Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Başkan Genç, İran'ın yeni Trabzon Başkonsolosu Khosravi’yi ağırladı Başkan Ekim, Kayabaşı Karaabdal Yaylası’nda Gelenek Coşkusuna Ortak Oldu QUEST Projesi kapsamında Zonguldak’ta Bölgesel Eğitim Programı gerçekleştirildi BAŞKAN KAYA VE GÖNÜLLÜLER, ÖĞRENCİLER İÇİN FINDIK TOPLADI Trabzon fetih kutlamalarına hazır KARADENİZ’DE DÜZKÖY BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ RÜZGARI: 3 KUPA VE 12 MADALYA! ÇEVRE YOLU’NDA IŞIK GÖRÜNMEK ÜZERE! AYDIN ÖZKURT OĞLUNU EVLENDİRDİ TÜRKİYE'DE FİYATI DÜŞEN TEK ÜRÜN: FINDIK! TRABZONSPOR'A KOMBİNE ÖNERİSİ Eren Altıntaş ile sözleşme imzaladık HAYIRSEVER HALİS GÜNEŞ'E ÇOK ÖZEL TEŞEKÜR Sürmene Kahraman Mahallesi’ne Millet Bahçesi kazandırıldı BAŞKAN KAYA’DAN BURS İÇİN ‘İMECE’ ÇAĞRISI BAŞKAN EKİM MAHALLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR KAYMAKAM ŞAHİN'DEN KARMA RESİM SERGİSİNİ ZİYARETİ MHP YÖNETİMİ’NDEN TANIŞMA ZİYARETLERİ CHP'Lİ GEDİKLİ'DEN YENİ PARTİYE SERT MESAJ: "SİYASET ŞOVLA DEĞİL, İLKELERLE YAPILIR" YENİ PARTİ AKÇAABAT’TA RESMİYET KAZANDI BAŞKAN GENÇ: “TRABZON DA GÜMÜŞHANE DE BİRDİR, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”
KARADENİZ’DE DÜZKÖY BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ RÜZGARI: 3 KUPA VE 12 MADALYA!
KARADENİZ’DE DÜZKÖY BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ RÜZGARI: 3 KUPA VE 12 MADALYA!
 
ÇEVRE YOLU’NDA IŞIK GÖRÜNMEK ÜZERE!
ÇEVRE YOLU’NDA IŞIK GÖRÜNMEK ÜZERE!
 
AYDIN ÖZKURT OĞLUNU EVLENDİRDİ
AYDIN ÖZKURT OĞLUNU EVLENDİRDİ
BAŞKAN KAYA VE GÖNÜLLÜLER, ÖĞRENCİLER İÇİN FINDIK TOPLADI
 

BAŞKAN KAYA VE GÖNÜLLÜLER, ÖĞRENCİLER İÇİN FINDIK TOPLADI

YAĞMURA RAĞMEN ÇOK SAYIDA GÖNÜLLÜ, BURS İÇİN İMECEYE KOŞTU

10 Ağustos 2026 Pazartesi 02:05
Yazdır

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın çağrısıyla bir araya gelen gönüllüler, geliri öğrencilere burs olarak verilecek 17 dönümlük bahçede fındık hasadı yaptı.

Çok anlamlı bir etkinlikte bir araya geldiklerini belirten Başkan Kaya, “Topladığımız fındıkları satacağız ve öğrencilerimize burs olarak vereceğiz. Yağmura rağmen çağrımıza yanıt veren arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.Ortahisar’da eğitime destek olmak ve öğrencilerin geleceğine katkı sunmak amacıyla örnek bir dayanışma kampanyasına imza atıldı. Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Sibel Alemdaroğlu’nun, 17 dönümlük fındık bahçesinin bu yılki hasadını öğrencilere burs olarak verilmek üzere Ortahisar Eğitim Derneği’ne bağışlaması üzerine, Belediye Başkanı Ahmet Kaya tarafından imece çağrısı yapıldı.

FINDIKLAR, İMECE USULÜYLE TOPLANDI

Başkan Kaya’nın imece çağrısıyla bir araya gelen gönüllüler, hep birlikte fındık hasadı gerçekleştirdi. Çağlayan Mahallesi Yanlıca mevkiinde gerçekleştirilen fındık hasadına; Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve fındık bahçesinin sahibi, Meclis Üyesi Sibel Alemdaroğlu’nun yanı sıra, Başkan Yardımcıları Murat Özçilingir, Ernul Arslan ve Özer İskender, Yeni Parti Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Ortahisar Eğitim Derneği Başkanı Fethi Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri, belediye personeli ve çok sayıda gönüllü vatandaş katıldı.

BAŞKAN KAYA, BAHÇEDE MAHARETİNİ GÖSTERDİ

Gün boyu süren yağışa rağmen fındıklar imece usulüyle toplandı. Bütün gününü bahçede vatandaşlarla birlikte çalışarak geçiren Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya da, fındık toplamanın yanı sıra orakla ocakların temizliğini yaptı. Toplanan fındıkları, traktörle harmana taşıyan Başkan Kaya, Karadeniz’in en önemli tarım ürünü olan fındığın bahçeden harmana geliş sürecindeki bütün aşamalarda tarım işlerindeki maharetini sergiledi.

BAŞKAN KAYA: “YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN BURS DESTEĞİ İÇİN TOPLANDIK”

Gençlerin eğitimine verilen desteğin çok önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Kaya, imece çağrısına gösterilen ilginin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Yapılan çalışmanın bir iyilik hareketi olduğunu dile getiren Başkan Kaya, “Değerli Meclis Üyemiz Sibel Alemdaroğlu, fındık mahsulünün gelirini burs desteği için Ortahisar Eğitim Derneğimize bağışlayacağını açıklayınca biz de bir imece çağrısı yaptık. Yağmura ve zorlu hava şartlarına rağmen çağrımıza yanıt vererek buraya gelen tüm mesai arkadaşlarıma ve hemşerilerime teşekkür ediyorum. Burada topladığımız fındıkları satacağız ve elde edilen geliri eksiksiz bir şekilde öğrencilerimize burs olarak vereceğiz” dedi.

İMECEYE KATILANLAR, DAYANIŞMA KAMPANYASI İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Ortahisar Belediyesi’nin başlattığı bu anlamlı kampanyada yer almaktan gurur duyduklarını belirten vatandaşlar, görüşlerini şu şekilde dile getirdi:“Ortahisar Belediyemizin eğitime katkı adına yapmış olduğu etkinliğe katılmaktan onur duyuyorum. Biz de çocuklarımıza burs katkısı sağlamak için buradayız.

Anlamlı dayanışma kampanyası için teşekkür ediyoruz.”“Bugün burada eğitime katkı olması için Başkanımız Ahmet Kaya’nın çağrısıyla yağmur çamur demeden fındık toplamaya geldik. İnşallah fındık da iyi para eder de çocuklarımıza daha fazla katkı olur.”“Meclis üyemiz Sibel Alemdaroğlu, fındığını bağışladı, biz de toplanmasına yardım ediyoruz. Hasat ettiğimiz ürün öğrencilerimize burs olacak. Böyle bir etkinlikte bulunmak yaşım itibariyle de onur verici bir durum. Çocuklarımıza bir nebze yardımımız olursa bundan büyük mutluluk duyarız. Her şey çocuklarımız için.”“Akşam Başkanımız Ahmet Kaya’nın çağrısını duyunca sabah erkenden kalkarak geldim. Gençlerimize destek olmamız gerekiyor, onlar bizim geleceğimiz. Yağmura çamura bakmadan topluyoruz.”“Ahmet Kaya Başkanımız öncülüğünde Meclis Üyemiz Sibel Alemdaroğlu’nun burs kampanyasına bağışladığı fındığı büyüklerimizden gördüğümüz imece usulüyle topluyoruz. Bu fındıklarla öğrenci kardeşlerimize destek olacağız.”

Anahtar Kelimeler: YAĞMURA, RAĞMEN, ÇOK, SAYIDA, GÖNÜLLÜ, BURS, İÇİN, İMECEYE, KOŞTU
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 612 Asur Kralı Sinşarişkun öldürüldü. Ninova kenti yerle bir oldu.
610 İslam inancına göre, Muhammed'e Kur'an'ın inmeye başlaması.
1519 Ferdinand Magellan beş gemisiyle dünya çevresindeki turu için Seville'den yelken açtı.
1675 Greenwich Gözlemevi Londra'da kuruldu.
1680 New Mexico'da Pueblo İsyanı başladı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur