Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TİMBİR heyetinden TTSO’ya ziyaret TÜRKİYE ŞAMPİYONU GENÇLER, BAŞKAN KAYA’YI ZİYARET ETTİ AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN İŞÇİ BAYRAMI MESAJI YAKINLARINI KAYBEDEN VATANDAŞLARA TİSKİ'DEN ÖNEMLİ UYARI BAŞKAN GENÇ’TEN 1 MAYIS MESAJI MHP TRABZON İL BAŞKANI TOLGAY SİVRİKAYA’DAN BAHÇELİ'YE ZİYARET ŞAMPİYON AKÇAABAT ANADOLU LİSESİ Gökhan Gedikli: “Taşeron işçi çalıştırmaya, vergi ve gelir adaletsizliğine hayır! Merhum Akademisyenimiz için Cenaze Töreni BAŞKAN EKİM: “ÜRETEN ÇİFTÇİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ” ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ESNAFLARIN TALEBİNE ANINDA ÇÖZÜM BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM SANAYİ ESNAFIYLA GÜNE BAŞLADI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 45 OTOBÜS ŞOFÖRÜ ALACAK Yerel Kalkınma Hamlesi destekleri TTSO üyelerine anlatıldı Fikirden Paylaşıma: Bilim Şenliği Daveti SEBAT GENÇLİKSPOR KULÜBÜ KARSLI İLE DEVAM KARARI ALDI "MAZİDEN ATİYE TRABZON" AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Junior Cup U11 Kış Turnuvası’nda Söğütlüspor şampiyonluğa ulaştı. ‘’FİLİSTİN’DE GÜNDOĞUMU GİBİ’’ SAHNELENMEYE BAŞLADI METE YARAR TRABZON’DA SEMİNER VERECEK
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN İŞÇİ BAYRAMI MESAJI
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN İŞÇİ BAYRAMI MESAJI
 
TÜRKİYE ŞAMPİYONU GENÇLER, BAŞKAN KAYA’YI ZİYARET ETTİ
TÜRKİYE ŞAMPİYONU GENÇLER, BAŞKAN KAYA’YI ZİYARET ETTİ
 
BAŞKAN GENÇ’TEN 1 MAYIS MESAJI
BAŞKAN GENÇ’TEN 1 MAYIS MESAJI
MİNİBÜS VE DOLMUŞLARIN TAKSİYE DÖNÜŞÜMÜ 5. KEZ UKOME GÜNDEMİNDE
 

MİNİBÜS VE DOLMUŞLARIN TAKSİYE DÖNÜŞÜMÜ 5. KEZ UKOME GÜNDEMİNDE

İBB’nin, şoför esnafının sorunlarının çözümüne yönelik olarak 5. kez UKOME gündemine getirdiği 1000 taksi projesi, değerlendirilmek üzere alt komisyona havale edildi.

29 Ocak 2021 Cuma 18:20
Yazdır

Toplantıda, İETT bünyesine katılan özel halk otobüsü ile erguvan otobüslere yeni plaka verilmesi ile şehir genelindeki kasislere standart getirilmesine yönelik teklifler de kabul edildi.

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) 2021 yılının ilk toplantısı İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar başkanlığında Yenikapı'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi. Toplantıda, İBB’nin, şoför esnafının sorunlarının çözümüne yönelik olarak 5. kez UKOME gündemine getirdiği; 750 minibüsün ve 250 taksi dolmuşun taksiye dönüştürülmesi teklifi ele alındı.

Bakanlık temsilcilerinin alt komisyondaki görüşmenin tamamlanması talebi doğrultusunda, teklif oy birliğiyle değerlendirilmek üzere yeniden alt komisyona havale edildi.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Temsilcisi ve İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 250 taksi dolmuşun ayrılarak kabul edilmesini, minibüslerin taksiye dönüşüne sıcak bakmadıklarını söyledi.Geçtiğimiz kasım ayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlık ettiği UKOME toplantısında, 5 bin yeni taksi önerisi ile dönüşmek isteyen 1000 taksi plakası tekliflerini ayrı ayrı gündeme sunulmuş, her iki teklif de Bakanlık ve Esnaf Odası temsilcilerinin oy çokluğuyla reddedilmişti.

İETT BÜNYESİNE KATILAN OTOBÜSLERE YENİ PLAKAUKOME

toplantısında; İETT bünyesinde Özel Taşımacı İşletme Sistemi kurulması nedeniyle, İstanbul Ulaşım AŞ ve Özel Halk Otobüslerinin plakalarının değiştirilerek seri plaka verilmesini içeren teklif de oy birliğiyle onaylandı.

KASİSLERE STANDART GETİRİLDİ

UKOME’deonaylanan bir diğer teklifle, İstanbul genelindeki yollarda bulunan ve zaman zaman şikayetlere, davalara sebep olan kasislere standart getirilmiş oldu. İstanbul genelinde uygulamaları yapılan ve yapılacak hız kesici uyarı bandı ve yükseltilmiş yaya geçidi elemanlarının KGM Trafik İşaretleri El Kitabında belirtilen standarda uygun olarak düzenlenmesiyle ilgili teklif, oy birliğiyle onaylandı. Alınan kararla kent genelindeki uygulamalarda bütünlük ve standart sağlanacak. Böylece teknik ve hukuki sorunlar giderilecek.

ESENLER OTOGARI’NA TAKSİ DURAĞI YAPILACAK

Esenler Büyük İstanbul Otogarı’nın dört köşesine taksi durağı konulması teklifi de oy birliğiyle kabul edildi. Otogarı işleten İBB Boğaziçi Yönetim AŞ Büyük İstanbul Otogarı İşletme Müdürü Fahrettin Beşli, taksi duraklarının İBB tarafından işletileceğini ve uygulamanın vatandaş ile taksici mağduriyetlerini gidereceğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: İBB’nin, şoför, esnafının, sorunlarının, çözümüne, yönelik, olarak, 5, kez, UKOME, gündemine, getirdiği, 1000, taksi, projesi, değerlendirilmek, üzere, alt, komisyona, havale, edildi,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur