Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
sorunlar haberleri
 
KALYONCU, AKÇAABATLI MİNİBÜSÇÜLERLE BİR ARAYA GELDİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu Akçaabat’ın ulaşımını sağlayan minibüsçü esnafının sorunları dinleyerek sohbet etti ve not aldı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 18:34

 
Başkan Sorunları Ankara'ya Taşıdı
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, esnafın sorunlarını Ankara’ya taşıdı.
17 Kasım 2023 Cuma 17:25

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Milletvekili Vehbi Koç “Millete hizmet davamızda; birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız, sorunların tespit edilerek çözüm mercilerine ulaştırılmasında noktasında, demokrasimizin en temel yapı taşı olması hasebiyle vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.” dedi.
19 Ekim 2023 Perşembe 12:03

 
Bölge turizmi için güçler birleştirildi
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile TRÜ Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu sektörel sorunların çözümü için düzenlenen toplantıda işbirliği anlaşmasına vardı.
28 Eylül 2023 Perşembe 10:56

 
TTSO Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısında sektörlerin talepleri görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda meslek komitesi üyeleri sektörlerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi.
28 Eylül 2023 Perşembe 00:04

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU YOMRA’DA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleriyle halkın talep ve sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:38

 
BE_EDİYE’NİN ‘L’Sİ!
Saadet Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Saral, Of Belediye’sinin L’sinden başlayarak ana sorunlarını ortaya koyan dikkat çeken yazılı basın açıklaması yaptı.
7 Eylül 2023 Perşembe 07:22

 
Menzil Şeyhi Seyyid Abdulbaki El Hüseyni Hakk'a yürüdü
Menzil cemaatinin manevi önderi Seyyid Abdulbaki El Hüseyni'nin tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildi. Ömrünü Allah yoluna adayan El Hüseyni, bir süredir sağlık sorunları yaşıyordu.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 18:27

 
Çelebi: Bankaların iş dünyasına yönelik kredileri açması gerekiyor, yoksa çalışacak müşteri bulamayacaklar
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, piyasanın içinde bulunduğu durumda bankaların esnaf, tüccar ve sanayicinin finansmana erişimini sağlaması gerektiğini belirterek, “Böyle devam ederse bir süre sonra çalışacak müşteri bulamayacaklar. Birçok firmanın ödemeler konusunda sorunları olduğunu biliyoruz” dedi.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:19

 
Muhtarlar toplantısı yapıldı
Akçaabat mahalle muhtarları sorunlarını anlatmak üzere Erol Günaydın kültür merkezinde toplandı.
23 Mayıs 2023 Salı 16:52

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner'in Önceliği Gençler.
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, Akçaabat ilçesine bağlı; Ortaalan ve Ambarcık Mahallelerinin ardından, Ortahisar ilçesine bağlı Ayasofya ve Fatih Mahallelerinde esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyip destek istedi.
4 Mayıs 2023 Perşembe 15:11

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU MAÇKA’YI KARIŞ KARIŞ GEZDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ilçe ziyaretlerine devam ediyor.Maçka ilçesine giderek esnafı ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, sorunları yerinde inceledi, sıkıntıları dinledi.
28 Nisan 2023 Cuma 10:22

 
BASIN AÇIKLAMASI
Millet İttifakı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ülkemizin ve şehrimiz Trabzon’un içinde bulunduğu sorunların farkındayız.
20 Nisan 2023 Perşembe 13:11

 
Depremzede Melike’nin Akülü Aracı Murat Amcasından
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, deprem bölgesinde olmadığı zamanlarda da depremzedelerin tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyor.
3 Nisan 2023 Pazartesi 17:06

 
Başkan Zorluoğlu Akçaabat'ta
Başkan Zorluoğlu, bugün Akçaabat ilçesine giderek sorunları yerinde inceledi, sıkıntıları dinledi.
17 Mart 2023 Cuma 19:12

 
Özel okul temsilcileri taleplerini TTSO’ya iletti
Trabzon’daki özel okul kurucuları ve temsilcileri, özel okulların fiyat artışının yüzde 65’le sınırlandırılmasının ardından Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:15

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU OF’TA İNCELEMELERDE BULUNDU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleriyle çalışmaları yerinde incelerken, halkın talep ve sorunlarını da birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor.
3 Ocak 2023 Salı 17:40

 
Başkan Zorluoğlu ilçe ziyaretlerine devam ediyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘soruna yakın olan çözüme de yakındır’ anlayışıyla ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Bulduğu her fırsatta ilçeleri ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, Vakfıkebir ilçesine giderek üstyapı çalışması tamamlanan yollarda incelemelerde bulundu, sorunları yerinde gördü.
24 Aralık 2022 Cumartesi 11:41

 
Bak'tan Asgari Ücret Açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak, “8.506,80 Tl olarak açıklanan asgari ücretin, var olan sorunları bir o kadar daha artırmıştır” dedi.
23 Aralık 2022 Cuma 19:11

 
Toplumsal Sorunlarımız “Kızılcık Şerbeti Dizisi Üzerine”
Hemen, hemen haftada bir gün mutlaka “Toplumsal Sorunlarımız” adı altında bir video paylaşmaya çalışırım.
4 Aralık 2022 Pazar 18:15

 
Fatih Erbakan: Öğretmenlerimiz mutsuzsa Büyük Türkiye hedefinden bahsedemeyiz!
Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeniden Refah Partisi olarak çok iyi biliyoruz ki, öğretmenlerimiz bugün mutsuzsa, her türlü geçim sıkıntısından, yasal boşluklardan veya iktidarın sorunlara kulak asmamasından ötürü asıl işleri olan öğretmenlik mesleklerine odaklanamıyorlarsa, Yeniden Büyük Türkiye hedefinden bahsetmemiz beyhude kalacaktır.” dedi.
24 Kasım 2022 Perşembe 15:00

 
Muhtarlar Toplantısı Yapıldı
Muhtarların Sorunları Dinlendi.
4 Ekim 2022 Salı 17:33

 
Başkan Şentürk sorunları dile getirdi
Akçaabat Şoförler Esnaf Odası başkanı Ali Şentrük bugün bir açıklama yaparak, Emniyet müdürlüğü ve şoför esnafının sorunlarını Sebat Haber internet gazetesinde canlı yayında dile getirdi.
22 Eylül 2022 Perşembe 12:19

 
Güner Akçaabat'ı Büyükşehir Gündemine Taşımaya Devam Ediyor
Akçaabat minibüslerinde yapılan dönüşümle ilgili yaşanan sorunları, İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde gündeme getirdi.
9 Kasım 2021 Salı 18:36

 
5.Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ev sahipliğinde İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi iş birliğinde düzenlenen 5. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi’nde yenilikler, sorunlar ve alternatif çözümler ele alındı.
4 Ekim 2021 Pazartesi 16:15

 
BELEDİYELER BATIRILIYOR
Siyaseti, ülkenin sorunlarını, sorunların sorumlularını yerel ve ulusal mecrada ele almaya çalışıyoruz.
24 Eylül 2021 Cuma 18:53

 
AKÇAABAT OTOPARKINA KAVUŞUYOR
Uzun yıllardır Akçaabat’ın önemli sorunları arasında yerini alan otopark projesi hayata geçiyor.
21 Haziran 2021 Pazartesi 19:40

 
Gelecek'ten Akçaabat'a Ziyaret
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Akçaabat’ta esnaf ziyaretinde bulundu. Beraberinde Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç ve partililerin yer aldığı ziyarette, esnafın sorunları dinlendi.
10 Nisan 2021 Cumartesi 16:51

 
Pandemi döneminde kadın sorunları konuşuldu
Bartın Üniversitesi’nde ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ kapsamında gerçekleştirilen çevrimiçi etkinlikte pandemi döneminde kadın sorunları anlatıldı.
8 Mart 2021 Pazartesi 19:04

 
Ziraat Odası Başkanı Zorluoğlu'nu Ziyaret Etti
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanını Ziyaret Ederek Çiftçilerin Sorunlarını Aktardı.
2 Mart 2021 Salı 19:13

 
Okan Koç ”Derecik Vadisi ve Dolmuş Sorunu”
Gelecek Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Okan Koç ”Derecik Vadisi ve Dolmuş Sorunu” Akçaabat ilçemizin yaklaşık 10 bin nüfuslu Derecik, Fındıklı, Akçaköy, Maden mahallelerinin dolmuş sorunlarıyla alakalı bölge halkının haklı zerzenişlerini dinledim, mahalle muhtarlarımızla istişareler yaptım.
12 Şubat 2021 Cuma 17:43

 
CHP HEYETİ ESNAF ZİYARETİNDE
Bir hafta içinde ikinci kez İl Başkanımız Ömer Hacısalihoğlu, İl-İlçe yöneticilerimiz ve Meclis üyelerimizle birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam ettik.
8 Şubat 2021 Pazartesi 18:23

 
İMAMOĞLU: “BİRİNCİ SIRAYA YOKSULLUKLA MÜCADELEYİ KOYUYORUZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler Zafer Mahallesi’ndeki semt pazarını ziyaret ederek vatandaşlar ve esnaf ile yaşadıkları ekonomik sorunları yüz yüze konuştu.
30 Ocak 2021 Cumartesi 17:26

 
MİNİBÜS VE DOLMUŞLARIN TAKSİYE DÖNÜŞÜMÜ 5. KEZ UKOME GÜNDEMİNDE
İBB’nin, şoför esnafının sorunlarının çözümüne yönelik olarak 5. kez UKOME gündemine getirdiği 1000 taksi projesi, değerlendirilmek üzere alt komisyona havale edildi.
29 Ocak 2021 Cuma 18:20

 
Milletvekili Örs: Balıkçılığımız Vurgun Yedi
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, balıkçıların sorunlarına değindi, "Balıkçılığımız vurgun yedi." dedi.
14 Ocak 2021 Perşembe 16:25

 
Trabzon’un ulaşımı tartışıldı
Bakan Karaismailoğlu, Trabzon’un ulaşım sorunları için gelen heyeti kabul etti
27 Kasım 2020 Cuma 18:31

 
Ali Şentürk Başkan Zorluoğlu ile görüştü.
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler esnaf Odası başkanı Ali Şentürk berberindeki heyetle Trabzon Büyük Şehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret ederek, şoför esnafının sorunlarını dile getirdi.
13 Kasım 2020 Cuma 18:54

 
DÜZKÖY’ÜN SESİNE KULAK VERİN
Başkan Hacısalihoğlu Düzköy’ün sorunlarına dikkat çekti ve yetkilileri göreve çağırdı.
30 Eylül 2020 Çarşamba 09:50

 
Akçaabat CHP Basın Mensuplarını Konuk Etti
CHP Akçaabat ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçede görev yapan gazetecilerle buluşarak ilçenin sorunlarını dile getirdiler.
19 Eylül 2020 Cumartesi 15:08

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ HİZMET ATAĞINI SÜRDÜRÜYOR
Akçaabat Belediyesi, ilçe genelinde kış ayları öncesi yaşanabilecek yol sorunlarının önüne geçebilmek adına tüm ekipleri ile çalışmalara devam ediyor.
14 Eylül 2020 Pazartesi 08:55

 
Akçaabat Ziraat Odası Ve Avrasya Üniversitesi Bölgemizdeki Karayemiş Meyvesini Ekonomiye Kazandırmak İçin El Ele
Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU yaptığı açıklamada, Avrasya Üniversitesi ve Akçaabat Ziraat Odası olarak aralarında imzalayacağı işbirliği protokolü ile bölgenin ve çiftçimizin sorunlarına çözüm üretecek projeler üzerinde konuşuldu.
15 Ağustos 2020 Cumartesi 14:44

 
Honefter Yaylası çözüm bekliyor
Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Honefter Yaylası sakinleri çaresizlik içinde içme suyu ve elektrik sorunlarının çözülmesini istiyor
8 Temmuz 2020 Çarşamba 10:32

 
5 Haziran Dünya Çevre Günü Mesajı
Çevre kirliliğine bağlı sorunların doğal dengeleri tehdit eder boyuta gelmesi ile ilgili olarak, 05-16 Haziran 1972 tarihinde İsveç'in Stockholm kentinde 133 ülkenin katılımı ile toplanan Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı’nda 5 Haziran ‘Dünya Çevre Günü’ olarak kararlaştırılmıştır.
5 Haziran 2020 Cuma 10:21

 
ÜÇ KONSEY GÜNEY ÇEVRE YOLUNDA BULUŞTU
Trabzon’daki ortak sorunları konuşmak, istişare ve işbirliği ile ortak çözümler üretmek amacıyla Akçaabat Kent Konseyi, Ortahisar Kent Konseyi ve Trabzon kent Konseyi bir araya geldi.
10 Şubat 2020 Pazartesi 12:45

 
Kent sahipleri beklentilere kulak vermeli
Ortahisar Kent Konseyi, düzenlediği basın toplantısında kentin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuştu.
17 Aralık 2019 Salı 19:56

 
ÖZEL ÇOCUKLAR İÇİN BELEDİYEDEN ANLAMLI ETKİNLİK
Engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 1992 yılında Birleşmiş Milletler tarafından alınan kararla 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edildi.
29 Kasım 2019 Cuma 15:07

 
Trabzon Milletvekili Örs'ten Farabi Hastanesi açıklaması
Yİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs KTÜ Farabi Hastanesi'nde yaşanan sıkıntılara dikkat çekerek "Farabi bölge hastanesidir, sorunlarını halının altına süpürerek yok edemezsiniz. Farabi'ye neşter vurma zamanı geldi de geçiyor." dedi.
4 Eylül 2019 Çarşamba 09:16

 
Kalaycı'dan Şok Sözler
Trabzon Sanayi ve Ticaret Odası Meclis üyesi Mustafa Kalaycı, Trabzon’da lokanta ve turizm sektörünün sorunlarını dile getirdi.
28 Temmuz 2019 Pazar 17:06

 
AK Parti Akçaabat, 73 mahalleyi bir plan dâhilinde ziyaret edecek…
SORUNLARA YERİNDE NEŞTER
27 Haziran 2019 Perşembe 17:38

 
ZORLUOĞLU, AVRASYA ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ
BAŞKAN ZORLUOĞLU, AVRASYA PAZARI ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ
29 Mayıs 2019 Çarşamba 03:12

 
UND SORUNLARI ELE ALDI
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) ile Ford Trucks, organizasyonu ile gerçekleşen iftar yemeğinde nakliye sektörünün sorunları ele alındı
21 Mayıs 2019 Salı 16:30

 
Akçaabat Kent Konseyi'nden Açıklama
Akçaabat’ta son dönemde en etkin kamuoyun oluşturan Sivil Toplum Örgütü olan Akçaabat Kent Konseyi, Akçaabat’ın sorunlarını dile getirmeye devam ediyor.
29 Nisan 2019 Pazartesi 19:16

 
TRABZON ÖĞRENCİ DOSTU ŞEHİR OLMALI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, üniversite öğrencilerinin evlerine giderek sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.
25 Mart 2019 Pazartesi 09:37

 
OKAN KOÇ DERECİK HALKI DİNLEDİ
Bağımsız Belediye Başkan Adayı Okan Koç Derecik halkının sorunlarını ve isteklerini dinledi. Seçilmesi Durumunda Yapacaklarımızı anlattı.
15 Mart 2019 Cuma 21:52

 
Mustafa Bıyık Plansızlığa son vereceğiz
İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, Trabzon’un Yomra’ya doğru büyüdüğüne dikkat çekerken, plansız yapılaşma nedeniyle ciddi sorunlar yaşandığını hatırlattı.
6 Mart 2019 Çarşamba 00:47

 
Saka,öğrencilerimizin sorunlarını çözmek için ayrı çabalayacağız
Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye başkan adayı Hasan Saka,öğrencilerimizin sorunlarını çözmek için ayrı çabalayacağız dedi.
26 Şubat 2019 Salı 17:22

 
Başkan Adayı Akbulut'tan "İddialı" Sözler
Akçaabat'ın Sorunları Biliyoruz,Çözüm İçin Geliyoruz
18 Şubat 2019 Pazartesi 13:04

 
BALIKÇILAR SORUNLARINI DİLE GETİRDİLER
Darıca ve Salacık mahalleleri balıkçılarının ortaklaşa kullandıkları balıkçı barınağının sorunları Darıca’da yapılan toplantıyla dile getirildi.
12 Şubat 2019 Salı 18:47

 
EYÜPOĞLU: ÇİFTÇİ İÇİN BAKANLIKTA
Çiftçi Sorunları Çözüm Önerileri ile Bakanlıkta
11 Ocak 2019 Cuma 00:54

 
RUSYA ÖRTÜLÜ AMBARGO UYGULUYOR!
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Trabzon Dr. Hüseyin Örs, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Rusya’ya yapılan yaş meyve sebze ihracatında yaşanan sorunları gündeme getirdi.
1 Ocak 2019 Salı 00:00

 
Başkan Sarıalioğlu Yukarıkışlacık Mahalle Muhtarı ile buluştu
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun mahallelerdeki sorunların yerinde tespiti ve çözümüne yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Mahallelerdeki eksikliklerin giderilmesi adına yerinde incelemeler yapan Başkan Sarıalioğlu’na Yukarıkışlacık Mahallesi Muhtarı Mustafa Akyüz’de eşlik etti.
10 Aralık 2018 Pazartesi 15:43

 
Doğalgaz kullanımı hava kirliliğini önlüyor
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, doğalgazın yaygınlaştığı Trabzon’da, hava kirliliği sorunlarının azaldığını ifade ederken, kapısının önüne doğalgaz getirdikleri herkesin doğalgaz kullanması talebini yineledi.
17 Kasım 2018 Cumartesi 00:07

 
Eyüpoğlu Ankara'da Çiftçilere Sunum Yaptı.
Başkan Eyüpoğlu Ankara da Çiftçi Sorunlarını Anlattı ve Çözüm Önerileri sundu. TZOB Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, Artvin, Bartın, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Karabük, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Trabzon ve Zonguldak’ta bulunan 124 Ziraat Odası’ndan Oda Başkanları katıldı.
30 Ekim 2018 Salı 18:42

 
Vatandaş cezayı kessin
İYİ PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın “Fındık üreticilerinin sorunları TBMM'de araştırılsın” şeklindeki önergesinin AK Partili milletvekillerince reddini değerlendirerek “AK Partililer bu işi yüzlerine, gözlerine bulaştırdılar. Vatandaş bunun cezasını kesmelidir.” dedi.
21 Ekim 2018 Pazar 09:01

 
BÜYÜKŞEHİR 20 BİN PAKET AŞURE DAĞITTI
İslam âlemindeki sorunların nedeni Kur’an-ı Kerim’i anlamamaktır
21 Eylül 2018 Cuma 18:29

 
Trabzon Barosu seçim güvenliği için komisyon kurdu
Trabzon Barosu 24 Haziran’da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri sırasında yaşanacak sorunların çözülmesi, yapılabilecek hataların önlenmesi için Seçim Hukuku ve Seçim Güvenliği Komisyonu kurdu.
21 Haziran 2018 Perşembe 00:47

 
Sağlık işçisi yalnız değil
ÖZ Sağlık-İş Sen Genel Başkanı Devlet Sert, Cumhuriyet tarihinin belki de en büyük çalışma reformu sayılabilecek taşerona kadro uygulamasının beraberinde getirdiği sorunların bu reforma gölge düşürdüğünü söyledi.
21 Nisan 2018 Cumartesi 19:33

 
MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI
Mart ayı muhtarlar toplantısında ilçe sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.
27 Mart 2018 Salı 17:38

 
MAHALLE BAŞKANI SONUNA PATLADI
AK Parti Akçaabat Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısında Mahalle Başkanları adına söz alan Demirkapı Mahalle Başkanı Sefer Altaş sitemkar bir konuşma yaptı. Altaş, unutulduklarını belirterek, “Bu toplantılarda hep sizi dinliyoruz. Fakat bu toplantılarda dinlemesi gereken siz konuşması gereken bizleriz. Sorunlarımıza çare bulmalısınız.” dedi.
21 Ocak 2018 Pazar 13:24

 
BALTA,TBMM TV'Yİ ZİYARET ETTİ”
“ÇEVRESEL SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPIYORUZ”
22 Aralık 2017 Cuma 17:11

 
İkisu Grup Yolu çok güzel oluyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi mahalle yollarında kalıcı çalışmalar gerçekleştirerek sorunları ortadan kaldırmaya devam ediyor.
10 Mayıs 2017 Çarşamba 00:13

 
Başkan Fındık Bahçelerinde
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ve ekibi dur durak bilmiyor. İlçedeki tüm üreticileri ziyaret eden Ziraat odası sorunları yerinde inceliyor.
8 Mayıs 2017 Pazartesi 18:09

 
Güney ilçelerinde altyapı seferberliği
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un güney ilçelerinin kanalizasyon ve atık su sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.
24 Nisan 2017 Pazartesi 18:16

 
Fındık tekellere teslim edildi
Ordu Ulubey Ziraat Odası’nda fındık üreticileri ile buluşan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, üreticilerin ve sanayicilerin sorunlarını dinledi.
25 Mart 2017 Cumartesi 04:50

 
7 ayrı mahallenin içme suyu sorunu tarih oluyor
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu sorunlarını sırasıyla ortadan kaldırmaya devam ediyor.
11 Şubat 2017 Cumartesi 20:26

 
Mobilya Kent sözünü aldı
Büyükşehir Belediye Başkanı O. Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde kent sorunlarını konuştu.
31 Aralık 2016 Cumartesi 17:55

 
Büyükşehir Belediyesinin yol seferberliği devam ediyor
İl genelindeki yol sorunlarını ortadan kaldırmak için seferberlik halinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, her gün 15 ila 25 ayrı noktada yol çalışması gerçekleştiriyor.
20 Ekim 2016 Perşembe 18:20

 
Castillo'yu Geri İstiyorlar!
Dallas FC teknik direktörü, Trabzonspor'un dün resmen açıkladığı transferde yaşanan sorunların FIFA tarafından çözüleceğini söyledi.
5 Ağustos 2016 Cuma 09:57

 
Tonya için çok önemli turizm hamlelerimiz olacak
Tonyalı hemşehrileri ile iftar programında bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Tonya için çok önemli turizm hamlelerimiz olacak. 2019’a geldiğimizde yol sorunlarını da büyük ölçüde gidermiş olacağız” dedi.
19 Haziran 2016 Pazar 05:11

 
Trabzon’da içme suyu ve kanalizasyon sorunu bırakmayacağız
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürü Recep Köksal, Beşikdüzü ilçesinin mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek TİSKİ tarafından ilçede sürdürülen çalışmalar ile mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon sorunlarını masaya yatırdı.
3 Haziran 2016 Cuma 15:18

 
Başkan Gümrükçüoğlu’ndan, Vali Öz’e teşekkür
Trabzon’daki 3 yıllık görevi süresince şehrimiz adına sürekli istişare yaptığımız, kentimizin sorunlarının çözümü için birlikte mesai harcadığımız Sayın Valimiz Abdil Celil Öz, Trabzon için önemli hizmetlere üstün gayretleri ile imza atmıştır. Trabzon’da her zaman saygıyla anılacak ve bu şehirle bağları kesilmeyecek bir mülki amirimizdir.
1 Haziran 2016 Çarşamba 00:32

 
Fındık haykırışı!
Giresunlular, "Fındığımıza ve alın terimize sahip çıkıyoruz" sloganı ile bugün Atatürk Alanı'nda toplanarak fındıkta yaşanan sorunlara dikkat çektiler.
10 Mart 2016 Perşembe 16:53

 
Clinart'ın Akıbeti Belli Oldu
Büyük umutlarla yapılıp hizmete sunulan ancak ekonomik sorunlarını bir türlü çözemeyen Özel Clinart Hastanesine Avrasya Üniversitesi Talip Oldu.
6 Şubat 2016 Cumartesi 15:23

 
Derin Deniz Deşarjı İnşaatı Devam Ediyor.
Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) tarafından ihale edilerek yapılan çalışma ile Akçaabat’ın Söğütlü Mahallesi’ndeki derin deniz deşarjı tesisi modernizasyonu ve kırık olan deşarj hattının yenilenmesi yapılarak bölgedeki sorunlar ortadan kaldırılıyor.
1 Şubat 2016 Pazartesi 00:46

 
Temel Altunbaş Vatandaşı Dinliyor.
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, yönetim kurulu toplantılarını her hafta ayrı bir mahallede yaparak, mahallenin sorunlarını yerinde görüyor, teşkilat mensuplarının dilek temennilerini dinliyor.
16 Aralık 2015 Çarşamba 17:30

 
Taşeron işçileri konuştu
Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı İhsan Bülbül ve yönetimi Ankara’ya çıkarma yaparak hem Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu hem de Hizmet-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan’ı ziyaret ederek, işçilerin sorunlarınız aktardı.
5 Aralık 2015 Cumartesi 14:51

 
Üzümözü’nde asfalt mutluluğu yaşanıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki mahallelerin yol sorunlarını birer birer ortadan kaldırmaya devam ediyor.
20 Ekim 2015 Salı 18:22

 
BAKİOĞLU ÇALIŞIYOR
Cumhuriyet Halk Partisinin 5. sıra milletvekili adayı İlker BAKİOĞLU seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat'ın Akçaköy ve Derecik mahallelerinde vatandaşlarla buluştu,sorunlarını dinledi.
17 Ekim 2015 Cumartesi 15:59

 
Akçaabat’ta trafik çilesi artarak devam ediyor...
Akçaabat’ın en önemli sorunlarından olan trafik çilesi artarak devam ediyor.
30 Eylül 2015 Çarşamba 19:38

 
İşte Halimiz
Tek yön çilesi Akçaabat’ın en önemli sorunlarından olan trafik çilesi artarak devam ediyor.
16 Eylül 2015 Çarşamba 18:33

 
AKİK Eğitim Sorunlarını Basınla Paylaştı
AKİK-Akçaabat İlim Sanat Kültür Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali BALTA,Ülkemizdeki ve İlçemizdeki Genel Eğitim Sorunları ve yapılabileceklerle ilgili hazırlamış oldukları raporlarını basınla paylaştı.
7 Eylül 2015 Pazartesi 18:10

 
Temel Altunbaş, İpekyolu sanayi sitesini ziyaret etti.
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, İpekyolu sanayi sitesini ziyaret etti. Sanayi sitesinin sorunlarını, site sakinleri ile konuşan Altunbaş, sorunların en kısa sürede çözüleceğini müjdeledi.
1 Eylül 2015 Salı 19:30

 
Yavuz Aydın Uzungöl’ü Bitirmeyin.
25. dönem MHP Trabzon Milletvekili adayı olan Yavuz Aydın Trabzon’un sorunları hakkında açıklamalar yaparken turizme dikkat çekti.
29 Ağustos 2015 Cumartesi 14:40

 
Trabzon'da Turizm Zirvesi Yapıldı.
Trabzon’da ‘Turizm Buluşmaları’ toplantısında sorunlar masaya yatırıldı.
20 Ağustos 2015 Perşembe 20:22

 
Elektrik Kesintisinde Sona Doğru…
Akçaabat’ın elektrik sorunları konulu toplantı Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde yapıldı.
12 Ağustos 2015 Çarşamba 20:19

 
Trabzon Yıllardır Bekliyor! Yapın Artık!
Trabzon’un en büyük sorunları arasında yer alan ulaşım sorunu gündemdeki yerini koruyor.
5 Temmuz 2015 Pazar 10:41

 
Clinart’ta Hastanesi’nde Sorunlar Bitmiyor
18 Haziran tarihinde bir köşe yazısında linart Hastanesi’nde yaşanan sorunları ve Muharrem Usta’nın hastaneyi satın almak için verdiği teklifi yazılmıştı.
22 Haziran 2015 Pazartesi 09:25

 
AYDIN: “TRABZON 9 FARKLI ALANDA GELİŞECEK”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon Milletvekili Adayı Yavuz Aydın, yoğun geçen seçim çalışmalarında vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyip notlar alıyor.
24 Mayıs 2015 Pazar 12:21

 
TSİAD hem buluşturdu, hem şehri konuşturdu
Trabzon Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin 11. Olağan Genel Kurulu’nda Trabzon’un sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu
19 Nisan 2015 Pazar 10:07

 
Muhtarlar derneği Tiski sorumlularıyla toplantı düzenledi.
Akçaabat muhtarlar derneği başkanı Eyüp Gedikli ve yönetim kurulu üyeleri ve mahalle muhtarları Trabzon Tiski sorumlularına Pulathane iş merkezi yemek salonunda kahvaltı verdi. Daha sonra muhtarlar derneğinde ilçenin su ve kanalizasyon ile ilgili sorunları konuşuldu.
26 Mart 2015 Perşembe 18:08

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur