Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Akçaabat'ta Deprem Tatbikatı Yapıldı. SIFIR ATIK FESTİVALİ’NDE TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DE YERİNİ ALDI “Yenilikle Geleceğe” Konferansı Trabzon’da düzenlenecek Ak Parti Trabzon vekilleri vatandaşın karşısına çıkacak mı? ORTAHİSAR'DA 47 ÇİFT, EVLİLİK İÇİN 06.06.2026 TARİHİNİ SEÇTİ "Milliyetçilik Teorileri ve Türk Milliyetçiliği" AKÇAABAT’TA SANAT VE MUSİKİ DOLU UNUTULMAZ GECE ORTAHİSAR BELEDİYESİ, DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ’NÜ ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KUTLADI SEL KAPANINA İNCELEME 5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlandı Trabzon’da Boks Hakem Kursuna Yoğun İlgi AKÇAABAT’TA 2 BÜYÜK ORGANİZASYON AKÇAABAT’TA 2. ETAP SOKAK SAĞLIKLAŞTIRMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI TTSO Başkan Yardımcısı Baş: “Gıda sektörüne yapılan yerli yatırımlar şehir ekonomisine kazandırıyor” AHMET KELEŞ ÇALIŞIYOR TRABZON İL BİRİNCİSİYİZ! KTÜ, Şehitleri Unutmadı: Trabzon Şüheda Camii Yararına Kermes Düzenlendi HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’NDEN YIL SONU SERGİSİ "Bİr Şiir Bir Nefes" sloganıyla şiir okuma yarışması düzenlendi. AFAD TARAFINDAN ARAMA KURTARMA TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR
TRABZON İL BİRİNCİSİYİZ!
TRABZON İL BİRİNCİSİYİZ!
 
'Bİr Şiir Bir Nefes' sloganıyla  şiir okuma yarışması düzenlendi.
"Bİr Şiir Bir Nefes" sloganıyla şiir okuma yarışması düzenlendi.
 
AKMESTEK, Dijital Okul Dergisi Yarışmasında Trabzon Birincisi Oldu
AKMESTEK, Dijital Okul Dergisi Yarışmasında Trabzon Birincisi Oldu
SAYIN MUMCU’YA ÇAĞRIMIZDIR
 

SAYIN MUMCU’YA ÇAĞRIMIZDIR

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sayın Sezgin Mumcu’nun yerel yönetimler toplantısındaki açıklamalarını okuduk.

1 Mayıs 2026 Cuma 20:04
Yazdır

Görüyoruz ki Sayın Mumcu, Trabzon’un dağ gibi biriken sorunlarını konuşmak yerine, yine o bildik "üst perdeden konuşma" ve "muhalefeti karalama" siyasetine sığınmıştır.

Sayın Mumcu’ya cevaplarımızı maddeler halinde, halkımızın huzurunda veriyoruz:
Sosyal Medyada Değil, Sokağın Gerçeğindeyiz!
Sayın Mumcu belediyelerimizin hizmetlerini "sosyal medya belediyeciliği" diye küçümsemeye kalkmış. Sayın Başkan, bizim belediyelerimiz mazgal temizliğinden kreşlere, süt desteğinden halk lokantalarına kadar her an halkın içindedir.

Siz lüks salonlarda üye sayılarıyla övünürken, biz Trabzon’un her sokağında, her mahallesindeyiz. Sizin "rutin iş" dediğiniz o temizlik hizmetlerini bile yapmaktan aciz kalan kadrolarınızın Trabzon’u getirdiği nokta ortadadır. Halkımız, sizin hayali projelerinizden değil, CHP’li belediyelerin dokunuşundan memnundur.


Şehir Hastanesi: 12 Milyar Liralık Bir "Gecikme" Hikayesi!
Rakamlarla göz boyamayı bırakın! Trabzon halkı Şehir Hastanesi’nin kaç milyar lira olduğunu değil, ne zaman biteceğini merak ediyor. Sürekli tarih verip ertelediğiniz, tabelasını dikip inşaatını durdurduğunuz projeler üzerinden başarı devşiremezsiniz. Fatih Devlet Hastanesi’nin ömrünün dolduğunu bugün mü fark ettiniz? Yıllardır bu şehri yöneten siz değil misiniz? Trabzon’un sağlığını 24 yıldır ihmal edenlerin, bugün çözüm sunuyormuş gibi yapması siyasi bir samimiyetsizliktir.


Savunma Sanayii Devletindir, Siyaset Malzemesi Yapamazsınız!
Halkın tenceresindeki yangını söndüremeyenler, her tıkandığında savunma sanayii projelerinin arkasına gizleniyor. İHA’lar, SİHA’lar bu milletin ortak gururudur, bir siyasi partinin propaganda aracı değildir! Sayın Mumcu, siz Trabzon’un il başkanısınız; Ankara’nın sloganlarını bırakın da Trabzonlu emeklinin neden pazarın sonunu beklediğini, esnafın neden kepenk kapattığını, gençlerin neden bu şehri terk ettiğini açıklayın. Vatandaşın karnı sizin hamaset dolu cümlelerinizle doymuyor.
Asıl "Rezillik" Halkın Hakkını Gasp Etmektir!


Muhalefeti "rezillik ve yolsuzluk" ile itham etmek, bu şehirde son dönemde yaşanan liyakatsiz atamaları, kamu kaynaklarının fütursuzca kullanımını ve halkın cebinden alınan vergilerin nerelere aktarıldığını görmezden gelmektir. Eğer bir "rezillik" aranıyorsa; yoksulluk sınırının altındaki milyonlara, işsiz gençlere ve Trabzon’un bitirilmeyen yollarına bakılmalıdır.

SAYIN MUMCU’YA ÇAĞRIMIZDIR:

Trabzon halkı artık sizin süslü cümlelerinize, vaat dolu masallarınıza tok. Biz sosyal medyada algı değil, sokakta hizmet üretiyoruz.

Engellemeye çalıştığınız her bir CHP’li belediye, sizin yapamadıklarınızı yapmaya, dokunamadığınız yaralara merhem olmaya devam edecektir.Trabzon’un geleceği, sizin korku ve karalama siyasetinizde değil; bizim birleştirici, şeffaf ve halkçı yönetim anlayışımızdadır.

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, İl, Başkanı, Sayın, Sezgin, Mumcu’nun, yerel, yönetimler, toplantısındaki, açıklamalarını, okuduk
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1924 Fener Rum Patrikhanesi dışındaki Türk Ortodoksları İstanbul'da Papa Eftim'in teşebbüsüyle, Panayia Kilisesi nezdinde İstanbul Türk Ortodoks Kilisesi'ni teşkil kararı aldı ve Papa Eftim'i bu kilisenin başkanlığına getirdi.
1944 Müttefikler Normandiya'ya çıkarma yaptı.
1944 Ankara'da Beden Terbiyesi Enstitüsü'nün temeli atıldı.
1950 Yeni hükümet orduda tasfiye yaptı.
1965 Milli Emniyet Hizmetleri Teşkilatı, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) adını aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur