Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET Baş BELASI KOKARCA!... KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN SALACIK'TA AÇIKLAMA EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BİR DİZİ ZİYARET
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
toprak haberleri
 
AKÇAABAT’TA KÖY YAŞAM MERKEZİNDE ÖĞRENMENİN KEYFİ BİR BAŞKA
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı proje kapsamında Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’nde Akçaabat Belediyesi’nin destekleriyle inşa edilen ve açılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi dolup taşıyor.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:24

 
DOĞA TARİH DERNEĞİ’ NDEN TOPRAK SEMPOZYUMU
Doğa Tarih Derneğinde, Toprak ve TARIM Konulu Konferans gerçekleştirildi.
20 Aralık 2023 Çarşamba 19:30

 
AKÇAABATLI 350 UMRECİ DUALARLA YOLA ÇIKTI
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organize ettiği Umre Organizasyonu kapsamında, Akçaabatlı 350 umreci dualarla kutsal topraklara uğurlandı.
20 Aralık 2023 Çarşamba 18:58

 
ÜRETİCİLERİMİZİN DİKKATİNE !
TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ 2023 YILI FINDIK ALIMI İÇİN RANDEVU SİSTEMİ AÇILDI
22 Ağustos 2023 Salı 10:41

 
Toprak, yaşamın ana kaynağı, "toprak ana" dertli yorgun yine de gelecekten umutlu…
Toprak ve arazi varlığımız ile ülke topraklarımızın özelliklerini ayrıntılı olarak bilmediğimiz günümüzde; "Detaylı toprak etütleri ve haritalama çalışmalarını kim yapacak, neden yapmadı, ne zaman yapılacak?"
20 Haziran 2023 Salı 20:06

 
AKÇAABAT’TA ‘GÜCÜMÜZ KARDEŞLİĞİMİZ’ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Akçaabat Mersin Mahallesi’nde hayata kazandırılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi’nde Akçaabat’ta ikamet eden depremzede aileler ve öğrenciler için ‘Gücümüz Kardeşliğimiz’ buluşma programı düzenlendi.
26 Mayıs 2023 Cuma 18:02

 
ÖĞRENCİLER "TOPRAK ANA"KÖY YAŞAM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİLER
Akçaabat Anadolu Lisesi Mersin Toprak Ana Köy Yaşam Merkezini Ziyaret Ettiler
17 Mayıs 2023 Çarşamba 19:33

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN NİSAN AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İÇİN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI !
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI’NDAN NİSAN AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İÇİN ÜRETİCİLERİMİZE UYARI ! Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU nisan ayında fındık bahçelerinde yapılması gerekenler için üreticilerimize uyarılarda bulundu. “ Yapılan toprak analizi sonuçlarına göre , mühendislerimizin önerileri ışığında mart ayında gübre atamayanlar ile ilk turunu atan üreticilerimiz için kimyasal gübrelerin ikinci turunun atılmasına devam edilmelidir. Özellikle kompoze gübreler (20-12-15+2MgO +me (çotanak fertil) , 15-15-15+çinko , 20-20-0, 25-5-10 entec vb. ) ve (% 46 Üre, % 26 N , % 21 AS… ) azotlu gübreler, yanmış hayvan gübresi, pelet tavuk gübreler
18 Nisan 2023 Salı 10:02

 
Çebi: “Gençlerle birlikte hazırız
Çebi:inanıyoruz ve biliyoruz ki, 14 Mayıs’ta bir ülkenin devlet başkanını değil, Türkiye Cumhuriyeti topraklarının, İslam aleminin, mazlum milletlerin liderini, bir dünya liderini seçeceğiz.” dedi.
8 Nisan 2023 Cumartesi 16:47

 
“Ata tohumlarımıza sahip çıkmak Anadolu’nun bereketinesahip çıkmaktır”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, gıda güvenliğinin her geçen gün önemini artırdığı dünyada tarımın gelecekteki güç savaşlarında en stratejik konulardan biri olacağını belirterek, “Anadolu topraklarını ata tohumlarımızı kullanarak ekeceğimiz ürünlerle güvenli ve kaliteli gıda deposu yapmak hepimizin önceliği olmalıdır” dedi.
17 Mart 2023 Cuma 17:40

 
Akçaabat Ziraat Odasından Üreticilere Fındıkta Budama Eğitimi
Akçaabat Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Birimi Ziraat Yüksek Mühendisi Mehmet Yaşar ÖZDEMİR tarafından fındıkta verim ve kaliteyi artırmak için Akçaabat Fıstıklı mahallesinde fındık üreticilerine , fındıkta dip sürgün temizliği, budama, tepe alma, toprak numunesi alımı, bordo bulamacı uygulaması, kireçleme ve gübreleme konularında eğitim verildi.
19 Aralık 2022 Pazartesi 17:17

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASINDAN ÜRETİCİLERE FINDIKTA BUDAMA EĞİTİMİ
Akçaabat Ziraat Odası Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Birimi Ziraat Yüksek Mühendisleri Mehmet Yaşar ÖZDEMİR ve Ümmühan Feyza KARA tarafından Akçaabat Ortaköy mahallesinde fındık üreticilerine , fındıkta budama , dip sürgün temizliği, tepe alma, toprak numunesi alımı, bordo bulamacı uygulaması, kireçleme ve gübreleme konularında eğitim verildi. Çok sayıda üreticinin katıldığı eğitim fındık bahçesinde teorik ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi.
21 Kasım 2022 Pazartesi 16:14

 
AKÇAABAT’TA TOPRAK ANA KÖY YAŞAM MERKEZİ AÇILDI
Akçaabat Belediyesi ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’nde yapılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi’nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla katılımlarıyla gerçekleştirildi.
8 Kasım 2022 Salı 09:39

 
Az tüket, yeniden kullan ve geri dönüştür!...
Topraklarımızda yaklaşık 10 bin senedir tarım yapılıyor, topraklarımız yorgun. Kuraklık, don, dolu, fırtına gibi doğa olaylarının yanında birde üzerine iklim değişikliği ile bizim için yaşam savaşı veriyor.
21 Ekim 2022 Cuma 18:03

 
"Gün gelecek Karadeniz ölü bir deniz haline gelecek"
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Cemil Pehlevan, tarım topraklarının denize dökülmesini eleştirdi.
30 Eylül 2022 Cuma 19:05

 
Chp’li Kaya’dan Tmo’ya Uyarı: “2,53 Dolara Fındık Satarak Piyasayı Düşürüyorsunuz!”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya TBMM KİT Komisyonu Toprak Mahsulleri Ofisi görüşmelerinde söz alarak, artan maliyetler ve ülkenin içinde bulunduğu durum da göz önünde bulundurularak fındık üreticilerini mağdur etmeyecek bir fiyat belirlenmesi gerektiğini söyledi.
25 Haziran 2022 Cumartesi 15:43

 
Toprak yaşamdır, candır…
Toprak gıdanın başladığı yerdir. Gıdamızın %95`i doğrudan ya da dolaylı yollarla topraktan gelir.
14 Haziran 2022 Salı 14:26

 
Özgüneş’ten Dünya Çevre Gününde Anlamlı Etkinlik, müşterilere fidan dağıtıldı
FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
6 Haziran 2022 Pazartesi 11:56

 
Başkan Kara ve TESOB yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iftar programına katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen iftar programında, esnaf ve sanatkâr temsilcileriyle bir araya geldi. Esnaf ve sanatkârın, Anadolu’nun vatan hâline gelmesinde çok önemli misyonu olan ahilik geleneğinin bugünkü temsilcileri olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Asırlar boyunca Anadolu’da devletler kurulmuştur, yönetimler değişmiştir, ancak binlerce yıllık birikimiyle esnaf ve sanatkârımız daima bu toprakların harcı olmaya devam etmiştir” dedi.
15 Nisan 2022 Cuma 17:28

 
PATATES DİKİMİ İÇİN AKÇAABAT ZİRAAT ODASI UYARIYOR !
Patates , ilkbaharda toprak sıcaklığı 10-12 oC ‘yi bulduğu ve geç donların sona erdiği zaman dikilir.
25 Ocak 2022 Salı 18:21

 
Ayçiçek yağındaki indirim kuyruk olusturdu
Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artışa karşı Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), beş litrelik ayçiçek yağı 99 liradan satışa sundu. Fiyatı duyan vatandaşlar kuyruk oluşturdu.
22 Ocak 2022 Cumartesi 17:32

 
GİRESUN ŞEBİNKARAHİSAR UĞURCA GÖLETİ SULAMASI İÇİN İLK ADIM ATILDI
DSİ Giresun iline yaptığı yatırımlarla illerimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.
1 Ocak 2022 Cumartesi 16:52

 
GÜMÜŞHANE ŞİRAN ÇEVREPINAR GÖLETİNDE ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
DSİ Gümüşhane iline yaptığı yatırımlarla illerimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.
2 Ekim 2021 Cumartesi 08:12

 
DOĞU KARADENİZ’İN YEŞİL KARINCALARI!
Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, Doğu Karadeniz illerine yapılan yatırımlarla illerimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor. Ülkemizin en çok yağış alan Doğu Karadeniz Bölgesinde şüphesiz ki dere ıslahları da büyük önem arz etmektedir.
24 Eylül 2021 Cuma 00:35

 
Toprak Mahsulleri Ofisi Fındık Alımı yapacak
Toprak Mahsulleri Ofisi 2021/2022 Yılı Fındık Alımı Kapsamında Akçaabat Ekip Şefliği 06.09.2021 Tarihinde Şinik Organize Sanayi Mahallesi 1 Nolu Cad. No:12 Adresinde Fındık Alımlarına Başlayacaktır.
26 Ağustos 2021 Perşembe 16:58

 
100 Yıllık Miras “Sakarya”
Başkan Genç, “Bu topraklar gözü olan 100 Yıl önceye baksın.”dedi.
23 Ağustos 2021 Pazartesi 09:03

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık alım fiyatlarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Toprak Mahsülleri Ofisimizin 2021 yılı fındık alım fiyatını tüm milletimizle paylaşmak istiyorum.
12 Ağustos 2021 Perşembe 09:05

 
Zenginlik Olma Hırsı - Kanaat - Devletin Beş Görevi
“İnsanoğlunun iki vadi dolu malı olsa, bir üçüncüsünü ister. İnsanın gözünü topraktan başka bir şey doyurmaz. Fakat Allah, tevbe edenin tevbesini kabul eder.” (Buhârî, Rikâk,10; Müslim, Rikâk, 16, Zekât, 116, 119; Tirmizî, Zühd, 19; İbni Mâce, Zühd, 27)
25 Nisan 2021 Pazar 17:43

 
Türkler ve Kürtler
Evet, Türkler ve Kürtler çok uzun zamandan beri bu topraklarda beraber yaşamış değişik şekillerde birbirlerine bağlanmış olup, kopmaları da mümkün gözükmemektedir.
19 Şubat 2021 Cuma 18:22

 
14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜNDE Belediye Başkanımız Osman Nuri EKİME ve Arzımdır.
Benim ve benim Ülkemin insanının en büyük ve en güzel "SEVGİLİSİ"" TOPRAK ANADIR" Ama :"ÜLKEMİZDE ŞIDDETE UĞRAYAN KADINLARIN EN BÜYÜĞÜ DE NE YAZIK Kİ "TOPRAK" ANADIR".
13 Şubat 2021 Cumartesi 19:19

 
TRABZON SEVGİ EVLERİNDEKİ ÇOCUKLARIMIZ TOPRAK İLE BULUŞTU
Akçaabat Ziraat Odası olarak 2017 yılından itibaren başlatmış olduğumuz ‘Toprak ve Tarım Sevgisi ‘ projemiz kapsamında 11 okul ve yaklaşık 300 öğrencimizin katılımı ile öğrencilerimizi toprakla buluşturup sebze fidesi dikimi yapıp bu dikilen ürünlerinde hasadını aynı öğrencilerimiz ile gerçekleştirmiştik.
25 Haziran 2020 Perşembe 17:50

 
Öğrenciler Kendi Diktikleri Marulları Hasat Etti.
Akçaabat Ziraat Odası tarafından başlatılan “Toprak ve Tarım Sevgisi” projesi genişliyor.
12 Mart 2020 Perşembe 19:22

 
Bir Okulun Atıl Alanı Daha Hobi Bahçesi Oldu…
Akçaabat Ziraat Odasının 2018 Yılında başlattığı ‘Toprak ve Tarım Sevgisi’ projesi ile öğrencileri tarımla ve çiftçilerle buluşturuyor.
25 Şubat 2020 Salı 18:31

 
Toprak Tarım Sevgisi Projesi Genişliyor
Akçaabat Ziraat Odası tarafından başlatılan Toprak ve Tarım Sevgisi projesinde Ortahisar’lı minikler marul dikti.
23 Aralık 2019 Pazartesi 15:04

 
Öğrenciler Kendi Diktikleri Marulları Hasat Etti.
Akçaabat Ziraat Odası tarafından başlatılan “Toprak ve Tarım Sevgisi” projesi genişliyor.
6 Aralık 2019 Cuma 17:36

 
Bartın’da 5 bin fidan ‘Geleceğe Nefes’ olmak için dikildi
Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsünde, ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ ve ‘Geleceğe Nefes’ seferberliği kapsamında yüzlerce kişinin katılımıyla fidanlar toprakla buluşturuldu.
12 Kasım 2019 Salı 13:44

 
Minik Eller Toprağa Fide Dikti..
Akçaabat Ziraat Odası tarafından yapılan TOPRAK ve TARIM SEVGİSİ adlı proje , Akçaabat Yaylacık İlkokulu 2-G sınıfı öğrencilerinin marul ve soğan fidelerini toprağa ekmesiyle başlatıldı.
18 Ekim 2019 Cuma 18:30

 
YENİDEN REFAH'TAN BAYRAKLI DESTEK
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe başkanlığından anlamlı hareket. Ordumuz, güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek için Suriye topraklarında ilerken bize kişisel çıkar için siyaset yapmak yaraşmaz.
14 Ekim 2019 Pazartesi 15:12

 
TMO Genel Müdürü Akçaabat'ta
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal beraberinde TMO Trabzon şube müdürü Asuman Kotan ,Müdür Yardımcıları Turgut Bingöl ve Hüseyin Engin Kuyumcu Trabzon'da fındık alım noktalarını ziyaret ederek incelemeler yaptıktan sonra Akçaabat Ziraat odasını ziyaret etti.
27 Eylül 2019 Cuma 19:17

 
TMO Akçaabat'ta ilk fındığı 17 lira 16 kuruştan işlem gördü.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın alım kararını açıklamasının ardından Akçaabat Ziraat Odası girişimleri ve Toprak mahsulleri ofisi Trabzon şube Müdürlüğü çalışmaları ile Akçaabat açılan alım noktasında ilk fındığı Akçaabat Ziraat Odası üyesi Derecik uğurlu Mahallesi çiftçisi İsmail Şahinoğlu tarafından satıldı.
25 Ağustos 2019 Pazar 16:59

 
Toprak Mahsulleri Ofisi Akçaabat'ta alım noktası açıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üreticilerin Fındık Üreticilerinin mağdur edilmemesi için açıkladığı fındık fiyatları ile TMO’nun müdahale alımı yapacağının ardından Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu gerekli girişimlerin yapıldığını ve Toprak mahsulleri ofisinin bundan önceki yıllarda olduğu gibi Akçaabat'ta alım noktası açacağını belirtti.
8 Ağustos 2019 Perşembe 18:53

 
Toprak Mahsulleri Ofisi Akçaabat'ta alım noktası açıyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üreticilerin Fındık Üreticilerinin mağdur edilmemesi için açıkladığı fındık fiyatları ile TMO’nun müdahale alımı yapacağının ardından Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu gerekli girişimlerin yapıldığını ve Toprak mahsulleri ofisinin bundan önceki yıllarda olduğu gibi Akçaabat'ta alım noktası açacağını belirtti.
1 Ağustos 2019 Perşembe 18:45

 
AKÇAABAT ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ OLDU
MEVSİM ŞARTLARINA UYGUN ÇİÇEKLER TOPRAKLA BULUŞTURULUYOR
13 Haziran 2019 Perşembe 11:04

 
Bu toprakların ebedi Türk yurdu olması Çanakkale savunması sayesindedir
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çanakkale Zaferi'nin 104. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Bu toprakların ebedi Türk yurdu olması Çanakkale savunması sayesindedir" dedi.
16 Mart 2019 Cumartesi 20:03

 
Toprak Analiz Laboratuarı hizmetini sürdürüyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı bünyesinde 2014 yılında hizmete açılan Toprak Analiz Laboratuarı hizmetini sürdürüyor.
28 Ocak 2019 Pazartesi 10:40

 
Ortahisar'da zorunlu su kesintisi
Esiroğlu İçme Suyu Arıtma Tesisinden Ortahisar ilçesinin muhtelif bölgelerinde bulunan içme suyu depolarına su arzı sağlayan 1.6 metre çapındaki ana isale hattında, toprak kayması sonucu yaşanan arıza nedeniyle zorunlu olarak su kesintisine gidilmiştir.
12 Ocak 2019 Cumartesi 00:30

 
Toprak Analiz Laboratuarı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesinin Toprak Analiz Laboratuarında yapılan tahlillerin sonucuna göre tarım alanlarında kireç ve organik madde eksikliği görüldüğünü ifade ederken uyarılarda bulundu.
30 Kasım 2018 Cuma 17:11

 
Okul Öğrencileri Serada Marul Dikti.
TRABZON'da Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı'nca başlatılan 'Toprak ve tarım sevgisi' projesiyle ilçede öğrenim gören çocuklara toprak ve tarımın değeri anlatıldı.
6 Kasım 2018 Salı 08:21

 
PEHLİVAN: TOPRAKLA DOLGU OLMAZ
Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemil Pehlivan, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Akşaabat Belediyemize ve Yomra Belediyemize birer yazı yazarak toprakla deniz dolmaz, dökerseniz bedelini ödersiniz diyor.
5 Ekim 2018 Cuma 19:56

 
KUTSAL TOPRAKLARDAN ACI HABER
Akçaabat İlçesi’ne bağlı Akçaköy Mahallesi’nde yaşayan Seyfettin Memiş, hac görevi için gittiği kutsal topraklarda hayatını kaybetti.
31 Temmuz 2018 Salı 08:43

 
TARIM,TOPRAK SEVGİSİ’SERASINA ZİYARET
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Ziraat Odası’nın Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürüttüğü ‘Toprak Tarım Sevgisi’ projesinin uygulama serasını ziyaret etti.
25 Haziran 2018 Pazartesi 23:10

 
Her Okuldan Bir Sınıfı Çiftlik ile Buluşturacağız.
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapmış olduğu protokol kapsamında düzenlenen ve öğrencilere toprak ve tarım sevgisi kazandırmayı amaçlayan protokol kapsamında 5. grup öğrenciler toprakla buluştu.
14 Mart 2018 Çarşamba 15:44

 
NİZAMETTİN BEKAR YAZDI
TOPRAK AYAKLARIMIZIN ALTINDAN KAYMAKTA
10 Mart 2018 Cumartesi 09:10

 
KARAÇAYIR GÖÇÜYOR!
Karaçayır Mahalle halkı risk altında. Önlem alınmazsa ya toprak altında kalacaklar, ya da kopan bir kaya sonları olacak…
9 Mart 2018 Cuma 10:21

 
MİNİK ELLER AĞAÇ TOHUM DİKTİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlı tarafından 2017-2018 Eğitim öğretim yılında uygulanmaya başlayan ‘’Toprak Tarım Sevgisi’’ projesinin dördüncü uygulaması Söğütlü Anaokulunda gerçekleştirildi.
22 Aralık 2017 Cuma 17:33

 
TOPRAK SEVGİYLE YOĞURULUYOR.
Toprak Tarım Sevgisi Projesi Genişliyor…
11 Aralık 2017 Pazartesi 18:49

 
TMO Akçaabat Alım Noktasını Taşıdı
Toprak Mahsülleri Ofisi Akçaabat Fındık alım noktasını yeni mahalleden Çınarlık Mahallesinde bulunan tekel binalarına taşıdı.
9 Ekim 2017 Pazartesi 17:31

 
Aydın Özkurt Hacdan Döndü.
Kutsal topraklarda hac görevlerini yapan hacılarımızdan Aydın Özkurt ve Eşi Trabzon’a döndü.
22 Eylül 2017 Cuma 18:56

 
MİNİKLER KOLLARI SIVADI
Akçaabat Belediyesince miniklere toprak sevgisini edindirmek için yapılan etkinlikler genç yaşta eğitim ile çevre bilinci oluşturmak hedefleniyor.
17 Mayıs 2017 Çarşamba 18:34

 
Miniklere ‘ Toprak Sevgisi’ Aşılandı
Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından genç simalara toprak sevgisini aşılamak ve bu alışkanlıkları miniklere kazandırmak için ilçemizdeki bazı okullarda tohum ve saksı dağıtımı yapıldı.
10 Mayıs 2017 Çarşamba 17:56

 
Miniklere ‘ Toprak Sevgisi’ Aşılandı
Akçaabat Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından genç simalara toprak sevgisini aşılamak ve bu alışkanlıkları miniklere kazandırmak için ilçemizdeki bazı okullarda saksı dağıtımına başlandı.
10 Nisan 2017 Pazartesi 17:39

 
Sel Faciasında Hayatını Kaybeden Gülten Angın Ebediyete Uğurlandı
Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde önceki gün yaşanan afette Ardıçatak mahallesinde meydana gelen heyelanda toprak altında kalarak kaybolan ve cesedine dün akşam saatlerinde AFAD ekipleri tarafından ulaşılan Gülten Angın bugün yoğun yağmur altında son yolculuğuna uğurlandı.
23 Eylül 2016 Cuma 20:20

 
İlk Hacı Kafilesi Yurda Döndü.
Hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklarda bulunan ilk hacı kafilesi Trabzon’a döndü.
19 Eylül 2016 Pazartesi 17:04

 
Topraksız seradan ürün alınmaya başlandı.
Akçaabat Meşeli mahallesinde geçen yıl yapılan topraksız serada ürün alınmaya başlandı
19 Temmuz 2016 Salı 19:52

 
Rize’de toprak kayması: 1 ölü
Rize'nin Çayeli ilçesi Armutlu köyünde önceki akşam saatlerinde toprak kayması nedeniyle bir bölümü çöken evin altında 3 yaşındaki kardeşiyle birlikte toprak altında kalan ve ağır yaralanan Şevval Pehlivan (17) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
7 Temmuz 2016 Perşembe 15:26

 
Şehide değil, onlara acıdım!
Ben diyeyim “Sıkıyönetim”, onlar desin “Sokağa çıkma yasağı” ilan edilmiş Türkiye topraklarından, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit edilen Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı’nın cenaze namazına katılıp, kendisinden helâllik alamamanın üzüntüsü ile Pazar sabahı soluğu Trabzon Asri Mezarlıktaki Şehitlik’te aldım.
9 Şubat 2016 Salı 18:10

 
Uzmanlar Uyardı:Toprak Analizi Yaptırın
Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan toprak analiz laboratuarında toprak tahlili yaptırmadan arazilere gübreleme yapılmaması istendi.
3 Şubat 2016 Çarşamba 06:57

 
Fındıkta kireçleme uyarısı
Ordu Ziraat Odası Toprak Analiz Laboratuvarı Müdürü Ziraat Mühendisi Haluk Şensoy, fındık bahçelerinde kireçleme ve kışlık gübreleme işlemlerinin doğru bir yöntemle yapılması gerektiğini söyledi.
13 Aralık 2015 Pazar 19:12

 
"Trabzon lider bir şehir, Trabzon Şampiyon bir şehirdir"
AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, ''Okunan Ezanı Muhammedi ve dalgalanan ay yıldızlı bayrağımız, bu topraklarda 780 bin kilometre karenin her santimetre karesinde hem okunmaya hem de dalgalanmaya devam edecektir'' dedi.
12 Ekim 2015 Pazartesi 18:03

 
Yıldızlı'da yürekleri ağza getiren olay yaşandı.
Trabzon’un Akçaabat ilçesinin Yıldızlı Beldesinde toprak kayması yaşandı
10 Mayıs 2015 Pazar 15:00

 
Göçük altında can aranıyor
Rize’de meydana gelen heyelanda toprak altında kalan olup olmadığı araştırılıyor
10 Kasım 2014 Pazartesi 08:51

 
MHP'DEN 30 Ağustos Mesajı.
30 Ağustos Türk Milletinin ayağa kalkarak işgalcileri vatan topraklarından def ettiği günün yıl dönümüdür.30 Ağustos tarihi Türk milletinin konu vatan olduğunda tek yumruk haline gelişinin delilidir.
30 Ağustos 2014 Cumartesi 11:44

 
Facianın eşiğinden dönüldü
Rize'de, inşaat sahasında yaşanan toprak kayması sonucu risk taşıdığı belirtilen evler boşaltıldı
5 Temmuz 2014 Cumartesi 12:48

 
Heyelanlar Korkuttu
TRABZON’UN Düzköy İlçesi’ne bağlı Çayırbağı Mahallesi'nde toprak kayması oluştu
24 Mayıs 2014 Cumartesi 12:42

 
Patlama Trabzonlu aileyi vurdu
TRABZON’DAN çalışmak için Sakarya’ya giden Trabzonlu İsmail Tandoğan, Geyve İlçesi’nde bulunan bir taş ocağında gerçekleştirilen patlama sırasında yaşanan toprak kayması sonucu göçük altında kaldı.
7 Ağustos 2013 Çarşamba 17:07

 
Yağmur ve Sel Kötü Vurdu
Trabzon’un Araklı ilçesinde dün etkili olan sağanak yağış sel ve toprak kaymasına sebep oldu.
31 Ekim 2012 Çarşamba 14:39

 
Haydar Baş'ın Referandum Tercihi
Kahramanmaraş'a bir dizi etkinlik ve ziyaret için giden BTP(Bağımsız Türkiye Partisi) lideri Haydar Baş, bir iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında, "Beni Menderes gibi mağdur edecekler diyor. Şu kafaya bak. Sen kim Menderes kim ya. Size Menderes'i anlatayım. Menderes üç sebepten dolayı ipe götürüldü. Bunun bir tanesi; din ve vicdan hürriyetine o güne kadar yer verilmiyordu. ikincisi Menderes İmam Hatip okulları, Kuran Kursları açtı. Herkese istediği kadar din ve vicdan özgürlüğü verdi. Üçüncüsü de sanayi hareketi başlattı. Bu üç sebep onu ipe götürdü. Sayın Başbakan iktidar olduğu günden beri Türkiye'nin toprakları dahil yeraltı kaynaklarını maalesef ecnebi şirketlerine peşkeş çekmiştir. Ve y
14 Eylül 2010 Salı 01:31

 
Yıldönümünü "Kızıltoprak" da Kutladılar
Akçaabat Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen "Ak Parti Kuruluş Yıldönümü Etkinliği", 6 Ağustos Cuma günü saat 19.00'da Akçaabat Limanında gerçekleştirildi. Trabzon Belediyesinden Tahsis edilen ve daha önce de İstanbul halkına hizmet etmiş olan "Kızıltoprak" adlı vapur ile Akçaabat halkına unutulmaz bir akşam sefası yaşatan Ak Parti yöneticileri ve Trabzon milletvekili Mustafa Cumur etkinliklerinin çok güzel ve eğlenceli geçtiğini dile getirdiler.
14 Eylül 2010 Salı 00:38

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1485 Davutpaşa Lisesi, dönemin sadrazamı Davut Paşa tarafından 'Mekteb-i Sübyan' adıyla kuruldu. Okul 1874'te Rüştiye Mektebi'ne dönüştü.
1868 Nevada Eyaleti'nde bulunan Reno şehri kuruldu.
1926 ABD'li kaşif Amiral Byrd, Kuzey Kutbu'na doğru ilk uçuşunu yaptı.
1936 Benito Mussolini, İtalya Faşist İmparatorluğu'nu ilan etti.
1936 İtalya resmen Etiyopya'yı ilhak etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur