Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
BARÜ, Erasmus+ ile küresel eğitim ağını genişletiyor
 

BARÜ, Erasmus+ ile küresel eğitim ağını genişletiyor

Bartın Üniversitesi (BARÜ) uluslararasılaşma çalışmaları doğrultusunda son üç yılda 23 ülkeyle gerçekleştirdiği Erasmus+ iş birliklerine 2025 yılında 16 ülkeden 22 üniversiteyi eklemeyi hedefliyor.

21 Şubat 2025 Cuma 18:05
Yazdır

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) öğrenci, akademik ve idari personelin, farklı kültürlerle etkileşimde bulunmaları ve uluslararası düzeyde yetkinlik kazanmaları noktasında çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda BARÜ’nün, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından koordine edilen Erasmus Dış Politika Fonlarıyla Desteklenen Yükseköğretim Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA171-HED) programına başvuru süreci tamamlandı.

2025 yılı için 16 ülkeden 22 üniversite ile iş birliğine gidilmesi hedefleniyor

İlk olarak 2022 yılında 6 ülke, sonraki yıl 11 ülke, 2024 yılında 6 ülkeyle daha iş birliğine giden BARÜ, 2025 yılı için ise 16 ülkeden 22 farklı üniversite ortaklığını içeren başvurusunu Türkiye Ulusal Ajansına sundu. Böylece 2022 yılından itibaren yaklaşık 265 bin Euro hibe alan BARÜ, Erasmus KA171 programı çerçevesinde hak kazandığı finansal desteği bu yıl da yapmış olduğu başvuruyla artırmayı hedefliyor.

“Uluslararasılaşma stratejilerimizi kararlılıkla ilerletiyoruz”

Erasmus+ hareketlilik projeleri ile küresel düzeyde kültürlerarası etkileşimleri güçlendirmenin önemini vurgulayan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Uluslararasılaşmanın eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme faaliyetlerindeki niteliği daha da yukarı taşıdığı bilinci ile tüm bileşenlerimizle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Her geçen gün ikili iş birliği içerisinde bulunduğumuz ülke ve üniversite sayısını artırarak öğrenci, akademik ve idari personel hareketliliği kapsamını genişletiyoruz. Ülkemizin nitelikli temsiline katkı sağladığımız bu süreçte, kültürlerarası diyalog, müzakere ve etkileşimi artırarak araştırma ve bilgiyi paylaşma yönünde gayret gösteriyoruz. Bu düşüncelerle kurumsal ilerleyişimize sundukları katkılar dolayısıyla Erasmus Kurum Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yirmibeş ile birlikte tüm akademik ve idari insan kaynağımıza teşekkür ediyorum. Uluslararası projelerdeki iş birliği stratejileri dolayısıyla Türkiye Ulusal Ajansı Başkanımız Sayın İlker Astarcı’ya, bu süreçteki kıymetli destekleri için YÖK Başkanımız Prof. Dr. Sayın Erol Özvar’a ve YÖK üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin yurt dışında bir üniversitede öğrenim görmelerine imkân sunarken personelin de eğitim alma ve ders verme hareketlilikleriyle mesleki gelişimlerine katkıda bulunan Erasmus KA171-HED programının başvuru sonuçları Temmuz 2025’te açıklanacak.

 

Anahtar Kelimeler: Bartın, Üniversitesi, (BARÜ), uluslararasılaşma, çalışmaları, doğrultusunda, son, üç, yılda, 23, ülkeyle, gerçekleştirdiği, Erasmus+, , birliklerine, 2025, yılında, 16, ülkeden, 22, üniversiteyi, eklemeyi, hedefliyor
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur