Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
EKİM’DEN YERİNDE İNCELEME AKÇAABAT EMNİYET MÜDÜRÜ TERFİ ETTİ SİYASETTE TANSİYON YÜKSELİYOR ŞOFÖRLERİN TALEPLERİ KARAİSMAİLOĞLU’NA İLETİLDİ AKÇAABAT YENİ HABER GAZETESİ TAŞINDI AK PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN YETİM’E SERT CEVAP: YENİ PARTİ YÖNETİMİ ŞEKİLLENDİ Avrasya Üniversitesi 2026 YKS’de Yüzde 99 Doluluk Oranına Ulaştı Anahtar Parti’den Trabzon’da ekonomi çıkışı: Üreticinin çarkı durdu GENÇLİK ÇALIŞTAY’INDA, GENÇLERİN YEREL YÖNETİMLERE KATILIMI ELE ALINDI AKÇAABATLI İSME ÖNEMLİ GÖREV Trabzon turizminde yeni dönem! Kamu ve sektör güç birliği yapacak AKÇAABAT’TA ULUSLARARASI ETKİNLİKLER DEVAM EDİYOR… SOYLU’DAN AKÇAABAT’A VEFA ZİYARETİ Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, İPA Market’in Trabzon’daki 11’inci şubesinin açılış törenine katıldı. Akçaabat Şinik OSB Yönetim Kurulu toplandı TRABZON’UN GURURU DÜNYA KÜRSÜSÜNE HAZIRLANIYOR ORTAHİSAR’DA 461 ÖĞRENCİ, YAZ TATİLİNİ SPORLA İÇ İÇE GEÇİRDİ AKÇAABAT KÜLTÜR MERKEZİ KÜLTÜR, SANAT VE EĞİTİMLE BULUŞTURUYOR GANİTA AKŞAMLARI’NDA EĞLENCE DOLU BİR HAFTA
SOYLU’DAN AKÇAABAT’A VEFA ZİYARETİ
SOYLU’DAN AKÇAABAT’A VEFA ZİYARETİ
 
AKÇAABAT KÜLTÜR MERKEZİ KÜLTÜR, SANAT VE EĞİTİMLE BULUŞTURUYOR
AKÇAABAT KÜLTÜR MERKEZİ KÜLTÜR, SANAT VE EĞİTİMLE BULUŞTURUYOR
 
Akçaabat Şinik OSB Yönetim Kurulu toplandı
Akçaabat Şinik OSB Yönetim Kurulu toplandı
AK PARTİ'DEN A PARTİ'YE GEÇEN EYÜPOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA!
 

AK PARTİ'DEN A PARTİ'YE GEÇEN EYÜPOĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA!

Eyüpoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile hem bu atamayı duyurdu hem de siyasete dair düşüncelerini kamuoyuyla paylaştı.

6 Aralık 2024 Cuma 18:42
Yazdır
Anahtar Partisi (A Parti) Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu'nun liderliğinde, Akçaabat İlçe Başkanlığı görevine Av. Eyüphan Eyüpoğlu atandı. Eyüpoğlu, yeni görevine başlamasıyla birlikte, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada hem bu atamayı duyurdu hem de siyasete dair düşüncelerini kamuoyuyla paylaştı.

Eyüpoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bir süredir beni tanıyan çevreler tarafından konuşulan bir konuda açıklama yapma zorunluluğu doğduğunu hissettiğim için bu gönderiyi siz değerli sayfa arkadaşlarımla paylaşıyorum. Genel Başkanımız Sayın Yavuz Ağıralioğlu'ndan aldığım ilhamla birlikte A Parti Akçaabat İlçe Başkanı olarak görev yapmaya başladığımı sizinle ve dolayısıyla kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.

 

Kendimi idame etmeye başladığım günden bu yana kimi zaman isteyerek kimi zaman da iradem dışında siyasetin doğrudan ya da dolaylı olarak içinde bulundum. Bu paylaşımı yaptığım sıralarda kendi hür irademle inandığım yolda inandığım doğruları söyleyeceğimi ve yeri geldiğinde eleştirilmekten memnun olacağımı da sizinle paylaşmak istiyorum.  Profesyonel olduğunu düşünenler tarafından idare edilen şehrimizin nahoş halini gördüğümden dolayı amatör ruhla yapmayı dilediğim siyasetimden evvel haftanın ortalama üç günü geldiğim Akçaabat'a artık gün aşırı gelecek, çarşı içinde kimi zaman bir başıma kimi zaman da yanımda arkadaşlarımla dolaşmaya devam edeceğim. Belki bir lokanta çıkışında, bir kahvehane taburesinde ya da bir pazar günü eşim ve çocuğum ile gittiğim sahil parkında beni görmeye devam edeceksiniz. Cuma günleri belki de bir safta denk geleceğiz. Düşüncem; memleketimizde yaşayan insanların derdi ile ilgili elimi taşın altına koyabilmek ve kapalı kapılar ardında siyasete beni mahkum etmeyecek işler yapabilmektir.

Beni tanıyanlar oldukça iyi bilir ki siyasete menfaat eksenli yaklaşmaktan her daim imtina ettim. Siyaset ile alakalı konularda bireysel menfaatimden ziyade toplum çıkarlarını ön plana koyarak fikirlerimi beyan etmeye çalıştım. Bireysel menfaatimi gözeterek birilerine yaranma çabası içinde olsaydım biliyorum ki bugün düştüğüm dertlerim benimle olmayacak ve daha rahat bir siyasi ortamda arkama aldığım kişilerle size ahkam kesebilecektim. Ben zor olanı seçmek, inandığımı söylemek, bu paylaşımda belirttiklerimi tatbik etmek istiyorum. İnandığım odur ki hakkı konuşmak ve haklı olup kaybetmek, haksız olup huzursuz hissederek kazanmaktan iyidir. Saygılarımla.”

Anahtar Kelimeler: Eyüpoğlu, sosyal, medya, hesabı, üzerinden, yaptığı, açıklama, ile, hem, bu, atamayı, duyurdu, hem, de, siyasete, dair, düşüncelerini, kamuoyuyla, paylaştı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1235 Lozan'da büyük yangın.
1789 Liège'de (Belçika) ihtilal.
1868 Fransız astronom Pierre Jules César Janssen helyum elementini keşfetti.
1877 Asaph Hall, Mars'ın uydusu Phobos'u keşfetti.
1917 Büyük Selanik yangını: şehrin %30'dan fazlası harab oldu, 70.000 kişi evsiz kaldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur