Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT’TA MÜZELER GÜNÜ KUTLANDI TRABZON ÜNİVERSİTESİ 6 YAŞINDA EMRE ŞAHİN KÖROĞLU MESAJ YAYINLADI CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ Dr.Mustafa Çankaya’dan 19 Mayıs Mesajı MUSTAFA CUMUR DUALARLA ANILDI BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI TARIMSAL BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR KIZILAY'DAN EKİM'E ZİYARET ÇEBİ: DEVLET HESABI GÖRMÜŞTÜR Cumur Anılıyor 1461 Trabzon Galip Geleceğin mucitlerinden bilim fuarı Bahar Etkinliklerinde TÜRKİYE Mozaiği FAİZ KARARINDAN GERİ DÖNÜLSÜN! BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR ŞOFÖRLER ODASI DA FAİZ ARTIRIMINA TEPKİLİ BARÜ’de “10. Öğretmenim Şenliği” gerçekleştirildi Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi Açılıyor GEÇİCİ PERSONEL ALIM SONUÇLARI BELLİ OLDU!
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
CHP AKÇAABAT İLE BAŞKANI DA FAİZ KARARINA TEPKİLİ
 
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
BAŞKAN EKİM’DEN 19 MAYIS MESAJI
 
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
ANDULASYON TEDAVİSİ İLE SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM
lke haberleri
 
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Bugün, ülkemizin her köşesinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yıldönümünü ve bir milletin istiklalini ve çocuk masumiyetini bir araya getiren Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir heyecanla kutluyoruz.
22 Nisan 2024 Pazartesi 09:39

 
Kıyamet kopuyor!!!
Neymiş edendim; İstanbul’un ve ülkenin kırmızıya boyanmasında en büyük pay sahibi ve Akçaabat’ımızın evladı Ekrem İmamoğlu Trabzon’a geliyormuş, onlarda bütün halkımızı onu karşılamaya davet ediyorlarmış.
9 Nisan 2024 Salı 16:06

 
TÜRK KIZILAY AKÇAABAT ŞUBESİNE 4 TON DETERJAN BAĞIŞI
İlke Gıda A.Ş., Türk Kızılay Akçaabat Şubesine 4 ton deterjan bağışladı.
8 Nisan 2024 Pazartesi 17:17

 
“Seçim sonuçları ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olsun”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Trabzon’a hayırlı olmasını dileyerek, “İş dünyası olarak önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemi ülkemizin üretim, istihdam, ihracatını artıracağı, kalkınma hamlesini ileriye taşıyacağı önemli bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:21

 
BTP Genel Genel Başkanı Hüseyin Baş Akçaabat’ta..
Ülkemiz seçime gidiyor. Beş yılda bir yapılan mahalli yerel seçimler için sandıklar kurumasına sayılı günler kaldı.
29 Mart 2024 Cuma 15:19

 
ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Çebi: “CHP, bir muhalefet anlayışının dışında Türkiye’nin kalkınmasına, gelişimine, büyümesine karşı olan bir duruştur. Hizmetin tek adresi AK Parti’dir, AK Parti ülkemizin geleceğidir, umududur, yarınlarının güvencesidir.” dedi.
26 Mart 2024 Salı 13:46

 
MERALAR VE TURİZM!...
Anayasanın 45 inci maddesinin maddesinde “Devlet, tarım arazileri ile çayır ve meraların amaç dışı kullanılmasını ve tahribini önlemek, tarımsal üretim planlaması ilkelerine uygun olarak bitkisel ve hayvansal üretimi artırmak maksadıyla, tarım ve hayvancılıkla uğraşanların işletmelerin araç ve gereçlerinin ve diğer girdilerinin sağlanmasını kolaylaştırır.” hükmüne yer verilmiştir.
27 Şubat 2024 Salı 15:19

 
Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, Renkli Bir Rize Gezisi Düzenledi
UDEF’e bağlı Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, şehirdeki uluslararası öğrenciler için unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dernek, 45 farklı ülkeden gelen 161 misafir öğrenciyi Rize'ye gerçekleştirdiği gezi ile buluşturdu.
1 Ocak 2024 Pazartesi 10:17

 
AGD’DEN MEKKENİN FETHİ PROGRAMI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Akçaabat temsilciliği olarak ülkemizdeki tüm il ve ilçelerle aynı anda Akçaabat’ta Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi programı düzenliyoruz.
28 Aralık 2023 Perşembe 06:28

 
AKMESTEK ÖĞRENCİSİNİ KUTLUYOR.
“Bilinçli Tüketim ve Tüketici Hakları” konulu, ülke çapında düzenlemiş olduğu karikatür yarışmasında ödül alan 10/E sınıfı öğrencimiz Muhammet AYDIN'ı kutluyoruz.
7 Aralık 2023 Perşembe 18:36

 
BARÜ sürdürülebilirlikte dünyanın en iyileri arasında
Bartın Üniversitesi (BARÜ), 85 ülkeden 1.183 üniversiteyi sürdürülebilirlik açısından değerlendiren UI Green Metric (Yeşil Ölçüm) sıralamasında dünyanın en iyi yükseköğretim kurumları arasında yer aldı.
7 Aralık 2023 Perşembe 17:30

 
BARÜ’de Filistinli öğrenciler “Psikolojik Destek Programı”na alınıyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ülkelerinde yaşanan insanlık dışı saldırılardan etkilenen Filistinli öğrencilere yönelik psikolojik destek hizmeti veriyor.
21 Kasım 2023 Salı 18:00

 
TARIMSAL ÜRETİM SORUNU ÇÖZÜLMEDEN YETERLİ VE SAĞLIKLI GIDAYA ERİŞİM ÇÖZÜLEMEZ…
“Geçmişini bilmeyen toplumlar, geleceğine yön veremez.” Ulusal önderimiz Atatürk’ün bu sözü bağlamında, Cumhuriyetimizin 100. yılında tarım ve gıda sektörünü geçmişten geleceğe dünyada ve de ülkemizde her yönüyle irdelemek ve sorgulamak, geçmişteki ve bugünkü yanlışlardan ders alarak, ülkemiz adına gelecek yüzyılı doğru planlamak ve yönetmek gerekir.
20 Ekim 2023 Cuma 19:48

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ SERALARI SON TEKNOLOJİYLE DONATILDI
Akçaabat Belediyesi, ‘Üreten Akçaabat’ vizyonu ile ileri teknolojiye dayalı, yüksek katma değerli, geniş pazar imkânı olan, şehirde istihdamı arttıran, hem ilçenin hem de ülkenin ekonomisine katkıda bulunan projeler hazırlıyor ve bu projeler, tek tek hayata geçiriyor.
10 Ekim 2023 Salı 19:37

 
14 farklı ülkeden araştırmacılar BARÜ’deki sempozyumda bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen “Uluslararası Odun Dışı Orman Ürünleri Sempozyumu” 14 farklı ülkeden araştırmacıların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:10

 
Eren ve Çelebi’den Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’ye teşekkür plaketi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon'daki görev süresi sona eren Gürcistan Başkonsolosu Gela Japaridze’ye iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesine verdiği katkı nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.
23 Eylül 2023 Cumartesi 18:23

 
“Gürcistan’la deniz yolu bağlantımızı güçlendirmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Gürcistan’ın Batum kentinde iki ülke arasındaki deniz bağlantılarının güçlendirilmesi konusunda temaslarda bulundu.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:12

 
BARÜ, uluslararası iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletti
Bartın Üniversitesi (BARÜ) uluslararasılaşma hedefi kapsamında hazırladığı Erasmus+ KA171 Projesinin kabul edilmesiyle eklenen yeni ülkelerle birlikte iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletmiş oldu.
11 Ağustos 2023 Cuma 18:32

 
BTP LİDERİ HÜSEYİN BAŞ MERSİN'DE...
Yurt turunu sürdüren BTP Lideri Hüseyin Baş, Mersin teşkilatıyla buluşmasında yaptığı konuşmada, “Bu ülkede, bu millet ecnebinin kölesi olarak çalışıyor. Bu milletin hakkı, malı mülkü ecnebiye, yabancıya peşkeş çekiliyor” dedi.
11 Ağustos 2023 Cuma 10:39

 
Ermenilerin Atatürk ile alıp veremediği ne?
Kayseri’de konuşan BTP Lideri Hüseyin Baş, ‘Atatürk bu ülkede kurulmak istenen Ermeni devletinin önüne geçen, bu ülkede kurulmak istenen Pontus devletinin önüne geçen adamdır. Bu ülkede kurulmak istenen azınlık bütün devletlerin önüne geçen adam Atatürk'tür.’ dedi.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:35

 
Vehbi Koç’tan tırcılara ziyaret!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Arsin Yeşilyalı Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi ziyaretinde nakliye sektörünün ülkemiz açısından büyük önem taşıdığı ifade ederek her zaman şoför esnafının yanında olacağını söyledi.
3 Ağustos 2023 Perşembe 10:58

 
Selahaddin Çebi'den Açıklama
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, çıktığı Körfez ülkeleri turunda yaklaşık 100 milyar dolarlık yatırım anlaşmalarına imza atan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretine yapılan eleştirilere sert tepki gösterdi.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 08:38

 
Çebi Başbağlar katliamını unutmadı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Başbağlar katliamının yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada: “Başbağlar, bu ülkenin birlik ve beraberliğine, istiklal ve istikbalinine karşı yapılmış bir hainliktir, ihanettir.” dedi.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 09:15

 
YAPILAN ZAMLAR GERİ ALINSIN
Yüksek enflasyon sebebiyle ve yakıta yapılan yüksek zamlar sebebiyle altın dolar euro fiyatlarında ki yüksek fiyat artışlarından dolayı ülke geneli her malda en az yüzde beşyüz artış yapılmış durumdadır.
4 Temmuz 2023 Salı 10:05

 
AGD SİYER-İ NEBİ ORTAOKUL YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) işbirliğiyle ülkemiz genelinde eş zamanlıolarak düzenlenen ‘Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon merkez ve ilçelerinde 6 Mayıs Cumartesi tarihinde gerçekleştirilmişti.
23 Haziran 2023 Cuma 21:54

 
Toprak, yaşamın ana kaynağı, "toprak ana" dertli yorgun yine de gelecekten umutlu…
Toprak ve arazi varlığımız ile ülke topraklarımızın özelliklerini ayrıntılı olarak bilmediğimiz günümüzde; "Detaylı toprak etütleri ve haritalama çalışmalarını kim yapacak, neden yapmadı, ne zaman yapılacak?"
20 Haziran 2023 Salı 20:06

 
Kara: Yeni asgari ücret ülkemize hayırlı olsun
Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara net 11 bin 402 TL olarak açıklanan asgari ücretin ülkemize hayırlı olmasını diledi.
20 Haziran 2023 Salı 18:49

 
BARÜ’deki etkinlikte geleceğin güvenilir yakıtı ‘hidrojen’ konuşuldu
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen etkinlikte alanının önemli bilim insanlarının katılımıyla enerji dönüşümünün yükselen değeri hidrojenin önemi ve ülkemize katacağı değer konuşuldu.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:09

 
CHP Trabzon Milletvekili adayı Akıncı“Yandaş değil, vatandaş dönemini başlatacağız”
CHP Trabzon Milletvekili adayı İlker Akıncı, seçim çalışmaları kapsamında Ortahisar Bahçecik Mahallesini ziyaret etti.CHP Milletvekili adayı Akıncı, işe alımlarda liyakatin değil adam kayırmacılığın öne çıktığını belirterek “Yandaş değil, vatandaş dönemini başlatacağız” dedi.
12 Mayıs 2023 Cuma 09:18

 
EFENDİMİZİN İZİNDE SİYER-İ NEBİ YARIŞMASI BÜYÜK BİR KATILIMLA AKÇAABAT’TA YAPILDI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD)Genel Merkezi’nce ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘’Ortaokullu Gençler Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon’umuz tüm ilçelerinde yaklaşık elli okulda 6 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilmiştir.
11 Mayıs 2023 Perşembe 20:07

 
Çelebi: Üreten, istihdam yaratan tüm iş dünyasına teşekkür ediyorum
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, açılan her yeni iş yerinin istihdama, üretime katkı anlamına geldiğini belirterek, "Piyasanın tüm zorluklarına rağmen üreten, istihdam yaratan ve ülkemize katkıda bulunan tüm iş dünyamıza teşekkür ediyorum" dedi.
8 Mayıs 2023 Pazartesi 10:30

 
TTSO’nun Sağlık Turizmi Projesi Türkiye’ye döviz kazandıracak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Trabzon’un sağlık sektöründeki güçlü altyapısına uluslararası alandan büyük bir talep geldiğini belirterek, “Sağlık turizmi sektöründe yürüttüğümüz projelerle Trabzon’a, bölgeye ve ülkeye döviz kazandırıyoruz” dedi.
5 Mayıs 2023 Cuma 14:04

 
Çebi: Erdoğan sevgisi meydanlara sığmadı
Çebi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin tarihi bir katılım gösterdiğini söyleyerek “Trabzon, 1461 fethinden rahatsız olanlara, terör örtülerinin desteğiyle yelkenlerini şişirenlere, bez parçalarıyla devletine meydan okuyanlara cevabını vermiş 14 Mayıs zaferinin işaret fişeğini yakmıştır.” dedi.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:24

 
AKÇAABAT’IN TARİHİ MEKANLARI DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR
Köklü bir tarihi geçmişe sahip olan Akçaabat; kültürel değerleri, tarihi ve turistik mekanları ile hem ülke çapında hem de dünya genelinde dikkatleri üzerine çekiyor.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 17:19

 
BASIN AÇIKLAMASI
Millet İttifakı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ülkemizin ve şehrimiz Trabzon’un içinde bulunduğu sorunların farkındayız.
20 Nisan 2023 Perşembe 13:11

 
CHP Trabzon Milletvekili adayları ilçeleri arşınlıyor
Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Adayları Sibel Suiçmez, Ahmet Kaya ve beraberindekiler Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde ziyaretlerde bulundular. Suiçmez yaptığı açıklamada, “Bu güzel ülkeye baharı ve bereketi getireceğiz. Sana söz Beşikdüzü hakkını alacak” ifadelerini kullandı.
18 Nisan 2023 Salı 13:20

 
AKÇAABAT’TA GO-KART TURNUVASI NEFESLERİ KESTİ
Akçaabat Belediyesi düzenlediği Go-Kart Turnuvasıyla bir ilke daha imza attı.
9 Nisan 2023 Pazar 21:57

 
Çebi: “Gençlerle birlikte hazırız
Çebi:inanıyoruz ve biliyoruz ki, 14 Mayıs’ta bir ülkenin devlet başkanını değil, Türkiye Cumhuriyeti topraklarının, İslam aleminin, mazlum milletlerin liderini, bir dünya liderini seçeceğiz.” dedi.
8 Nisan 2023 Cumartesi 16:47

 
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU TRABZON’DA AÇIKLADI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Bu ülkenin huzura ihtiyacı var. Bu ülkenin kucaklaşmaya ihtiyacı var” dedi.
4 Nisan 2023 Salı 16:06

 
Gençlik Ortahisar’da kenetlendi
Çebi: “Gençlerimiz, ülkenin istiklali ve istikbali söz konusu olduğunda üzerine düşeni her daim yapmıştır.
21 Mart 2023 Salı 10:19

 
İLKER BAKİOĞLU BAŞVURUDA BULUNMADI.
İLKER BAKİOĞLU NEDEN BAŞVURUDA BULUNMADIĞINI AÇIKLADI.
17 Mart 2023 Cuma 19:02

 
BARÜ’nün projesiyle depremzedelerin uyku problemlerine odaklanılacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ülkemizde büyük yıkıma neden olan afet sonrasında fiziksel ve ruhsal travmalar yaşayan depremzedelerin uyku problemlerini gidermeye yönelik çalışmalara başladı.
17 Mart 2023 Cuma 09:48

 
Aday Çok, Aday Yok…
Ülkemiz her anlamda kritik bir seçime doğru gidiyor.Biz de oluşan ittifaklar, yaşanan polemikler veya seçimde kimin daha önde olduğu yönünde bir nabız tutmak isterdik.
16 Mart 2023 Perşembe 17:13

 
Trabzon ile İspanya iş dünyası arasında işbirliği anlaşması imzalandı
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, oda üyelerinin çeşitli ülkelerle ihracata yönelmesi için yaptıkları çalışmaları sürdüreceklerini söyledi.
13 Mart 2023 Pazartesi 18:26

 
“Kadınların iş hayatının her alanında daha fazla rol almasını destekliyoruz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, kadınların iş hayatı ve üretimin her alanında daha fazla rol oynamasının ekonomiyi güçlendireceğini, ülke kalkınmasına katkıda bulunacağını belirterek, “Kadın istihdamına ve girişimciliğine yönelik her projeyi destekliyoruz” dedi.
8 Mart 2023 Çarşamba 17:25

 
BARÜ’den depremzedelere psikososyal destek
Ülkemizdeki “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen mensuplarına psikososyal destek veren Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bartın’a gelen afetzedeler için çalışma başlattı.
22 Şubat 2023 Çarşamba 10:44

 
DEPREMZEDELERE SINIR ÖTESİNDEN YARDIM FİLOSU
Paris Trabzonlular Derneği’nce depremzedeler için toplanan yardımlar Tır’larla ülkemize giriş yaptı
20 Şubat 2023 Pazartesi 18:54

 
AGD’NİN ÜRETTİĞİ ODUN SOBALARI DEPREM BÖLGESİNDE
Ülkemiz zor günlerden geçiyor. 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli iki depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz.
18 Şubat 2023 Cumartesi 18:18

 
Türkiye Ziraat Odaları deprem bölgesine yardımları ulaştırmaya devam ediyor
Türkiye Ziraat Odaları deprem bölgesine ülkemizin dört bir yanından yardımları ulaştırmaya devam ediyor.
18 Şubat 2023 Cumartesi 17:26

 
KAMUOYUNU DUYURU.
Saygıdeğer Hemşehrilirimiz,06.02.2023 Tarihinde 7.7 Ve 7.4 Şiddetinde Merkez Üssü Kahramanmaraş Olan Ve 10 İlimizi Sarsan Başta Türkiye Olmak Üzere Türk Devletleri Yanı Sıra Müslüman Ülker'i ve tüm Dünya ülkelerini acıya boğan umudun kenetlenmenin birlik olmanın ders cıkarmanın herkesin kendince kendini ve nefsini sorguya almanın acı günlerini yaşıyoruz.
16 Şubat 2023 Perşembe 15:58

 
YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ
Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ülkenin birçok ilini etkileyen deprem sonrası Akçaabat’a gelen ve barınma başta olmak üzere tüm ihtiyaçları karşılanan depremzedeleri ziyaret etti.
16 Şubat 2023 Perşembe 10:55

 
Duy Sesimi Trabzon
Böyle bir başlıkla başlamamın sebebi, Ülkemiz de yaşanan Deprem olayında Trabzon Halkının yapmış olduğu yardım kampanyalarının ne kadar gönülden ve Fedakâr hane bir şekilde yapıldığını anlatmak istememdir.
11 Şubat 2023 Cumartesi 19:25

 
Trabzon Üniversitesi Yardımlarını Toplama Merkezine Ulaştırmaya Başladı
Ülkemizde meydana gelen deprem nedeniyle Trabzon Üniversitesi, toplanan yardımları Trabzon’daki toplama merkezine göndermeye başladı.
8 Şubat 2023 Çarşamba 18:33

 
Trabzon'dan deprem bölgesine 42 bin ekmek gönderildi
Türkiye'nin 4 bölgesiyle 10 il ve yüzlerce ilçesini etkileyen Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki 7,7 ve Elbistan İlçesinde 7.6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle Ülke olarak 4 derecede Yardım çağrısı yaptığımız bir dönemde Trabzon Fırıncılar Odası’ndan anlamlı Yardım devam ediyor .
8 Şubat 2023 Çarşamba 17:30

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Ak Parti’ye yüklendi “Ceketimi koysam seçtiririm devri kapandı!” dedi.
Trabzon Milletvekili Örs, yaptığı açıklamada Ak Parti iktidarının milletin sıkıntılarını çözmek yerine algılarla Türkiye’yi idare ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı “İşçisini, memurunu, emeklisini yok sayan bu iktidarın artık ülkeye verecek bir şeyi kalmamıştır.
27 Ocak 2023 Cuma 10:35

 
50 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ İLK HAK SAHİPLERİ EVLERİNE KAVUŞTU
İMAMOĞLU: AKILLARI HALA İSTANBUL SEÇİMLERİNDE, ÜLKE VE DÜNYA SİYASETİNDE RASTLAMADIĞIMIZ NUMUNELER BUNLAR İRADE GASPINA KARŞI DAĞ GİBİ DURACAĞIZ ORHANİYE KIŞLASI TEPKİSİ: ECDAT HASSASİYETLERİ RANT KAPISINA KADAR TEVFİK FİKRET’TEN ALINTI YAPTI: ‘ZAFER, BİRAZ DA HASAR İSTER.’ UMUDUNUZU KAYBETMEYİN. HASARIMIZ VAR, AMA BAŞARACAĞIZ
26 Ocak 2023 Perşembe 17:19

 
MİSAFİR ÖĞRENCİLER KAHVALTIDA BULUŞTU
UDEF’e bağlı Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği; Trabzon’a eğitim almaya gelen, farklı kıtalardan ve 18 ülkeden uluslararası öğrencilerle kahvaltı programı düzenledi.
16 Ocak 2023 Pazartesi 11:07

 
Trabzon’daki Paten Futbolu Dünya Kupası’na 5 kıtadan 40 ülke katılıyor
Trabzon’da 18 – 28 Şubat tarihleri arasında yapılacak 15’inci Paten Futbolu Dünya Kupası’na 5 kıtadan 40 ülkenin katılacağı belirtildi.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:27

 
‘DSİ Olarak Ülkemizin 2023 Hedefleri Doğrultusunda Çalışıyoruz’
Ülkemizin en büyük yatırımcı kamu kuruluşlarından birisi olan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Ülkemizin 2023 Hedefleri Doğrultusunda Yatırım Yapmaya Devam Ediyor.
7 Ocak 2023 Cumartesi 16:25

 
6 Vekile Acil Çağrı!
Fenilketonüri Hastalığı
2 Ocak 2023 Pazartesi 00:00

 
EMPATİ ZAMANI
Ülke ve Millet merkezli siyaset anlayışımızdan olabildikçe sapmamaya çalışıyoruz.
22 Aralık 2022 Perşembe 09:56

 
SİYER-İ NEBİ KİTAP OKUMA YARIŞMASI YAPILDI
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Merkezi’nce ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘’Gençler Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Akçaabat’ta ve Trabzon’umuzun tüm ilçelerinde 17 Aralık Haziran Cumartesi günü saat 11.00’de gerçekleştirilmiştir.
19 Aralık 2022 Pazartesi 16:47

 
Bu hatadan dönülmelidir.
Bir şehri veya ülkeyi yönetirken yaşanılan en büyük sorun yönetilenden soyut olarak yönetimin karar almasıdır.
14 Aralık 2022 Çarşamba 08:07

 
‘ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ’ PROGRAMI İLGİ GÖRDÜ
Trabzon’da ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla program düzenlendi. Etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 20-30 yıl önce altyapının engelli bireylerin hayatlarını dışarıda sürdürmelerine olanak sağlamadığını belirterek, “Kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin engellilere dönük özel hassasiyeti sonucu ülkemizde çok büyük mesafe katetildi” dedi.
3 Aralık 2022 Cumartesi 16:09

 
TÜRKİYE YÜZYILI’NA AKÇAABAT’TAN TAM DESTEK
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği ve ilk olma özelliğine sahip projelerle İlçenin ve Ülkenin ekonomisine ve istihdamına önemli katkı sağlıyor.
30 Kasım 2022 Çarşamba 17:30

 
BÜYÜK LİDER
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “Atatürk, düşünceleri, başarıları, eserleri, ilke ve İnkılaplarıyla yaşadığı çağı aşan ve her döneme fikirleriyle damga vuran büyük bir liderdir” dedi.
9 Kasım 2022 Çarşamba 18:30

 
TTSO'da yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yeni görev döneminin tüm yönetim kurulu üyelerine hayırlı olmasını dileyerek, "Şehrimizi, bölgemizi ve ülkemizi ileriye taşımak için elbirliğiyle çalışacağız" dedi.
4 Kasım 2022 Cuma 11:19

 
BTP’yi Altılı Masaya Alsınlar
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş FOX TV’de İlker Karagöz’ün sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu.
26 Ekim 2022 Çarşamba 18:10

 
Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Trabzon Şubesi açıldı
İnsana, topluma, çevreye ve temel değerlere duyarlı girişimciler yetiştirerek, geliştirdiği sürdürülebilir iş modelleri ve fırsatları ile paydaşlarına katma değer sunma ve ülkesinde öncü bir organizasyon olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), Trabzon Şubesi açıldı.
18 Ekim 2022 Salı 21:47

 
TKDKA'ya AB Koordinatörlüğünden ziyaret.
Bir dizi programlar için Trabzon’a gelen AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria PERTZINIDOU ve beraberindeki AB’ye bağlı 18 ülkenin misyon şefi yardımcılarından oluşan heyet TKDK Trabzon İl Koordinatörlüğü tarafından hibe desteği verilen İSKALİTA OTEL ( Ayşe KAYA) ve KAHVALTI DÜNYASI ( Hüseyin TÜYSÜZ) projelerini ziyaret ettiler.
28 Eylül 2022 Çarşamba 19:05

 
AKÇAABAT, PAYLAŞARAK SEVİNDİRİYOR
Sosyal Belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği düsturunu ilke edinen Akçaabat Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya ve taleplerini anında yerine getirmeye devam ediyor.
23 Eylül 2022 Cuma 15:55

 
CHP 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayasıyla Trabzon’da düzenlenen törende konuşan CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya; "Misafirlik Yetti Herkes Kendi Ülkesine" dedi.
30 Ağustos 2022 Salı 14:50

 
TEK ÇÖZÜM DEĞİL
Ülkemiz seçim sath-ı mailine girdi diyeceğim ancak biz hiç seçim sath-ı mailinden çıkmıyoruz, çıkamıyoruz.
26 Ağustos 2022 Cuma 14:44

 
AKÇAABAT'TA YAZ KUR’AN KURSU ETKİNLİKLERİ
Diyanet İşleri Başkanlığı, hayatın bütün alanlarında büyük değişim ve dönüşümlerin yaşandığı günümüzde, toplumun geleceği ve güvencesi olan gençlere sahih dini bilgiyi en doğru şekilde sunmak amacıyla 18 Temmuz – 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında ülke genelinde tüm cami ve Kur’an kurslarında “Yaz Kur’an Kursu” eğitimi planlamıştır.
22 Ağustos 2022 Pazartesi 18:40

 
BARÜ’de uluslararası hareketlilik olanakları artıyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) tarafından Erasmus KA171 Programı kapsamında Türkiye Ulusal Ajans’a yaptığı başvurunun kabul edilmesiyle uluslararası hareketlilik yapılabilecek ülke sayısı 35’e, üniversite sayısı ise 92’ye yükseldi.
12 Ağustos 2022 Cuma 18:40

 
BARÜ, “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022”de öğrencilerle buluşuyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2022”de ülkemizin 81 ilinden aday öğrencilerle bir araya geliyor.
1 Ağustos 2022 Pazartesi 18:32

 
Uluslararası Horon Festivali’ Coşkulu Başladı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ‘61 Ülke El Ele Hayde Horona’ sloganıyla düzenlenen ‘Uluslararası Horon Festivali’ coşkulu başladı.
28 Temmuz 2022 Perşembe 20:28

 
AKÇAABAT’TA FESTİVAL KAPSAMINDA YELKEN YARIŞI YAPILDI
30. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali Spor Müsabakaları kapsamında Yelken Yarışması düzenlendi.
26 Temmuz 2022 Salı 15:24

 
Arap Turist İle Mülteciyi Karıştırmayalım
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzon'da tatillerini geçiren Körfez ülkeleri vatandaşlarına tepki gösterilmesini eleştirdi.
25 Temmuz 2022 Pazartesi 16:32

 
Başkan Çebi: “Turizm, şehrimiz ve bölge kalkınmasının can damarıdır.
Çebi: “Turizm, şehrimiz ve bölge kalkınmasının can damarıdır. Turizmin ırkı, meşrebi, ülkesi olmaz.
19 Temmuz 2022 Salı 15:18

 
SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLERİNİ ALDI
Milli Eğitim Bakanlığı ve Anadolu Gençlik Derneği işbirliğiyle ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon merkez ve ilçelerinde 11 Haziran 2022 tarihinde yüz yüze olarak gerçekleştirilmişti.
16 Temmuz 2022 Cumartesi 16:39

 
HALİS GÜNEŞ'TEN 15 TEMMUZ MESAJI
15 Temmuz 2016'da o kara gecede Milletimiz tek vücut olarak darbeci zihniyetin karşısında dimdik durdu ve ülkemizi sekteye uğratmak isteyenlere geçit vermediler.
15 Temmuz 2022 Cuma 17:55

 
Chp’li Kaya’dan Tmo’ya Uyarı: “2,53 Dolara Fındık Satarak Piyasayı Düşürüyorsunuz!”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya TBMM KİT Komisyonu Toprak Mahsulleri Ofisi görüşmelerinde söz alarak, artan maliyetler ve ülkenin içinde bulunduğu durum da göz önünde bulundurularak fındık üreticilerini mağdur etmeyecek bir fiyat belirlenmesi gerektiğini söyledi.
25 Haziran 2022 Cumartesi 15:43

 
BARÜ’nün projesiyle “Engelli Dostu” peyzaj tasarımı konusunda eğitimler verilecek
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) yürütücülüğünde 6 farklı üniversiteden akademisyenler tarafından ülkemizdeki açık ve yeşil alanların ‘Engelli Dostu’ çözümler üretilerek planlanması ve tasarımı konularında eğitimler verilecek.
22 Haziran 2022 Çarşamba 15:21

 
Rektör Uzun, Türkiye’nin en çok izlenen eğitim programının canlı yayın konuğu oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Türkiye’nin en çok izlenen eğitim programı olan Ülke TV “Genç Vizyon” programının canlı yayın konuğu oldu.
13 Haziran 2022 Pazartesi 17:08

 
GENÇLER OKUDU, YARIŞTI, ÖĞRENDİ
Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkezi’nce ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ‘’Gençler Efendimizin İzinde’’ temalı Siyer-i Nebi yarışması Trabzon’umuzun tüm ilçelerinde 11 Haziran Cumartesi günü saat 11.00’da gerçekleştirilmiştir.
13 Haziran 2022 Pazartesi 16:58

 
I. Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen “I. Uluslararası Gelenekten Geleceğe Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu” 16 farklı oturumda 7 farklı ülkeden alanında yetkin 63 katılımcının konuşmalarıyla tamamlandı.
30 Mayıs 2022 Pazartesi 15:34

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “Büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkemizin kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yürekten kutluyorum.
30 Nisan 2022 Cumartesi 13:21

 
Adem Çelik'ten Başsağlığı Mesajı
Ülkemizin Başısağolsun
19 Nisan 2022 Salı 15:04

 
Meteoroloji'den yağış uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahminlerine göre ülke genelinde yarından itibaren yağışlı hava etkili olacak. Sağanak yağış; yurdun büyük bölümünde perşembe gününe kadar etkili olacak.
16 Nisan 2022 Cumartesi 00:46

 
‘Trabzon; Kitap, Okur ve Yazar Buluşmaları’ başladı!
Ortahisar Belediyesi’nin Ortahisar Kaymakamlığı, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlker Öz İpek Yayın Dağıtım şirketiyle birlikte düzenlediği ‘Trabzon Kitap, Okur ve Yazar Buluşmaları’ başladı.
25 Mart 2022 Cuma 17:52

 
‘Trabzon Kitap Fuarı’ kapılarını açıyor
Ortahisar Belediyesi, Ortahisar Kaymakamlığı, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlker Öz İpek Yayın Dağıtım şirketiyle birlikte düzenlediği ‘Trabzon Kitap Fuarı’ 25 Mart Cuma günü açılıyor.
24 Mart 2022 Perşembe 08:07

 
İSRAİL CUMHURBAŞKANI HERZOG’UN TÜRKİYE ZİYARETİNE TEPKİ.
Ülkemizin sıcak gündemi israil cumhur başkanının yaptığı ziyaret ile alakalı Yeniden Refah Partisi Akçaabat Kurucu ilçe Başkanı bir mesaj yayınladı.
10 Mart 2022 Perşembe 17:24

 
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’na ilk kez kadın başkan seçildi
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi 15. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. 5-6 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen 15. Olağan Genel Kurulunda seçime Dayanışma Grubu ve Çağdaş Ülkem Harita Mühendisleri Grubu olmak üzere iki ayrı grup katıldı.
14 Şubat 2022 Pazartesi 14:30

 
Hüseyin Baş: Ülkeyi koca bir survivor oyunu gibi yönetiyorlar
Ülkeyi koca bir survivor oyunu gibi yönetiyorlar
4 Şubat 2022 Cuma 17:13

 
Bartın Üniversitesi mezunu Hasan Engin, Türkiye Şampiyonu oldu
Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu, milli sporcu Hasan Engin, Türkiye Kick Boks Turnuvasında birincilik kürsüsüne çıkarak Dünya Kupasında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.
26 Ocak 2022 Çarşamba 16:00

 
‘DSİ Olarak Ülkemizin 2023 Hedefleri Doğrultusunda Çalışıyoruz’
Ülkemizin en büyük yatırımcı kamu kuruluşlarından birisi olan Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Ülkemizin 2023 Hedefleri Doğrultusunda Yatırım Yapmaya Devam Ediyor.
23 Aralık 2021 Perşembe 16:03

 
69 farklı ülkeden öğrencileri olan Bartın Üniversitesinde “Yerelde Uyum Buluşmaları” gerçekleştirildi
69 farklı ülkeden öğrencileri bulunan Bartın Üniversitesinde İl Göç İdaresi Müdürlüğü iş birliğinde “Yerelde Uyum Buluşmaları” etkinliği gerçekleştirildi.
23 Aralık 2021 Perşembe 15:58

 
METEOROLOJİ UYARDI
ÜLKE GENELİNDE YAĞIŞ ETKİLİ OLACAK
12 Aralık 2021 Pazar 10:01

 
CEMİYET BAŞKANLARI AKÇAABAT’TA BULUŞTU
Ülke genelindeki bütün illerin Gazeteciler Cemiyeti Başkanları Akçaabat’ta bir araya geldi.
15 Kasım 2021 Pazartesi 17:44

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1284 Jönköping, resmen İsveç kenti oldu.
1804 Napolyon Bonapart, Fransa İmparatoru ilan edildi.
1871 Paris Komünü eşit işe eşit ücret verilmesini kabul etti.
1897 İrlandalı yazar Bram Stoker'ın Dracula adlı romanı yayımlandı.
1910 Çıplak gözle görülebilen tek kuyrukluyıldız olan Halley kuyruklu yıldızı, Dünya'nın çok yakınından geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur