Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
nun haberleri
 
BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET
Akçaabat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Osman Nuri Ekim, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek Büyük Akçaabat mitingine tüm Akçaabatlıları davet etti.
28 Mart 2024 Perşembe 16:15

 
DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta'nın katılımıyla DSİ 22. Bölge Müdürlüğü'nde önemli bir tören düzenlendi. Törende, çalışma sezonunun açılışı gerçekleştirildi ve aynı zamanda eski Bölge Müdür Yardımcısı Necip İBA'nın isminin verildiği konferans salonunda anma toplantısı gerçekleştirildi.
28 Mart 2024 Perşembe 15:39

 
EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI
İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MEMURUNUN ANİ ÖLÜMÜ
28 Mart 2024 Perşembe 15:27

 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
Yeşilvadi, Pınaraltı ve Sayvan’dan Aydın’a büyük destek geldi…
SONUNA KADARSENİNLEYİZ BAŞKANIM
25 Mart 2024 Pazartesi 16:42

 
AKÇAABAT'TA AK PARTİ SEÇİM İRTİBAT BÜROSU AÇILDI
Akçaabat'ta, AK Parti'nin Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışı coşkuyla gerçekleştirildi.
15 Mart 2024 Cuma 17:23

 
BARÜ’de kuruluşunun 176. yılında Öğretmen Okulları anlatıldı
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) gerçekleştirilen programda kuruluşunun 176. yılında Öğretmen Okulları söyleşi, resim sergisi ve müzik dinletisiyle anlatıldı.
14 Mart 2024 Perşembe 07:39

 
BAŞKAN EKİM’DEN KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel program gerçekleştirdi.
9 Mart 2024 Cumartesi 19:47

 
AKÇAABAT’TA 8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI
Akçaabat Belediyesi organizasyonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Kuyu Yarışması düzenlendi.
8 Mart 2024 Cuma 18:57

 
KADINLAR GÜNÜ’NDE FLOOR CURLİNG TURNUVASI
Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Floor Curling Turnuvası sona erdi. Kadın öğretmenler ile kız öğrencilerin kurdukları ikili takımlarla yarıştıkları turnuvanın ödül töreni bugün yapıldı.
7 Mart 2024 Perşembe 20:47

 
KALYONCU; “AKÇAABAT’TA GENÇLERİMİZİN SPORTİF FAALİYETLERİNİ ÇEŞİTLENDİRECEĞİZ”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, CHP Akçaabat ilçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, CHP belediye Meclis Üyesi Adayları ve Parti yöneticileri Cumartesi Gününü sabahın erken saatlerinde eşofmanlarını giyinerek Akçaabat ilçesinde yer alan Parklar, Piknik alanları ve Yaylacık futbol sahasını ziyaret ederek geçirdiler.
2 Mart 2024 Cumartesi 18:48

 
“Trabzon, küresel ısınma ve deprem kuşağının dışında olma fırsatlarını iyi değerlendirmelidir”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkan Yardımcısı Ahmet Kazaz, Trabzon’un önünde iki çok güçlü fırsat alanı olduğunu ifade ederek, “Bunlardan biri küresel ısınmada dünyanın en az ısınacak olan coğrafyalarından birine sahibiz.
29 Şubat 2024 Perşembe 20:39

 
11. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNE SAYILI GÜNLER KALDI
Akçaabat Belediyesi organizasyonunda yapılan ve bu yıl 11.’si düzenlenecek olan Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin tarihi ve organizasyona katılacak tiyatro ekipleri belli oldu.
25 Şubat 2024 Pazar 16:48

 
44. ULUSLARARASI TRABZON YARI MARATONU KOŞULDU
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’un kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 44. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, “Yeşil Adımlar, Temiz Gelecek” sloganıyla koşuldu.
25 Şubat 2024 Pazar 07:19

 
AKÇAABAT İSTANBUL’A TAŞINDI
Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen “Trabzon Günleri”, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan etkinlik alanında başladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
Çebi’den kurtuluş yıl dönümü mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 106. Yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
24 Şubat 2024 Cumartesi 10:35

 
ÖĞRENCİLER KARİYER GEZİSİNDE
Akçaabat Şehit Gökhan Uzun İmam Hatip Ortaokulu'nun 8. sınıf öğrencileri, kariyer gezisi kapsamında Trabzon'daki önemli okulları ziyaret etti.
20 Şubat 2024 Salı 12:54

 
CHP’NİN TRABZON ADAYLARI TAM KADRO SAHNEYE ÇIKTI
Cumhuriyet halk partisi (CHP) 18 Şubat 2024 Pazar günü Ankara Spor Salonunda belediye başkan aday tanıtım programı gerçekleştirdi.
19 Şubat 2024 Pazartesi 19:34

 
MUHTAR BİRİNCİ’DEN KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI
Çiçeklidüz Mahalle Muhtarı Mustafa Birinci , 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
16 Şubat 2024 Cuma 19:33

 
CHP ADAYININ AFİŞLERİ KESİLDİ
CHP ADAYI OSMAN KALYONCU’NUN AFİŞİ KESİLDİ
16 Şubat 2024 Cuma 19:11

 
AKÇAABAT’TA FUTSOL TURNUVASI SONA ERDİ
17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü Kutlama Etkinlikleri kapsamında Futsal Turnuvası düzenlendi.
16 Şubat 2024 Cuma 19:10

 
BAŞKAN EKİM’DEN KURTULUŞ GÜNÜ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
16 Şubat 2024 Cuma 09:23

 
AKÇAABAT'TA 106. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi organizesinde 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Erol Günaydın Sanat merkezinde ''Bir Ayrılık, Bir Yoksulluk, Bir Ölüm: Doğu Karadeniz’de İşgal Ve Göçün Acıları'' adlı konferans düzenlendi.
15 Şubat 2024 Perşembe 19:00

 
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, Medeni Kanun için sil baştan diyenleri siyasetten sileceğiz.
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, 81 il, 973 ilçe kadın kolu başkanıyla iktidarın hedef tahtasına koyduğu Medeni Kanun’a ilişkin eş zamanlı basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
9 Şubat 2024 Cuma 17:12

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’in davetlisi olarak Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ortahisar Belediyesi’nin fuaye salonunda düzenlenen içinde Rauf Denktaş’ın kendisinin de çektiği fotoğrafların yer aldığı ‘Rauf Denktaş Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı.
19 Ocak 2024 Cuma 17:36

 
MAÇKALI ÖĞRENCİLER AKÇAABAT FEN LİSESİ'NDE EĞİTİM DENEYİMİ YAŞADI
Maçka Cumhuriyet Ortaokulu’nun 8. sınıf öğrencileri, okul tanıtım gezisi kapsamında Akçaabat Fen Lisesi’ni ziyaret etti.
18 Ocak 2024 Perşembe 16:35

 
Rektör Uzun’dan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’e ziyaret
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’i ziyaret ederek BARÜ’nün uluslararası projesi ‘BİRUS’ hakkında bilgi verdi.
17 Ocak 2024 Çarşamba 08:28

 
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle tüm basın camiasının gününü kutladı.
9 Ocak 2024 Salı 18:36

 
Yavuz Aydın Sera Gölü'nü Meclise Taşıdı
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye Sera Gölü’nün kirliliğini sordu.
21 Aralık 2023 Perşembe 19:21

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA HAVALİMANINDA GÖRKEMLİ KARŞILAMA
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, geçirdiği başarılı bel fıtığı operasyonun ardından bugün öğle saatlerinde şehre döndü.
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:30

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Koç, Doğu Karadeniz Projeleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bütçesi üzerine konuştu.
15 Aralık 2023 Cuma 09:57

 
BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ALTINTEPE ’’HAZIRIM’’DEDİ
Mart ayı sonunda yapılacak olan Belediye başkanlığı seçimlerinde aday adayı olan Ak parti Akçaabat eski ilçe başkanı Hüseyin Altıntepe, gazetemize yaptığı açıklamada ‘’ ben hazırım. Aday gösterildiğim günden itibaren çalışmalara başlayacağım’’ dedi.
9 Aralık 2023 Cumartesi 15:45

 
AKÇAABAT’TA KARATE ŞAMPİYONASI YAPILDI
Akçaabat’ın ilçe oluşunun 137. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Akçaabat Belediyesince organize edilen Karate Şampiyonası yapıldı.
29 Kasım 2023 Çarşamba 18:54

 
Akçaabat sahil parkın açılışı yapıldı
Sahil Parkı Yenilenen Yüzüyle Akçaabatlılar Gününde Açıldı
28 Kasım 2023 Salı 18:13

 
AKÇAABAT’IN İLÇE OLUŞUNUN 137. YILI KUTLANDI
Akçaabat’ın ilçe oluşunun 137. Yıl dönümü çelenk sunma töreni ve çeşitli etkinliklerle kutlandı.
28 Kasım 2023 Salı 17:11

 
Dünya Çocuk Hakları Günü Akçaabat’ta Kutlandı
Akçaabat Sosyal Hizmet Merkezi, Dünya Çocuk Hakları Günü'nü özel bir programla kutladı. Sosyal Hizmet Merkezi, Filistin ve Filistinli çocuklara hitaben Akçaabatlılar Vakfı salonunda etkinlik düzenledi.
24 Kasım 2023 Cuma 17:41

 
SAHİLPARK AÇILIYOR
Sahilpark Akçaabatlılar Gününde Açılıyor.
24 Kasım 2023 Cuma 10:25

 
Çiçeklidüz Mahallesi Muhtarı Mustafa Birinci'den Mesaj
24 Kasım Öğretmenler Gününüzü Tebrik Ederim
23 Kasım 2023 Perşembe 19:34

 
‘GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE AKÇAABAT’ ADLI KONFERANS YAPILDI
Akçaabat’ın ilçe oluşunun 137. Yıldönümü münasebetiyle Akçaabat Belediyesi organizesinde ‘Geçmişten Günümüze Akçaabat’ adlı konferans yapıldı.
21 Kasım 2023 Salı 17:24

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sera Gölü tesislerinde çıkan yangın sonrası, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan “İtfaiye Dairesi Başkanlığının müdahalede yetersiz kaldığı” yönündeki iddialara cevap verdi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 10:45

 
AGD’DEN KUDÜS GECESİ
Yaklaşık bir aydır Filistin-Gazze’de dünyanın gözü önünde Siyonist işgalci İsrail devletinin zulmü devam ediyor.
3 Kasım 2023 Cuma 19:10

 
Planlarında Rekreaktif ve Rekreasyon alanları sil baştan
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığının; Akçaabat İlçesi Yıldızlı orta mahalle sınırları içerisinde 162 ada 12 nolu parselde yapılan yapı, 163 ada 1 parseldeki 18.08.2016 tarih ve 2016-233 nolu geçici inşaat ruhsatı,163 ada 12 nolu parselde yapılan fosseptik çukuru,163 ada 1 parsel ve 162 ada 12 parselin kuzey tarafında yapılan mahmuzların (dalgakıran) ve deniz dolgusunun ve dere yatağına yapılan müdahale ile ilgili olarak yaptığımız şikâyetler sonucu kurumların vermiş olduğu görüşler,3621 sayılı Kıyı Kanunu, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu,2872 sayılı Çevre Kanunu, diğer kanunlar ve Danıştay Altıncı Dairenin 2011/300 nolu kararı doğrultusunda verilen yapı ruhsatlarının ve tahrib
23 Ekim 2023 Pazartesi 18:03

 
YENİ OTOGAR BU GECE HİZMETE AÇILIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun vizyon projeleri arasında yer alan Trabzon Şehirler Arası Otobüs Terminali, bu gece 00.01 itibarıyla faaliyete geçiyor.
23 Ekim 2023 Pazartesi 07:45

 
AKÇAABAT'TA BÜTÜN ETKİNLİKLER İPTAL
KAMUOYUNUN DİKKATİNE !
19 Ekim 2023 Perşembe 17:39

 
AKÇAABAT’TA ZEHİR OPERASYONU
Akçaabat’ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir şüpheli gözaltına alınırken, kubar esrar, kaçak alkollü içki ve bandrolsüz sigara ele geçirildi
18 Ekim 2023 Çarşamba 19:55

 
AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ YILMAZ BÜYÜKAYDIN'DAN TURİZM AÇIKLAMASI
Önümüzdeki günlerde TBMM gündemine gelecek olan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına Yönelik Düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi ile ilgili olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
12 Ekim 2023 Perşembe 18:12

 
AKÇAABAT GENÇLİK VE SPOR MERKEZİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Akçaabat Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Gününde en özel misafirlerini ağırladı.
12 Ekim 2023 Perşembe 18:01

 
Trabzon'da şarampole yuvarlanan belediye işçisinden acı haber!
Trabzon'un Hayrat ilçesinde şarampole devrilen kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:48

 
Ali Osman Ulusoy’u rahmetle anıyoruz
1 Ekim 2014'te vefat eden Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanlarından Ali Osman Ulusoy'u ölümünün 9’uncu yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:38

 
CHP'den İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde basın açıklaması.
CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, Yaylacık sahili dolgu alanına konuşlandırılan konteynırlara mahkum edilen Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde açıklamalarda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 18:31

 
BÜYÜKŞEHİR’İN VİZYON PROJESİ GANİTA YAZA DAMGA VURDU
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun hayata geçirdiği Ganita-Faroz Sahil Düzenlemesi, şehrin yüz akı projeleri arasına adını yazdırırken, her kesim tarafından takdirle karşılanmaya devam ediyor.
30 Eylül 2023 Cumartesi 16:28

 
BARÜ 15’inci yılında dünyanın en iyileri arasında yer aldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) kuruluşunun 15. yılında Times Higher Education (THE) 2024 Dünya Üniversite Sıralamasında ‘Araştırma Kalitesi’ kategorisinde 563. sırada yer alırken, genel sıralamada 1001-1200 bandına girmeyi başardı ve Türkiye’nin en iyi 12. üniversitesi oldu.
27 Eylül 2023 Çarşamba 17:55

 
AHMET METİN GENÇ STK LARLA TRABZON DERNEKLERİ FEDERASYONUNDA BİR ARAYA GELDİ
Trabzon Dernekleri Federasyonunun düzenlemiş olduğu STK toplantısı 35 STK temsilcisinin katılımıyla yapıldı.
15 Eylül 2023 Cuma 09:32

 
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42

 
AKÇAABAT HORONU BİRİNCİLİK ALDI
Türkiye halk oyunları federasyonu tarafından Rize’nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen kulüpler arası halkoyunları grup yarışmasında Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü yöresel Akçaabat Horonunda birinciliği elde etti.
11 Eylül 2023 Pazartesi 10:22

 
UMUT ve YAŞAM DERNEĞİNDEN AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİNE ZİYARET
Umut ve Yaşam Derneği Genel Başkanı Dr. Nimet Baki ve Dernek Genel Sekreteri Emre Budak Avrasya Basın Yayın Derneği Trabzon Şube Başkanlığına seçilen Cemal Yıldız'ı Trabzon Dernekleri Federasyonunda ziyaret etti.
9 Eylül 2023 Cumartesi 09:12

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kunduracılar Caddesi’ndeki bir iş yerinin önüne konulan cansız mankenlerle ilgili zabıta ekipleri tarafından yapılan işlem hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi.
6 Eylül 2023 Çarşamba 00:52

 
Trabzon Milletvekili Aydın’dan Hükümete ‘Emekli Zammı’ Tepkisi
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, memur ve memur emeklisinin zam oranını belirleyen hakemler kurulunun oluşumuna karşı eleştirilerde bulundu.
2 Eylül 2023 Cumartesi 11:16

 
BAŞKAN EKİM’DEN BALIKÇILARA ‘RASTGELE’ MESAJI
1 Eylül’de denizlerde av yasağının sona ermesiyle yeni av sezonunu ‘vira bismillah’ diyerek açan balıkçılarla ilgili mesaj yayınladı.
31 Ağustos 2023 Perşembe 18:22

 
Başkan Çelebi, 24. Meslek Komitesi üyeleriyle turizm sezonunu değerlendirdi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’nin 24. Meslek Komitesi üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda turizm sezonunun değerlendirmesi yapıldı ve yeni sezon öncesi yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
31 Ağustos 2023 Perşembe 18:19

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU VE EKİBİNDEN DÜZKÖY ÇIKARMASI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehirde adım atılmadık yer bırakmıyor. Tüm gününü ilçe ve mahalleleri ziyaret ederek geçiren Başkan Zorluoğlu, Düzköy ilçesine giderek projeleri yerinde inceledi, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.
31 Ağustos 2023 Perşembe 13:42

 
Hüseyin Baş’tan Atatürk ve Sultan Alparslan mesajı
“Sultan Alparslan Anadolu’nun kapılarını Türklere açıyor, Atatürk Anadolu’yu işgalden kurtarıyor”
26 Ağustos 2023 Cumartesi 18:08

 
OSBÜK Başkanı Kütükçü’den TTSO’nun Su Ürünleri İhtisas OSB’si talebine destek
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) Trabzon’da Su Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması yönündeki projesine destek vererek, “Su ürünleri, tam da ihtisas OSB ruhuna uygun bir talep. Hemen yer belirleyip talep oluşturulursa biz de OSBÜK olarak bu talebi destekleriz” dedi.
24 Ağustos 2023 Perşembe 22:12

 
BAŞKANLAR ULAŞIMI KONUŞTU
Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Şoförler odası başkanı Ali Şentürk , Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tulaş başkanı Fatih Bayraktar, ve Akçaabat Şoförler odası yönetim kurulu üyeleri Akçaabat’ın ulaşım sorununu konuştular.
10 Ağustos 2023 Perşembe 17:50

 
Ermenilerin Atatürk ile alıp veremediği ne?
Kayseri’de konuşan BTP Lideri Hüseyin Baş, ‘Atatürk bu ülkede kurulmak istenen Ermeni devletinin önüne geçen, bu ülkede kurulmak istenen Pontus devletinin önüne geçen adamdır. Bu ülkede kurulmak istenen azınlık bütün devletlerin önüne geçen adam Atatürk'tür.’ dedi.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 18:35

 
Trabzon’a ulusal davet
- Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu, TVNet televizyonunda katıldığı “Tercih Rehberi” adlı canlı yayın programında 2023-2024 yükseköğretim programına ilişkin “TRÜ’nün Akademik Vizyonu” çerçevesinde önemli tespit ve değerlendirmelerde bulundu.
4 Ağustos 2023 Cuma 20:15

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN ENFLASYONUN ÇOK ÜZERİNDE ZAM
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imza töreni yapıldı.
4 Ağustos 2023 Cuma 20:09

 
Vehbi Koç’tan tırcılara ziyaret!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Arsin Yeşilyalı Tırcılar ve Kamyoncular Kooperatifi ziyaretinde nakliye sektörünün ülkemiz açısından büyük önem taşıdığı ifade ederek her zaman şoför esnafının yanında olacağını söyledi.
3 Ağustos 2023 Perşembe 10:58

 
MAZİSİ BAŞARILARLA MÜZESİ KUPALARLA DOLU
Türk futbolunun en gözde kulüpleri arasında yer alan Trabzonspor’un 56. kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 20:17

 
2023-2024 sezonu Süper Lig hakemleri belli oldu
Süper Lig’in 2023-2024 sezonunda görev yapacak hakemler ve gözlemciler belli oldu.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 16:48

 
“Turizm sektöründe geç kalmadan eylem planımızı oluşturmalıyız”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) otel, pansiyon, yurt ve danışmanlık firmalarından oluşan 25’inci Meslek Komitesinden meclis üyesi olan Hamit İnan, turizm sektörünün beklentilerini, taleplerini ve çözüm önerilerini dile getirdi.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:48

 
Kısmet kısmetini aldı.
İlçemiz Derecik mahallesini sevilen gençlerinde Kısmet Komar Asiye Sarı ile hayatlarını birleştirdiler. Derecik Kent Düğün salonunda yapılan düğün törenine çok sayıda davetli katıldı.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:12

 
Trabzon Üniversitesi Stajyer Öğrencilerine Katılım Belgeleri Takdim Edildi
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda yürütülen Ulusal Staj Programı'nı Trabzon Üniversitesi’nde başarıyla tamamlayan 11 öğrenciye, ‘katılım belgeleri’ takdim edildi.
29 Temmuz 2023 Cumartesi 18:07

 
Trabzon Yöneticilerinden Üniversite Öğrenci Adaylarına Davet
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Kurumsal İletişimDirektörlüğü koordinasyonunda yürütülen kampanya ile Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başta olmaküzere şehrin önde gelen yöneticileri üniversite tercihi yapacak adaylara hitap ederek Trabzon’u tercihetmeye davet etti.
26 Temmuz 2023 Çarşamba 15:29

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞININ 2023 YILI FINDIK ALIMI FİYAT BEKLENTİSİ
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU hasat dönemi yaklaşan yeşil altın fındık için fiyat beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu; “ üreticilerimiz bir yıl boyunca yoğun emek harcayarak yeni bir hasat sezonuna başlayacaklardır.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 18:30

 
ÇEBİ BASIN BAYRAMINI KUTLADI
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması açısından hayati önemdedir.” dedi.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 09:16

 
AKÇAABAT’TA 31. FESTİVAL COŞKULU BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından bu yıl 31.’si düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nin çelenk sunma töreni Atatürk Parkı’nda yapıldı ve ardından A.Fazıl Ağanoğlu İlköğretim Okulu önünden başlayarak Atatürk Parkı’na kadar uzanan bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 18:26

 
Türkiye Üniversite Memnuniyet Araştırması yayınlandı: BARÜ üst sıralarda
Bartın Üniversitesi (BARÜ), “Devlet Üniversiteleri Genel Memnuniyet Sıralaması”nda 18’inci sırada, “Kurumun Yönetim ve İşleyişinden Memnuniyet Sıralaması”nda ise ilk 5’te yer aldı. BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ise “ÜNİAR Üstün Performans Ödülü”ne layık görüldü.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 18:16

 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, yönetim kurulu ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda, başta turizm sezonunda yaşanan aksaklıklar ve çözüm yolları olmak üzere şehrin çeşitli konularıyla ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.
22 Temmuz 2023 Cumartesi 00:53

 
Türkiye Yüzyılı’nın Kahramanları dualarla anıldı
Bartın’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016’daki darbe girişiminde şehit olan kahramanlarımız düzenlenen programlarda dualarla anıldı.
15 Temmuz 2023 Cumartesi 16:56

 
BAŞKAN SİVRİKAYA’DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya , '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün dördüncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kalkışılan hain darbe girişimini bir kez daha nefretle kınadı.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:47

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç,15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimini lanetledi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 7. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada 15 Temmuz 2016’da FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimini lanetledi.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:16

 
BAŞKAN EKİM’DEN 15 TEMMUZ MESAJI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü’nün 7. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
14 Temmuz 2023 Cuma 06:52

 
TESOB ekipleri denetimlerini aralıksız sürdürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Denetim Ekipleri, turizm sezonunda denetimlerini aralıksız sürdürüyor.
13 Temmuz 2023 Perşembe 17:34

 
Süper Lig'in fikstür çekiminin tarihi değişti
Süper Lig'in 2023-2024 sezonu heyecanı 11 Ağustos'ta başlayacak. Yeni sezon fikstürünün kura çekiminin bugün yapılması planlanıyordu. Ancak kura çekim tarihinin ertelendiği iddia edildi.
12 Temmuz 2023 Çarşamba 19:00

 
GÜNEY ÇEVRE YOLU AKÇAABAT’IMIZA HAYIRLI OLSUN
GÜNEY ÇEVRE YOLUNUN AKÇAABAT GEÇİŞİ ACELE KAMULAŞTIRMA KARARI YAYIMLANDI
7 Temmuz 2023 Cuma 19:43

 
ÇORUH EDAŞ’IN TRABZON’DAKİ YATIRIM PROJELERİ HIZLA DEVAM EDİYOR
Tüketici memnuniyetini ön plana alarak çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ) Trabzon’un Of ilçesinde alçak ve orta gerilim aydınlatma elektrik dağıtım şebekesi tesis çalışmalarını tamamladı.
5 Temmuz 2023 Çarşamba 19:01

 
“Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi Kurulmalı”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, meclisteki konuşmasında su ürünlerine ve Karadeniz Somonuna dikkat çekti ve sektörün desteklenmesi gerektiğini vurguladı
5 Temmuz 2023 Çarşamba 18:54

 
BAŞKAN EKİM’DEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Kurban Bayram dolayısıyla vatan, bayrak, istiklal, inanç, namus ve mukaddesat uğruna hayatlarının baharında fedai can eden Akçaabatlı 15 Temmuz Şehidimiz Samet Uslu’nun kıymetli ailesini ziyaret ederek bayramını kutladı.
30 Haziran 2023 Cuma 16:38

 
Şampiyon Gayretspor kupasını kaldırdı
İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grup'ta şampiyonluğunu daha önceden garantileyen Gayretspor şampiyonluk kupasını taraftarı önünde kaldırdı.
20 Haziran 2023 Salı 18:53

 
İNFLUENCERLAR VE YOUTUBERLER ORTAMAHALLE’Yİ KEŞFETTİ
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün organize ettiği Trabzon’u Keşfet programı kapsamında şehrimize Katar’dan gelen ve dünya çapında binlerce takipçisi olan ünlü influencerlar ve youtuberler Akçaabat’ın gözdesi Ortamahalle’yi gezdiler.
19 Haziran 2023 Pazartesi 17:51

 
Başkan Kara: Turizm tesislerine yönelik denetimlerimiz yoğunlaşacak
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Kurban Bayramı sonrasında yoğunlaşmasını bekledikleri turizm sektörüne yönelik denetimlerini artıracaklarını belirterek, “Ekiplerimiz özellikle tarifesiz veya tarife dışı fiyatlarla satış yapan ve kayıt dışı çalışan işletmelere yönelik denetimlerini sezon sonuna kadar yoğun biçimde sürdürecek.
16 Haziran 2023 Cuma 16:36

 
AKÇAABAT’TA TSM KONSERİ BÜYÜLEDİ
Akçaabat Belediyesi organizasyonunda Haziran Ayı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Belediye Türk Sanat Müziği Korosu, halk açık bir konser verdi.
14 Haziran 2023 Çarşamba 19:26

 
TÜRKİYE YÜZYILINDA YÜZYILIN SERGİSİ AÇILDI
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yılı olması vesilesiyle Akçaabat Belediyesi tarafından ulusal düzeyde Resim Çalıştayı etkiinliği organize edildi.
13 Haziran 2023 Salı 17:46

 
BARÜ’de binlerce öğrenci mezun olmanın gururunu yaşadı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) kuruluşunun 15’inci yılında yurt içi ve yurt dışından gelen binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen görkemli törenle öğrencilerini mezun etti.
12 Haziran 2023 Pazartesi 18:33

 
SÜRDÜRÜLEBİLİR KENTSEL ULAŞIM PLANI İÇİN İMZALAR ATILDI
Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Toplantısı ve İmza Töreni, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun Başkanlığında yapıldı.
12 Haziran 2023 Pazartesi 09:16

 
Trabzon, Artvin, Riz, Gümüşhane,Giresun Ve Birçok İl İçin Uyarı! Aman dikkat!
İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yerel kuvvetli yağış bekleniyor.
10 Haziran 2023 Cumartesi 18:06

 
TÜRKİYE YÜZYILI ZAFERİNİ KUTLUYORUM
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yapılan seçimlerin ardından AK Parti İl Binası önünde ki kutlamalarda konuştu.
28 Mayıs 2023 Pazar 21:58

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur