Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ Yeşilvadi, Pınaraltı ve Sayvan’dan Aydın’a büyük destek geldi… TKDK 2024’te 248 Milyon Avro hibe dağıtacak. Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret BTP’Lİ AYVAZ’DAN ÇOK ÇARPICI MESAJ ABD'de Hayatını Kaybetmişti DÜZKÖY’DE İNTİHAR KAĞAN MUMCU ÇAYKARA'DA
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Gibi haberleri
 
BTP Akçaabat Belediye başkan adayı Samet Ayvaz, hedefimiz tüm seçmenlerimize istisnasız ulaşabilmek.
Beş yılda bir tekrarlanan yere seçimler dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat’ta da kıyasıya bir yarış devam ediyor. İktidar partisi dışındaki bir çok adayın da dile getirdiği gibi çok adil olmayan ekonomik şartlarda olan bu seçimin galibi elbette vatandaş olacaktır,seçmen olacaktır.
11 Mart 2024 Pazartesi 10:39

 
AKÇAABAT'TA RAMAZAN PİDESİ FİYATLARI BELLİ OLDU
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Akçaabat'ta sofraları süsleyecek olan Ramazan pidesi fiyatları belli oldu. Lezzet ve bereketin simgesi Ramazan pidesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sofralarda önemli bir yer tutacak.
7 Mart 2024 Perşembe 10:13

 
‘YEŞİL İSTANBUL PROJE TANITIM TOPLANTISI’NDA KONUŞTU
İMAMOĞLU: DOĞAYI SADECE KENDİLERİNE AİT BİR KAZANÇ KAPISI GİBİ GÖREN ZİHNİYETE KARŞI; HALKÇI, ÇEVRECİ BİR ANLAYIŞI HAKİM KILMAK ZORUNDAYIZ
14 Şubat 2024 Çarşamba 19:02

 
Düzköy için birleşme zamanı
Cumhur İttifakı Düzköy Belediye Başkan Adayı Selim Çelenk seçim çalışmalarına rüzgar gibi sürdürüyor.
8 Şubat 2024 Perşembe 18:41

 
" ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticilerimize uyarılarda bulundu, “Fındık ilçemiz için vazgeçilmez milli bir ürünümüz. Her ay olduğu gibi bu aylarda da yapmamız gereken işlemleri tekniğine uygun şekilde yapmak gerekir.
1 Şubat 2024 Perşembe 19:05

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
AKÇAABAT’TA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’ta da Atatürk Parkı’nda düzenlenen resmi törenle kutlandı.
19 Eylül 2023 Salı 21:58

 
İLİMİZDE SIĞIRCILIK KÜLTÜRÜ VE JERSEY IRKI
İlimizde sığırların isimleri vardır. Onlar evlerin sakinleri gibidir.
25 Ağustos 2023 Cuma 10:22

 
Fındık hasatında önemli uyarı.Kalite ve gelir için bu şart!
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU yaptığı açıklama da;“yıl boyunca üreticilerimizin fındık bahçelerinden yüksek verim elde etmek için büyük gayretlerle budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadele gibi üretimde yapılması gereken aşamaları yaptılar ve hasat dönemine yaklaşmış bulunmaktadırlar.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:33

 
Çebi: Adam kazandı, Türkiye kazandı
Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar’ın her seçim olduğu gibi yine farkını gösterdiğini söyleyerek “Şehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak Türkiye Yüzyılının temelini atmıştır.
28 Mayıs 2023 Pazar 20:05

 
“Feribot seferlerinin başlaması öncesinde Rusya’dan beklentimiz kısa süreli ve düşük bütçeli vize uygulaması”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 1 Mayıs’ta başlaması planlanan Trabzon – Soçi feribot seferlerine ilginin yüksek olduğunu belirterek, “Uzun süre sonra açılacak bu hattın daha verimli şekilde çalışabilmesi için Rusya tarafından 2 – 3 günlük kısa süreli ve 20 – 30 dolar gibi düşük bütçeli vize beklentimiz bulunuyor” dedi.
6 Nisan 2023 Perşembe 00:47

 
GÖRKEM ULUSOY MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
14 Mayıs 2023 seçim takviminin belli olmasının ardından tüm siyasi partilerde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisinde de hareketlilik söz konusu.
23 Mart 2023 Perşembe 10:32

 
Milletvekili Ayvazoğlu deprem bölgesinden gelen misafirleri ziyaret etti
AK PARTİ Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından deprem bölgesinde görevlendirilen ve 25 gün Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde koordinasyon ve yardım faaliyetlerinde bulunan AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Trabzon’a geldiği gibi yine depremzedelere koştu.
13 Mart 2023 Pazartesi 19:58

 
TERTEMİZ BİR AKÇAABAT İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Akçaabat Belediyesi ekipleri tarafından daha temiz ve yaşanılabilir bir Akçaabat için kent genelinde çöp toplama, cadde ve sokakların yıkanması, çöp konteynerlerinin bakımı gibi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
1 Mart 2023 Çarşamba 16:41

 
Başkan Eyüboğlu Açıkladı "500 Milyon Tl’nin Üzerinde Gelir Elde Ediliyor"
Başkan Eyüboğlu Açıkladı "500 Milyon Tl’nin Üzerinde Gelir Elde Ediliyor"Akçaabat Köftesi sayesinde Akçaabat doğrudan ve dolaylı olarak restoranlar, kesimhane, kasaplar, köfte üretim yerleri gibi alanlarda 1000’in üzerinde daimî istihdam oluşmaktadır.
30 Ocak 2023 Pazartesi 18:28

 
50 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ İLK HAK SAHİPLERİ EVLERİNE KAVUŞTU
İMAMOĞLU: AKILLARI HALA İSTANBUL SEÇİMLERİNDE, ÜLKE VE DÜNYA SİYASETİNDE RASTLAMADIĞIMIZ NUMUNELER BUNLAR İRADE GASPINA KARŞI DAĞ GİBİ DURACAĞIZ ORHANİYE KIŞLASI TEPKİSİ: ECDAT HASSASİYETLERİ RANT KAPISINA KADAR TEVFİK FİKRET’TEN ALINTI YAPTI: ‘ZAFER, BİRAZ DA HASAR İSTER.’ UMUDUNUZU KAYBETMEYİN. HASARIMIZ VAR, AMA BAŞARACAĞIZ
26 Ocak 2023 Perşembe 17:19

 
Av. İbrahim Keskin’den Rektör Aşıkkutlu’ya Ziyaret
Sırasıyla Akçaköy Lisesi, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yavuz Metal, Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Kurucu İl Başkanlığı ve Avrasya Üniversitesi gibi kurumların ve kuruluşların kurucusu olarak aktif görev almış bulunan Av. İbrahim Keskin, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
9 Ocak 2023 Pazartesi 10:11

 
Çebi: Gurur kaynağımız MİT
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Millî İstihbarat Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği çalışmalarla Türkiye’nin hem askeri hem de diplomasi alanında büyük kazanımlar elde ettiğini söyleyerek “Bugününe hâkim olamayan geleceğini şekillendiremez. Akıncı beylerimiz, Millî İstihbarat Teşkilatımız içte olduğu gibi sınır ötesinde tarih yazıyor.” dedi.
1 Aralık 2022 Perşembe 15:40

 
Trabzonspor'da gündem yine Sörloth!
Trabzonspor'da gösterdiği performans ile adını duyuran Alexander Sörloth'un Leipzig kariyeri istediği gibi gitmemişti.
16 Kasım 2022 Çarşamba 09:50

 
Eczacı Musa Hacığlu'ndan 10 Kasım Mesajı
Bu vatan senin gibi bir kahramanı ebediyen bir daha görmeyecek yerinde rahat uyu.
9 Kasım 2022 Çarşamba 19:04

 
Boztepe yeni bir kimliğe bürünüyor!
Ortahisar Belediyesi, Trabzon Akvaryum gibi şehre değer katacak ‘Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terası Projesi’nde sona geldi.
8 Kasım 2022 Salı 17:54

 
Az tüket, yeniden kullan ve geri dönüştür!...
Topraklarımızda yaklaşık 10 bin senedir tarım yapılıyor, topraklarımız yorgun. Kuraklık, don, dolu, fırtına gibi doğa olaylarının yanında birde üzerine iklim değişikliği ile bizim için yaşam savaşı veriyor.
21 Ekim 2022 Cuma 18:03

 
ESNAF KREDİSİNDE LİMİT ARTTI,FAİZ DÜŞTÜ!
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından esnaf ve sanatkârlara yönelik açıklanan yeni destek paketinin tüm camiaya hayırlı olmasını dileyerek “Esnaf ve sanatkârımıza can suyu gibi olan bu kredilerle üyelerimiz işlerini büyütecek, üretime, istihdama, ekonomiye katkı sağlamayı sürdürecek” dedi.
12 Ekim 2022 Çarşamba 15:06

 
Sayın Yavuz Ağıralioğlu “Teşekkürler”
Siyaset gündeminde özellikle seçim zamanında “gün doğmadan neler doğar” veya “siyasette zaman çok önemlidir”, “bu seçimin sonucunu kararsızlar belirleyecek” gibi klişeleşmiş sözler hep söylenir.
7 Eylül 2022 Çarşamba 17:41

 
Trabzon İl Ve İlçelerinde Fındık Hasat Tarihleri Belli Oldu
Fındık üreticisi yıl boyunca fındıkta yüksek verim ve kaliteli ürün elde etmek için; budama, gübreleme, bahçe temizliği, zararlılarla mücadele gibi üretimde yapılması gereken aşamaları düzgün bir şekilde yaparak hasat zamanına yaklaşmış bulunmaktadır.
27 Temmuz 2022 Çarşamba 16:36

 
MEZUNİYET TÖRENLERİ
Hemen, hemen her kesimden insan, “geçmişte şu şöyleydi bu böyleydi şimdi bak ne hallere düştük” gibi kelimeler kullanır.
15 Haziran 2022 Çarşamba 10:49

 
Hüseyin Baş: T.C. pasaportunu da özelleştirdiler
- Ekonomi babalar gibi çözülür, göçmen meselesi ise işin en kolayı - BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’tan ekonomi ve sığınmacı gündemine ilişkin çarpıcı paylaşımlar…
19 Nisan 2022 Salı 12:44

 
LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR VE AİLELERİ LÖSEV İFTAR YEMEĞİNDE SERA GÖLÜ GÜL TESİSLERİNDE BİR ARAYA GELDİ!
Yıl boyunca hastalarına pek çok yardım ulaştıran LÖSEV, her Ramazanda olduğu gibi bu yıl da ailelerini kucaklıyor.
14 Nisan 2022 Perşembe 12:37

 
AK Parti 4 Ekiple Sahada
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanlığı, her yıl Ramazan ayında olduğu gibi mahalle ziyaret programlarına ilk haftadan başladı.
12 Nisan 2022 Salı 17:48

 
“SCOOTER” Tehlike Saçıyor
Son zamanlarda her kesimden insanın da gözlemlediği gibi her yerde rastladığımız ama bir çoğumuzun da ne olduğunu bilmediği yanımızdan son hızla geçen geçtiğinde de bizleri korkutan ve hoplatan “SCOOTER” lar türedi etrafımızda.
9 Nisan 2022 Cumartesi 14:48

 
Bir Savaş Metaforu; Ukrayna ya da İnsanlığın Gözyaşlarında Barışı Aramak
"Akıl vicdanlı olmayınca, fikir de kanatsız kuş gibi uçmaya çalıştıkça, düşer de hala uçuyorum zannedermiş." Bebekleriyle birlikte kırk milyon faşist Ukraynalı iyi kalpli Ruslara tam biyolojik bomba atmaya hazırlanıyordu ki, insani bir müdahaleye uğradılar.
16 Mart 2022 Çarşamba 17:06

 
Ak Parti’nin Türkiye Birincisi Yine Kandemir
Ak Partinin Türkiye genelinde her yılsonu yaptığı üye kaydı çalışması değerlendirmesinde Akçaabat ilçesi 2021 Yılında Olduğu Gibi Yine Türkiye birincisi oldu.
1 Mart 2022 Salı 19:18

 
KIRSAL KALKINMADA KADININ ROLÜ
Kırsal kalkınma çalışmaları, kırsal alanda yaşayanların gelirlerini ve refah seviyelerini artırmak, sosyal ve kültürel gelişmelerine katkıda bulunmak, kır-kent arasındaki farklılığı azaltarak kırsal kesimde kendi kendine yeten yaşanabilir alanlar oluşturmak ve yaşam seviyelerini iyileştirmek gibi gerekçelerle yapılmaktadır.
28 Şubat 2022 Pazartesi 17:12

 
Hüseyin Baş: Ülkeyi koca bir survivor oyunu gibi yönetiyorlar
Ülkeyi koca bir survivor oyunu gibi yönetiyorlar
4 Şubat 2022 Cuma 17:13

 
Trabzon'da şoförler seçime gitti
Trabzon'da miting gibi kongre! Şoförler odasının yeni başkanı belli oldu
30 Ocak 2022 Pazar 17:30

 
KIŞ GELDİ DOĞA UYUDU
İlkbaharın canlandırıcı neşesi, yazın cezbeden enerjisi ve sonbaharın hüznünün ardından kış bir teselli gibi geliyor doğaya.
24 Aralık 2021 Cuma 18:26

 
ZMO BAŞKANI PEHLEVAN'DAN BÜTCE ELEŞTİRİSİ
Türkiye tarımsal üretim faaliyetleri ve temel ihtiyaç maddesi olan gıda üretimi üzerindeki etkileri dövizdeki artışın tarımsal üretimde kullanılması gereken girdilerin maliyetlerini doğrudan etkilemektedir. Bunlar da gübre, mazot, yem, tohum, ilaç gibi girdilerdir.
13 Aralık 2021 Pazartesi 16:14

 
Dünya uygarlığının temeli Mezopotamya’da atılmıştır.
Tarım da uygarlığın bir parçası olarak her geçen gün önemini hissettirmektedir. Ancak, hızlı nüfus artışı, tarım arazilerinin amaç dışı kullanılması, iklim değişikliği ve doğal kaynakların tahribi gibi nedenler yüzünden tarım küresel anlamda tehdit altındadır.
22 Kasım 2021 Pazartesi 17:45

 
Çebi: Cumhuriyetimiz ilk gün gibi dimdik ayakta
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada Cumhuriyet’in kuruluşunun 98.yılını nedeniyle coşku ve sevinç içerisinde bulunduklarını söyleyerek “Cumhuriyetimiz, temelindeki harcı oluşturan milli irademiz ve miras aldığı tarihi hasletlerimiz sayesinde bugün ilk günkü gibi vakur ve sağlamdır." dedi
28 Ekim 2021 Perşembe 08:13

 
AKÇAABAT’TA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’ta da Atatürk Parkı’nda düzenlenen resmi törenle kutlandı.
20 Eylül 2021 Pazartesi 19:28

 
Baş“Kira öder gibi ev almak yerine ev alır gibi kira ödüyoruz”
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: Biz kira öder gibi ev alalım diyoruz, şimdi kiralarımız ev fiyatına çıktı.
8 Eylül 2021 Çarşamba 18:11

 
BAŞKAN EKİM'DEN “KURBAN ATIĞI” UYARISI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yaptığı açıklamada uygun olmayan yerlerde açıkta bırakılan kurban artıklarının hem çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet vereceği gibi hem de sağlık açısından zararlı olacağını belirtti.
20 Temmuz 2021 Salı 17:47

 
BAŞKAN EKİM'DEN “KURBAN ATIĞI” UYARISI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yaptığı açıklamada uygun olmayan yerlerde açıkta bırakılan kurban artıklarının hem çevre ve görüntü kirliliğine sebebiyet vereceği gibi hem de sağlık açısından zararlı olacağını belirtti.
18 Temmuz 2021 Pazar 22:11

 
ÇEBİ:FELAKETİN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ
Hain darbe girişiminin yıl dönümünde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Dün olduğu gibi bugün ve yarın da vesayetçilere, darbecilere, paralelcilere, terör sevicilerine, hasılı vatan hainlerine karşı dimdik ayaktayız, teyakkuzdayız.” dedi.
15 Temmuz 2021 Perşembe 17:25

 
MİNİBÜS OTOBÜS SORUNU ÇÖZÜLDÜ GİBİ.
Yaklaşık bir buçuk yıldan bu yana Akçaabat Trabzon arasında çalışan dolmuş minibüslerin kaldırılıp yerine otobüs alınması konusu yeni bir kararla çözüldü gibi.
5 Temmuz 2021 Pazartesi 19:42

 
DEVLET ÜRETİCİSİNİN YANINDA
Çebi,” Tarım desteklemeleriyle devletimiz her daim olduğu gibi bir kez daha milletinin, üreticisinin yanında olduğunu göstermiştir.
24 Mayıs 2021 Pazartesi 00:44

 
Akçaabat'ta Tehlike Çanları Çalıyor
Ülke genelinde olduğu gibi ilçemiz Akçaabat’ta da koronavirüs vakaları artmaya devam ediyor.
23 Mart 2021 Salı 17:34

 
Hacısalihoğlu: Saraya Gelince Para Var, Asgari Ücretliye mi Yok !
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu asgari ücretin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önerdiği gibi en az 3 bin 100 lira olarak belirlenmesi gerektiğini belirterek, “Salgın süreci, vatandaşın devletin gücünü en çok hissetmek istediği zamandır” dedi.
12 Aralık 2020 Cumartesi 21:11

 
AKÇAABAT’TA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
Cumhuriyet’in kuruluşunun 97. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
29 Ekim 2020 Perşembe 15:28

 
Trabzon’da 29 Ekim Coşkusu
Cumhuriyet’in kuruluşunun 97. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Trabzon’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
29 Ekim 2020 Perşembe 10:37

 
AKÇAABAT MHP'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
İlçemiz de kongre sonrasında 30 Eylül 2020 de yapılan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapılmıştır. Görev dağılımı aşağıda ki gibi yapılmıştır.
6 Ekim 2020 Salı 18:20

 
Vakıf’tan forma desteği
Akçaabat'lılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sebat Gençlik’in eski futbolcularına katıldıkları etkinliklerde takımımızın tanıtımını gereği gibi yapmalarına katkı sağlamak amacıyla forma hediye edildi.
25 Ağustos 2020 Salı 08:30

 
AKÇAABAT 15 TEMMUZ’DA TEK YÜREK
15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe kalkışmasının 4. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’ta da çeşitli etkinliklerle anıldı.
16 Temmuz 2020 Perşembe 19:09

 
Bunlar insan olamaz
Berat Albayrak ve eşine yapılan ahlaksız paylaşıma tepkiler çığ gibi yağıyor
1 Temmuz 2020 Çarşamba 17:53

 
CEMAL YILDIZ YAZDI
“Emrolunduğun gibi Dosdoğru Ol” (Hud-112)
28 Nisan 2020 Salı 17:32

 
17+1 VE MALUM DOLMUŞLAR
Bugün size sokakta şöyle bir soru sorulsa; Trabzon’daki “Dolmuş” sisteminden memnun musunuz? Cevapları duyar gibiyim. İnanıyorum ki %99 hayır memnun değiliz diyecektir.
12 Şubat 2020 Çarşamba 16:09

 
TFF Başkanı Nihat Özdemir istifa mı etti?
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in istifa ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
3 Şubat 2020 Pazartesi 19:08

 
NEFİS MUHASEBESİ YAPILMALI
Bir seneyi de geride bıraktık. Bazı günler güldük bazı günler ise ağladık. Ama genel kanaat ağladığımız günler biraz fazla gibi.
5 Ocak 2020 Pazar 12:16

 
AKÇAABAT FEN LİSESİN’DEN “AŞKIN SESİ MEVLANA” PROGRAMI
Mevlana haftası münasebetiyle 12.12.2019 Perşembe günü Erol Günaydın Kültür Merkezi’ nde ilçemizin güzide kurumlarından Akçaabat Fen Lisesi, Tasavvuf Müziği Konseri ve Hat-Tezhip sergisi gibi bir dizi etkinlik düzenledi.
13 Aralık 2019 Cuma 16:16

 
SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN BASIN BİLDİRİSİ
Bildiğiniz gibi sosyal güvenlik; bireylerin tüm yaşamları boyunca karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayarak koruyan politika ve sistemler bütünüdür.
10 Aralık 2019 Salı 10:44

 
AKÇAABAT BİZDEN HİZMET BEKLİYOR HİZMET.
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Barış SANDIKCI Akçaabat'ın kanayan yaralarını tekrardan dile getirdi. Akçaabat gibi bir ilçede bunların eksikliği hiçte hoş değildir.
9 Kasım 2019 Cumartesi 17:12

 
DİREKLERARASI TİYATRO ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
Direklerarası Seyircilerinin oluşturduğu "Halk Jürisi" üyeleri, 2019-2020 Tiyatro sezonunda Karadeniz Bölgesinde sahneye koyulan oyunları seyrederek; Tasarım gibi kategorilerde başarılı olarak değerlendirdiği Oyunlar ve Tiyatroların Ödüllerini belirledi.
16 Ekim 2019 Çarşamba 17:56

 
BAŞKAN'DAN MİTİNGE DAVET
Akçaabat İlçe Yönetimi Her Zaman Olduğu Gibi Büyük Mitinge Hazır
21 Ağustos 2019 Çarşamba 19:07

 
Toprak Mahsulleri Ofisi Akçaabat'ta alım noktası açıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üreticilerin Fındık Üreticilerinin mağdur edilmemesi için açıkladığı fındık fiyatları ile TMO’nun müdahale alımı yapacağının ardından Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu gerekli girişimlerin yapıldığını ve Toprak mahsulleri ofisinin bundan önceki yıllarda olduğu gibi Akçaabat'ta alım noktası açacağını belirtti.
8 Ağustos 2019 Perşembe 18:53

 
Toprak Mahsulleri Ofisi Akçaabat'ta alım noktası açıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üreticilerin Fındık Üreticilerinin mağdur edilmemesi için açıkladığı fındık fiyatları ile TMO’nun müdahale alımı yapacağının ardından Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu gerekli girişimlerin yapıldığını ve Toprak mahsulleri ofisinin bundan önceki yıllarda olduğu gibi Akçaabat'ta alım noktası açacağını belirtti.
1 Ağustos 2019 Perşembe 18:45

 
AKÇAABAT 15 TEMMUZ’DA TEK YÜREK
15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe kalkışmasının 3. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’ta da çeşitli etkinliklerle anıldı.
16 Temmuz 2019 Salı 06:50

 
Patates te Doğru Besleme Verimi Artırıyor.
Patates yetiştiriciliğinde diğer endüstriyel bitki yetiştiriciliğinde olduğu gibi besleme çok önemlidir.
27 Mayıs 2019 Pazartesi 08:46

 
AKÇAABAT; GÜZELLİK GENLERİNDE VAR…
Her mevsim büründüğü ayrı renk ve ışıltısıyla Akçaabat, ilkbaharda uyanan bitki örtüsüyle neşe saçıyor; yaz aylarında yeşilin, sonbaharda rengin her tonuyla kucaklıyor insanı… Kış aylarında ise yağan karla gelin gibi beyaza bürünüyor…
25 Nisan 2019 Perşembe 16:23

 
PİSTLERİN EFENDİSİ SARITAŞ İMAM HATİP ORTA OKULU
27-28 Mart tarihlerinde Söğütlü Atletizm Stadında yapılan Küçükler ve Yıldızlar Kategorisi Puanlı Atletizm İl Birinciliği yarışmalarında fırtına gibi esen okulumuz takımı, zor şartlarda yaptığı hazırlık çalışmalarına rağmen yeni bir başarıya daha imza atmasını bildi.
8 Nisan 2019 Pazartesi 17:25

 
Başkan BEŞEL'e tebrik ziyaretleri sürüyor...
Tonya'da Yüzde 61 gibi rekor oy oranıyla seçilen Osman Beşel Makamında tebrikleri kabul ediyor.
4 Nisan 2019 Perşembe 17:46

 
Akçaabat Anadolu lisesinde nevruz kutlandı
Türklerin Ergenekon’dan çıkışını simgeleyen Nevruz tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’ta çeşitli etkinliklerle kutlandı.
21 Mart 2019 Perşembe 17:57

 
HEYECANI ÜST DÜZEYDE YAŞADIM
Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akbulut’a Cevizli ve Dörtyol morali Başkan gibi karşılandı
16 Mart 2019 Cumartesi 18:06

 
Trafikte yaya önceliği uygulaması yapıldı
İçişleri bakanlığınca alınan kanun gereği uygulamaya konulan “trafikte geçiş üstünlüğü yayalarda” uygulaması tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’tada başladı.
6 Şubat 2019 Çarşamba 18:35

 
CEVAP ve AÇIKLAMA
16-17 Ocak 2019 tarihli çeşitli medya kuruluşlarında yayımlanan haberlerde Tonya ilçesinin Çayıriçi Mahallesi’nde meydana gelen ev yangının ancak 5 saatte söndürülebildiği gibi tamamen gerçek dışı ifadelere yer verildiği görülmüştür.
18 Ocak 2019 Cuma 20:13

 
BAKAN AYRIMCI BİR TUTUM İÇİNDE
31 Mart 2019 Yerel seçimlerine tam 3 ay kaldı. Hükümet tıpkı daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de devlet imkanlarını yasadışı biçimde kullanma hazırlığı içinde.
29 Aralık 2018 Cumartesi 08:39

 
İLÇE BAŞKANINA BAKAN GİBİ KARŞILAMA
Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanına Bakan Gibi Karşılama.
23 Aralık 2018 Pazar 14:44

 
Atayı Özlemle Andık..
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 80.nci yıldönümünde yurt genelinde olduğu gibi Akçaabat’ta da düzenlenen çeşitli törenlerle anıldı.
10 Kasım 2018 Cumartesi 09:50

 
Özel Güvenlik Görevlileri İçin 6 Maddelik Kanun Teklifi TBMM Sunuldu
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Özel güvenlik görevlilerine şehitlik ve gazilik hakkı verilmesi, fiili hizmet süresi zammı ve taltif gibi hakların yer aldığı 6 maddelik teklifi bugün TBMM Başkanlığına sunduk" dedi.
31 Ekim 2018 Çarşamba 18:02

 
Başkan Uzun:Öğretmenlerin sesi duyulmuyor
Chp Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun ,5 Ekim Uluslararası Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada eğitimde öğretmenin önemine vurgu yaparak yapboz tahtasına dönen eğitim sistemi, yetersiz gelir, atanamama kaygısı, torpil ve rüşvet gibi uygulamalar arasında sıkışan öğretmenlerimizin sesi duyulmamaktadır dedi.
5 Ekim 2018 Cuma 19:18

 
TEK SUÇLU METE Mİ?
Trabzonspor gibi bir takım uzatma dakikalarında o pozisyonda gol yemez
27 Ağustos 2018 Pazartesi 14:27

 
MERKEZ İLÇE İÇİN O İSİM KONUŞULUYOR
Yerel seçimlerde Trabzon'un merkez ilçesi için flaş isim Yerel seçimler yaklaşırken Ortahisar Belediye başkan adaylığı için AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın ismi gündeme bomba gibi düştü
14 Ağustos 2018 Salı 18:41

 
AKÇAABAT 15 TEMMUZ’DA TEK YÜREK
15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe kalkışmasının 2. Yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’ta da çeşitli etkinliklerle anıldı.
16 Temmuz 2018 Pazartesi 09:46

 
2018 DİRENİŞTEN DİRİLİŞE RESİM SERGİSİ AÇILDI
15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimine karşı sayısız destanların yazıldığı ve milletin zaferi ile sonuçlanan gecenin ikinci yıldönümünde bütün yurtta oldugu gibi Trabzon’da da çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
13 Temmuz 2018 Cuma 01:50

 
Trabzon’da kadınlar plajı hizmete girdi
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sadece kadınların yararlanabildiği Kadınlar Plajını hizmete soktu. Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen Sürmene’deki plajda güvenlik ve işletme hizmetleri gibi tüm faaliyetler sadece kadın çalışanlar tarafından yürütülüyor.
10 Temmuz 2018 Salı 14:03

 
"MHP’YE BÜYÜK İLGİ"
MHP Trabzon Milletvekili Adayı Nihat Birinci, “Türkiye'de olduğu gibi Trabzon ve İlçelerinde de MHP'ye büyük hayranlık var.
11 Haziran 2018 Pazartesi 18:51

 
Trabzon'da 8 bin 641 öğrenci LGS için ter döktü
TEOG yerine getirilen Liselere Giriş Sınavı (LGS) tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da yapıldı.
2 Haziran 2018 Cumartesi 13:15

 
“16 YILDIR OLDUĞU GİBİ YİNE MÜCADELE VERECEĞİZ”
TBMM ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI, AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ MUHAMMET BALTA: “16 YILDIR OLDUĞU GİBİ YİNE GECEMİZİ, GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK MÜCADELE VERECEĞİZ”
1 Haziran 2018 Cuma 07:49

 
Samsun'u Görünce Trabzon'un Haline Üzülüyorum
4000 yıllık tarihi geçmişi olan Mısır ile yaşıt bir şehir maalesef mehteran takımı gibi iki sağa iki sola yerinde sayıyor
17 Nisan 2018 Salı 15:41

 
1. Başarı anlayışınızı değiştirin.
Hayatta Başarılı Olmanın Yolları Günümüzde birçok kişi, başarının soldaki gibi zamanla ve emekle giderek artan bir grafik çizdiğini düşünüyor.
12 Ocak 2018 Cuma 17:21

 
Aranan 35 şüpheli yakalandı
TRABZON’DA polis ve jandarma ekiplerince kentte yapılan uygulama ve kontrollerde çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 35 şüpheli yakalandı. Çok sayıda ruhsatsız silah ve uyuşturucunun ele geçirildiği kontrollerde ayrıca hırsızlık, dolandırıcılık, yaralama ve cinsel istismar gibi suçların işlendiği faili meçhul olayların da çözüldüğü bildirildi.
12 Aralık 2017 Salı 15:36

 
İYİ PARTİ'DE ÜÇ İLÇEYE DAHA ATAMA YAPILIYOR.
İYİ Partinin Çaykara, Çarşıbaşı ve Köprübaşı ilçelerinde yapacağı atamaların bugün açıklanacağı öğrenilirken atanacak isimlerin sır gibi saklanması dikkatlerden kaçmadı.
7 Aralık 2017 Perşembe 08:58

 
BAŞKAN PEHLEVAN AÇIKLAMA YAPTI
ÇOK DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI;Fındık fiyatları üreticinin şevkini kırmaya devam etse de süreç içerisinde sabırlı davranmak ve mahsülü artırmanın yollarını aramak en doğru yol olarak görünüyor. Peki mahsülü yani verimi artırmak için ne gibi yol ve yöntemler izlenebilir?
4 Aralık 2017 Pazartesi 17:51

 
ŞOFÖRLERİN TEMSİLCİSİ OLDU?
Şoförler Odası Federasyonu UKOME temsilcisini değiştirdi .Trabzon UKOME’de deprem gibi bir değişiklik yaşandı.
29 Kasım 2017 Çarşamba 18:47

 
TRABZON'DA ATAYI ANDIK
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ahirete irtihalinin 79’uncu yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Trabzon’da da çeşitli etkinliklerle anıldı.
10 Kasım 2017 Cuma 15:33

 
GEDİKLİ'DEN BASIN AÇIKLAMASI
Trafikte saldırıya uğrayan gazilerimizin görüntüleri tüm Türkiye’yi olduğu gibi bizleri de şok etmiştir.
7 Kasım 2017 Salı 14:00

 
KARDEŞ ELİ’NDEN ARAKAN’A 60 BİN TL
Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma Derneği daha önce olduğu gibi zulüm altında olan Müslüman kardeşlerimize yardım elini uzatarak Oflu yardımseverlerin bağışlarını Arakan’daki Müslümanlara ulaştırdı.
27 Ekim 2017 Cuma 17:41

 
Sanata ve sanatçıya destek olmaya devam edeceğiz
Trabzon Sanatevi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Sanat Günlerinin açılışında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada; sanatın, sanatçının ve sanat derneklerinin yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti.
19 Ekim 2017 Perşembe 17:34

 
Ülkü ocakların'dan Tekerlekli Sandalye
Sizlerinde bildiği ve yakından takip ettiği gibi Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak aralıksız yapmış olduğumuz eğitim,kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanında, toplum duyarlılığını arttıracak, toplumsal meselelere vurgu yapacak çalışmalarımızı da projelendirip hayata geçirmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz.
7 Eylül 2017 Perşembe 19:06

 
Ülkü Ocakları Vekalet Kurbanları Yerlerine Ulaştırdı
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı her sene olduğu gibi bu senede vekalet olan kurbanlıkları keserek yerlerine teslim etti.
4 Eylül 2017 Pazartesi 10:03

 
DİKKAT! METEOROLOJİ UYARDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyı illerinde 23 Ağustos Çarşamba günü beklenen kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını yıldırım ve heyelan gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarıda bulundu.
23 Ağustos 2017 Çarşamba 07:46

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur