Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Kültür ve turizm Şehrimiz Adım Adım Maneviyattan Uzaklaştırılıyor
 

Kültür ve turizm Şehrimiz Adım Adım Maneviyattan Uzaklaştırılıyor

Her fırsatta kültür ve turizmi şehri diye andığımız güzide İlimiz ilçemiz adım adım maneviyattan uzaklaştırılıyor

4 Temmuz 2023 Salı 11:20
Yazdır

Oysaki Trabzon denildiğinde akla ilk gelen milliyetçilik ve muhafazakarlıktır nasıl ki İslam dünyası Türkiye’den hamilik bekliyorsa Türkiye’de trabzondan hamilik bekliyor ama ne yazıkki bizler bu ruhu yansıtamıyoruz ve gelecek nesillere de aktarılması hususunda hiçbir şey yapmıyoruz.

Bizlerin yaşamadığı örnek olmadığımız bir hayatı gelecek nesillere nasıl aktarabiliriz ki konu herhangi bir sosyal etkinlik olduğunda sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler organizasyon üzerine organizasyon düzenlerken konu milli ve manevi değerlerimize alçakça saldırı olduğunda Rusya devlet başkanının açıklamalarında yüreğimizi soğutuyoruz.

Bu gidiş nereye diye soruyorum tabii ki sosyal alanlarımız kıymetli ve değerli ama burada mesele başka bir şey toplumun algısını yönetenlere topluma yön verenlerin tutumsuz davranışlarının toplum üzerinde antipati etkisi yaratarak değerlerimizden uzak olmasına sebep olmaktadır ve bu gelecek için ahlaki bakımından büyük bir tehlikedir ve büyük bir vebaldir o sebepten bizler yeniden refah Partisi olarak önce ahlak ve maneviyat diyerek milli ve manevi değerlerimizin sonuna kadar savunucusu olduğumuzu yılmadan tekrar tekrar belirtmek istiyorum.

İslam’a yapılan kutsallarımıza yapılan tüm alçakça saldırılara lanetliyoruz sorumlu davranarak  tepki gösteren ilçemiz imam hatiplerini de yürekten kutluyor desteklerimizi ifade etmek istiyorum tekrar buradan yetkililere sesleniyorum milli ve manevi kültürlerimize uygun bilakis gençlerin ilgisini çekecek gençlerimizi sosyal ortamın sosyal medya ortamının bilinmez sınırsızlığına terk etmeyip daha fazla ahlaki erozyona uğramamamız noktasında çalışmalar ve etkinlikler yapılmasının yapılacak olan hizmetler sıralamasında en önemli hizmet olarak bir an evvel sempozyumlar başlatılması gerektiğini ifade etmek istiyorum unutulmamalıdır ki gençlerimiz geleceğimizdir.

 

 

Yeniden refah Partisi Akçaabat ilçe başkanı Resul altın

Anahtar Kelimeler: Her, fırsatta, kültür, ve, turizmi, şehri, diye, andığımız, güzide, İlimiz, ilçemiz, , adım, adım, maneviyattan, uzaklaştırılıyor,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur