Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
ehri haberleri
 
KARAKAYA’DA VE AKKAYA’DASORUN KALMAYACAK!
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, hemşehrileri ile bir araya gelip projelerini anlatmayı sürdürüyor.
22 Mart 2024 Cuma 17:35

 
AKÇAABAT’A PLAJLI MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde de şehrin ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirecek.
18 Mart 2024 Pazartesi 12:37

 
AKÇAABAT YENİ BİR MEYDAN DAHA KAZANACAK
Akçaabat’a şehrin kimliğini, estetiğini ve sosyal dokusunu güçlendirecek yeni bir meydan kazandırılacak.
15 Mart 2024 Cuma 18:09

 
ULUSAL YARIŞMAYLA“61” ÖLÜMSÜZLEŞECEK
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında hemşehrileri ile bir araya gelmeyi sürdürüyor.
13 Mart 2024 Çarşamba 16:16

 
BTP ADAYI AYVAZ’DAN KAYMAKAM’A ZİYARET
Genel Başkanlığını Akçaabatlı hemşehrimiz Hüseyin Baş’ın yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi (BTP)’nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz, Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar’ı makamında ziyaret etti.
1 Mart 2024 Cuma 18:24

 
BAŞKAN ADAYI SERBEST: AKÇAABAT'IN GELECEĞİ İÇİN SORUMLULUK ALDIM
Büyük Birlik Partisi (BBP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Serbest, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek şehrin geleceği için projelerini paylaştı.
26 Şubat 2024 Pazartesi 16:50

 
BAŞKAN EKİM ‘DEN AKÇAABATLI HANIMLARA BÜYÜK DESTEK
Akçaabat Belediyesi, şehrimizdeki kadınlar için maharetlerini maddiyata dönüştürebilecekleri kurslar açıyor; ürettiklerini değerlendirebilmeleri için ise onlara özel alanlar oluşturuyor.
22 Şubat 2024 Perşembe 18:44

 
AKÇAABAT ÜÇ ÖNEMLİ ORGANİZASYONA HAZIR
Akçaabat Belediyesi, şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmak ve birlikteliği sağlamak amacıyla gerçekleştireceği kültürel ve sanatsal etkinlikler ile şehrin tanıtım günleri için yapılan hazırlıklar tamamladı.
9 Şubat 2024 Cuma 18:41

 
Bakan Uraloğlu Yarın Trabzon'da!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 26 Ocak Cuma günü memleketi Trabzon’da hemşehrileriyle bir araya gelecek.
25 Ocak 2024 Perşembe 18:39

 
Savaş Ayvaz Aday Dayı
Değerli Akçaabatlı hemşehrilerim, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerde, Akçaabat ilçemize Belediye Başkanlığı için Aday Adayıyım.
15 Ocak 2024 Pazartesi 18:59

 
BAŞKAN EKİM’İN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yayımladığı mesajla hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni tebrik etti.
11 Ocak 2024 Perşembe 18:00

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yayımladığı mesajla hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni tebrik etti.
10 Ocak 2024 Çarşamba 16:36

 
SERA LAKE CENTER&SPA’NIN AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU
Akçaabat'ta şehrin turizmine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, daha önce Tekel binası olarak kullanılan ve sonrasında tekstil işletmesine dönüştürülen eski tekel binası,
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:01

 
AKÇAABATLI İSİM YİNE GURULANDIRDI
Akçaabat sevdalısı Vakıf Bank Genel Müdürü Akçaabatlı hemşehrimiz Abdi Serdar Üstünsalih, “Yılın CEO’su” seçildi.
3 Kasım 2023 Cuma 19:14

 
BÜYÜKŞEHİR’İN VİZYON PROJESİ GANİTA YAZA DAMGA VURDU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun hayata geçirdiği Ganita-Faroz Sahil Düzenlemesi, şehrin yüz akı projeleri arasına adını yazdırırken, her kesim tarafından takdirle karşılanmaya devam ediyor.
30 Eylül 2023 Cumartesi 16:28

 
Genç: “Eğitim söz konusu olduğunda akan sular durur”
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’u ziyaret eden Başkan Genç, “Eğitim şehrimizde en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor.
14 Eylül 2023 Perşembe 10:41

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN TEMELİ ATILIYOR
Akçaabat Belediyesi, şehrin gelişimine katkı sağlayacak vizyon projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:56

 
AKÇAABAT’TA ORTAK AKILLA DAHA İLERİYE
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ortak akıl ve istişarelerle geliştirerek yürüttüğü çalışmalarında şehri her alanda daha da ileriye taşıyor.
4 Eylül 2023 Pazartesi 10:07

 
BÜYÜKŞEHİR TRABZON’U ÇİÇEKLERLE DONATIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde yürüttüğü çiçek ve fidan dikim çalışmalarıyla şehri güzelleştirmeye devam ediyor.
25 Ağustos 2023 Cuma 16:59

 
ORTAMAHALLE MÜZESİ TARİHİ MAHALLEYE RENK KATTI
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle hem şehrin tarihi dokusunu koruyarak geleceğe aktarıyor hem de tarih turizmine büyük katkı sağlıyor.
23 Ağustos 2023 Çarşamba 20:37

 
AKÇAABAT’TA HER YERDE ÇALIŞMA VAR
Akçaabat Belediyesi, şehrin tüm mahallelerinde ihtiyaca yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
27 Temmuz 2023 Perşembe 17:16

 
Trabzon Yöneticilerinden Üniversite Öğrenci Adaylarına Davet
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kurumsal İletişimDirektörlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başta olmaküzere şehrin önde gelen yöneticileri üniversite tercihi yapacak adaylara hitap ederek Trabzon’u tercihetmeye davet etti.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 15:29

 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yönetim kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, başta turizm sezonunda yaşanan aksaklıklar ve çözüm yolları olmak üzere şehrin çeşitli konularıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 00:53

 
TTSO’nun Mobilya Kümelenmesi projesi sektörü büyütecek
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Mobilyacı İşadamları Derneği (MOBİAD) tarafından şehrin mobilya üretimindeki ve ihracatındaki kapasitesini artırmayı amaçlayan Mobilya Kümelenmesi UR-GE Projesi’nin bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
11 Temmuz 2023 Salı 11:28

 
Kültür ve turizm Şehrimiz Adım Adım Maneviyattan Uzaklaştırılıyor
Her fırsatta kültür ve turizmi şehri diye andığımız güzide İlimiz ilçemiz adım adım maneviyattan uzaklaştırılıyor
4 Temmuz 2023 Salı 11:20

 
AKÇAABAT’TA 4. AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ BAŞLIYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından şehrin kültür sanat hayatını canlı tutmak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında 4. Açık Hava Tiyatro Günleri yapılacak.
20 Haziran 2023 Salı 19:44

 
İNFLUENCERLAR VE YOUTUBERLER ORTAMAHALLE’Yİ KEŞFETTİ
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği Trabzon’u Keşfet programı kapsamında şehrimize Katar’dan gelen ve dünya çapında binlerce takipçisi olan ünlü influencerlar ve youtuberler Akçaabat’ın gözdesi Ortamahalle’yi gezdiler.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:51

 
1461 Trabzon Tarih Yazmaya Hazır
Şehrimizin güzide takımlarından 1461 Trabzon FK,TFF 2. Lig 2022-2023 Sezonu Play-Off 2. Tur ilk maçında yarın İskenderunspor ile karşılaşacak.
29 Mayıs 2023 Pazartesi 17:58

 
Çebi: Adam kazandı, Türkiye kazandı
Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar’ın her seçim olduğu gibi yine farkını gösterdiğini söyleyerek “Şehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak Türkiye Yüzyılının temelini atmıştır.
28 Mayıs 2023 Pazar 20:05

 
AKÇAABAT’TA ORTAMAHALLE MÜZESİ’NE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle hem şehrin tarihi dokusunu koruyarak geleceğe aktarıyor hem de tarih turizmine büyük katkı sağlıyor.
26 Mayıs 2023 Cuma 18:52

 
AKÇAABAT’TAN AVRUPA İKİNCİLİĞİ
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ı tüm platformlarda başarıyla temsil etmeye ve şehrin ününe ün kazandırmaya devam ediyor.
9 Mayıs 2023 Salı 17:31

 
Çebi: Erdoğan sevgisi meydanlara sığmadı
Çebi, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin tarihi bir katılım gösterdiğini söyleyerek “Trabzon, 1461 fethinden rahatsız olanlara, terör örtülerinin desteğiyle yelkenlerini şişirenlere, bez parçalarıyla devletine meydan okuyanlara cevabını vermiş 14 Mayıs zaferinin işaret fişeğini yakmıştır.” dedi.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:24

 
TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DAN BÜYÜK BAŞARI
Trabzon Büyükşehir Belediyespor tarih yazmaya devam ediyor. Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen 2023 Taekwondo Avrupa Kulüpler Şampiyonasında finale çıkan ilk Türk takımı olmayı başaran Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcusu Ferhat Muhammet Saroğlu, 2. olarak şehrimize büyük gurur yaşattı.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 17:10

 
TRABZON’DA DEV İÇME SUYU TESİSİ AÇILDI
Trabzon’un mega projelerinden biri olan, şehrin su ihtiyacını en az 50 yıl karşılayacak Akoluk İçme Suyu Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Başkan Zorluoğlu, “3 milyar TL’yi geçen mega proje şehrimize hayırlı olsun” dedi
26 Nisan 2023 Çarşamba 19:14

 
KANUNİ BULVARI’NIN ÇATAK VE YENİCUMA KAVŞAKLARI HİZMETE AÇILDI
Trabzon’un vizyon projeleri arasında yer alan Kanuni Bulvarı’nın Çatak ve Yenicuma kavşağı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, “Kanuni Bulvarı’nın Trabzon’umuza kazandırılmasında en büyük pay sahibi olan kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şahsım ve şehrim adına şükranlarımı arz ediyorum” dedi.
24 Nisan 2023 Pazartesi 19:53

 
İYİ Parti Trabzon’da Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı
Kıymetli hemşehrilerimiz, 22.04.2023 Cumartesi günü Saat:14:30’da Genel Başkan Yardımcımız Ünzile Yüksel ve Milletvekili Adaylarımızın katılımıyla Seçim Koordinasyon Merkezi’mizin açılışını ve bayramlaşma törenimizi gerçekleştireceğiz. Katılımınız bizleri onurlandıracaktır.
22 Nisan 2023 Cumartesi 10:07

 
BASIN AÇIKLAMASI
Millet İttifakı olarak, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, ülkemizin ve şehrimiz Trabzon’un içinde bulunduğu sorunların farkındayız.
20 Nisan 2023 Perşembe 13:11

 
İSTİKLAL VE İSTİKBAL SEÇİMİ
Çebi; “Ortahisar İlçe Yönetimi olarak şehrimizden Cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği vermek için e Seçimlere kadar tüm Ortahisar’ı adımlayacağız. Ulaşmadığımız ve gönlünü kazanmadığımız tek bir vatandaşımız kalmayana dek bize durmak, dinlenmek yok.” dedi.
15 Nisan 2023 Cumartesi 14:06

 
'YANLARINDAYIZ’
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, iftar programında şehrimizde ağırlanan depremzede ailelerle bir araya geldi. İftar boyunca depremzede ailelerle yakından ilgilenen Çebi, ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti, sohbet etti.
27 Mart 2023 Pazartesi 17:30

 
HİBRİT OTOMOBİL ve SAĞLIKÇILAR PARKI
Doğup büyüdüğümüz, aşımızı kazandığımız şehrimiz güzel Trabzon’umuzu da olan değişiklikleri zaman, zaman yazarız.
18 Mart 2023 Cumartesi 17:19

 
Afet bölgesinden dönen Başkan Genç, izlenimlerini anlattı!
Türkiye’nin 11 şehrini vuran deprem felâketi nedeniyle Ortahisar Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları yerinde görmek ve depremzedelere moral desteği vermek için bir haftadır bölgede bulunan Ahmet Metin Genç, Trabzon’a döndü.
24 Şubat 2023 Cuma 10:05

 
KAMUOYUNU DUYURU.
Saygıdeğer Hemşehrilirimiz,06.02.2023 Tarihinde 7.7 Ve 7.4 Şiddetinde Merkez Üssü Kahramanmaraş Olan Ve 10 İlimizi Sarsan Başta Türkiye Olmak Üzere Türk Devletleri Yanı Sıra Müslüman Ülker'i ve tüm Dünya ülkelerini acıya boğan umudun kenetlenmenin birlik olmanın ders cıkarmanın herkesin kendince kendini ve nefsini sorguya almanın acı günlerini yaşıyoruz.
16 Şubat 2023 Perşembe 15:58

 
AKÇAABAT TEK YÜREK OLDU
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çok sayıda şehri vuran 7.4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle deprem bölgesine destek çalışmaları hızla devam ediyor.
8 Şubat 2023 Çarşamba 18:40

 
ÇAMBURNU VE YENİAY’IN KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
Sürmene Balıklı-Çamburnu-Yeniay Kanalizasyon İnşaatı şantiyesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Sürmeneli hemşehrilerimizin yoğun şikâyet ettiği bir sorunu daha bu çalışmayla gidermiş oluyoruz” dedi
4 Ocak 2023 Çarşamba 17:52

 
TRABZON DEV TESİSE KAVUŞUYOR
Trabzon’un uzun yıllar içme suyu ihtiyacını karşılayacak Akoluk Arıtma Tesisi ve Trabzon Ana İsale Hattı inşaatında sona gelindi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Şehrimiz bir marka projeye daha kavuşuyor” dedi
2 Ocak 2023 Pazartesi 16:19

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU HEMŞEHRİLERİNİN YENİ YILINI KUTLADI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yayımladığı mesajla tüm hemşehrilerinin yeni yılını tebrik etti.
30 Aralık 2022 Cuma 14:51

 
KÜLTÜR SANAT VE TURİZM ŞEHRİ AKÇAABAT
Geçmişten bugüne dek bünyesinde nice medeniyetler barındırarak adeta kültürel bir beşik haline gelmiş olan Akçaabat’ta, şehrin tarihinde her zaman kültürel ve sanatsal etkinlikler yoğun, çeşitli ve ulaşılabilir olmuştur.
27 Aralık 2022 Salı 14:29

 
ÇEBİ TEŞEKKÜR ETTİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi; gezinti, yürüyüş, seyretme, yeme ve içme ünitelerinden oluşan Ortahisar Belediyesi’nin Boztepe Yürüyüş Platformu ve Seyir Terası Projesi’nin şehre cazibe kazandıracağını söyleyerek “cam seyir terasları ve yürüyüş platformuyla ziyaretçileri şehrimizi farklı bakış açılarıyla seyredebilecek.” dedi.
21 Aralık 2022 Çarşamba 10:09

 
Tekstilkent’in istihdam altyapısını kurslarla hazırlamalıyız
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, odayı ziyarete gelen kamu, siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle şehrin ortak çalışmayla ileriye taşınması adına çeşitli projeler konusunda görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.
16 Aralık 2022 Cuma 17:16

 
Soytemiz: Ortahisar güzelleşiyor
AK Parti Ortahisar İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Abdulkadir Soytemiz, Ortahisar Belediyesi tarafından şehre kazandırılan projelerle şehrin cazibesinin arttığını söyledi.
14 Aralık 2022 Çarşamba 15:43

 
Bu hatadan dönülmelidir.
Bir şehri veya ülkeyi yönetirken yaşanılan en büyük sorun yönetilenden soyut olarak yönetimin karar almasıdır.
14 Aralık 2022 Çarşamba 08:07

 
BAŞKAN EKİM’DEN TOPLUMA IŞIK TUTAN GÖNÜL ERİ ÖĞRETMENLERİMİZE ZİYARET
Rutin belediyecilik hizmetleri ve yoğun çalışmalarının yanı sıra her daim hemşehrileriyle bir arada olmaya özen gösteren, hiçbir özel günü atlamayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’le birlikte AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Akçaabat’taki öğretmenleri ziyaret ettiler.
25 Kasım 2022 Cuma 10:07

 
HALKIN İÇİNDEN GÖNÜLLERE TAHT KURAN BAŞKAN
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık sık Akçaabatlı hemşehrileriyle bir araya geliyor.
11 Kasım 2022 Cuma 15:51

 
TTSO'da yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yeni görev döneminin tüm yönetim kurulu üyelerine hayırlı olmasını dileyerek, "Şehrimizi, bölgemizi ve ülkemizi ileriye taşımak için elbirliğiyle çalışacağız" dedi.
4 Kasım 2022 Cuma 11:19

 
BÜYÜKŞEHİR TRABZON’U ÇİÇEKLERLE DONATIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde yürüttüğü çiçek dikim ve ağaçlandırma çalışmalarıyla şehri güzelleştirmeye devam ediyor.
20 Ekim 2022 Perşembe 15:57

 
AKÇAABAT’TA KÜLTÜR SANAT FAALİYETLERİ DEVAM EDİYOR
Kültür, Sanat ve Turizm Şehri Akçaabat’ta sanatsal faaliyetler hız kesmeden devam ediyor.
29 Eylül 2022 Perşembe 15:39

 
Bakan Soylu Trabzon'a Geliyor
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla 24 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek “Ortahisar İlçe Başkanlık Binasının Açılışı ve Hemşehrilerimizle Buluşma” programına tüm Ortahisar’ı davet etti.
22 Eylül 2022 Perşembe 10:48

 
MACARİSTAN’DA KARDEŞLİK VURGUSU
‘Şehzadeler Şehri’ Trabzon’da doğup büyüyen cihan padişahı Kanuni Sultan Süleyman, vefatının 456. yıl dönümünde Macaristan’da anıldı.
16 Eylül 2022 Cuma 10:25

 
ÇAKIROĞLU EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI, ÇAKIROĞLU YAYLASINDA YAYLA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
Doğu Karadeniz’in ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlamak, yıllardır ortak değerlerde buluşan hemşehriler arasında dayanışmayı daha da güçlendirmek amacıyla ‘Çakıroğlu Yayla Etkinliği’ düzenlendi.
29 Ağustos 2022 Pazartesi 07:28

 
TRABZON VE TRABZON HALKI MİSAFİRPERVERDİR
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehrin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Uzungöl’ü ziyaret etti.
24 Temmuz 2022 Pazar 17:27

 
Başkan Çebi: “Turizm, şehrimiz ve bölge kalkınmasının can damarıdır.
Çebi: “Turizm, şehrimiz ve bölge kalkınmasının can damarıdır. Turizmin ırkı, meşrebi, ülkesi olmaz.
19 Temmuz 2022 Salı 15:18

 
BAŞKAN EKİM KADIN ESNAFLARLA HASBİHAL ETTİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, rutin belediyecilik faaliyetlerinin dışında sık sık yediden yetmişe tüm Akçaabatlı hemşehrileriyle bir araya geliyor.
4 Temmuz 2022 Pazartesi 17:22

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU BASIN MENSUPLARIYLA YATIRIMLARI İNCELEDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yapımı hızla devam eden ve şehrin marka değerini yükseltecek vizyon projeleri, basın mensuplarıyla birlikte yerinde inceledi.
21 Haziran 2022 Salı 17:21

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ BÜTÜN ALANLARDAKİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Akçaabat Belediyesi şehrin dört bir tarafından fen işlerinden temizliğe park bahçelerden kültür sanata kadar her alandaki çalışmalarına devam ediyor.
13 Haziran 2022 Pazartesi 10:13

 
TARİHİ KALEDEKİ KAZILARDA SONA GELİNDİ
Akçaabat Belediyesi, şehrin tarihini turizme kazandırmaya oldukça önem veriyor.
13 Mayıs 2022 Cuma 16:12

 
Akçaabatlı Üstünsalih'e Tebrik
Akçaabat Sebat Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cemil Kalkışım, 13. Kez Türkiye Ligi Şampiyonu olan VakıfBank Spor Kulübü Voleybol Takımı’nı ve banka Genel Müdürü hemşehrimiz Abdi Serdar Üstünsalih’i tebrik etti.
13 Mayıs 2022 Cuma 15:53

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU RAMAZAN BAYRAMI’NI TEBRİK ETTİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerinin ve İslam âleminin bayramını tebrik etti.
1 Mayıs 2022 Pazar 14:01

 
SPOR TEMALI DURAKLAR TRABZON’A ÇOK YAKIŞTI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, göreve geldiği günden itibaren spor şehri Trabzon’a yakışır projelere imza atmaya devam ediyor.
27 Nisan 2022 Çarşamba 14:55

 
10. Erol Günaydın Tiyatro Günlerine Sayılı Günler Kaldı
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen "Erol Günaydın Tiyatro Günleri"nin 10'uncusu 2-10 Mart 2022 tarihlerinde tiyatroseverlerle buluşuyor.
21 Şubat 2022 Pazartesi 19:04

 
GÜNER: ÇEVRE YOLUNUN BAŞLAMASI 2030-35 OLARAK ÖN GÖRÜLÜYOR
İYİ Partili Meclis Üyesi Aslan Güner, “Çevre yolu zaten şehrin ortak aklı bunu söylüyordu.
15 Şubat 2022 Salı 09:26

 
Hafif Raylı Sistemin Durakları Belli Oldu
Trabzon’da geçtiğimiz günlerde Ulaşım Ana Planı bilgilendirme toplantısı yapılmış ve şehrin trafiğiyle ilgili detaylı veriler ortaya konulmuştu.
10 Şubat 2022 Perşembe 18:28

 
Başkan Zorluoğlu’ndan Regaip Kandili Mesajı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yayımladığı mesajla hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni tebrik etti.
2 Şubat 2022 Çarşamba 17:30

 
BALTA'DAN BASIN AÇIKLAMASI
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü bir dizi açılışı gerçekleştirmek üzere şehrimize teşrif etmiş ve Trabzon Meydanında, muhteşem bir kalabalık ile toplanan, halkımıza hitap etmiştir.
1 Şubat 2022 Salı 17:11

 
Başkan Çebi: Ortahisar farkını gösterdi
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen mitinge şehrin yoğun bir katılım gösterdiğini söyleyerek “Şehrimiz üzerine düşeni yaptı, farkını gösterdi.
31 Ocak 2022 Pazartesi 11:24

 
Tiflis’te yaşayan hasta şifayı 7M’de buldu
Gürcistan’ın Tiflis şehrinde yaşayan 57 yaşındaki kadın hasta, sağlığına Özel Trabzon 7M Hastanesinde kavuştu.
28 Ocak 2022 Cuma 17:30

 
AKÇAABAT’IN DÖRT BİR YANINDA HİZMET VAR
Akçaabat Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında eşzamanlı olarak kültür sanat faaliyetlerinden fen işlerine; park ve bahçe çalışmalarından temizlik işlerine kadar birçok çalışma yapılıyor.
26 Ocak 2022 Çarşamba 16:27

 
AKÇAABAT GELİŞİYOR, AKÇAABAT GÜZELLEŞİYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından şehrin içerisinde birçok alanda düzenleme, restorasyon ve güzelleştirme çalışmaları yapılıyor.
10 Ocak 2022 Pazartesi 17:10

 
Çebi, “Bizim tüm gayretimiz seçim için değil, gelecek nesiller içindir.
Aralık ayı ilçe danışma meclisinde konuşan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Bizim tüm gayretimiz seçim için değil, gelecek nesiller içindir. Tüm AK Parti neferleri bu ideal uğrunda şehrimizin her bir köşesinde gönüllere misafir oluyorlar, vatandaşlarımızla hasbihâl ediyorlar, istek ve taleplerini dinliyorlar.” dedi.
30 Aralık 2021 Perşembe 17:33

 
TOKAT OKGKTA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ’DEN AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NA ZİYARET
Tokat Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü ve aynı zamanda Akçaabat’lı hemşehrimiz olan Ziraat Yüksek Mühendisi Ahmet BOZ bey Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU’nu ziyaret etti.
21 Ekim 2021 Perşembe 17:15

 
AKÇAABAT’TA PARKLAR DAHA SAĞLIKLI VE GÜVENLİ
Akçaabat Belediyesi şehrin tamamındaki çocuk oyun parklarında yıkama ve dezenfekte çalışmaları yapıyor.
29 Eylül 2021 Çarşamba 17:50

 
Akçaabat’a İkinci Gençlik Merkezi
Kültür Sanat Turizm ve Spor Şehri Akçaabat’ın Kavaklı Mahallesinde bulunan bina tadilatı yapılarak edilerek Gençlik Merkezi olarak hizmet verecek.
17 Eylül 2021 Cuma 08:01

 
BAŞKAN EKİM, AKÇAABATLILARA AŞURE DAĞITTI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, ‘Muharrem Ayı’ dolayısıyla hemşehrilerine aşure ikramında bulundu.
21 Ağustos 2021 Cumartesi 10:47

 
Akçaabatlı Hemşehrimiz Başhekim Yardımcılığına atandı
Ünye Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılığı Dahiliye Uzmanı Akçaabatlı Hemşehrimiz Süleyman Değermenci atandı.
9 Ağustos 2021 Pazartesi 20:34

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ ŞEHRİN DÖRT BİR TARAFINDA ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi, yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarını şehrin dört bir tarafında sürdürüyor.
26 Mayıs 2021 Çarşamba 18:19

 
BAŞKAN EKİM’İN REGAİP KANDİLİ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yayımladığı mesajla hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni tebrik etti.
17 Şubat 2021 Çarşamba 17:43

 
İMAMOĞLU: “2029 HEDEFİMİZ 622 KİLOMETRE RAYLI SİSTEM”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Raylı Sistemlerde Büyük Hamle” toplantısında konuştu. “Bu kenti yıllarca yönetenler, şehrin bu en büyük ve en hayati sorununu çözmek yerine, tam bir israf düzeni kurmuşlardı” diyen İmamoğlu, “23 Haziran 2019’da görevi teslim aldığımızda, İstanbul’da, duran hatlar dahil, toplam 12 raylı sistem hattının uzunluğu 140,90 kilometre idi. Bir gecede ihale edilmiş olan 7 hat, 29 Aralık 2017’de bir yazıyla durdurulmuştu.
7 Şubat 2021 Pazar 15:11

 
Mustafa Bak “Bu Kanun Turizm Ve Kültür Şehri Dediğimiz Trabzon'a Yapılan En Büyük İhanettir”
CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Bak “Bu Kanun Turizm Ve Kültür Şehri Dediğimiz Trabzon'a Yapılan En Büyük İhanettir”
1 Şubat 2021 Pazartesi 18:26

 
AK Parti Trabzon İl Başkan Adayı Metin Kaya basın açıklaması
Bu şehrin Doğusunu ve Güneyini unuttular Dengesini bozdular AK Parti adaletsizliğe isyan ediyor
22 Ocak 2021 Cuma 19:14

 
Bakan Karaİsmailoğlu Arafilboyluyum !
Ulaştırma ve alt yapı Bakanı Adil Karaismail oğlu ortahisar ilçesi eski adıyla Arafil boy yeni adıyla esentepe mahallesi eski evlendirme salonu karşısında doğdum büyüdüm 24 Şubat ilkokulunda,Cumhuriyet ortaokulu trabzon lisesi KTÜ makina fakültesini bitirdim Sabah kalktığımda denize bakıyordum şehrin denizden koparılmasına üzülüyorum 4000 yıllık geçmişi olan bir kentin evlatlarıyız ben de istemem dev viyadükler tünelleri yapmak,dağ ile deniz arasına sıkışan bir şehrin evlatlarıyız
17 Ocak 2021 Pazar 10:07

 
ÇEVRE YOLU NEREDE?
İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Bu iktidar ne yaptı? Yapıma hazır Güney Çevre Yolu'nu 18 yıldır tozlu raflarda bekletti, her seçimde yapmayı vaat etti, gazetelere ilanlar verdi ama hiç bir şey yapmadı. İktidar halen bu şehri oyalıyor” dedi.
3 Ocak 2021 Pazar 18:26

 
Bartın TSO ‘bölgesel odaklı’ çalışmalarda lisansüstü öğrencilere destek veriyor
Bartın Üniversitesi ile Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (Bartın TSO) arasında yapılan protokol kapsamında şehrin ve bölgenin kalkınmasına yönelik tez çalışmaları yapan lisansüstü öğrencilerine teşvik fonu veriliyor.
8 Aralık 2020 Salı 18:30

 
AKÇAABAT’IN GÜZELLİKLERİ ARTIK SANAL TURDA
Vatandaşlarımız “Panorama Akçaabat" ile şehrimizi evlerinden, işyerlerinden, istedikleri her an her yerden rahatlıkla gezip görebiliyor.
26 Kasım 2020 Perşembe 19:39

 
Kantarcı ‘Yaptık oldu’ mantığını eleştirdi
TÜRSAB Bölge Başkanı Kantarcı, şehrin yatırımlarının turizmi doğrudan etkilediğini kaydetti
12 Ekim 2020 Pazartesi 15:50

 
ADANA ALADAĞ KAYMAKAMI ÜÇÜNCÜ’DEN SEBAT GENÇLİK’E ZİYARET
Adana Aladağ Kaymakamı Akçaabatlı Hemşehrimiz Gürkan Üçüncü Sebat Gençlik Spor Kulübünü ziyaret etti.
18 Eylül 2020 Cuma 19:06

 
Büyükelçi İrfan Neziroğlu Vali Ustaoğlu’nu Ziyaret Etti
Akçaabatlı Hemşehrimiz Sudan Büyükelçisi İrfan Neziroğlu Vali Ustaoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti.
18 Ağustos 2020 Salı 20:34

 
SARGANA DESTANI BELGESELİ HAZIR
Akçaabat Belediyesi şehrin tarihi ile ilgili yaşanmış önemli olayları belgesel olarak hazırlamaya devam ediyor.
20 Haziran 2020 Cumartesi 16:02

 
“KÜÇÜK İŞLERİ BIRAK”
CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı küçük dokunuşlarla şehre hizmet ediyoruz diyor, bizde kendisine diyoruz ki küçük işleri bırak onlar belediyenin standart işleri büyük işlere, bu şehrin büyük projelere ihtiyacı var” dedi.
22 Mayıs 2020 Cuma 10:38

 
TRABZON ÜLKÜ OCAKLARINDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR PANKARTLARI
Trabzon Ülkü Ocakları İl Başkanlığı şehrin dört bir yanını Sağlık Çalışanları için hazırladıkları pankartlar ile donattı.
8 Mayıs 2020 Cuma 08:05

 
ETKİNLİKLER İPTAL EDİLDİ
Çin Halk Cumhuriyetinin Wuham Şehrinde ortaya çıkan “2019-nCoV” adlı yeni korona virüs vaka sayısının komşu ülkeler de dahil olmak üzere Dünyanın birçok ülkesinde artmakta olduğu müşahede edilmektedir.
12 Mart 2020 Perşembe 10:39

 
‘Bölgesel odaklı’ tez çalışmaları için teşvik fonu başvuruları başladı
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (Bartın TSO) tarafından şehrin ve bölgenin kalkınmasına yönelik “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ana temasında tez çalışmaları yapan Bartın Üniversitesi’nin lisansüstü öğrencilerine verilecek teşvik fonuyla ilgili başvurular alınmaya başlandı.
3 Mart 2020 Salı 17:23

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur