Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
ayar haberleri
 
AKÇAABAT BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE HAZIR
Akçaabat Belediyesi, karla mücadele için tüm hazırlıklarını tamamlayarak gerekli tedbirleri aldı.
11 Ocak 2024 Perşembe 18:12

 
BAŞKAN EKİM “İSLAM ÂLEMİNİN REGAİB KANDİLİ’Nİ TEBRİK EDİYORUM”
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam Aleminin kandilini kutladı.
10 Ocak 2024 Çarşamba 16:06

 
MHP İl Başkanı Ayar'dan Anlamlı Ziyaret!
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon il Başkanı Ömer Ayar, ülkücü şehitlerin kabirlerini ziyaret etti.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:32

 
MHP’den Trabzon Üniversitesine Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu'nu ziyaret etti.
28 Kasım 2023 Salı 17:44

 
MHP İl Başkanı Ömer Ayar Teşkilatı Yerel Seçimlere Hazırlıyor
MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve Yönetim Kurulu üyeleri teşkilat ziyaretlerine MHP Beşikdüzü İlçe teşkilatı ile devam etti .
23 Kasım 2023 Perşembe 19:14

 
Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Karakaş: Bu Ülkede Doğdum, Ülkeme Hizmet Edeceğim
Türkiye'nin ilk serebral palsili (SP) uzay mühendisi Turgay Karakaş, “Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Turgay Karakaş Genç Fikirleri Teknoloji ile Buluşturuyor” adlı konferansında geçen yıl 360 iş teklifi aldığını ve bunların içinde çok yüksek meblağlar içeren iş teklifleri olduğunu vurgulayarak “Bu iş tekliflerinin yüzde 95’i yurtdışından geldi. Çok ve çok yüksek meblağlar içeriyordu.
18 Kasım 2023 Cumartesi 07:54

 
ALTINTEPE'DEN 10 KASIM MESAJI
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve İstiklal Savaşı'nın başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 85. ölüm yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak büyük önderi rahmetle andı.
9 Kasım 2023 Perşembe 18:03

 
Çarşıbaşı’nda yolsuz villa!
Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde milyonlarca lira harcayarak ev yapan Fazlı Köse, eve giden yolunu 20 yıldır yaptıramadığı için adeta isyan etti.
18 Ekim 2023 Çarşamba 19:44

 
Şentürk'ten yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanı Ali Şentürk 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.
11 Eylül 2023 Pazartesi 09:58

 
Çebi’de yeni eğitim-öğretim yılı mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak yeni eğitim ve öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.
11 Eylül 2023 Pazartesi 09:34

 
MHP’de Ayar güven tazeledi
Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İl Başkanı Ömer Ayar, 258 oyla yeniden başkan seçildi.
11 Eylül 2023 Pazartesi 00:35

 
BE_EDİYE’NİN ‘L’Sİ!
Saadet Partisi Of İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Saral, Of Belediye’sinin L’sinden başlayarak ana sorunlarını ortaya koyan dikkat çeken yazılı basın açıklaması yaptı.
7 Eylül 2023 Perşembe 07:22

 
AKÇAABAT’TA SANAT AKADEMİSİ’NDEN AÇIK HAVA PERFORMANSI
Akçaabat Belediyesi’nin sanatsal kursları tek çatı altında toplayarak oluşturduğu Sanat Akademisi’nde faaliyet gösteren kurslar, unutulmaz bir geceye imza attı.
6 Eylül 2023 Çarşamba 19:29

 
Vehbi Koç’tan Maçka’ya çıkarma!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Maçka İlçesinde esnaf ve vatandaşları selamlayarak sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.
10 Ağustos 2023 Perşembe 16:52

 
MHP heyetinden TTSO’ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.
8 Ağustos 2023 Salı 16:20

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞININ 2023 YILI FINDIK ALIMI FİYAT BEKLENTİSİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU hasat dönemi yaklaşan yeşil altın fındık için fiyat beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu; “ üreticilerimiz bir yıl boyunca yoğun emek harcayarak yeni bir hasat sezonuna başlayacaklardır.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:30

 
AKÇAABAT’TA 31. FESTİVAL COŞKULU BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 31.’si düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nin çelenk sunma töreni Atatürk Parkı’nda yapıldı ve ardından A.Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu önünden başlayarak Atatürk Parkı’na kadar uzanan bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 18:26

 
8 yıl aradan sonra Bahçeli, Trabzon’a geliyor
MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Akçaabat İlçe teşkilatının davetiyle katıldığı programda Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Trabzon’ geleceğini duyurdu.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 11:43

 
Genç, vatandaşlara depremzedeler için çadır yardımı çağrısında bulundu
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, vatandaşları depremzedelere çadır yardımında bulunmaya çağırdı. Deprem bölgelerindeki incelemelerini tamamlayarak Trabzon’a dönüş yapan Başkan Genç, mevcut durum itibarıyla bölgede en çok çadıra ihtiyaç duyulduğuna vurgu yaptı.
13 Şubat 2023 Pazartesi 17:12

 
MHP İl Başkanı Ayar’dan Rektör Aşıkkutlu'ya Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
26 Ocak 2023 Perşembe 16:56

 
MHP İL BAŞKANI AYAR AKÇAABAT’TA
MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar Akçaabat İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti
25 Ocak 2023 Çarşamba 17:47

 
Okullara siyaset karıştırılmamalı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkan Yardımcısı Cihan Kayar, eğitim kurumlarının siyasetin uzağında tutulması gerektiğini söyleyerek “Eğitim kurumlarına siyasi parti temsilcilerinin girmesi, özellikle de öğrencilerimize seminer vermesi etik değildir.
3 Ocak 2023 Salı 17:08

 
Trabzon MHP'de Akçaabat Yok Sayıldı.
Ömer Ayar Yönetiminde Neden Akçaabatlı Yok?
24 Aralık 2022 Cumartesi 17:06

 
Herkes için Sosyal Güvenlik
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenliğin bireylerin tüm yaşamları boyunca karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayarak koruyan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
2 Kasım 2022 Çarşamba 15:11

 
Genç ATT Kansere Yenik Düştü
Çarşıbaşı’nda 112 Acil Sağlık İstasyonu’nda görevli Acil Tıp Teknisyeni Neriman İslam, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.
31 Ağustos 2022 Çarşamba 16:03

 
Trabzonspor'un savunma ayarları bozuldu!
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor, 2 farklı geriye düşüp beraberliği yakaladığı maçta Fraport TAV Antalyaspor'a 5-2 mağlup oldu. Avcı, döneminde ilk kez bu kadar farklı yenilgi alan bordo-mavililerin savunma ayarları bozuldu.
21 Ağustos 2022 Pazar 00:18

 
AKÇAABAT’TA HASRETLE BEKLENEN FESTİVAL COŞKULU BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 30.’su düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nin çelenk sunma töreni Atatürk Parkı’nda yapıldı ve ardından A.Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu önünden başlayarak Sahil Parka kadar uzanan bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.
23 Temmuz 2022 Cumartesi 16:06

 
Genç, Akoluk Kurban Kesim ve Satış Alanını inceledi!
Ortahisar Belediyesi yaklaşan kurban bayramı öncesi belirlenen kesim ve satış yerlerindeki hazırlıklarını tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi. Akoluk Mahallesi’nde Trabzon’un en büyük kurban satış ve kesim alanında incelemelerde bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, hayvan besicileriyle bir süre sohbet etti. Başkan Genç, Ortahisar Belediyesi’nin kurban bayramında yoğunluğu önlemek ve vatandaşların kurban ibadetini kolay bir şekilde yerine getirebilmesi için 1 adet büyükbaş satış alanı, 1 adet küçükbaş satış alanı ile 19 adet kurban kesim alanı oluşturduğunu dile getirdi.
29 Haziran 2022 Çarşamba 18:46

 
BAŞKAN OSMAN NURİ EKİM ÖĞRENCİLERE İYİ TATİLLER DİLEDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımlayarak çocuklara ve eğitim camiasına iyi tatiller diledi.
18 Haziran 2022 Cumartesi 20:03

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU RAMAZAN BAYRAMI’NI TEBRİK ETTİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm hemşehrilerinin ve İslam âleminin bayramını tebrik etti.
1 Mayıs 2022 Pazar 14:01

 
BÜYÜKŞEHİR VE ORTAHİSAR’DAN TARAFTARI SEVİNDİRECEK AÇIKLAMA
Trabzonspor’un şampiyon olmasına 1 puan kala Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, taraftarı unutmayarak muhteşem bir jeste imza attılar.
29 Nisan 2022 Cuma 15:11

 
Milli Futbolcu Berat Özdemir, Özel Gereksinimli Öğrencinin Davetini Kırmadı
Trabzonsporlu milli futbolcu Berat Özdemir, Trabzon Üniversitesi’nde (TRÜ) devam eden atölyelerde eğitim gören özel gereksinimli kursiyer Cihan Bahçekapılı’nın görüşme talebini kırmayarak kendisine büyük bir sevinç yaşattı.
21 Nisan 2022 Perşembe 17:20

 
Mevlüt Selami Yardım Ortaokulun'dan "Emniyetli Kemer" Projesi
Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu olarak Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından desteklenen okulumuz "Emniyetli Kemer" Projesi kapsamında 36 öğrenci Trabzon Naci Orhan Bilgisayar Bilimleri merkezinde temel elektronik ve Arduino eğitimleri aldılar.
29 Mart 2022 Salı 17:39

 
Trabzon’da taksimetre ayarlama fiyatları düşürüldü
TESOB – Trabzon’da yetkili firma tarafından 1000 lira olarak belirlenen taksimetre ayarlama ücreti,
21 Mart 2022 Pazartesi 18:21

 
Genç Sebat Grubu Lider Tamamladı
Sebat Gençlikspor U18 Futbol takımı, Trabzon grubunu lider tamamlayarak bölge şampiyonasına gitmeye hak kazandı.
18 Mart 2022 Cuma 17:56

 
Milletvekili Dr. Adnan Günnar'dan Tıp Bayramı mesajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak mesaj yayınladı.
13 Mart 2022 Pazar 13:48

 
DEVA PARTİSİ SÖZCÜSÜ İDRİS ŞAHİN’DEN ERDOĞAN’A “AİHM” TEPKİSİ:
‘Ayarını bozduğunuz kantar, gün gelip sizleri de tartar’ DEVA Partisi sözcüsü İdris Şahin, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.
4 Şubat 2022 Cuma 17:06

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ
Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvası, 8 Eylül’de başlayarak 24 Eylül'de oynanan final maçları ile sona erdi.
27 Eylül 2021 Pazartesi 15:58

 
BAŞKAN EKİM YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 26-27 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’na girecek öğrenciler için bir mesaj yayımlayarak başarı dileklerini iletti.
26 Haziran 2021 Cumartesi 10:51

 
Rektör Uzun teşekkür mesajı yayımladı
Bartın Üniversitesi rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Orhan Uzun yayımladığı teşekkür mesajında “Bartın Üniversitesi ailesinin tüm bileşenleriyle bölgemizden başlayarak ülkemizin kalkınmasına değer katmaya devam edeceğiz.” dedi.
21 Nisan 2021 Çarşamba 17:48

 
Korona Can Almaya Devam Ediyor
Akçaabat'ın sevilen simalarından İsmet Güven, yakalandığı korona'dan kurtulamayarak hayatını kaybetti.
28 Mart 2021 Pazar 15:47

 
Dr. Adnan Günnar'dan Tıp Bayramı mesajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak mesaj yayınladı.
13 Mart 2021 Cumartesi 18:23

 
AKÇAABAT'TA TATBİKATLI KEŞİF!
Akçaabat’ta bir kişiyi silahla yaraladıktan sonra, uzun süre teslim olmayarak, güvenlik güçlerine direnen ve ikna sonucu teslim olan gazete dağıtıcısı H.Bıyıklı, olay yerinde tatbikatlı keşif yapıldı.
7 Mart 2021 Pazar 00:49

 
YARALI KUĞU'YA MUHTAR ELİ
Akçaabat ilçesi Arpacılı mahalle muhtarı Hakan KALAYCI, Avcıların vurduğu tahmin edilen yaralı kuğu'yu Ormaniye ekiplerini arayarak tedavi edilmesi amacıyla yetkililere teslim etti.
14 Aralık 2020 Pazartesi 18:54

 
Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolleri İmzalandı
Trabzon Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Ölçme Değerlendirme Merkezi”, “Üniversiteye Yolculuk”, “Trabzon Öğretmen Akademisi” ve “Trabzon Naci Orhan Bilgisayar Bilimleri Merkezi” başlıklı projelere yönelik iş birliği protokolleri imzalandı.
8 Aralık 2020 Salı 18:49

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ HİZMETTE DUR DURAK BİLMİYOR
Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalleleri tek tek tarayarak ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü hizmet seferberliğinde dur durak bilmiyor.
5 Ağustos 2020 Çarşamba 17:20

 
AK Parti, CHP, MHP ve İyi Parti'den Ermenistan'a kınama
AK Parti, CHP, MHP ve İyi Parti TBMM grupları ortak bildiri yayınlayarak, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarını kınadı
17 Temmuz 2020 Cuma 17:22

 
Ayvazoğlu'ndan İmamoğlu’na sert sözler
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Fatih Sultan Mehmet Türbesi’ni ellerini arkasına bağlayarak gezen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi
1 Haziran 2020 Pazartesi 10:14

 
Trabzonspor'da 4 imza birden
Balıkesirspor'dan Rahmi Anıl Başaran ile anlaşma sağlayarak ilk takviyesini gerçekleştiren Trabzonspor, iç transfere yöneldi.
27 Mayıs 2020 Çarşamba 16:00

 
SAĞLIĞA ÖNEM VERİYORUZ
Kanberoğlu Turizm Seyahat tüm yolcu otobüslerini sefere çıkmadan ilaçlayarak dezenfekte ediyor
15 Mart 2020 Pazar 14:38

 
BAŞKAN EKİM REGAİP KANDİLİNİ KUTLADI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin kandilini kutladı.
26 Şubat 2020 Çarşamba 18:36

 
"5 İL ŞEHİR HASTANESİNE KAVUŞACAK
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini vurgulayarak, genel bütçeden yapılacak Samsun, Denizli, Diyarbakır, Aydın, Antalya, Trabzon ve Rize şehir hastanelerinin ihale hazırlık süreçlerinin devam ettiğini söyledi.
23 Ocak 2020 Perşembe 07:59

 
SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN BASIN BİLDİRİSİ
Bildiğiniz gibi sosyal güvenlik; bireylerin tüm yaşamları boyunca karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayarak koruyan politika ve sistemler bütünüdür.
10 Aralık 2019 Salı 10:44

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ VE TEMA VAKFI EL ELE
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile TEMA Vakfı gönüllüleri işbirliğinde çevre temizliği farkındalığı oluşturmak için Söğütlü Sahilinden başlayarak sahile atılan çöpler toplandı.
14 Ekim 2019 Pazartesi 16:20

 
Başkan Sarıalioğlu'ndan, 19 Eylül Gaziler Günü mesajı
Gaziler Haftası nedeniyle bir tebrik mesajı yayınlayan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bu cennet vatanın bizlere kalmasında ve hâlihazırda korunmasında canını hiçe sayarak düşmana karşı siper eden kahraman gazilerimizi ve aziz şehitlerimizi şükranla anıyorum dedi.
18 Eylül 2019 Çarşamba 00:00

 
Genç, çocuklarla mahalle maçına çıktı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor'un 52. kuruluş yıldönümünü çocuklarla birlikte futbol oynayarak kutladı.
5 Ağustos 2019 Pazartesi 00:09

 
TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Ekipleri İlçemizin temizliğini yaparken çöplere veya kuytu yerlere bırakılan kitapları toplayarak Müdürlük şantiyesinde mini kütüphane oluşturdu.
6 Temmuz 2019 Cumartesi 13:42

 
2010-11 şampiyonu Trabzonspor’dur
Dün sosyal medyada başta Fenerbahçeli işadamları olmak üzere taraftarlarının, Bakan Albayrak’ın sözlerine atıfta bulunarak yaptıkları paylaşımlara Trabzonspor taraftarları da duyarsız kalmayarak karşılık verdi. Bu anlamda Bakan Berat Albayrak’a hem teşekkürlerini ileten hem de sahip çıkan taraftarlar, “Hemşehrimiz Sayın Bakanımızla gurur duyuyoruz” dediler.
8 Haziran 2019 Cumartesi 05:29

 
OTOBÜS SEFERLERİNE İFTAR DOKUNUŞU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, il genelindeki otobüs seferlerini Ramazan ayı boyunca iftar vaktine göre ayarladıklarını söyledi.
6 Mayıs 2019 Pazartesi 15:12

 
BAŞKAN UZUN’DAN TEŞEKKÜR MESAJI
AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Ahmet Uzun, 31 Mart yerel seçimlerle ilgili teşekkür mesajı yayımlayarak kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.
2 Nisan 2019 Salı 15:55

 
Osman Akbulut teşekkür etti
İYİ Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut, 31 Mart seçimlerinin ardından teşekkür mesajı yayımlayarak “Aday olduğumuz andan itibaren Akçaabat'ımızın, Akçaabatlımızın ve tüm yurdumuzun yüzünün gülmesini amaçladık. Hemşehrilerimizin tercihine saygı duyuyoruz.” dedi.
1 Nisan 2019 Pazartesi 15:35

 
Hemşehrilerim, Murat Zorluoğlu "Adil bir başkandır" diyecek
Zorluoğlu: Hemşehrilerim, Murat Zorluoğlu "Adil bir başkandır" diyecek Seçim çalışmalarını Trabzon geneline yayarak, olabildiğince çok hemşehrisine ulaşmayı hedefleyen Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, Düzköy ve Tonya ilçe merkezleri ile bu ilçelerin taşra mahallelerinde çeşitli temaslarda bulundu.
21 Mart 2019 Perşembe 16:50

 
Ankara'dan Trabzon'a acı haber geldi!
İrfan Kayar hayatını kaybetti Ankara'da iki otomobilin çarpışması sonucu Trabzonlu kişi hayatını kaybetti.
25 Ekim 2018 Perşembe 08:00

 
SFALTLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahalleleri tek tek tarayarak ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü hizmet seferberliğinde dur durak bilmiyor.
1 Ekim 2018 Pazartesi 08:11

 
Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’u planladı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un imar planlarını hazırlayarak yürürlüğe koydu.
27 Eylül 2018 Perşembe 07:57

 
AKBULUT’TAN JET CEVAP
İYİ Parti Trabzon İl Sekreteri Erkan Akbulut da MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci’nin açıklamalarına kayıtsız kalmayarak sert cevap verdi.
15 Ağustos 2018 Çarşamba 21:14

 
Muhammet Balta’dan 15 Temmuz Mesajı!
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir mesaj yayınlayarak, “O gece Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve Milletimizin ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıkması neticesi bir destan olarak tarihe geçmiştir” dedi.
15 Temmuz 2018 Pazar 09:10

 
Türkiye için Yollardayız
AK PARTİ Trabzon Milletvekili Aday Adayı Yasin Aydın, Trabzon’u kısa sürede arşınlayarak ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi.
4 Mayıs 2018 Cuma 18:56

 
BAŞKAN TÜRKMEN BERAT KANDİLİNİ KUTLADI
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak vatandaşın kandilini kutladı.
30 Nisan 2018 Pazartesi 17:23

 
Başkan Kongreye Davet Etti
S.S. Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Yarın (4 Şubat Pazar) yapılacak olan kongreye tüm vatandaşları davet etti. Başkan Bulut yaptığı açıklamada "Akçaabat Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin olağan genel kurul toplantısını gerçekleştireceğiz. Kongremize tüm esnafımızı davet ediyorum. Büyük bir birlikteli sağlayarak Akçaabat esnafının gücünü gösterelim" dedi.
3 Şubat 2018 Cumartesi 07:47

 
2,5 ton hamsi 2 saatte tüketildi RİZE
Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Hamsi Festivali'nde, 2,5 ton hamsi 2 saatte tüketildi. "Martı çığlıklarındaki gri lezzet" sloganıyla Rize Sahil Dolgu Alanı'nda düzenlenen festivalde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize AK Parti Milletvekili Hikmet Ayar ile Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, ızgaraların başına geçerek vatandaşlara hamsi ikram etti.
1 Ocak 2018 Pazartesi 21:17

 
BAŞKAN İSAK’TAN 24 KASIM MESAJI
Akçaabat Oto Galericiler Denek Başkanı Necati İsak 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayımlayarak tüm öğretmelerin öğretmenler gününü kutladı.
23 Kasım 2017 Perşembe 17:59

 
Şehidimiz Var
Şalpazarı İlçesi Geyikli Nüfusuna Kayıtlı Gümüşhane İlinde polis memuru olarak görev yapan Olgun Gülay’a bugün görev esnasında kimliği belirsiz bir sürücünün otomobili ile çarpması sonucu Gümüşhane Devlet Hastanesi kaldırılarak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehit düşmüştür.
3 Kasım 2017 Cuma 00:01

 
Of, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerinin nazım imar planları kabul edildi
Trabzon il genelinin 1/100.000, 1/50.000, 1/25.000 imar planları ile ve 8 ilçenin 1/5.000 ölçekli nazım imar planlarını hazırlayarak yürürlüğe koyan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 3 ilçenin daha 1/5.000 ölçekli nazım imar planını hazırladı.
23 Ekim 2017 Pazartesi 10:45

 
Solucanlar Fındık Zurufunu Gübyere Çeviriyor.
Akçaabat Kavaklı Mahallesinde solucan gübresi üretimi yapan Ayhan BULUT mahallesinde fındık üretimi yapan çiftçilerin fındık zuruflarını toplayarak hayvan gübresi ile karıştırıp kompost oluşumundan sonra solucan maması olarak kullanıyor.
5 Ekim 2017 Perşembe 18:13

 
En Özel Gün ‘Anneler Günü’ Kutlanacak
Her yıl Mayıs Ayı’nın 2. hafta sonu, tüm dünyada Anneler Günü olarak kutlanıyor. Akçaabat Belediyesi de bu anlamlı günü unutmayarak, sevginin ve sabrın sembolü annelerimiz için çeşitli etkinlikler hazırladı.
11 Mayıs 2017 Perşembe 18:19

 
Fen İşleri Müdürlüğü Uyardı
Akçaabat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Ekipler ilçe genelindeki sokakları tek tek tarayarak ihtiyaçlar doğrultusunda yolları onarıyor.
9 Mayıs 2017 Salı 15:34

 
Nazmiye Çam Cinayetinde Gelişme
Aşk yaşadığı gelini Nazmiye Çam’ı çocukları Ahmet ve Hasan Şükrü Çam ile birlikte öldürdüğü iddia edilen Ali Şükrü Çam hakkında mahkeme karar vermiş. Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi Ali Yaşar Çam ve oğlu Hasan Şükrü Çam'ı tasarlayarak kasten öldürme suçundan müebbet hapse mahkum etti.
23 Nisan 2017 Pazar 14:35

 
Akçaabat Belediyesi Dur Durak Bilmiyor.
Akçaabat Belediyesi Fen İşleri ekibi mahalleleri tek tek tarayarak ilçenin dört bir yanında sürdürdüğü hizmet seferberliğinde dur durak bilmiyor.
23 Mart 2017 Perşembe 18:49

 
Hacıoğlu Kime Tepkisini Gösterdi
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, çeşitli kademelerde siyaset yapanların, referandumda hayır oyu kullanacak olanlara yönelik iftira ve karalama çalışmalarını bir açıklama yayınlayarak kınadı.
13 Mart 2017 Pazartesi 18:22

 
Gökhan Gedikli: Size Pabuç Bırakmayacağız
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 no lu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, Diyarbakır'da ki hain terör saldırısını kınayarak şer güçler size asla pabuç bırakmayacağız dedi.
16 Ocak 2017 Pazartesi 21:22

 
Esnaf Gönüllü Asker Olur
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada terörü bir kez daha kınayarak esnaf olarak devletin yanında olduklarına vurgu yaptı.
13 Aralık 2016 Salı 06:00

 
Gümrükçüoğlu suç duyurusunda bulundu
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da iş adamalarını arayarak kendi adına para toplamaya çalışan kişi ya da kişiler hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulundu.
3 Kasım 2016 Perşembe 16:27

 
Gökhan Gedikli:Başarılı Olamayacaksınız.
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan GEDİKLİ, Gaziantep'de meydana gelen terör saldırısını kınayarak şer güçler asla başarılı olamayacaklar dedi.
21 Ağustos 2016 Pazar 19:32

 
Yerel Basının Büyük Kaybı.
Trabzon’da uzun yıllar gazetecilik yapan Salih Çamoğlu yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak hayatını kaybetti.
26 Temmuz 2016 Salı 19:08

 
Batuhan'ın Yol İsteği Geçekleşti.
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu Hidrosefali hastası olan Batuhan Tuna’nın (21) isteğini kırmayarak yolunu yaptı, betonladı.Tuna’ya Başkan Sağıroğlu birde akülü araba sözü verdi.
15 Haziran 2016 Çarşamba 00:12

 
Biz de Anadolucuyduk,Trabzonsporluyduk.
MHP Isparta Milletvekili Nuri Okutan, Milli Mücadelenin İzini Sürmek temasıyla İzmir İlk Kurşun anıtından başlayarak bir dizi ziyaretler gerçekleştiren 40 kişilik Trabzon Cudibey Ortaokulu kafilesiyle TBMM’de bir araya geldi.
12 Haziran 2016 Pazar 00:35

 
38 yaşındaki kadın intihar etti.
Akçaabat Yıldızlı TOKİ’de ikamet eden Ayşenur Yakupoğlu, kaldığı apartmanın 7. Katından atlayarak hayatına son verdi.
24 Nisan 2016 Pazar 13:38

 
İKİ İSTEK
Birkaç gün önce akşam üstü bir okuyucum arayarak yazılmasını istediği bir konu olduğunu ve eğer mümkünse yazabilir miyim diye bana sordu.
19 Nisan 2016 Salı 18:46

 
Başkanlar:Terörü Şiddetle Lanetliyoruz"
Akçaabat STK Başkanları, Ankara’da meydana gelen terör saldırısı ile ilgili mesaj yayınlayarak, bombalı saldırıyı şiddetle ve nefretle lanetlediklerini söylediler.
18 Şubat 2016 Perşembe 15:27

 
Emre Akgün'den Teröre Lanet
Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün , Ankara ve Diyarbakır’da yaşanan bombalı saldırıları kınayarak terörü lanetledi.
18 Şubat 2016 Perşembe 15:09

 
Başkan’dan Teröre Lanet
Akçaabat Oto Galericiler Derneği Başkanı Necati İSAK, Ankara ve Diyarbakır’da yaşanan bombalı saldırıları kınayarak terörü lanetledi.
18 Şubat 2016 Perşembe 15:02

 
Denizlerimiz Ölüyor.
Bu Akşam haftalık yazımı yazmak için bilgisayarın başına geçtiğimde aklımda müttefikimiz Amerika’nın ayak oyunlarını yazmayı istemiştim.
8 Şubat 2016 Pazartesi 19:06

 
Saatler geri alındı mı? Saat şu an kaç?
Akıllı telefonların otomatik ayarı kafalatı katıştırdı... Kış saati uygulamasına bugün saat 04.00 itibariyle geçilmesiyle birlikte dünya genelinde birçok ülke bugün saatlerini 1 saat geri aldı.
24 Ekim 2015 Cumartesi 13:10

 
TRABZON’DA ŞEHİT ÇOCUKLARINA DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYAR VE TABLET DAĞITIMI YAPILDI
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde başlatılan ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın organize ettiği, Halk Bankası’nın da sponsor olduğu ‘Yalnız Değilsiniz-Türkiye’nin En Büyük Ailesi’ projesi çerçevesinde Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz tarafından şehit çocuklarına diz üstü bilgisayar ve tablet dağıtımı yapıldı.
25 Eylül 2015 Cuma 15:54

 
Cumhurbaşkanı Pazartesi Trabzon'da
Türkiye’de örgütlenmesini tamamlayarak faaliyetlerine başlayan KADEM’in (Kadın ve Demokrasi Derneği) Trabzon il temsilciliği yarın 6 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirilecek.
5 Temmuz 2015 Pazar 06:46

 
Putin'den Erdoğan'a telefon
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak, Ak Parti'nin seçimleri kazanması dolayısıyla tebrik etti
9 Haziran 2015 Salı 10:45

 
Ak Parti Akçaabat'ta Seçim Yürüyüşü Yaptı.
Ak Parti Akçaabat ilçe teşkilatı seçim öncesi partililerle önce kahvaltı yaptı ardından Çolaklı Mahallesinden başlayarak Fatih Stadyumuna kadar yürüdü.
6 Haziran 2015 Cumartesi 13:21

 
Hedef Süper Lig.
Türkiye Erkekler 1. Lig’de mücadele eden ve gruplara kalarak Süper Lig’e çıkma şansını yakalayarak Play-Off Yarı finallerine katılacak olan Akçaabat Tütünspor’da hazırlıklar devam ediyor.
21 Nisan 2015 Salı 10:20

 
Beşli; Trabzon'u 2023 Vizyonuna Hazırlamalıyız
Ak Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Hasan Beşli yaptığı bir söyleşide; öncelikle ikinci üniversite ve ikinci hava alanı pisti ile başlayarak önümüzdeki sekiz senenin yol haritasını çizmeli, Trabzon'umuzu 2023 vizyonuna hazırlamalıyız.
5 Mart 2015 Perşembe 18:06

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur