir tema bağlamında her yıl 16 Ekim tarihinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir.
15 Ekim 2021 Cuma 19:55

 
AKÇAABAT’TA PARKLAR DAHA SAĞLIKLI VE GÜVENLİ
Akçaabat Belediyesi şehrin tamamındaki çocuk oyun parklarında yıkama ve dezenfekte çalışmaları yapıyor.
29 Eylül 2021 Çarşamba 17:50

 
DOĞU KARADENİZ’İN YEŞİL KARINCALARI!
Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, Doğu Karadeniz illerine yapılan yatırımlarla illerimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor. Ülkemizin en çok yağış alan Doğu Karadeniz Bölgesinde şüphesiz ki dere ıslahları da büyük önem arz etmektedir.
24 Eylül 2021 Cuma 00:35

 
Sığınmacılar ve Altındağ olayları…
Uzun zamandanberi ülkemizin gündemine oturan “Sığınmacılar” proplemi hala hızını ve güncelliğini hiç kaybetmeden devam etmektedir.
13 Ağustos 2021 Cuma 16:26

 
Başkan Sarıalioğlu’ndan yarım asırlık esnafa teşekkür belgesi
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, meslekte 40 yılını aşmış esnaflara teşekkür plaketi takdim etti.
11 Ağustos 2021 Çarşamba 12:20

 
Çebi: Dünya ticaretine yön vereceğiz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Kanal İstanbul’un Türkiye’yi küresel ölçekte dünya ticaretinin en önemli kavşak noktası haline getireceğini söyleyerek “Bu sayede bağımsız ve güçlü bir milli ekonominin sürdürülebilirliği ile milli egemenlik alanımızda sahip olduğumuz jeopolitik potansiyelimizin hayata geçirilmesi sağlanacaktır.” dedi.
28 Haziran 2021 Pazartesi 10:04

 
Akçaabat İMKB Anadolu Lisesinin TÜBİTAK Başarısı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması; Türkiye geneli 12 bölgede gerçekleştirilen ve lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenleniyor.
9 Haziran 2021 Çarşamba 07:07

 
AKÇAABAT’TA ÇÖP KONTEYNERLERİ YIKANARAK DEZENFEKTE EDİLİYOR
Akçaabat Belediyesi; Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde düzenli olarak çöp konteyneri yıkama çalışmaları için, Çöp Konteyneri Yıkama ve Dezenfekte aracını hizmete aldı.
26 Mayıs 2021 Çarşamba 18:34

 
TAĞŞİŞ İLE TAKLİT!..
Türkiye’de son dönemde gıda maddelerinde yapılan sahteciliklerde büyük bir artış görülmektedir.
19 Nisan 2021 Pazartesi 21:24

 
Bartın Üniversitesi’ndeki sempozyumda ‘Akıllı Sağlık’ konusu ele alındı
Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından gerçekleştirilen sempozyumda yurt içi ve yurt dışından konuşmacıların katılımıyla sağlık hizmetleri alanında yaşanan değişim ve gelecekteki uygulamalar ele alındı.
11 Nisan 2021 Pazar 00:30

 
ÇEBİ SERT TEPKİ GÖSTERDİ
Çebi: “Emeklilik yaşamlarını emperyalizm hülyalarıyla geçiren vesayet zincirinin çürümüş halkaları, FETÖ kırıntıları, bildiri paçavrasıyla Türkiye’nin istiklâl ve istikbaline kast etmektedirler. Hadlerini bilsinler, haddi aşmasınlar.” dedi.
4 Nisan 2021 Pazar 14:18

 
ÇEBİ KADINLAR ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada kadınlara saygının değer vermekten geçtiğini söyleyerek “Kadınlarımız sadece yılda bir kez kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde değil her daim baş tacımızdır.” dedi.
7 Mart 2021 Pazar 09:45

 
Türkler ve Kürtler
Evet, Türkler ve Kürtler çok uzun zamandan beri bu topraklarda beraber yaşamış değişik şekillerde birbirlerine bağlanmış olup, kopmaları da mümkün gözükmemektedir.
19 Şubat 2021 Cuma 18:22

 
EMEK-SERMAYE İKİLEMİNDE BİR ASGARİ ÜCRET ELEŞTİRİSİ
Küresel Sermayenin sömürü aracı kapitalizmin, alternatifsizliğini ilan etmesi, ekonomik, sosyal ve politik düzlemde tüm dünyayı egemenliği altına alan neo-liberal ideoloji ile emeğin yeryüzü hâkimiyetini önemsizleştirme çabası, emek sermaye çatışmasını körüklemektedir.
23 Ocak 2021 Cumartesi 19:07

 
Türkiye`deki tarımsal eğitim-öğretim faaliyetinin Başlamasının 175. yılı kutlama mesajı
Türkiye`deki tarımsal eğitim-öğretim faaliyetleri Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul Yeşilköy`de 10 Ocak 1846 Ayamama Çiftliği`nde kurulan Mektebi Zirai Şahane ile başlamıştır.
9 Ocak 2021 Cumartesi 00:00

 
BAK:AKÇAABAT HALKINA NEDEN KİMSE BİR ŞEY SORMUYOR?
CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak “Akçaabat Hükümet Konağı’nın Gerçekten Ek Binaya İhtiyacı Var Mı?”
14 Aralık 2020 Pazartesi 18:24

 
Bor büyük bir mucize olabilir mi?
Yapılan ve halen devam çok sayıdaki çalışmalar göstermektedir ki bor, başta COVİD-19 ve KANSER olmak üzere pek çok hastalığın tedavisinde etkin bir rol oynamaktadır.
8 Aralık 2020 Salı 19:09

 
Akçaabat'ta Dezenfektan Çalışmaları Devam Ediyor
Akçaabat Belediyesi, pandemi tedbirleri kapsamında ilçede bulunan kamu alanlarını ve ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyor.
28 Kasım 2020 Cumartesi 19:18

 
Bağırsağınız ne kadar sağlıklı?
Son yıllarda yapılan araştırmalar göstermektedir ki bağırsak mikrobiyatası (bağırsak florası) bozulması pek çok hastalıkta kök sebebi oluşturmaktadır.
21 Kasım 2020 Cumartesi 17:23

 
Meteorolojiden Uyarı
Kuvvetli Yağış Beklenmektedir.
10 Ağustos 2020 Pazartesi 00:28

 
GÜNER İSTEDİ, BAŞKAN EKİM DESTEK VERDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi Meclis üyesi Aslan Güner Meclis toplantısında Haçkalı Baba Devlet Hastanesi yanında bulunan üst geçide asansör yapılması konusunda istekte bulundu.
9 Temmuz 2020 Perşembe 21:15

 
Çoruh Edaş’tan Dolandırıcılık Uyarısı
Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde elektrik dağıtım hizmeti vermekte olan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş.(Çoruh EDAŞ), şirket kimliğini ve şirket çalışanlarının bilgilerini kullanarak dolandırıcılık teşebbüsünde bulunulmasına karşı kamuoyunu bilgilendiriyor…
2 Temmuz 2020 Perşembe 10:47

 
Turkcell yabancı tedarikçilerle anlaşmalarını yerel para birimi üzerinden yapacak
Turkcell, Çinli telekomünikasyon ekipmanı üreticileri ile gelecekteki ticaret anlaşmalarını Çin yerel para birimi ile yapma konusunda anlaştı.
22 Haziran 2020 Pazartesi 00:57

 
KISITLAMALAR GERİ GELEBİLİR
Gerek ülkem ve gerekse dünya büyük bir belayla baş etmek için mücadele etmektedir. Nasıl çıktığı hakkında pekte bir bilgimiz yok.
16 Haziran 2020 Salı 10:16

 
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden Basın Duyurusu
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü olarak Bakanımız Sn. Zehra Zümrüt Selçuk ve Kurum Başkanımız Sn. İsmail Yılmaz’ın koordinatörlüğünde dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sürecinde de hiçbir aksaklığa mahal vermeden hizmet vermeye devam etmekteyiz.
15 Mayıs 2020 Cuma 10:21

 
Başkan Kurukız Berber Esnafına Maske ve Siperlik Dağıttı
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın talimatıyla, ilçede faaliyet gösteren berber ve kuaför iş yerleri belediye ilaçlama ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Kurukız daha sonra esnafı ziyaret ederek maske ve siperlik dağıttı.
13 Mayıs 2020 Çarşamba 04:29

 
CEMİL PEHLEVAN UYARDI
Dünyada ve Ülkemizde salgın nedeniyle ciddi bir sınavdan geçmektedir. Bu sınavdan başarılı bir şekilde çıkmalıyız, çıkmak zorundayız.
7 Mayıs 2020 Perşembe 16:06

 
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Milletvekili Muhammet Balta’dan 1 Mayıs Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum" dedi.
30 Nisan 2020 Perşembe 06:51

 
ZMO Başkanı Uyarıyor.
Çin'in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde Aralık 2019'da ortaya çıkan ve tüm Dünyayı etkisi altına allan korona virüs (Covid-19) ülkemiz ve ilimiz arıcılığına olması muhtemel etkilerini en aza indirilmesi çok büyük önem arz etmektedir.
26 Nisan 2020 Pazar 16:48

 
ADEM ÇELİK'TEN AÇIKLAMALAR
Değerli kardeşlerim... Son günlerde tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsle devlet millet el ele mücadele etmekteyiz.
9 Nisan 2020 Perşembe 17:48

 
TRABZON BAROSU 5 NİSAN DÜNYA AVUKATLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
Covid 19 salgını nedeniyle dünyamız ve ülkemiz çok zor bir dönemden geçmektedir.Her dönemin koşulları kendi kahramanlarını yaratır.
5 Nisan 2020 Pazar 19:26

 
KORONAVİRÜS DEZENFEKTE ARACIMIZ İLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Yeni Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı aldığı tedbirler doğrultusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Akçaabat Belediyesi, Koronavirüs Dezenfekte Aracı ile İlçe genelindeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
1 Nisan 2020 Çarşamba 17:51

 
İLAÇLAMA VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR
Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yeni tip koronavirüs (Covid-19) açıklamasının ardından Akçaabat Belediyemiz tarafından sürdürülen ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları sıklaştırıldı.
20 Mart 2020 Cuma 16:01

 
AKÇAABAT BELEDİYEMİZCE CORONA VİRÜSÜ TEDBİRLERİ ALINIYOR
Belediyemizce vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerlerde dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor.
16 Mart 2020 Pazartesi 14:40

 
SAĞLIĞA ÖNEM VERİYORUZ
Kanberoğlu Turizm Seyahat tüm yolcu otobüslerini sefere çıkmadan ilaçlayarak dezenfekte ediyor
15 Mart 2020 Pazar 14:38

 
ETKİNLİKLER İPTAL EDİLDİ
Çin Halk Cumhuriyetinin Wuham Şehrinde ortaya çıkan “2019-nCoV” adlı yeni korona virüs vaka sayısının komşu ülkeler de dahil olmak üzere Dünyanın birçok ülkesinde artmakta olduğu müşahede edilmektedir.
12 Mart 2020 Perşembe 10:39

 
Trabzon Valiliği'nden yasak
Trabzon Valiliği, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Suriye’de yürütmekte olduğu askeri operasyonları eleştirmeyi amaçlayan veya bu operasyonların sonlandırılması amacıyla kamuoyu oluşturmaya yönelik toplantıları, gösteri yürüyüşü, basın açıklaması, açlık grevi, oturma eylemi, stant açma, imza kampanyası düzenleme, çadır kurma, meşale yakma, el ilanı/bildiri/broşür dağıtma, protesto eylemi ve benzeri türdeki tüm eylem ve etkinlikleri 10 günlük süre ile yasakladığını açıkladı.
5 Mart 2020 Perşembe 18:34

 
AKÇAABAT MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TESİSAT TEKNOLOJİSİ VE İKLİMLENDİRME ALANI
Tesisat teknolojisi ve iklimlendirme sektörü, ülkemizde hızla yayılan ve genişleyen, sürekli ve dinamik bir gelişim içindedir. Teknolojinin gün geçtikçe ilerlemesiyle birlikte ülkemizde soğutma ve iklimlendirme alanları da gelişmektedir.
18 Şubat 2020 Salı 16:54

 
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri
Bilişim Teknolojileri alanı, Piyasada bilişim alanında hizmet üretebilecek vasıflı işgücü elemanı yetiştirilmektedir.
12 Şubat 2020 Çarşamba 17:16

 
KARLA MÜCADELEYE DEVAM EDİYORUZ
Akçaabat Belediyesi ekipleri, şiddetli kar yağışı nedeniyle beslenmekte zorluk yaşayan sokak hayvanlarına yiyecek dağıttı.
10 Şubat 2020 Pazartesi 13:01

 
Bartın Üniversitesinde ‘Sıfır Atık Projesi’ ile 400 ağaç kesilmekten kurtarıldı
Bartın Üniversitesi yerleşkelerinde başarıyla yürütülen ‘Sıfır Atık Projesi’ ile 2019 yılında 47 ton 126 kilogram atık toplanarak, 400 ağaç kesilmekten kurtarıldı ve önemli miktarda tasarruf sağlandı.
4 Şubat 2020 Salı 18:34

 
Gıdayı yöneten, Dünyayı yönetir.
Tarım, nüfusun beslenmesini sağlamanın yanı sıra milli gelire, istihdama, dış ticarete, tarıma dayalı ve tarıma bağlı sanayilere yaptığı katkıdan dolayı sosyal ve ekonomik açıdan stratejik öneme sahip sektör olarak kabul edilmektedir.
28 Ocak 2020 Salı 18:47

 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun.
"Günün 24 saati, haftanın 7 günü görev başında olan medya çalışanları önemli bir kamu görevini ifa etmektedir.
11 Ocak 2020 Cumartesi 10:17

 
Nice 174. Yıllara
Türkiye`deki tarımsal eğitim-öğretim faaliyetleri Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul Yeşilköy`de 10 Ocak 1846 Ayamama Çiftliği`nde kurulan Mektebi Zirai Şahane ile başlamıştır. "Bu okula ilaveten "Ziraat Mekteb-i Âli" yani 1892 yılında Halkalı Yüksek Ziraat Okulu açılmış bunu, Bursa‘da kurulan "Ziraat Ameliyat Mektebi" izlemiştir.
9 Ocak 2020 Perşembe 18:09

 
Bakan Pekdemir Trabzon'da yangını açıkladı
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pekdemirli, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde son 2 gündür 75 yangın çıktığını belirterek “38 tanesi söndü, 17 yangın hala devam etmekte. Ancak bu 17 yangının 15 tanesi kontrol altına alındı. 2 tane yangınımız hala tam anlamıyla kontrol altına alınamamış ama 15 yangın soğutma ve söndürme çalışmaları devam ediyor. Kontrol altına alınmamış yangınlarımızdan 2 tane önemli yangınımız var” dedi.
26 Aralık 2019 Perşembe 00:00

 
BU MİLLETİN YAKASINI BIRAKIN
Değerli Okurlar,Hayat her yönü ile bir şekilde devam etmekteyken, siyasi yönden de hareketliliğini korumaktadır.
29 Kasım 2019 Cuma 14:59

 
BASINA VE KAMUOYUNA
Fındıklı Belediyesi 31 Mart seçimlerinden sonra Toplumcu belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını Fındıklı halkı ile birlikte yürütmektedir.
22 Ekim 2019 Salı 12:25

 
Ayrılsakda Beraberiz
Akçaabat Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ailesi emekliye ayrılan personel için düzenlenen yemekte bir araya geldi.
16 Ekim 2019 Çarşamba 15:16

 
METEROROLOJİK UYARI
Trabzon genelinde kuvvetli sağanak yağış beklendiğinden, vatandaşlarımızın taşkın, su baskını ve heyelanlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
27 Haziran 2019 Perşembe 17:32

 
1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ KUTLU OLSUN
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin gelişme ve kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm işçi ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.
1 Mayıs 2019 Çarşamba 00:47

 
NİSAN AYI TARIMSAL FAALİYETLER
Nisan ayının son çeyreğine girdiğimiz bu dönemde tarımsal faaliyetlerde ki uygulamaları hayata geçirmemiz gerekmektedir.
24 Nisan 2019 Çarşamba 19:07

 
Yönetici Gelişimi
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü´nün Yönetici Gelişim Planı ilçemizde etkili şekilde uygulanmaya devam edilmektedir.
12 Nisan 2019 Cuma 17:23

 
Tarım Eğitiminin başlamasının 173. Yıl dönümü
Türkiye`deki tarımsal eğitim-öğretim faaliyetleri Osmanlı İmparatorluğu döneminde İstanbul Yeşilköy`de 10 ocak 1846 Ayamama Çiftliği`nde kurulan Mektebi Zirai Şahane ile başlamıştır.
10 Ocak 2019 Perşembe 16:52

 
BAKAN SOYLU:ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜK
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bugün Rize’de hiç beklemedikleri ve ummadıkları bir olayla karşı karşıya kaldıklarını belirterek “Üzüntümüz büyük. Çok sevdiğimiz aynı zamanda da gelecekte çok iyi bir yöneticilik yapacak kardeşimizi kaybettik” dedi.
12 Aralık 2018 Çarşamba 08:03

 
Başkan:Akçaabatlı zarar görür,Turist gelmez.
Akçaabat, turizm konusunda ilerleme kaydetmekte her geçen gün çekim merkezi haline gelmektedir.
26 Kasım 2018 Pazartesi 15:52

 
Beşköy’de asfalt mutluluğu
Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahallesi Muhtarı Adnan Aydın, mahallelerinde gerçekleştirilmekte olan asfaltlama çalışmalarından ötürü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.
24 Eylül 2018 Pazartesi 00:00

 
AK Parti 17 Yaşında
14 Ağustos 2011 tarihinde AK Parti “Bir millet aşkı hikâyesi” olarak başlamış ve inancı olan değerlerinden en küçük bir sapma olmadan yoluna devam etmektedir.
14 Ağustos 2018 Salı 17:52

 
SIĞINILAN ÜLKE ; TÜRKİYE
Bu yaz okuduğum kitap Zülfü LİVANE’LİNİN “Huzursuzluk “ adlı kitaptı. Kitap Mardinli Hüseyin ile Ezidi Melek şah arasında geçmekteydi. Kitabı okumaktan büyük keyif aldım.
13 Ağustos 2018 Pazartesi 19:20

 
DENİZİN GÖZÜNÜ TOPRAKLA DOYURUYORUZ!
Torağın insan yaşamındaki önemi daha ilk çağlardan beri anlaşılmış olup, arkeolojik araştırmalar toprağın ilk insanlar tarafından bitki yetiştirmek amacıyla kullanılmasının Milattan en az 8000 yıl önce başladığını göstermektedir.
13 Temmuz 2018 Cuma 18:12

 
MESLEKİ EĞİTİMDE SINAVLAR DEVAM EDİYOR
Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi 19 06 2018 ile 29 06 2018 tarihleri arasında yapılan kalfalık ve ustalık sınavlarında 188 Kalfa adayı 94 Usta adayı sınavlarını yapmaya devam etmektedir
28 Haziran 2018 Perşembe 18:07

 
Türkiye güçlendi
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Değirmendere Mahallesi’nde hemşehrilerini ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sağlanan güçlü destekten ötürü teşekkür etti.
26 Haziran 2018 Salı 19:16

 
KESİLMEKTEN KURTARILDI
TRABZON'un Beypınar yayla yolunda genişletme çalışmasına engel olan ve kesilmeye kıyılamayan asırlık gürgen ağacı için yetkililer harekete geçti. Alt tarafına ilave ödenekle duvar örülen ve dolgu yapılan yol genişletildi, ortada kalan ağaç da kesilmekten kurtarıldı.
20 Haziran 2018 Çarşamba 07:53

 
GIDA TERÖRÜ NASIL BİTER…?
ÇOK DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI Türkiye’de son dönemde gıda maddelerinde yapılan sahteciliklerde büyük bir artış görülmektedir.
23 Mayıs 2018 Çarşamba 15:08

 
RAMAZANDA GIDA ALIŞ VERİŞLERİNDE DİKKAT
Yaz mevsiminde yapılacak alışverişlerde daha dikkatli olunması gerekmektedir.
21 Mayıs 2018 Pazartesi 15:18

 
YÜKSEKTE ÇALIŞMA ANLATILDI
Karadeniz Teknik Akademi tarafından ‘Uygulamalı Yüksekte Çalışma’ Konferansı gerçekleştirildi. İşçilere iş sağlığı ve güvenliğinin teorik ve uygulamalı olarak anlatıldığı konferansa yoğun katılım oldu
16 Nisan 2018 Pazartesi 16:24

 
GÜMRÜKÇÜOĞLU HERKESİ KONGREYE DAVET ETTİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un bugün başlayan olağanüstü genel kurulunun, Bordo-Mavili camianın her açıdan gücüne güç katacağına yürekten inandığını ifade ederken başta kongre üyeleri olmak üzere tüm Trabzonspor taraftarlarını yarın gerçekleştirilecek olan seçimli genel kurula katılmaya davet etti.
7 Nisan 2018 Cumartesi 00:00

 
Trabzonspor'a aday olacak mı? Açıkladı
Trabzonspor’un bir önceki seçiminde başkanlığı kıl payı kaçıran, Trabzonspor camiasının yürekten desteklediği isimlerin başında gelen işadamı Celil Hekimoğlu başkanlığa aday olup olmayacağını açıkladı.
9 Mart 2018 Cuma 00:13

 
MESLEKİ EĞİTİMDE USTALIK SINAVLARI DEVAM EDİYOR
Akçaabat Mesleki ve Eğitim Merkezinden Yapılan Açıklamada Şubat 2018 dönemi kalfalık ve ustalık sınavlarına başlamış ve devam etmektedir.
31 Ocak 2018 Çarşamba 20:03

 
VİYADÜK DİREĞİNE ÇARPTI
Trabzon’un Of ilçesi Çaykara yolu giriş mevki sahil yolu üzerinde sabah saatlerinde Trabzon yönünden Rize istikametine gitmekte olan malzeme yüklü tır viyadük direğine çarptı. Kazada araç sürücüsü ağır yaralandı.
15 Aralık 2017 Cuma 18:43

 
BAKANLIKLARIN DESTEKLERİNE KADAR YAKINIZ
Son yıllarda kırsal istihdamı geliştirmek, kente göçü önlemek, genç nüfusu tarım faaliyetleri alanı içerisinde tutmak adına Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı birçok alanda destekler vermektedir.
6 Aralık 2017 Çarşamba 17:28

 
ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI
Çok ilginç olaylar olmakta. Bu olaylar zannı galibimce yakın bir gelecekte büyük bir savaşın belirtileri olabilir.
25 Kasım 2017 Cumartesi 18:03

 
Öğretmenlerden Gümrükçüoğlu’na hizmet teşekkürü
Yavuz Selim Anadolu Lisesi öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret ederek eğitime verdiği destekten ötürü teşekkür ettiler.
23 Kasım 2017 Perşembe 18:06

 
Gedikli'den 29 Ekim Mesajı
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ’29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde çok değerli, çok büyük işler başardık. Bunu hatırlamazsak, gelecekte daha büyük işler yapma konusunda kendimizde yeterli enerjiyi bulamayabiliriz" ifadelerine yer verdi.
28 Ekim 2017 Cumartesi 17:37

 
MHP'den Basın Açıklaması
Son günlerde yaşanan ekonomik süreci takip ettiğimizde artan vergi yükü vatandaşlarımızın sırtına çok büyük bir yük olmaya devam etmektedir. Motorlu taşıtlar vergisinin %40’dan %25’e düşürülmesi bile aslında ölümü gösterip sıtmaya razı etmektir.
19 Ekim 2017 Perşembe 11:56

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
23 Nisan günü gerçekleşen en önemli olayları Tarihte Bugün sayfalarına ekleyebilir ve Ana Sayfada görüntülenmelerini sağlayabilirsiniz.
1827 William Rowan Hamilton, Işık Sistemleri Teorisi'ni hazırladı.
1920 TBMM ilk kez toplandı.
1935 Polonya'da Anayasa'nın kabulü.
1945 Doğan Kardeş dergisinin ilk sayısı yayımlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur