Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
sonra haberleri
 
Fenerbahçelilerin bir yalanı daha ortaya çıktı! Taraftarlara cam bardağı bakın kim atmış
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşma sonrasında yaşananlar gündem olmuştu. Karşılaşma sonrasında bordo mavili taraftarlara locadan, cam bardak ve küllük atan kişinin Trabzonsporlu bir yönetici olduğu iddia edilmişti. Fakat gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.
21 Mart 2024 Perşembe 17:17

 
BTP li Ayvaz; Cumhuriyet’le Yaşıt Renklerimize Sevdalıyız, Aşığız..
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat belediye başkanı adayı Samet Ayvaz,TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Sebat Gençlik, Adana FK 1954 galibiyet sonrası önemli açıklamalarda bulundu.
12 Mart 2024 Salı 13:06

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’ dan hüzünlü taziye; Ciğerimiz Yandı
Geçtiğimiz günlerde Kocaeli’nden ilçemize gelen acı haber sonrası hayatını kaybeden Serdar Küçük, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.Bugün öğle namazı müteakip Kirazlı Mahallesi’nde toprağa verilen Küçük’ün cenaze merasimine yüzlerce sevenlerinin yanı sıra BTP Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz da katıldı.
5 Mart 2024 Salı 18:20

 
Akçaabat Adayı Osman Nuri Ekim
Trabzon’da AK Parti’de Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Ahmet Metin Genç isminin açıklanması sonrası ilçelerde de adaylar resmi olmayan açıklamaya göre belli oldu.
24 Ocak 2024 Çarşamba 09:23

 
SERA LAKE CENTER&SPA’NIN AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU
Akçaabat'ta şehrin turizmine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, daha önce Tekel binası olarak kullanılan ve sonrasında tekstil işletmesine dönüştürülen eski tekel binası,
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:01

 
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ GECE BOYU TEYAKKUZDAYDI
Trabzon’da dün gece etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtına sonrası meydana gelen yangın, heyelan, çatı uçması ve ağaç devrilmelerine Büyükşehir Belediyesi ekipleri anında müdahale etti.
27 Kasım 2023 Pazartesi 15:30

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sera Gölü tesislerinde çıkan yangın sonrası, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan “İtfaiye Dairesi Başkanlığının müdahalede yetersiz kaldığı” yönündeki iddialara cevap verdi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 10:45

 
Ahi Evren Dede Camisinde mevlit okutuldu, lokma dağıtıldı
TRABZON, TESOB - 36’ncı Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Boztepe Ahi Evren Dede Camisinde mevlit okutuldu ve Cuma Namazı sonrası lokma dağıtıldı.
22 Eylül 2023 Cuma 18:02

 
Benzin ve motorine çok büyük zam geliyor! 50 lira olmasına hazır olun!
Brent petrol fiyatlarındaki aşırı yükseliş sonrası benzin ve motorine kallavi zam geliyor. Motorinin litre fiyatı 40 lirayı aşacak. Ünlü ekonomist ise "Benzinin 50 lira olmasına hazır olun" diyerek uyardı.
10 Eylül 2023 Pazar 10:02

 
23 saat sonra cansız bedeni bulundu
Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 5 yakını kurtarılan, kendisi ise kaybolan Tekin Yeşilay'ın (21), 23 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.
10 Ağustos 2023 Perşembe 16:37

 
AK PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI AHMET HÜSEYİN ALTINTEPE’DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Üzerinden asırlar geçmişçesine unutmak, hiçbir an bile geçmemişçesine hatırımızdan çıkarmak istemeyeceğimiz bir gece 15 Temmuz…Gazilerimizin ve şehitlerimizin kahramanlıklarının destanlaştığı ve asırlar sonrasına gururla aktarılacak.
14 Temmuz 2023 Cuma 18:28

 
Trabzon'da Ekmeğe zam kapıda! İşte yeni Fiyat.
Vatandaşların simit zammı sonrası beklediği ekmek zammı ilk olarak Giresun'a geldi. Giresun'da 220 gr ekmek 7,5 TL olurken aynı zammın Trabzon'a geleceği öğrenildi.
8 Temmuz 2023 Cumartesi 19:50

 
Başkan Kara: Turizm tesislerine yönelik denetimlerimiz yoğunlaşacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Kurban Bayramı sonrasında yoğunlaşmasını bekledikleri turizm sektörüne yönelik denetimlerini artıracaklarını belirterek, “Ekiplerimiz özellikle tarifesiz veya tarife dışı fiyatlarla satış yapan ve kayıt dışı çalışan işletmelere yönelik denetimlerini sezon sonuna kadar yoğun biçimde sürdürecek.
16 Haziran 2023 Cuma 16:36

 
Çelebi: Bankaların iş dünyasına yönelik kredileri açması gerekiyor, yoksa çalışacak müşteri bulamayacaklar
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, piyasanın içinde bulunduğu durumda bankaların esnaf, tüccar ve sanayicinin finansmana erişimini sağlaması gerektiğini belirterek, “Böyle devam ederse bir süre sonra çalışacak müşteri bulamayacaklar. Birçok firmanın ödemeler konusunda sorunları olduğunu biliyoruz” dedi.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:19

 
Çebi’den teşekkür ziyaretleri
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.
1 Haziran 2023 Perşembe 13:30

 
4 yıldır yapılmayan Yüceyurt yolunu biz yapacağız
CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Millet İttifakı bileşenleri ile Araklı İlçesinde 4 yıl önce sel felaketi sonrası 10 vatandaşın hayatını kaybettiği Yüceyurt mahallesini ziyaret ettiler.
1 Mayıs 2023 Pazartesi 01:45

 
ŞENER PUL VEKİL GİBİ ÇALIŞIYOR.
ŞENER PUL AKÇAABAT'TAN SONRA KÖYLERE ÇIKTI.
28 Nisan 2023 Cuma 18:05

 
GİRESUN-ORDU İMAMOĞLU İLE COŞTU
İMAMOĞLU: NE DEMİŞ? GENÇLERE SESLENMİŞ,‘ARTIK İŞE GİRİŞLERDE MÜLAKAT YOK’ DEMİŞ. BAK, BAK, BAK, BAK! İMAMOĞLU’NDAN HÜKÜMET YETKİLİLERİNE ZOR SORU:DEPREM OLDUKTAN SONRA 48 SAAT NEREDEYDİNİZ?
15 Nisan 2023 Cumartesi 17:55

 
“Ben Vehbi Koç, Seçimden sonra tekrar geleceğim.
AK Parti Milletvekili Adayından esnafın dükkan camına önemli not: “Ben Vehbi Koç, Seçimden sonra tekrar geleceğim. Unutursam Lütfen Arayın”
15 Nisan 2023 Cumartesi 12:44

 
BALTA'DAN TEŞEKKÜR MESAJI
Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti tarafından 28. Dönemde milletvekili adayı gösterilmedi. Muhammet Balta, karar sonrası açıklamalarda bulundu.
10 Nisan 2023 Pazartesi 00:41

 
“Feribot seferlerinin başlaması öncesinde Rusya’dan beklentimiz kısa süreli ve düşük bütçeli vize uygulaması”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 1 Mayıs’ta başlaması planlanan Trabzon – Soçi feribot seferlerine ilginin yüksek olduğunu belirterek, “Uzun süre sonra açılacak bu hattın daha verimli şekilde çalışabilmesi için Rusya tarafından 2 – 3 günlük kısa süreli ve 20 – 30 dolar gibi düşük bütçeli vize beklentimiz bulunuyor” dedi.
6 Nisan 2023 Perşembe 00:47

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU İFTAR SONRASI HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, dün akşam iftar sonrası Akçaabat ilçesine bağlı Derecik Uğurlu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
4 Nisan 2023 Salı 17:10

 
BARÜ’nün projesiyle depremzedelerin uyku problemlerine odaklanılacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ülkemizde büyük yıkıma neden olan afet sonrasında fiziksel ve ruhsal travmalar yaşayan depremzedelerin uyku problemlerini gidermeye yönelik çalışmalara başladı.
17 Mart 2023 Cuma 09:48

 
Gündem yine Nwakaeme! Gelecek mi kalacak mı?
Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan Ligi'nde Al-Fayha forması giyen Anthony Nwakaeme kariyerinin son imzasını atıyor.
4 Mart 2023 Cumartesi 19:49

 
OYUN KİMLİĞİNİ BULAMADIK
Abdullah Avcı; 36 maç sonra kaybettik, taraftarımızdan özür diliyoruz
4 Mart 2023 Cumartesi 18:12

 
YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ
Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ve Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve ülkenin birçok ilini etkileyen deprem sonrası Akçaabat’a gelen ve barınma başta olmak üzere tüm ihtiyaçları karşılanan depremzedeleri ziyaret etti.
16 Şubat 2023 Perşembe 10:55

 
Trabzon Üniversitesi Deprem Sonrası Ruh Sağlığının Korunmasına Dair Bir Video Paylaştı
Trabzon Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fatma Altun Kobul tarafından yapılan açıklamada, deprem sonrası ruh sağlığını korumada dikkat edilmesi gerekenlere vurgu yapıldı.
13 Şubat 2023 Pazartesi 16:53

 
BARÜ “asrın felaketi”ni analiz etmek için bölgeye gidiyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası binalar, otoyollar, devlet ana yolları ve köprülerdeki yapısal değişiklikleri analiz etmek üzere bölgeye gidiyor.
13 Şubat 2023 Pazartesi 15:42

 
BBP il kongresi iptal edildi!
Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremler sonrası BBP Trabzon il başkan İl kongresinin iptal edildiğini açıkladı.
11 Şubat 2023 Cumartesi 18:36

 
Trabzon Kitap Günleri
Trabzon Kitap günleri Fuarı Mehteran takımının vermiş olduğu muhteşem konser sonrası açıldı.
22 Aralık 2022 Perşembe 18:00

 
Milletvekili Örs'ün Sağlık Durumu İyi
TBMM’de saldırıya uğrayan ve tedavi sonrasında evinde istirahat eden Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
14 Aralık 2022 Çarşamba 17:38

 
YÜCEL ÖZTÜRK'TEN TEŞEKKÜR
SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR MESAJI
23 Ekim 2022 Pazar 12:07

 
AKÇAABAT MHP'DE İSTİFA
Başkan'dan Sonra Yönetim Kurlu Üyeside İstifa Etti
21 Ekim 2022 Cuma 17:35

 
Özel Ahmet Uğur Turhan Fen Ve Teknoloji Lisesi Görkemli Törenle Açıldı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Trabzon’a geldi. İlk olarak Zigana Tüneli inşaatını inceleyen Karaismailoğlu, daha sonra Özel Ahmet Uğur Turhan Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Bakan Karaismailoğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmadı.
8 Ekim 2022 Cumartesi 12:04

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık fiyatını duyurdu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreni için geldiği Ordu'da fındık bahçelerini ve vatandaşları ziyaret ederken, daha sonra fındık fiyatlarını da açıkladı. Erdoğan, fındık alım fiyatının 54 lira olacağını duyurdu.
30 Temmuz 2022 Cumartesi 19:58

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulunuyor.
18 Temmuz 2022 Pazartesi 17:35

 
15 Temmuz Gazisi Sabri Gündüz, Rektör Uzun’u ziyaret etti
Hain darbe girişimini engellemek için 15 Temmuz Köprüsünde yaralanarak, geçirdiği 47 ameliyat sonrası sağ bacağını kaybeden Gazi Sabri Gündüz, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
1 Temmuz 2022 Cuma 10:17

 
Akçaabat İmamhatip Lisesi Artık Proje Okulu Oldu
Akçaabat Anadolu Lisesinden Sonra İkinci Proje Okulu Akçaabat İmamhatip Oldu
4 Haziran 2022 Cumartesi 19:06

 
Trabzon'da suya yüzde 47 zam!
Trabzon’da suya 6 ay sonra yine zam yapıldı. 2021 yılının Kasım ayında 4.31 TL’den, 5.22 TL’ye çıkarılan su tarifesi bugün yeniden zam yapıldı. İdare suya yüzde 50 zam önerirken, Komisyon ise yüzde 47 olarak belirledi. Buna göre yeni su tarifesi 5.22 TL’den yüzde 47’lik zamla birlikte 7.67 TL’ye çıkarıldı. Zam, Genel Kurulda oy çokluğu ile kabul edildi.
31 Mayıs 2022 Salı 20:24

 
TRABZON'A HAYIRLI OLSUN
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Maraş Caddesi ile ilgili konuştu. Hacısalihoğlu “İlk serilen yerlerde görüntü güzel. Ama işleyişle beraber, malzemenin kalitesi, artı eksi sıcaklıklarda ne kadar deforme olur onlar çalışmaya başladıktan sonra görülecek. Trabzon’a hayırlı olsun” dedi.
30 Mayıs 2022 Pazartesi 10:58

 
2 kişiyi silahla yaraladılar, hassas burundan kaçamadılar
Trabzon’da iki kişiyi silahla yaraladıktan sonra kaçan şahıslar saklandıkları işyerinde yakalandı.
24 Mayıs 2022 Salı 14:40

 
Başkan Genç’ten şampiyonluk teşekkürü!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor-Antalyaspor maçından sonra organize edilen şampiyonluk kutlamalarının sorunsuz geçmesinden dolayı teşekkür etti.
5 Mayıs 2022 Perşembe 16:32

 
Trabzonspor, Devler Ligi'ne gruplardan mı başlayacak?
Rusya’nın ihracı sonrası Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi’ne Play-Off’tan katılacak.
4 Mayıs 2022 Çarşamba 17:53

 
Fenerbahçe'yi Trabzon Meydanı'na gömdüler
38 yıl sonra resmi olarak şampiyonluk ipini göğüsleyecek olan Trabzon'da şehirde de muhteşem bir atmosfer var.
27 Nisan 2022 Çarşamba 12:40

 
TFF'de seçim tarihi belli oldu!
TFF'de Nihat Özdemir'in istifası sonrasında seçim tarihi belli oldu.
5 Nisan 2022 Salı 14:20

 
Rize'de Trabzonspor'a yapılanlar hayrete düşürdü
Süper Lig’in 30.haftasında Çaykur Rizespor ile Trabzonspor arasında oynanan maç sonrası yaşanan bazı olaylar ‘Pes’ dedirtti.
19 Mart 2022 Cumartesi 00:49

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜYOR
Trabzon genelinde etkili olan kar yağışı sonrasında Akçaabat’ta, Akçaabat Belediyesi ekipleri vatandaşların mağdur olmaması için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
13 Mart 2022 Pazar 04:20

 
MECLİS KARARIYLA SATIŞA ÇIKARILIYOR
İstanbul Boğazı'nda uzun yıllar şehir hatları vapuru olarak hizmet verdikten sonra Trabzon'a gezinti teknesi olması amacıyla gönderilen ancak gezinti maliyetinin yüksek olması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşikdüzü Belediyesi'ne verilen vapur, İlçe Belediye Meclisinin aldığı kararla satışa çıkarılıyor.
10 Aralık 2021 Cuma 10:02

 
Şehit Polise Son Görev
Akçaabat'ta 'dur' ihtarına uymayan 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücünün çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Polis Memuru Yusuf Ceylan’ın cenaze namazını emekli imam olan babası İlyas Ceylan Kıldırdı. Acılı baba, helallik istedikten sonra oğlunun tabutuna sarılarak ağladı.
24 Kasım 2021 Çarşamba 18:00

 
Memleket Partisi İl Başkanlığı Kurucu üye Ruşen Sever’i Ağırladı.
Trabzon’a bir ziyaret gerçekleştiren Kurucu üye Ruşen Sever ziyaret sonrası Manşet 61 TV nin sorularını cevaplandırdı.
24 Kasım 2021 Çarşamba 10:30

 
MUZİPO KİDS TRABZON KAŞÜSTÜ’NDEN SONRA ŞİMDİ DE SÖĞÜTLÜ’DE
MUZİPO KİDS’TEN TRABZON’A İKİNCİ MERKEZ MUZİPO KİDS, TRABZON KAŞÜSTÜ’NDEN SONRA ŞİMDİ DE SÖĞÜTLÜ’DE
9 Ekim 2021 Cumartesi 14:28

 
Prof. Dr. Kırdar, orman yangınları sonrasında yapılabilecekleri canlı yayında anlattı
Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Kırdar, CNN Türk canlı yayınında Türkiye’de devam eden yangınlarla ilgili açıklamalarda bulunarak yangın sonrası yapılabilecekleri sıraladı.
3 Ağustos 2021 Salı 11:05

 
FATİH VE KANUNİ, İBB’DE BULUŞTU
İBB, 7. Osmanlı Padişahı Fatih Sultan Mehmet’in portresinden sonra, 10. Padişah Kanuni Sultan Süleyman’ın tablosuna da ev sahipliği yapmaya başladı.
23 Haziran 2021 Çarşamba 17:01

 
İMAMOĞLU, KURA ÇEKİM TÖRENİNDE KONUŞTU
“BİR SONRAKİ SEÇİMDE YÜZDE 60’IN ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ”
21 Haziran 2021 Pazartesi 00:07

 
DSİ, ÖNCÜ PROJELERİNE DEVAM EDİYOR.
AVRUPA’DAN SONRA ŞİMDİ DE TÜRKİYE’DE…
9 Haziran 2021 Çarşamba 17:22

 
İMAMOĞLU, SİLİVRİ’DEN “EŞİTLİK” MESAJI VERDİ: “EŞİT HİZMET ALAMADIM; BAŞKASINA YAŞATIR MIYIM”
İBB, 2009’daki sel felaketinden sonra kullanılmaz hale gelen, merhum futbolcu Müjdat Gürsu’nun adının verildiği Silivri’deki stadı ve spor kompleksini, 25 milyon liralık yatırımla yeniledi.
20 Mayıs 2021 Perşembe 18:28

 
İl Başkanından Teşekkür
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu dün kabine toplantısı sonrasında ulusa sesleniş yaparak esnaf ve vatandaşlara müjdeler veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.
18 Mayıs 2021 Salı 20:04

 
ORTAMAHALLE PANDEMİ SONRASINA HAZIRLANIYOR
Osmanlı Dönemi'ne ait evleri, Arnavut kaldırımlı taş sokakları, çeşmeleri ve mahalle kültürüyle “Doğu Karadeniz’in Safranbolu’su” olarak nitelendirilen Ortamahalle yapılan restorasyon çalışmaları ile pandemi sonrasına hazırlanıyor.
10 Mayıs 2021 Pazartesi 13:50

 
İşte Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri...
Sparta Prag ile AEK engellerini aşarak, UEFA Avrupa Ligi’nde 5 yıl sonra gruplara kalmayı başaran Trabzonspor’un rakipleri belli oldu. C Grubu’na düşen Fırtına, İsviçre’den Basel, Rusya’dan Krasnodar ve İspanya’dan Getafe ile kozlarını paylaşacak.
10 Mayıs 2021 Pazartesi 13:20

 
MISIR “BU YOLLARDA DAHA KAÇ CAN YANACAK”
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, Akçaabat Yaylacık mevkiinde meydana gelen trafik kazası sonrası bir açıklama yaptı, “Bu yollarda daha kaç can yanacak, acilen tedbir alınmalı.” dedi.
27 Nisan 2021 Salı 16:45

 
Sözde Soykırım, ABD ve Batının Ahlaksızlığı
Sonunda Biden da , Almanya, Arjantin, Avusturya, Belçika, Bolivya, Brezilya, Bulgaristan, Kanada, Şili, Kıbrıs Rum Yönetimi, Çekya, Ermenistan, Fransa, Yunanistan, İtalya, Libya, Litvanya, Lübnan, Lüksemburg, Hollanda, Paraguay, Polonya, Portekiz, Rusya, Slovakya, İsveç, İsviçre, Suriye, Vatikan, Venezuela, Uruguay,Birleşik Krallık'ın parçaları olan Galler, İskoçya ve Kuzey Irlanda'dan sonra sözde Ermeni Soykırımına evet dedi.
26 Nisan 2021 Pazartesi 17:11

 
Gelecek Akçaabat'ta Şekilleniyor
Ahmet Davutoğlu'nun genel başkanlığında kurulan Gelecek Partisi'nin Akçaabat’ta bir süre önce açıklanan kurucu ilçe başkanından sonra, ilçe kurucularında yer alan isimlerde belli oldu.
19 Nisan 2021 Pazartesi 21:30

 
İMZALAR ATILDI İŞLEM TAMAM
Bundan Sonra Gençlere Hizmet Verecek.
9 Nisan 2021 Cuma 19:16

 
Gedikli Başkan Vekilini Ziyaret Etti.
Akçaabat yerel seçimlerinden sonra Akçaabat Belediye başkan vekilliğine seçilen Cevdet Bayraktarın ziyaretçileri Türkiye Muhtarlar Derneği Akçaabat Şube Başkanı Eyüp Gedikli ve Mahalle muhtarları oldu.
28 Mart 2021 Pazar 19:19

 
AKÇAABAT'TA TATBİKATLI KEŞİF!
Akçaabat’ta bir kişiyi silahla yaraladıktan sonra, uzun süre teslim olmayarak, güvenlik güçlerine direnen ve ikna sonucu teslim olan gazete dağıtıcısı H.Bıyıklı, olay yerinde tatbikatlı keşif yapıldı.
7 Mart 2021 Pazar 00:49

 
İMAMOĞLU C40 ZİRVESİ’NDE KONUŞTU: “BÜYÜK DEĞİŞİMİN AKTİF PARÇASI OLMAK İSTİYORUZ”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kovid-19 sonrası ekonomik iyileşme süreci ve iklim değişikliği eylemlerinin ele alındığı, “C40 Büyük Kentler İklim Liderlik Grubu”nun (C40 Cities) düzenlediği çevrimiçi toplantıda konuştu.
2 Mart 2021 Salı 08:11

 
Trabzon Şehir Hastanesi ile ilgili flaş gelişme!
Günnar Müjdeyi Vermişti.AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, “Allah nasip ederse 2 yıl sonra Şehir Hastanesini orada göreceğiz. İlgili firma yer teslimini aldı, önümüzdeki günlerde hastaneyle ilgili tüm paydaşlar bir araya gelerek planlamalarını ayrıca yapacaklar.
18 Ocak 2021 Pazartesi 15:59

 
JANDARMA KUCAK AÇTI
Akçaabat'ta engelli aracının lastiğini patlaması sonrasında yolda kalan engelli vatandaşın yardımına jandarma koştu..
30 Ekim 2020 Cuma 11:39

 
Yaylalı Demiryolu Projesi’nde Gelinen Son Aşamayı Değerlendirdi
Erzincan-Gümüşhane-Trabzon Demiryolu Platformu Sözcüsü Mustafa Yaylalı demiryolu projesinin Yatırım Programına alınması öncesi çalışmaların hızla sürdürüldüğünü belirterek, bundan sonra platform olarak kendilerinin gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.
29 Ekim 2020 Perşembe 09:16

 
MHP Akçaabat ilçe yönetim kurum ziyaretlerini sürdürüyor.
Bir süre önce yapılan olağan genel kurul sonrasında oluşan yeni MHP ilçe yönetimi kurum ve kuruluşlara ziyaretlerini sürdürüyor.
15 Ekim 2020 Perşembe 21:00

 
ADEM ÇELİK VE YÖNETİMİ KURUM ZİYARETLERİNDE
Mhp Akçaabat ilçe kongresi sonrası güven tazeleyen ilçe başkanı Adem ÇELİK,yönetim kurulu ile birlikte,kurum ziyaretlerine başlamıştır.
13 Ekim 2020 Salı 18:19

 
AKÇAABAT MHP'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
İlçemiz de kongre sonrasında 30 Eylül 2020 de yapılan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapılmıştır. Görev dağılımı aşağıda ki gibi yapılmıştır.
6 Ekim 2020 Salı 18:20

 
Yeniden Refah Chp'yi misafir etti.
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe başkanlığı bugün Chp Akçaabat ilçe yönetimini misafir etti. İlçe Başkanı Mustafa Bak ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte cuma namazı sonrası Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe başkanlığına iadeyi ziyarette bulundular.
13 Ağustos 2020 Perşembe 15:21

 
Ortahisar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencileri meslek sahibi yapıyor
Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan, mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre edecek Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında özel program ve proje uygulayan okullar arasında yer alan Ortahisar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, avantajlı eğitim programı, staj ve okul sonrası imkanlarıyla öğrencilerini bekliyor. Mezun olan öğrencilerin diplomaları meslekleri oluyor, erkenden iş ve çalışma hayatına atılıyorlar.
5 Ağustos 2020 Çarşamba 17:24

 
TRABZON SAVUNMASINI YAPTI
KARAR 2 HAFTA SONRA AÇIKLANACAK
16 Temmuz 2020 Perşembe 12:29

 
“GENÇ, SU KAYNAKLARI İÇİN SAVAŞACAKLAR”
Genç, telekonferansta (online) pandemi sonrası için üretime dönük politikalar önerdi
10 Temmuz 2020 Cuma 17:40

 
BELEDİYE EKİPLERİ SEFERBER OLDU
İlçemizde şiddetli yağan yağmur sonrası meydana gelen su baskınları ve heyelandan dolayı Belediyemiz ekipleri seferber oldu.
9 Temmuz 2020 Perşembe 21:11

 
Akçaabat Darıca’dan Japonya’ya Uzanan Bir Başarı Öyküsü
Akçaabat Darıca mahallesinde yaşayan Fatma KÖŞELİ hanım 2007 yılında İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce uygulanan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının (DOKAP) projesi kapsamında "Çilek Yetiştiriciliği" kursuna katıldı. Başarılı bir kurs döneminden sonra Köşeli, bir dönüm arazisinde çilek yetiştirmeye karar verdi .
7 Temmuz 2020 Salı 17:03

 
Genç, Alanyaspor yöneticilerine tepki gösterdi!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 2-2 berabere sonuçlanan Alanyaspor- Trabzonspor maçı sonrasında çıkan olaylara tepki gösterdi.
23 Haziran 2020 Salı 16:22

 
7 finalimiz kaldı!
Çimşir: 3 ay sonra ortaya konan futboldan çok memnunum
13 Haziran 2020 Cumartesi 00:04

 
CAMİ ÖZLEMİ SONA ERTDİ
Corona virüs nedeniyle bir süredir ibadete kapalı olan camiler, 74 gün sonra Cuma namazı ile birlikte yeniden ibadete açıldı.
30 Mayıs 2020 Cumartesi 18:03

 
BAŞKAN İMAMOĞLU: “MİNNET DUYDUĞUMUZ TOPRAKLARIN GÜZEL İNSANLARININ RUHUNA FATİHA OKUMAK SORUMLULUĞUMUZDUR”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sabah 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çiçek koyup, ardından Sarıyer Hacıosman’daki Atatürk Kent Ormanı’nı açtıktan sonra, öğle saatlerinde Eyüpsultan’a geçti.
19 Mayıs 2020 Salı 15:35

 
Akçaabat için yeni öneri sundu
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Akçaabat Sahil Yolu projesinin AK Parti Milletvekilleri tarafından yapılmayacağı duyurulduktan sonra kararın sevindirici olduğunu söyledi.
15 Mayıs 2020 Cuma 08:38

 
Başkan Kurukız Berber Esnafına Maske ve Siperlik Dağıttı
Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın talimatıyla, ilçede faaliyet gösteren berber ve kuaför iş yerleri belediye ilaçlama ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Kurukız daha sonra esnafı ziyaret ederek maske ve siperlik dağıttı.
13 Mayıs 2020 Çarşamba 04:29

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Normalleşme Planını Anlattı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sonrası normalleşme planını açıkladı.
4 Mayıs 2020 Pazartesi 18:12

 
Ortahisar’a hijyenik çöp konteynerleri!
Ortahisar Belediyesi, Doğu Karadeniz bölgesinde ilk kez hayata geçirdiği yeraltı çöp konteyner sisteminden sonra yer üstü çöp konteynerlerini da üstü kapalı yeni modellerle değiştiriyor.
30 Nisan 2020 Perşembe 06:37

 
“Hiçbir sokak hayvanı aç kalmıyor”
Ortahisar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni korona virüs salgını (kovit-19) nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamaları uygulanmasından sonra yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için harekete geçti.
9 Nisan 2020 Perşembe 16:25

 
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YARDIMCI OLALIM!
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş İl Sağlık Müdürünü ziyareti sonrası konuştu
20 Mart 2020 Cuma 16:02

 
MUHTARLAR AK PARTİDE
YENŞ YAPILAN KONGRE SONRASI İLK ZİYARET AK PARTİ'YE
10 Mart 2020 Salı 20:32

 
TİYATRO GÜNLERİ İPTAL EDİLDİ
Hain saldırısı sonrası gelen şehit haberlerinin ardından 2-11 Mart 2020 tarihleri arasında Akçaabat Belediyesince yapılacak olan 10. Erol Günaydın Tiyatro Günleri iptal edildi.
2 Mart 2020 Pazartesi 17:41

 
Mhp il başkanının T.C. açıklaması
Mhp İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım , muhalefete seslenerek T.C. üzerinden yaptığınız popilist ve tribünlere oynama fırsatını yakalamanız size en fazla 3 günlük bir mutluluk yaşatabilir, sonrası hayat gerçekler üzerinden yürümeye devam edecektir.
17 Aralık 2019 Salı 10:36

 
ÜNAL KARAMAN'IN AÇIKLAMALARI ..
Teknik Direktörümüz Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığımız ve 2-0’lık mağlubiyetimizle sonuçlanan Basel karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
13 Aralık 2019 Cuma 06:01

 
Fındıkçı Drakula’ya Yenildi
Trabzon'un Maçka ilçesinde fındık bahçelerinde dalların kurumasına neden olan ve halk arasında 'Drakula' olarak adlandırılan böceğin hızla yayılmasına çözüm bulunamaması nedeniyle üreticiler bahçelerindeki fındıkları önce söktü sonra yaktı
12 Aralık 2019 Perşembe 00:00

 
AKÇAABAT TEK YUMRUK
Akçaabat'taki siyasi parti Başkanları akşam yemeği ile bir araya geldi. Akçaabatın seçim zamanı herkes kendi parti siyasetini yapıp seçimden sonra yek vücud olması gerektiğini bir araya gelerek kanıtladı.
12 Kasım 2019 Salı 13:47

 
BASINA VE KAMUOYUNA
Fındıklı Belediyesi 31 Mart seçimlerinden sonra Toplumcu belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını Fındıklı halkı ile birlikte yürütmektedir.
22 Ekim 2019 Salı 12:25

 
TMO Genel Müdürü Akçaabat'ta
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal beraberinde TMO Trabzon şube müdürü Asuman Kotan ,Müdür Yardımcıları Turgut Bingöl ve Hüseyin Engin Kuyumcu Trabzon'da fındık alım noktalarını ziyaret ederek incelemeler yaptıktan sonra Akçaabat Ziraat odasını ziyaret etti.
27 Eylül 2019 Cuma 19:17

 
Ekrem İmamoğlu'ndan Trabzonspor'a tebrik!
Trabzonspor’un eski yöneticisi ve Divan Kurulu Üyesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bordo-mavililerin Avrupa Kupalarında gruplara kalması sonrasında sosyal medyadan tebrik mesajı yayınladı.
30 Ağustos 2019 Cuma 00:00

 
Oda Başkanlarından Tarım Arazilerinde İnceleme
Türkiye Ziraat Odaları Birliği(TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, Samsun İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Hasan Tütüncü ve ilçe ziraat odası başkanları sel felaketinden sonra Salıpazarı, Çarşamba ve Terme’deki tarım alanlarında incelemede bulundular.
26 Ağustos 2019 Pazartesi 19:46

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinde şok..
30 yıl sonra istifa etti Trabzon Büyükşehir Belediyesinde şok.. 30 yıl sonra istifa etti
22 Ağustos 2019 Perşembe 18:49

 
Fındıkta rekolte artışı üreticiyi sevindirdi
TÜRKİYE'nin dünya ticaretinde lider olduğu fındıkta, 6 Ağustos'ta başlayan hasat ve kurutma işlemi sürüyor. Karadeniz'de birkaç haa sonra hasadı tamamlanacak ve pazara inecek fındıkta yaşanan rekolte artışı üreticiyi memnun
13 Ağustos 2019 Salı 17:50

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur