Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Başkan Genç, İran'ın yeni Trabzon Başkonsolosu Khosravi’yi ağırladı Başkan Ekim, Kayabaşı Karaabdal Yaylası’nda Gelenek Coşkusuna Ortak Oldu QUEST Projesi kapsamında Zonguldak’ta Bölgesel Eğitim Programı gerçekleştirildi BAŞKAN KAYA VE GÖNÜLLÜLER, ÖĞRENCİLER İÇİN FINDIK TOPLADI Trabzon fetih kutlamalarına hazır KARADENİZ’DE DÜZKÖY BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ RÜZGARI: 3 KUPA VE 12 MADALYA! ÇEVRE YOLU’NDA IŞIK GÖRÜNMEK ÜZERE! AYDIN ÖZKURT OĞLUNU EVLENDİRDİ TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”
KARADENİZ’DE DÜZKÖY BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ RÜZGARI: 3 KUPA VE 12 MADALYA!
KARADENİZ’DE DÜZKÖY BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ RÜZGARI: 3 KUPA VE 12 MADALYA!
 
ÇEVRE YOLU’NDA IŞIK GÖRÜNMEK ÜZERE!
ÇEVRE YOLU’NDA IŞIK GÖRÜNMEK ÜZERE!
 
AYDIN ÖZKURT OĞLUNU EVLENDİRDİ
AYDIN ÖZKURT OĞLUNU EVLENDİRDİ
ERBAŞARAN GÜVEN TAZELEDİ
 

ERBAŞARAN GÜVEN TAZELEDİ

Akçaabatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın olağan genel kurulunda Yaşar Erbaşaran, 4. kez genel başkanlığa seçilirken, vakfın sosyal yardım ve burs faaliyetleri bir kez daha takdir topladı.

3 Şubat 2026 Salı 18:36
Yazdır
Akçaabatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın olağan genel kurul toplantısı Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.
şunu diyen bir yazı 'AKÇAABATLILAR VAKFI GENEL KURUL TOPLANTISI 03 ŞUBAT 2026 ERBAŞARAN GÜVEN TAZELEDİ Genel kurulda mevcut başkan Yaşar Erbaşaran, üyelerin oylarıyla 4. kez genel başkanlığa seçilerek güven tazeledi.
kalabalık görseli olabilir

165 kayıtlı üyesi bulunan vakfın genel kurul toplantısı; Akçaabat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Topal, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ve Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu’ndan oluşan Divan Kurulu tarafından yönetildi.

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Fotoğraf açıklaması yok.

Genel kurula; Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Yüksel Gülay, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 19., 20. ve 21. Dönem Milletvekili ve vakfın önceki dönem başkanlarından Ali Kemal Başaran, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve İlçe Başkanı Muhammed Ali Yılmaz, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak ve İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Özcan Ergün, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Karal, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun ile çok sayıda davetli katıldı.

Genel kurulda Vakıf Yönetim Kurulu’nun faaliyet raporu okunarak oy birliğiyle ibra edildi.

Toplantıda konuşan Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran, genel kurulun sadece bir toplantı değil, aynı zamanda bir “vefa ve umut buluşması” olduğunu vurguladı. Vakıf olarak bu yıl 501 öğrenciye burs verdiklerini belirten Erbaşaran, “Bu destek sadece maddi değildir; bir gence ‘yalnız değilsin’, bir aileye ‘evladınız bizim de evladımız’ demektir” dedi.

 

yazı görseli olabilir

Vakıf faaliyetlerinin burslarla sınırlı olmadığını ifade eden Erbaşaran, ihtiyaç sahibi ailelere yardım, evsiz vatandaşlara barınma imkânı, hastalara tekerlekli sandalye, akülü araç ve hasta yatağı temini gibi birçok alanda çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Eğitim kurumlarına, camilere ve sosyal alanlara destek verdiklerini belirten Erbaşaran, “İyilik paylaştıkça büyür, büyüdükçe toplumu ayağa kaldırır” ifadelerini kullandı.

Yeni dönemde burs verilen öğrenci sayısını artırmayı, vakfın görünürlüğünü güçlendirmeyi ve Akçaabat’tan Türkiye’ye uzanan iyilik köprüsünü daha da sağlamlaştırmayı hedeflediklerini dile getiren Erbaşaran, destek veren tüm kurum ve hayırseverlere teşekkür etti.

Dilek ve temennilerin ardından sona eren genel kurulda yeni yönetim ve denetim kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu:
Yaşar Erbaşaran, Adnan Topsakal, Hüseyin Baki Eyüpoğlu, Turhan Bektaşoğlu, Recep Şen, Bülent Cumur, Rıza Özer

Denetleme Kurulu:
Cevat Birinci, Ahmet Yalçın Çilingiroğlu, Sinan Gaydan

Fotoğraf açıklaması yok.

 

Anahtar Kelimeler: Akçaabatlılar, Sosyal, Yardımlaşma, ve, Dayanışma, Vakfı’nın, olağan, genel, kurulunda, Yaşar, Erbaşaran, 4, kez, genel, başkanlığa, seçilirken, vakfın, sosyal, yardım, ve, burs, faaliyetleri, bir, kez, daha, takdir, topladı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 612 Asur Kralı Sinşarişkun öldürüldü. Ninova kenti yerle bir oldu.
610 İslam inancına göre, Muhammed'e Kur'an'ın inmeye başlaması.
1519 Ferdinand Magellan beş gemisiyle dünya çevresindeki turu için Seville'den yelken açtı.
1675 Greenwich Gözlemevi Londra'da kuruldu.
1680 New Mexico'da Pueblo İsyanı başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur