Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
AKÇAABAT BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ EKİM’DEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI BARÜ’de tarihsel süreçleriyle ‘1915 Olayları’ anlatıldı BAŞKANLIK MAKAMI ÇOCUKLARIN DR ÇANKAYA’DAN BÜYÜKŞEHİRE DE AYNI TARİFE: BAŞKAN KAYNAR'DAN 23 NİSAN MESAJI Çebi’den 23 Nisan mesajı MUHTAR TOPSAKAL HIZLI BAŞLADI KARPAZ-TRABZON GÖNÜL KÖPRÜSÜNDE KAZANAN DOSTLUK OLDU LİG İKİNCİLİĞİNİ GARANTİLEDİK ÇANKAYA, ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONUNDA ARSİN’DE YENİ DÖNEMİN İLK MECLİSİ TOPLANDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA BÜYÜK ETKİNLİK CHP AKÇAABAT DA ÇAĞRI MERKEZİNİN KAPATILMASINA TEPKİLİ! TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR
KARPAZ-TRABZON GÖNÜL KÖPRÜSÜNDE KAZANAN DOSTLUK OLDU
KARPAZ-TRABZON GÖNÜL KÖPRÜSÜNDE KAZANAN DOSTLUK OLDU
 
ÇANKAYA, ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONUNDA
ÇANKAYA, ÇEVRE VE SAĞLIK KOMİSYONUNDA
 
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
osyal haberleri
 
BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “baharın müjdecisi” olarak nitelendirilen Nevruz Bayramı çeşitli kültürel, sosyal ve spor etkinlikleriyle kutlandı.
18 Nisan 2024 Perşembe 19:45

 
AKÇAABAT’TA YENİ YAŞAM ALANLARI ÇOĞALACAK
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’taki sosyal aktivite alanlarını arttıracak projeleri hayata geçirecek.
21 Mart 2024 Perşembe 17:23

 
BTP ADAYI AYVAZ: TÜM SORUNLARA VAKIFIZ
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Samet Ayvaz, sosyal medya paylaşımları başta olmak üzere diğer bütün mecralarda seçmenlerine, özellikle genç seçmene seslenmeye devam ediyor.
16 Mart 2024 Cumartesi 17:22

 
AKÇAABAT YENİ BİR MEYDAN DAHA KAZANACAK
Akçaabat’a şehrin kimliğini, estetiğini ve sosyal dokusunu güçlendirecek yeni bir meydan kazandırılacak.
15 Mart 2024 Cuma 18:09

 
Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi öğrencisi Mervenur Yılmaz’ın arkadaşıyla birlikte hazırladığı proje ‘Sosyalfest Engelsiz Yaşam Sosyal Model Tasarım Yarışmasında üçüncülük ödülü aldı.
5 Mart 2024 Salı 18:06

 
KÖROĞLU: YAYLACIK SAHİLİ İÇLER ACISI DURUMDA
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, ilçenin Yaylacık sahilindeki çöp ve moloz birikintilerini sosyal medya hesabından paylaşarak, Akçaabat Belediyesi'ni eleştirdi.
2 Mart 2024 Cumartesi 09:30

 
AKÇAABAT ÜÇ ÖNEMLİ ORGANİZASYONA HAZIR
Akçaabat Belediyesi, şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmak ve birlikteliği sağlamak amacıyla gerçekleştireceği kültürel ve sanatsal etkinlikler ile şehrin tanıtım günleri için yapılan hazırlıklar tamamladı.
9 Şubat 2024 Cuma 18:41

 
KÜÇÜK: “DİLLENDİRİLEN BİLGİLERİN GERÇEKLE ALAKASI YOK”
AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Küçük, 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için resmi bir açıklama olmadan sosyal medya platformlarından yapılan paylaşımların kasıtlı olduğunu söyledi.
30 Ocak 2024 Salı 14:05

 
HER DAİM AİLELERİMİZİN VE EVLATLARIMIZIN YANINDAYIZ
Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin himayelerinde gerçekleştirilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık etkinliği Büyükşehir Belediyesi EYOF Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.
4 Aralık 2023 Pazartesi 10:14

 
Dünya Çocuk Hakları Günü Akçaabat’ta Kutlandı
Akçaabat Sosyal Hizmet Merkezi, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü özel bir programla kutladı. Sosyal Hizmet Merkezi, Filistin ve Filistinli çocuklara hitaben Akçaabatlılar Vakfı salonunda etkinlik düzenledi.
24 Kasım 2023 Cuma 17:41

 
MECLİS MESAJI ALDI
Ak Parti’nin Başkan Yardımcısı Ömer Karabacak’ın onay görmeyen imar değişikliği sosyal medyada yaptığı sert paylaşımın ardından Belediye Meclisi’nce onaylandı.
9 Kasım 2023 Perşembe 18:07

 
Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu'dan İsrail'i Boykot Kararı!
Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu belediyelerine ait tesisler ve sosyal markette, İsrail'e destek veren markaların ürünlerinin satışı yasaklandı.
4 Kasım 2023 Cumartesi 15:03

 
Büyükşehir’in Kursları Yoğun İlgi Görüyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda her yaş ve eğitim düzeyindeki bireylere yönelik sanat, spor ve meslek edindirme kursları düzenlemeye devam ediyor.
27 Eylül 2023 Çarşamba 10:22

 
SOSYAL GÜVENLİK VAZGEÇİLMEZ BİR HAKTIR
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenlik sisteminin, vatandaşlara hayatları boyunca sağlık hizmeti vermeyi ve asgari bir gelir düzeyi sağlamayı ve kişilerin yaşlılık, hastalık, malullük, işsizlik, iş kazaları gibi çeşitli nedenlerle çalışamadıkları dönemlerde onları korumayı ve bu risklerden doğan zararları gidermeyi amaçlayan sistem olduğunu ifade ederek, bireylerin karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
22 Eylül 2023 Cuma 17:51

 
GÖNÜL VE DAYANIŞMA SEFERBELİĞİ ADINA TÜM VARLIĞIMIZLA YANINIZDAYIZ
Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği çalışmalarla tüm Akçaabatlıları kucaklamaya devam ediyor.
21 Eylül 2023 Perşembe 17:11

 
Aslan Güner'den Dikkat Çeken Paylaşım: "Başlıyoruz"
İYİ Parti Trabzon 2. Sıra Milletvekili Adayı Aslan Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla gündeme geldi.
21 Eylül 2023 Perşembe 16:23

 
Akçaabatlı Bürokrata önemli görev
Akçaabatlı bürokratlarımızdan Mehmet Baş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda Çalışma Genel Müdürü oldu.
2 Eylül 2023 Cumartesi 13:03

 
Trabzon'da Büyükşehir Belediyesinde Geleceği Şekillendiren Sosyal Projeler!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığını ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
24 Ağustos 2023 Perşembe 16:27

 
DSİ Genel Müdürlüğünden Basın Açıklaması
GİRESUN İLİ EYNESİL İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANININ SOSYAL MEDYADAKİ İFADELERİ İLE ALAKALI BASIN AÇIKLAMAMIZ
5 Ağustos 2023 Cumartesi 19:15

 
BAŞKAN EKİM, ‘ÇALIŞANLARIMIZIN HAKKINI TESLİM ETTİK’
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi çatısı altından çalışan işçilerin maaşlarında ve sosyal haklarında düzenlemelerin yer aldığı sözleşmeyi imzaladı.
1 Ağustos 2023 Salı 10:42

 
“Beşikdüzü Teleferiği Trabzon turizmine çeşitlilik katacak”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, turistlerin Trabzon’da kalma süresinin uzatılması için sosyal olanakların ve eğlence imkanlarının artırılması gerektiğini belirterek, “Bu konuda yapılacak çalışmalara oda olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.
7 Temmuz 2023 Cuma 10:21

 
Milliyetçileri yeni parti kurarak mı birleştirecek?
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'na en yakın isimler arasında yer alan, İnisiyatif Merkezi Derneği Genel Başkanı Fahri Bozgeyik, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bozgeyik, paylaşımında "Parti kur, oy verelim diyenler hazır mı?" ifadesini kullandı.
2 Haziran 2023 Cuma 10:26

 
Yeni Bakanlar Belli oldu mu?
İşte Sosyal Medyada dönen liste!
30 Mayıs 2023 Salı 17:34

 
AKÇAABAT’TA MİNİKLER YEREL YÖNETİMİ YERİNDE ÖĞRENDİLER
Akçaabat’ta Osmanbaba Ortaokulu 5. Sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersi kapsamında yerel yönetimler hakkında kapsamlı bilgi edinmek için Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’i ziyaret ettiler.
24 Mayıs 2023 Çarşamba 19:35

 
RAMAZAN DEMEK PAYLAŞMAK VE YARDIMLAŞMAK DEMEKTİR.
Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibiailelere destek verdi.Akçaabat Belediyesi bünyesinde Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere bin 469 paketkumanya desteğinde bulunuldu.
25 Nisan 2023 Salı 14:30

 
AK Parti'nin milletvekili aday listesi belli oldu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul 2. bölge 1. sıra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Ankara 2. bölge 1. Sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay; Ankara 3. Bölge 1.sıradan aday gösterildi.
10 Nisan 2023 Pazartesi 18:05

 
YENİ BAŞKAN HALİL EROL OLDU!
İstanbul Akçaabatlılar Sosyal Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneğinin Yeni Başkanı Akçaabatlı İş Adamı Saker Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erol Oldu.
23 Mart 2023 Perşembe 17:00

 
BARÜ’de hedef ‘daha iyiye’ ulaşmak
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen 14 ayrı akademik kurul toplantısında eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve sosyal sorumluluk alanlarında değerlendirmeler yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu.
13 Mart 2023 Pazartesi 18:22

 
BARÜ’den depremzedelere psikososyal destek
Ülkemizdeki “asrın felaketi” olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen mensuplarına psikososyal destek veren Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bartın’a gelen afetzedeler için çalışma başlattı.
22 Şubat 2023 Çarşamba 10:44

 
TİSKİ'den %50 indirim!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü aldığı kararla kentte depremzedelerin kullanımına tahsis edilecek meskenlerde abonelik ücreti alınmayacak ve sosyal destek amaçlı yüzde 50 indirim uygulanacak
20 Şubat 2023 Pazartesi 18:39

 
Genç, yaşlılara Trabzon Akvaryum’u gezdirdi!
Ortahisar Belediyesi bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.
1 Şubat 2023 Çarşamba 11:07

 
Afacan: Dualarına talibiz
AK Parti Ortahisar İlçe Sosyal Politikalar Başkanı H.Cahit Afacan, Ortahisar genelinde insanı merkeze alarak faaliyet yürüttüklerini söyleyerek “Vakıf geleneğinin temsilcileri olarak faaliyetlerimizde tek bir ölçü vardır: O da kişi ihtiyaç sahibi mi değil mi? Bizler, her bir gönülün duasına talibiz” dedi.
31 Aralık 2022 Cumartesi 16:09

 
TRABZON’DA ‘İLK EVİM İLK İŞ YERİM’ PROJESİNİN HAK SAHİPLERİ BELLİ OLDU
Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinin kura çekim töreni, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun katılımıyla yapıldı.
24 Aralık 2022 Cumartesi 16:29

 
Herkes için Sosyal Güvenlik
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay, sosyal güvenliğin bireylerin tüm yaşamları boyunca karşılaşabilecekleri mesleki, fizyolojik ve sosyo-ekonomik risklere karşı güvence sağlayarak koruyan politika ve sistemler bütünü olduğunu söyledi.
2 Kasım 2022 Çarşamba 15:11

 
Türkiye-Hollanda danışma günleri başladı.
Türkiye-Hollanda Sosyal Güvenlik konusundaki dayanışma günleri Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlünde bugün başladı.
18 Ekim 2022 Salı 18:05

 
SGK'DAN YENİ BİR HİZMET DAHA
1.02.1968 tarihinde yürürlüğe giren Türkiye Cumhuriyeti İle Hollanda Krallığı Arasında Sosyal Güvenlik Sözleşmesine göre, Hollanda’da çalışan vatandaşlarımız ile bu kişilerin aile bireyleri sosyal güvenlik haklarını Türkiye’de de kullanma hakkına sahiptirler.
8 Ekim 2022 Cumartesi 11:53

 
AKÇAABAT, PAYLAŞARAK SEVİNDİRİYOR
Sosyal Belediyecilik ve Gönül Belediyeciliği düsturunu ilke edinen Akçaabat Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzatmaya ve taleplerini anında yerine getirmeye devam ediyor.
23 Eylül 2022 Cuma 15:55

 
Trabzon’a kaç konut yapılacağı belli oldu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut Projesi kapsamında Trabzon’a kaç konut yapılacağı belli oldu.
13 Eylül 2022 Salı 16:19

 
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘DOĞA KAMPI’ BEĞENİ TOPLADI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Trabzon’da bir ilk olarak gerçekleştirilen ‘Doğa Kampı’, 9-13 yaş arasındaki doğaseverlerden büyük ilgi gördü.
1 Eylül 2022 Perşembe 18:38

 
ÇAKIROĞLU EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI, ÇAKIROĞLU YAYLASINDA YAYLA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
Doğu Karadeniz’in ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlamak, yıllardır ortak değerlerde buluşan hemşehriler arasında dayanışmayı daha da güçlendirmek amacıyla ‘Çakıroğlu Yayla Etkinliği’ düzenlendi.
29 Ağustos 2022 Pazartesi 07:28

 
Akçaabat'ta Aşure Dağıtıldı
Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile faaliyetlerini sürdürüyor, insan odaklı çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.
12 Ağustos 2022 Cuma 18:56

 
HIRSAFA’DA ASIRLIK COŞKU
Doğu Karadeniz Bölgesi’nin sosyal yaşamına yüzyıllardır renk katan ve halk arasında “dernek” olarak adlandırılan yayla şenliklerinin en eskilerinden biri olan Hirsafa Yayla Şenliği bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
4 Ağustos 2022 Perşembe 19:13

 
TRABZON’DA “EVLİLİK OKULU” PROJESİ BAŞLADI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği büyük projelerin yanında sosyal belediyecilik anlayışıyla da fark yaratmaya devam ediyor.
2 Haziran 2022 Perşembe 13:17

 
BARÜ’de “Gençlik ve Sosyal Medya” söyleşisi gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) Bartın İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle “Ne Kadar Sanal Ne Kadar Gerçek” sloganıyla “Gençlik ve Sosyal Medya” konulu söyleşi gerçekleştirildi.
24 Mayıs 2022 Salı 14:29

 
Bilimsel Eczacılığın Kuruluşunun 183. Yıl Dönümü Kutlandı
18.Bölge Trabzon Eczacı Odası Çetin Kansız, Sosyal Güvenlik Kurumu’na Yapılan Kamu Kurum Iskontosunun Eksik Yapılmasından Dolayı Hastalarımız Ve Eczacı Meslektaşlarımız Zarar Görmektedir.
15 Mayıs 2022 Pazar 17:59

 
Onur Kıvrak'tan şampiyonluk göndermesi ''Adalet yerini buldu''
Trabzonspor’un eski kaptan ve kalecisi Onur Recep Kıvrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Adalet yerini buldu’ ifadelerini kullandı.
24 Nisan 2022 Pazar 17:09

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KUMANYA ULAŞTIRIYOR
Akçaabat Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde vatandaşlara el uzatmaya, onların gönüllerine dokunup dertlerine derman olmaya devam ediyor.
14 Nisan 2022 Perşembe 15:17

 
AKÇAABAT’TA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞTAYI YAPILDI
Sağlık Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan Bağımlılık Çalıştayı, İlçe Sağlık Müdürlüğü koordinesinde Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapıldı.
4 Nisan 2022 Pazartesi 13:00

 
“SÖZELCİLER” VE “SAYISALCILAR” FARKLARINI TUVALE YANSITTI
SOSYAL BİLİMLER VE FEN BİLİMLERİ FARKI TUVALE YANSIDI
7 Mart 2022 Pazartesi 16:26

 
KIRSAL KALKINMADA KADININ ROLÜ
Kırsal kalkınma çalışmaları, kırsal alanda yaşayanların gelirlerini ve refah seviyelerini artırmak, sosyal ve kültürel gelişmelerine katkıda bulunmak, kır-kent arasındaki farklılığı azaltarak kırsal kesimde kendi kendine yeten yaşanabilir alanlar oluşturmak ve yaşam seviyelerini iyileştirmek gibi gerekçelerle yapılmaktadır.
28 Şubat 2022 Pazartesi 17:12

 
AKÇAABAT’TA MASALLAR TİYATRODA ANLATILDI
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde çocuklar için ‘Bir Varmış, Bir Yokmuş Masal Şenliği’ düzenlendi.
25 Şubat 2022 Cuma 17:51

 
10. Erol Günaydın Tiyatro Günlerine Sayılı Günler Kaldı
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce, kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür ve sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen "Erol Günaydın Tiyatro Günleri"nin 10'uncusu 2-10 Mart 2022 tarihlerinde tiyatroseverlerle buluşuyor.
21 Şubat 2022 Pazartesi 19:04

 
Akçaabat Borsa İstanbul Lisesi Avrupa'da sesini duyurmaya hazırlanıyor.
Akçaabat'ın akademik , sosyal , kültürel etkinlikleri ile dikkat çeken Akçaabat Borsa İstanbul Lisesi Avrupa'da sesini duyurmaya hazırlanıyor.
19 Şubat 2022 Cumartesi 19:07

 
AKÇAABAT’TA MASAL ŞENLİĞİ ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde Erol Günaydın Sanat Merkezinde öğrenciler, aileler ve çocuklar için ‘Masal Şenliği’ etkinliği başlıyor.
14 Şubat 2022 Pazartesi 15:17

 
Ankara’ya Yeni Yönetim
Başta Akçaabatlıları olmak üzere tüm Karadenizlileri bir araya getirmek, yardımlaşma ve dayanışma ile kültürümüzü tanıtmak gayesiyle ve gönüllülük esasıyla sosyal bir görev yapan Ankara Akçaabat Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
22 Ocak 2022 Cumartesi 17:45

 
Mutluluğa Kapak Çevir
Akçaabat Sarıtaş Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, yeni bir sosyal farkındalık projesine daha imza atıyor.
28 Aralık 2021 Salı 17:57

 
GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM
Her alanda vatandaşın yanında olmaya gayret eden Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gönüllere dokunmaya devam ediyor.
21 Aralık 2021 Salı 11:03

 
Sosyal Hizmetler Kayalar’da
Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün muhtarlara yönelik olarak gerçekleştirdiği kadınlara yönelik şiddeti önleme ve erken yaşta evlilik konularındaki eğitim toplantısının ardından harekete geçen Kayalar Mahallesi Muhtarı Çetin Ekim, aynı eğitimin mahallesindeki kadınlara verilmesini de sağlandı.
10 Aralık 2021 Cuma 17:28

 
KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU 20.YIL TOPLANTISI
Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu, kuruluşunun 20. yılı dolayısıyla genel değerlemenin yapıldığı toplantısını Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda yaptı.
12 Kasım 2021 Cuma 17:10

 
Ayvazoğlu; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz.
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz olduğunu söyledi.
11 Kasım 2021 Perşembe 08:32

 
SGK Yeni Binasında
Akçaabat Sosyal Güvenlik Kurumu yeni hizmet binasına kavuştu.
1 Kasım 2021 Pazartesi 17:53

 
Akbay:Kayıtlı Çalışmak Sosyal Sorumluluğun Gereğidir.
Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürü Erdem Akbay kayıt dışı istihdamla mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.
1 Kasım 2021 Pazartesi 16:58

 
Borcunuzu Yapılandırın Fırsatı Kaçırmayın.
Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürü Erdem Akbay, 7326 Sayılı Yapılandırma Kanunu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
17 Eylül 2021 Cuma 17:14

 
AKÇAABAT'TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 99.YILI COŞKUYLA KUTLANDI
Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak, İlçemiz Atatürk Parkı’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.
30 Ağustos 2021 Pazartesi 14:17

 
Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Gündüz, Rektör Uzun’u ziyaret etti
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Olgun Gündüz, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
22 Ağustos 2021 Pazar 09:46

 
Fındık Karadeniz bölge halkının önemli bir kısmının geçim kaynağıdır.
Aynı zamanda fındığın sosyal boyutu da oldukça önemlidir.
15 Ağustos 2021 Pazar 23:06

 
FINDIK REKOLTE TESPİTİ;YENİDEN!!!
Fındık Karadeniz bölge halkının önemli bir kısmının geçim kaynağıdır. Aynı zamanda fındığın sosyal boyutu da oldukça önemlidir.
29 Temmuz 2021 Perşembe 09:23

 
Trabzon’da toplam kaç kişi aşılandı?
Kurban Bayramı ile birlikte sosyal faaliyetlerin artacağına dikkat çeken uzmanlar vatandaşı aşı olmaları konusunda uyardı.
23 Temmuz 2021 Cuma 20:09

 
CEBİ:DEVLETİMİZİN HALKININ YANINDA
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon Havalimanı’ndan çekilip sosyal medyaya servis edilen “Bakanlar ayrı uçaklarla geldiler” şeklindeki yorumlara sert tepki gösterdi.
18 Temmuz 2021 Pazar 21:13

 
AKÇAABAT’TA HORON KURSLARI BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde Akçaabat Folklor Derneği bünyesinde horon kursu başladı.
8 Temmuz 2021 Perşembe 18:16

 
AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ’NE YOĞUN İLGİ DEVAM EDİYOR.
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ikincisi düzenlenen Açık hava Tiyatro Günleri altıncı akşamında Giresun Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun sahnelediği ve Hasan Hüseyin Karabağ'ın yönettiği "Çotanaklar Ayı Burhan" adlı tiyatro oyununu sahneledi. Oyun, tiyatro seyircisi tarafından ilgiyle izlendi.
8 Temmuz 2021 Perşembe 09:19

 
AKÇAABAT’TA “2. AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ” BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün Covid-19 salgınına karşı tüm tedbirleri alarak bu yıl ikincisini düzenlediği “Açık Hava Tiyatro Günleri” başladı.
3 Temmuz 2021 Cumartesi 19:48

 
AKÇAABAT’TA SANAT KURSLARI BAŞLIYOR
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce Resim ve Müzik Bölümlerine hazırlık kursları başlıyor.
18 Haziran 2021 Cuma 18:16

 
BELEDİYE YENİ SOSYAL YAŞAM ALANLARI OLUŞTURUYOR
Akçaabat Belediyesi ekipleri tarafından İlçedeki Mahallelerde program dahilinde yeni spor ve sosyal alanlar hayata geçiyor
17 Haziran 2021 Perşembe 18:57

 
Akçaabat İMKB Anadolu Lisesinin TÜBİTAK Başarısı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması; Türkiye geneli 12 bölgede gerçekleştirilen ve lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenleniyor.
9 Haziran 2021 Çarşamba 07:07

 
AKÇAABAT'TA İKİNCİ AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan açık havada tiyatro günleri temmuz ayında başlıyor.
3 Haziran 2021 Perşembe 17:48

 
Bakın niçin Soylu hedef?
Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici, bir süreden bu yana Türkiye'nin en çok konuştuğu konu olan Sedat Peker videolarıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
26 Mayıs 2021 Çarşamba 10:07

 
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay'dan TÜED'e Ziyaret
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay ve beraberindeki bir heyetle 16-22 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle (TÜED) Türkiye Emekliler Derneği Trabzon Şubesini ziyaret ettiler.
18 Mayıs 2021 Salı 17:06

 
Vefa Grubu salgın yasaklarında vatandaşların en büyük destekçisi oldu!
Ortahisar Vefa Sosyal Destek Grubu, salgın (pandemi) nedeniyle Ramazan ayında uygulanan sokağa çıkma yasaklarında vatandaşların derdine derman oldu.
10 Mayıs 2021 Pazartesi 13:24

 
BAŞKAN EKİM’DEN ANNELERE SÜRPRİZ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatları doğrultusunda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda, Anneler Günü olması vesilesiyle, anneleri evlerinde ziyaret ederek çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.
10 Mayıs 2021 Pazartesi 13:01

 
Trabzon Üniversitesinde Yeni Bölüm, Anabilim Dalı ve Programlar Açıldı
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Rektörlüğümüzün üniversitemiz bünyesinde yeni bölüm, anabilim dalı ve programlar açılmasına ilişkin tekliflerini değerlendirerek İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu ve Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu bünyesinde altı yeni bölüm, 15 anabilim dalı ve iki programın açılmasını uygun gördü.
27 Nisan 2021 Salı 17:55

 
Ortahisar’dan Ramazan ayında vatandaşlara gıda paketi desteği!
Ortahisar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Vefa Grubu ekipleriyle Ramazan ayı boyunca hiçbir geliri olmayan ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi dağıtımını aralıksız sürdürüyor.
20 Nisan 2021 Salı 15:41

 
Tüm imkânlar seferber edildi Milletimizin yanındayız
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, esnaf ve vatandaşın mağduriyet yaşamaması adına devletin tüm imkânlarını seferber ettiğini söyleyerek, “İlçemiz genelinde hem pandemi desteği hem de sosyal destek ödemeleriyle devletimiz, hükümetimiz aziz milletimizin yanında oldu.
19 Nisan 2021 Pazartesi 21:09

 
İl Müdürü Şahin’den Rektör Uzun’a veda ziyareti
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin, emekli olması nedeniyle Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’a veda ziyaretinde bulundu.
12 Nisan 2021 Pazartesi 17:05

 
İBB PİDESİNDE GRAMAJ AYNI FİYAT 1,5 LİRA
İBB’den Ramazan ayına müjdeli merhaba. İHE, Ramazan ayı boyunca piyasa ile aynı gramajda pide üretimi yapacak. Ancak, 4 lira yerine 1,5 liradan satacak. Haberi sosyal medya hesaplarından paylaşan İBB Başkanı İmamoğlu, “en sağlıklı ve ucuz ekmeği sunmaya devam edeceğiz” dedi.
7 Nisan 2021 Çarşamba 10:56

 
Akçaabat Ziraat Odasından Fındıkta Kozalak Akarı İçin Uyarı Geldi
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi ziraat mühendisleri pandemi döneminde sosyal mesafe kurallarına uyarak saha çalışmalarına devam ediyor.
31 Mart 2021 Çarşamba 20:37

 
SGK MÜDÜRÜ UYARDI!
Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Erdem Akbay’ın yapılandırılan Sosyal Güvenlik alacaklarının ilk taksit ve peşin ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı.
29 Mart 2021 Pazartesi 18:11

 
AKÇAABAT TARAFTARLAR DERNEĞİ ENGELLERİ KALDIRIYOR
Akçaabat Taraftarlar Derneği Yönetimi Sosyal Faaliyetlerine Devam Ediyor
21 Mart 2021 Pazar 15:05

 
KARADENİZ MÜZİĞİNİ YAŞATACAĞIZ
Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Karadeniz Müzikleri Beste Yarışması’nın sonuçları açıklandı.
11 Mart 2021 Perşembe 17:30

 
Ortahisar Kadın Danışma Hattı hizmete açıldı!
Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kent Konseyi’nin işbirliğiyle kurulan Kadın Danışma Merkezi sosyal destek hattı hizmete açıldı.
26 Şubat 2021 Cuma 18:09

 
KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU TOPLANDI
Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu yeni yılın ilk toplantısını mesafe kuralları ve maske kullanımına özen göstererek, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü salonunda yaptı.
24 Şubat 2021 Çarşamba 22:02

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA HİJYEN SETİ
Akçaabat Belediyesi, Koronavirüs salgını vakalarının Trabzonda artış gösterdiği bu dönemde yeni bir Sosyal Sorumluluk projesini hayata geçirdi.
21 Şubat 2021 Pazar 15:50

 
SENDİKAMIZ BÜYÜMEYE VE GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Sosyal Güvelik Kurumu (SGK) verilerine dayanarak hazırlanan ve her yıl Ocak ve Temmuz aylarında iki kez açıklanan Çalışma Hayatı İstatistiklerinin Ocak 2021 dönemi rakamları 31 Ocak 2020 günü açıklandı.
31 Ocak 2021 Pazar 17:29

 
Beste yarışmasına başvuru süresi uzatıldı!
Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘2. Karadeniz Müzikleri Beste Yarışması’na başvuru süresi 8 Mart 2021 tarihine kadar uzatıldı.
28 Ocak 2021 Perşembe 17:54

 
SGK İl Müdürü Erdem Akbay'dan Yapılandırma Açıklaması
Sosyal Güvenlik Kurumu Trabzon İl Müdürü Erdem Akbay,7256SayılıYapılandırma Kanunu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
23 Ocak 2021 Cumartesi 19:17

 
EMEK-SERMAYE İKİLEMİNDE BİR ASGARİ ÜCRET ELEŞTİRİSİ
Küresel Sermayenin sömürü aracı kapitalizmin, alternatifsizliğini ilan etmesi, ekonomik, sosyal ve politik düzlemde tüm dünyayı egemenliği altına alan neo-liberal ideoloji ile emeğin yeryüzü hâkimiyetini önemsizleştirme çabası, emek sermaye çatışmasını körüklemektedir.
23 Ocak 2021 Cumartesi 19:07

 
Bakan Soylu’ya hakaret şüphelisi Cumhurbaşkanı’na hakaretten tutuklandı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Erdal Erbaş, ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
23 Ocak 2021 Cumartesi 17:09

 
Ortahisar, ihtiyaç sahiplerine nakdi yardım yapıyor!
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kovid-19 salgını sürecinde ortaya çıkan ekonomik darboğazdan dolayı hiçbir sosyal güvencesi olmayan düşük ve dar gelirli vatandaşlar için nakdi olarak kira ve sosyal yardım uygulaması başlattıklarını söyledi.
15 Ocak 2021 Cuma 17:43

 
Şiir yazma yarışması sonuçları açıklandı!
Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği ‘Şiir Yazma Yarışması'nda dereceye giren eserler belirlendi.
11 Ocak 2021 Pazartesi 09:21

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ WİFİ HİZMETİ
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Akçaabat Belediyesi ilçedeki vatandaşlara ücretsiz internet hizmeti sunabilmek amacıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde ilçe sınırları içinde bulunan belirli noktalara Wi-Fi cihazı yerleştirdi.
29 Aralık 2020 Salı 19:42

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1912 SSCB Komünist Partisi'nin yayın organı Pravda gazetesinin ilk sayısı yayımlandı.
1920 İtilaf Devletleri, Osmanlı hükümetini Paris'te toplanacak sulh konferansına davet etti.
1924 Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Genel Müdürlüğü kuruldu. Anadolu demiryollarının devletleştirilmesine ilişkin yasa benimsendi.
1933 Türkiye ile Osmanlı Düyunu Umumiye Hamilleri arasında imzalanan antlaşmayla Osmanlı borçlarının tasfiyesi sağlandı.
1940 Siirt'in güneyindeki Beşiri yakınlarındaki Raman Dağı'nda 1042 metre derinlikte petrol bulundu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur