Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ESENTEPE ANADOLU LİSESİNDEN RESİM SERGİSİ MÜZİK DİNLETİSİ. Abit Güner’in izleri tuvalde can buldu Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt BARÜ’lü kadın güreşçiler 3 altın, 3 gümüş madalya ile Türkiye şampiyonu 19 MAYIS’TA GENÇLİĞİN GÜCÜ SAHADA BULUŞTU CHP AKÇAABAT İLÇE BAŞKANINDAN AÇIKLAMA TTSO’da kitap, matbaa, gazete, reklam ve sinema sektörünün talepleri görüşüldü ESENTEPE ANADOLU LİSESİ ŞAMPİYON MİLLETVEKİLİ YAVUZ AYDIN AKÇAABATTA TÜRSAB’dan tepki KAYA'DAN 19 MAYIS MESAJI AKÇAABAT’TA 19 MAYIS COŞKUSU 2. LİG BAŞKA BAHARA AK PARTİ'DEN 19 MAYIS KUTLAMASI BARÜ Erkek Güreş Takımı, Türkiye üçüncüsü oldu Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı AKÇAABAT’TA OT FESTİVALİ YAPILDI AKADIM Projesi – Meslek Lisem Geleceği Soluyor! ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI Trabzon Turizm Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt
Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş’ten İddialara Yanıt
 
AKÇAABAT’TA 19 MAYIS COŞKUSU
AKÇAABAT’TA 19 MAYIS COŞKUSU
 
ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI
ÖNCE PAZARCIK KARAKOLU KAPATILDI
AKÇAABAT’TA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
 

AKÇAABAT’TA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Akçaabat’ta da Atatürk Parkı’nda düzenlenen resmi törenle kutlandı.

19 Eylül 2024 Perşembe 19:16
Yazdır

Akçaabat Atatürk Parkı’nda düzenlenen törene, Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Şeref Özsöğüt, Akçaabat protokolü, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, idari birim amirleri, mahalle muhtarlar ile gaziler ve onların yakınları katıldı.

19 Eylül Gaziler Günü Çelenk Sunma Töreni; Akçaabat Kaymakamlığı’nın,  Akçaabat Belediye Başkanlığı’nın ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nın Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başlayarak saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personel Teğmen Rasim uzun yaptı. Ardından 19 Eylül Gaziler Günü için bir şiir seslendirdi.

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Vatanımızın bağımsızlığı, milletimizin huzuru ve bayrağımızın göklerde dalgalanması için canlarını ortaya koyan kahraman gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. Gazilerimiz, milletimizin şeref madalyasıdırlar. Vatan için yaptıkları fedakârlıklar asla unutulmayacaktı ve isimleri tarihimize altın harflerle yazılmaya devam edecektir. Bugün aramızda olmayan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve onların değerli ailelerine sağlıklı, uzun ömürler diliyorum. Bizler, sizinle her daim yan yana, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Vatanımızın varlığı sizin mücadelenizle korunmuş, sizlerin fedakârlığıyla ayakta kalmıştır. Sizlere Milletçe minnettarız. Unutmayın ki, Akçaabat Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız ve desteğimiz daima sizinle olacaktır. Bu vesileyle Vatanımızın bütünlüğü ve Milletimizin Bağımsızlığı için hiç düşünmeden cansiperane mücadele eden siz değerli gazilerimizin Gaziler gününü en içten dileklerimle kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” Dedi.

 

Anahtar Kelimeler: 19, Eylül, Gaziler, Günü, tüm, yurtta, olduğu, gibi, Akçaabat’ta, da, Atatürk, Parkı’nda, düzenlenen, resmi, törenle, kutlandı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
325 Roma imparatoru Konstantin, ilk Ekümenik Konsilin İznik'te düzenlenmesini sağladı.
1481 II. Beyazıt, Osmanlı padişahı oldu.
1622 Osmanlı İmparatorluğu'nda isyancılar, ordu ve yönetimde yenilik taraftarı Padişah II. Osman'ı tahttan indirip öldürdü. Öldürülen ilk padişah olan Genç Osman'ın yerine I. Mustafa, ikinci kez tahta çıkarıldı.
1795 Fransa'da kadın kulüpleri kurulması yasaklandı.
1861 Amerikan İç Savaşı: Kentucky eyaleti iç savaşta tarafsız olduğunu ilan etti. Bu tarafsızlığı 3 Eylülde Güney orduları eyalete girince sona erecektir ve Kentucky Kuzey'e katılacaktır.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur