Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET Baş BELASI KOKARCA!... KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN SALACIK'TA AÇIKLAMA EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BİR DİZİ ZİYARET
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
Çebi, AİHM’nin Osman Kavala kararına sert tepki gösterdi
 

Çebi, AİHM’nin Osman Kavala kararına sert tepki gösterdi

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin Türkiye'nin Osman Kavala davasında Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'ni ihlal ettiğini duyurması ve mahkemenin aldığı karar doğrultusunda Türkiye'nin Avrupa Konseyi üyeliğinin askıya alınması gündeme gelmesinin ardından değerlendirmede bulundu.

12 Temmuz 2022 Salı 16:00
Yazdır

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin Türkiye'nin Osman Kavala davasında Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'ni ihlal ettiğini duyurması ve mahkemenin aldığı karar doğrultusunda Türkiye'nin Avrupa Konseyi üyeliğinin askıya alınması gündeme gelmesinin ardından değerlendirmede bulundu. Bosna’da yaşanan katliama Avrupa’nın göz yummasını hatırlatan Çebi, “Avrupa’nın adaleti eşkıya sürüsünün adaletidir. Avrupa’nın adalet anlayışı; Zulüm, işkenceye ve katliama dayanan ses çıkarmayan bir adalet anlayışıdır. Avrupa medeniyeti çökmüş durumda insanlıktan uzan insafsız bir anlayıştır” dedi.


“AJAN OSMAN KAVALA İÇİN ADALET ARIYORLAR”

Çebi, AİHM’nin aldığı kararın ardından Avrupa’nın adalet anlayışını şu şekilde eleştirdi, “Avrupa’nın adaleti eşkıya sürüsünün adaletidir. Avrupa’nın adalet anlayışı; Zulüm, işkenceye ve katliama dayanan ses çıkarmayan bir adalet anlayışıdır. Avrupa medeniyeti çökmüş durumda insanlıktan uzan insafsız bir anlayıştır. Avrupa insan hakları bu günlerde yine gündemine aldığı Osman Kavala’dan anlıyoruz ki çok büyük teröristtir. Vize verirken vatandaşlarımızı aylarca süründüren Avrupa teröristlere anında vize veriyor göçmenlere kapıları kapatan Avrupa kaçak yolla giren binlerce teröriste kucak açıyor.  Mesele Türkiye düşmanı kim varsa onlara ev sahipliği yapıyor. Bunların başında Osman Kavala geliyor. Ajan Osman Kavala için adalet arıyor.  Sırf Avrupa ısrar ettiği için Osman Kavala daha da şüpheli olarak irdelenmeli.”

“BOSNA SOYKIRIMINA SEYİRCİ KALDILAR”

“Daha dün seneyi devriyesini yaşadığımız Bosna soykırımı Avrupa’nın tam göbeğinde ve hala adalet aranıyor. Yıllarca sesi çıkmayan Sadece seyirci olarak da kalmayan soykırıma destek veren Avrupa şimdi adaleti terörist Osman Kavala da arıyor. Binlerce Müslüman’ın naaşı bile yeni yeni bulunarak şehitliğe götürülmekte. Ve o şehitlerin götürüldüğü katliamın yapıldığı şehir Serebrenitsa… Bir Sırp şehri.  O şehrin yol güzergahında Bosnalı kardeşlerimizi şehit eden Sırp askerlerin tek tek resimleri asılıyor.”

“AB VATANDAŞLARI AVRUPA ADALETİNE GÜVENMİYOR”

Adalet arıyor Avrupa bizim taşeronlar destek veriyor. Üstat rahmetli Abdurrahim Karakoç ne güzel ifade etmiş; bu içimizdeki hainleri Mıgırdıç'ı sever de Osman'ı sevmez zındık. İti-domuzu sever, insanı sevmez zındık. İster ki diz üstüne çökertilsin Türkiye. Ekmeğini yer amma vatanı sevmez zındık. AB vatandaşlarının yüzde 61’i Avrupa adaletine güvenmiyor ve inanmıyor. Avrupa dünyada haksızlık karşısında susan dilsiz şeytanın net ifadesidir. Toprak utandı, çocukları bağrına basarken. Kuşlar utandı, masmavi gökyüzünde süzülürken. Ağaç utandı, çiçek utandı. Bu neyin nesi diye. Gül utandı, rengini kan kırmızıdan aldı diye. Barış utandı, kanatlarına ölü çocuklar takıldı diye. Bir Avrupa ABD İsrail utanmadı.”


Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Ortahisar, İlçe, Başkanı, Selahaddin, Çebi, Avrupa, İnsan, Hakları, Mahkemesinin, Türkiye'nin, Osman, Kavala, davasında, Avrupa, İnsan, Hakları, Sözleşmesi'ni, ihlal, ettiğini, duyurması, ve, mahkemenin, aldığı, karar, doğrultusunda, Türkiye'nin, Avrupa, Konseyi, üyeliğinin, askıya, alınması, gündeme, gelmesinin, ardından, değerlendirmede, bulundu,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1485 Davutpaşa Lisesi, dönemin sadrazamı Davut Paşa tarafından 'Mekteb-i Sübyan' adıyla kuruldu. Okul 1874'te Rüştiye Mektebi'ne dönüştü.
1868 Nevada Eyaleti'nde bulunan Reno şehri kuruldu.
1926 ABD'li kaşif Amiral Byrd, Kuzey Kutbu'na doğru ilk uçuşunu yaptı.
1936 Benito Mussolini, İtalya Faşist İmparatorluğu'nu ilan etti.
1936 İtalya resmen Etiyopya'yı ilhak etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur