

Akçaabat’ın Söğütlü Mahallesi bugün acı bir haber yaşandı. Edinilen bilgilere göre, bir sitede ikamet eden ve henüz kimliği belirlenemeyen genç bir kadın, binanın 9. katından düşerek hayatını kaybetti.
Çevredeki vatandaşların durumu fark ederek ihbarda bulunması üzerine, bölgeye hızla sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, genç kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.
Güvenlik güçleri olayın yaşandığı bölgede geniş çaplı inceleme başlatırken, genç kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna kaldırıldı.
Olayın intihar mı yoksa kaza mı olduğu yönündeki inceleme çok yönlü olarak sürdürülüyor.
Yapılan araştırmalar sonucunda, hayatını kaybeden genç kızın, Tütünspor eski yöneticilerinden Fazıl Tuylu'nun kızı olduğu öğrenildi.
kaynak:akçaabatyenihaber
Haber Yorumları































