Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
milleti haberleri
 
“HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR”
Başkan Kaya: “Bu kapılar milletin kapısıdır, bu kapıları sonuna kadar millete açtık”
18 Nisan 2024 Perşembe 19:53

 
“Seçim sonuçları ülkemize, milletimize, şehrimize hayırlı olsun”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Trabzon’a hayırlı olmasını dileyerek, “İş dünyası olarak önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemi ülkemizin üretim, istihdam, ihracatını artıracağı, kalkınma hamlesini ileriye taşıyacağı önemli bir fırsat olarak görüyoruz” dedi.
1 Nisan 2024 Pazartesi 16:21

 
Çebi: Her bir oy namusumuz
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi tüm teşkilat olarak yarın yapılacak seçime hazır olduklarını söyleyerek “Aziz milletimizin iradesinin sandığa yansıması için üzerimize düşeni yerine getireceğiz.
30 Mart 2024 Cumartesi 11:06

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
BTP LİDERİ HÜSEYİN BAŞ MERSİN'DE...
Yurt turunu sürdüren BTP Lideri Hüseyin Baş, Mersin teşkilatıyla buluşmasında yaptığı konuşmada, “Bu ülkede, bu millet ecnebinin kölesi olarak çalışıyor. Bu milletin hakkı, malı mülkü ecnebiye, yabancıya peşkeş çekiliyor” dedi.
11 Ağustos 2023 Cuma 10:39

 
TTSO Başkanı Çelebi’den 15 Temmuz mesajı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminin Türk milletinin demokrasi ve milli iradeden başka hiçbir seçeneğe boyun eğmeyeceğini bir kez daha dünyaya gösterdiğini söyledi.
14 Temmuz 2023 Cuma 16:59

 
Çebi, “Demokrasi tarihinin utanç vesikası
27 Mayıs ihtilaliyle darağacına gönderilen sadece başbakan, bakan değil milli iradenin sahibi aziz milletimiz olmuştur.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:45

 
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığından çekildi!
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek cumhurbaşkanlığı seçimlerinden çekildi. İnce, "Adaylıktan çekiliyorum. Bunu milletim için yapıyorum. Yoksa seçimi kaybettiklerinde bütün suçu bana atacaklar" ifadelerini kullandı.
11 Mayıs 2023 Perşembe 15:03

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Aslan Güner, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekiliği seçimlerine çok az bir zaman kaldığını belirten Güner, "Milletimize kendimizi çok iyi anlatmamız ve onları da aynı hassasiyetle dinlememiz gerekiyor. Toplumumuzun çözüm bekleyen birçok sorunu var.
3 Mayıs 2023 Çarşamba 19:55

 
Ayvazoğlu Adaylık Başvurusunda Bulundu.
Yeniden Adaylık Başvurusunda Bulunan Milletvekili Ayvazoğlu Net Konuştu; “Yine Söz Milletin!Yine Biz Kazanacağız.”
31 Mart 2023 Cuma 14:53

 
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Ak Parti’ye yüklendi “Ceketimi koysam seçtiririm devri kapandı!” dedi.
Trabzon Milletvekili Örs, yaptığı açıklamada Ak Parti iktidarının milletin sıkıntılarını çözmek yerine algılarla Türkiye’yi idare ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı “İşçisini, memurunu, emeklisini yok sayan bu iktidarın artık ülkeye verecek bir şeyi kalmamıştır.
27 Ocak 2023 Cuma 10:35

 
ÇEBİ:TÜM TEŞKİLAT SAHADAYIZ
Çebi,” Türkiye Yüzyılını; milletimizin duası, desteği ve teveccühü ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde hep birlikte, el ele vererek inşa edeceğiz.” dedi.
16 Ocak 2023 Pazartesi 17:14

 
HALİS GÜNEŞ'TEN 15 TEMMUZ MESAJI
15 Temmuz 2016'da o kara gecede Milletimiz tek vücut olarak darbeci zihniyetin karşısında dimdik durdu ve ülkemizi sekteye uğratmak isteyenlere geçit vermediler.
15 Temmuz 2022 Cuma 17:55

 
Fatih Erbakan: Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisiyiz
Hem iktidarın, hem de Altılı Masa’nın çözüm üretmekten uzak söylem ve tavırlarından dolayı vatandaşın, her iki taraftan ümidini kestiğini kaydeden Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, üye sayılarından da görüldüğü üzere milletin, akın akın çare olarak gördüğü Yeniden Refah Partisi’ne koştuğunu ve partilerinin Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu söyledi.
13 Haziran 2022 Pazartesi 17:19

 
Çebi 10 Nisan Polis Günü’nünu kutladı.
10 Nisan Polis Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Türk Polis Teşkilatı’nın 177 yıllık şanlı geçmişinde can ve mal güvenliğimizin sağlanması, huzur ve esenliğimizin korunması, ulvi görev bilinciyle milletimizin gönlünde taht kurduğunu söyleyerek tüm emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Günü’nü kutladı.
10 Nisan 2022 Pazar 15:58

 
ÇEBİ:ÇANAKKALE MİLLETİMİZİN GERÇEK ADRESİDİR
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada “Çanakkale Zaferi, aziz milletimizin dünyada eşine rastlanmayan hasletlerinin ve üstün ruh halinin sayısız örnekleriyle dolu olduğu bir zaferdir. Kahraman ecdadımızın evlatları bugün İHA/SİHA/TİHA’larla tarih yazıyor.” dedi.
18 Mart 2022 Cuma 10:06

 
Çebi'den İstiklal Marşımızın kabulünün 101. Yıl dönümü mesajı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, İstiklal Marşımızın kabulünün 101. Yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada İstiklal Marşı’nın her satırının kanla yazıldığını söyleyerek “Kurtuluş mücadelesini abideştiren İstiklal Marşımız yüzyıllar geçse de aziz milletimizin kalbinde, zihninde yerini koruyacaktır.” dedi
13 Mart 2022 Pazar 13:20

 
Başkan Kuvvetli: AK Parti, milletimizin aklıyla alay etmeye devam ediyor.
İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli ; AK Parti, milletimizin aklıyla alay etmeye devam ediyor dedi.
10 Mart 2022 Perşembe 10:10

 
IRMAK YAPI'DAN YENİ YIL MESAJI
2021 yılı hem milletimiz hem de tüm insanlık için zor bir yıl oldu.
31 Aralık 2021 Cuma 19:43

 
100 Yıllık Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyoruz
DSİ Olarak Devasa Su Yapıları Yaparak Aziz Milletimizin Hizmetine Sunuyoruz’
28 Aralık 2021 Salı 17:38

 
Akıla ihtiyacı olana akıl veririz…
Bizler siyaseti aziz milletimizden aldığımız emanet doğrultusunda “Halkın gücünün üstünde bir güç yoktur” şiarıyla yerine getiriyoruz.
29 Kasım 2021 Pazartesi 17:25

 
Rektör Uzun’un 10 Kasım Mesajı
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milli iradeyi hâkim kılmış ve milletimizi bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmıştır” dedi.
9 Kasım 2021 Salı 17:42

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan fındık alım fiyatlarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Toprak Mahsülleri Ofisimizin 2021 yılı fındık alım fiyatını tüm milletimizle paylaşmak istiyorum.
12 Ağustos 2021 Perşembe 09:05

 
MİLLETİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
TBMM ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI, AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ MUHAMMET BALTA: MİLLETİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
5 Ağustos 2021 Perşembe 18:36

 
BTP liderinden Lozan Mesajı…
“TÜRK MİLLETİNİN BAŞARISI, İŞGALCİLERİN HEZİMETİ”
24 Temmuz 2021 Cumartesi 10:55

 
DEVLET ÜRETİCİSİNİN YANINDA
Çebi,” Tarım desteklemeleriyle devletimiz her daim olduğu gibi bir kez daha milletinin, üreticisinin yanında olduğunu göstermiştir.
24 Mayıs 2021 Pazartesi 00:44

 
"EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR"
"EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR"
22 Nisan 2021 Perşembe 17:08

 
Tüm imkânlar seferber edildi Milletimizin yanındayız
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, esnaf ve vatandaşın mağduriyet yaşamaması adına devletin tüm imkânlarını seferber ettiğini söyleyerek, “İlçemiz genelinde hem pandemi desteği hem de sosyal destek ödemeleriyle devletimiz, hükümetimiz aziz milletimizin yanında oldu.
19 Nisan 2021 Pazartesi 21:09

 
ADEM ÇELİK'TE BAŞSAĞLIĞI MESAJI
MİLLETİMİZİN BAŞISAĞOLSUN
8 Nisan 2021 Perşembe 15:00

 
Dernek Başkanı Onur Cumur'dan Başsağlığı Mesajı
Milletimizin Başısağolsun
4 Mart 2021 Perşembe 20:36

 
ÖZGÜNEŞ'TEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Milletimizin Başısağolsun
4 Mart 2021 Perşembe 20:32

 
AYDIN ÖZKURT'TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Milletimizin Başısağolsun
4 Mart 2021 Perşembe 20:02

 
‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ andı içmiş bir kadroyuz
Sivas Kongresi'nin 101. yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, 4 Eylül 1919’da Atatürk önderliğinde Türk milletinin ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ diyerek, bir ölüm-kalım mücadelesi verdiğini hatırlatan BTP lideri Hüseyin Baş, Bağımsız Türkiye Partisi kadrolarının da ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ andı içmiş bir kadrolar olduğunu söyledi
3 Eylül 2020 Perşembe 19:58

 
SANDIKÇI'DAN AÇIKLAMA
Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Barış SANDIKCI, Refah Partisi Genel merkezi tarafından yayınlanan ve Hamamizade İhsan Bey Kültür merkezinde lansmanı yapılan “Milli kaynak paketlerimiz-1” Adlı kitap hakkında açıklamalarda bulundu. Ülkemizin ve milletimizin selameti ve geleceği açısından önem arz eden husus ekonomik bekamızın teminat altına alınmasıdır.
29 Ağustos 2020 Cumartesi 17:09

 
CEVAT HOCA'DAN BAYRAM MESAJI
Değerli gönüldaşlarımız:"Sizlerin, milletimizin ve İslam âleminin Arefe gününü ve Kurban Bayramını tebrik eder, dünya ve ahiret saadeti dilerim.
30 Temmuz 2020 Perşembe 20:49

 
Şehitlerimizi Ağlatmayalım
Kanımca Müslüman Türk Milleti olarak bir yandan yaparken bir yandan da yıkıyoruz.
15 Temmuz 2020 Çarşamba 16:22

 
BAK'TAN 19 MAYIS MESAJI
Tarih boyunca Millet olarak bir çok badireler yaşamış ve her defasında bizlere has olan o yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla bu zor günlerin üstesinden gelmiş bir milletiz.
19 Mayıs 2020 Salı 15:20

 
Muhammet Balta’dan 19 Mayıs Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı oluşturan ve Milletimizin kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919’un, 101. yıl dönümünü milletçe hep birlikte kutlamanın sevincini yaşıyoruz.
17 Mayıs 2020 Pazar 18:12

 
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI AKÇAABAT’TA KUTLANDI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve ‘Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ sözüyle 23 Nisan 1920’de kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100’üncü yılı Akçaabat’ta kutlandı.
24 Nisan 2020 Cuma 17:05

 
Bugün İçimiz buruk bir şekilde bu açıklamayı yapmak zorundayız.
İdlip’de hain saldırı sonucu 33 evladımız Şehit olmuştur. Şehitlerimize Allahtan Rahmet ailelerine ve Milletimize sabırlar diliyorum.
28 Şubat 2020 Cuma 18:04

 
GEDİKLİ'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN
28 Şubat 2020 Cuma 17:30

 
SANDIKCI'DAN MEVLİD KANDİL MESAJI.
Yeniden Refah Partisi Akçaabat ilçe Başkanı Barış Sandıkcı Alemlere rahmet olarak gönderilen efendimizin doğum gününün ve Cumanın bütün milletimiz, bütün İslam âlemi ve bütün insanlık için hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. dedi“
8 Kasım 2019 Cuma 22:45

 
Trabzon'da Cumhuriyet şöleni
Binlerce Bağımsız Türkiye Partisi sevdalısının katılımıyla Trabzon'da gerçekleşen coşkulu Cumhuriyet Bayramı kutlamasında konuşan Prof. Dr. Haydar Baş, "Geçmişte bu bayramda herkes tebrik edilir, ama Türk milleti asla öne geçirilmez ve tebrik edilmezdi.
31 Ekim 2019 Perşembe 17:18

 
ALTINTEPE'DEN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI
2016 yılının 15 Temmuz gecesi Türk milleti, FETÖ terör örgütünün eli kanlı teröristlerine karşı eşine daha önce dünyada rastlanmamış bir direniş göstererek vatanı, bayrağı, demokrasisi için şehitlik mertebesine yükselmiştir.
15 Temmuz 2019 Pazartesi 17:26

 
BAŞKAN EKİM’DEN 15 TEMMUZ AÇIKLAMASI
15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi ve geleceğimizi yok etmek isteyen hain terör örgütleri harekete geçmiş; menfur darbe girişiminde bulunmuşlardır.
15 Temmuz 2019 Pazartesi 17:20

 
ASKON’DAN 23 NİSAN KUTLAMASI
Askon Anadolu Aslanları iş Adamları Trabzon Şube Başkanı İbrahim Beşir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili yaptığı açıklamada Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir Dedi.
23 Nisan 2019 Salı 00:00

 
10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI
Kuruluşundan bu yana milletimizin huzur ve güvenliğini sağlama gayesini öncelik bilen, büyük özveriye görev ifa eden, günden güne de nitelik ve nicelik kalitesini artıran Türk polis teşkilatımız, 174. yılını kutlamanın haklı gururunu yaşamaktadır.
9 Nisan 2019 Salı 12:35

 
Prof. Dr. Haydar Baş'tan Çanakkale mesajı
Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınlayan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, “Türküyle, Kürdüyle, Çerkeziyle, Boşnağıyla, Arabıyla, Alevisiyle ve Sünnisiyle Türk milletinin tek bilek, tek yürek olduğu zaman karşısında hiçbir gücün duramayacağının ispatıdır Çanakkale" dedi
18 Mart 2019 Pazartesi 14:35

 
CUMHUR İTTİFAKINA UYGUN HAREKET EDİYORUZ
Bir milletin mensuplarının aynı gemide yolculuk eden insanlar oldukları; gemi su alırsa, mürettebatıyla, yolcularıyla, herkesin tehlikeye düşeceği unutulmamalıdır.
27 Şubat 2019 Çarşamba 13:34

 
İLK TEBRİK BAŞKAN'DAN
Milletimize hizmet yolunda ilk günkü aşkla kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz inşaallah! Milleti için daima hizmet anlayışıyla 16 yılı aşkın süredir ülkemizi, çıtayı daima yükselterek halkıyla birlikte yöneten, güçlü kılan AK Partimiz AK Belediyecilikteki iddiasını; Çevre Mühendisi kardeşimiz Osman Nuri EKİM’i Akçaabat İlçe Belediye Başkan adayı göstererek şehrimiz için bir kez daha ortaya koymuştur.
11 Ocak 2019 Cuma 00:00

 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
Ülkemizin yönetimi ve milletimiz arasında çok önemli bir köprü görevi gören basınımız demokrasinin ve cumhuriyetimizin kökleşmesinde çok önemli bir yere sahiptir.
10 Ocak 2019 Perşembe 15:35

 
AKGÜN'den 10 Kasım Mesajı
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre AKGÜN'den 10 Kasım Mesajı: Kurtuluş mücadelemizin zaferle taçlanmasında, kahraman silah arkadaşlarıyla önder isim olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80. Yıldönümünde hüzünle anıyor, halkın idaresi Cumhuriyeti milletimize hediye ettiği içinse bir kez daha gururla zihinlerimize nakşediyoruz.
10 Kasım 2018 Cumartesi 09:27

 
Muhammet Balta’dan Fetih Mesajı!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Tarih boyunca nice zaferlere imza atan aziz milletimizin en kutlu ve en büyük adımlarından birisi de Trabzon’un fethidir” dedi.
25 Ekim 2018 Perşembe 00:58

 
Başkan Gümrükçüoğlu’ndan bayram mesajı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; Trabzon halkı, Türk Milleti ve İslam âleminin bayramını tebrik etti.
20 Ağustos 2018 Pazartesi 14:28

 
ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast edenlerin her zaman karşısındayız
Ülkü Ocakları Trabzon İl Başkanı Mihrab Altınışık, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2.Yıldönümü münasebetiyle bir açıklama yaparak ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğüne kast edenlerin her zaman karşılarında olacaklarını belirtti.
16 Temmuz 2018 Pazartesi 09:05

 
Yüce Türk Milleti’nin karşısında hiçbir güç duramaz.
15 Temmuz 2016 hain fetö darbe kalkışması, hainlerin karşısında duran ya istiklal ya ölüm diyen Yüce Türk Milleti’nin eşsiz direnişi ile bertaraf edilmiştir.
15 Temmuz 2018 Pazar 09:28

 
Muhammet Balta’dan 15 Temmuz Mesajı!
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir mesaj yayınlayarak, “O gece Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve Milletimizin ülkesine ve iradesine kararlı bir şekilde sahip çıkması neticesi bir destan olarak tarihe geçmiştir” dedi.
15 Temmuz 2018 Pazar 09:10

 
2018 DİRENİŞTEN DİRİLİŞE RESİM SERGİSİ AÇILDI
15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimine karşı sayısız destanların yazıldığı ve milletin zaferi ile sonuçlanan gecenin ikinci yıldönümünde bütün yurtta oldugu gibi Trabzon’da da çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
13 Temmuz 2018 Cuma 01:50

 
SÜRMENE MİLLLETVEKİLİ ADAYLARINI BAĞRINA BASTI!
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlere milletimiz 24 Haziran seçimlerinde bir kez daha dersini verecektir” dedi.
20 Haziran 2018 Çarşamba 17:40

 
MİLLETİMİZ KENDİNDEN EMİN
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, 24 Haziran seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü. Günnar, muhalefet Cumhurbaşkanı ve Milletvekili adaylarının yıkıcı olduğuna vurgu yaparak, “Recep Tayyip Erdoğan’ın bu Aziz Milletimiz için yaptıklarını kimse yıkamaz” dedi.
10 Haziran 2018 Pazar 22:10

 
“her alanda milletimizin hayatını kolaylaştırdık”
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 16 yılda hayata geçirdiğimiz reform ve projelerimizle her alanda milletimizin hayatını kolaylaştırdık.
7 Haziran 2018 Perşembe 15:58

 
BALTA:“AK PARTİ MİLLÎDİR, YERLİDİR.”
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “AK Parti millîdir, yerlidir. Bunun için attığı adımlarda, yaptığı hizmetlerde şu veya bu gücün, şu veya bu ülkenin değil, sadece milletin ne dediğine, halkın ne istediğine bakmıştır” dedi.
6 Haziran 2018 Çarşamba 15:51

 
24 Haziran’da oyunlar bozulacak
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “2002 yılında Erdoğan’ı iktidara taşıyarak zulümlere son veren milletimiz 24 Haziran’da da Sayın Cumhurbaşkanımızı güçlü Meclis desteği ve rekor oyla devlet ve hükümet başkanı seçerek oyunları bozacak, ülkemizin kalkınma hızına hız katacaktır” dedi.
26 Mayıs 2018 Cumartesi 06:13

 
Haydar Baş seçim kararını açıkladı.
Prof. Dr. Haydar Baş seçim kararını açıkladı: Milleti kandıran bu oyunda...
23 Mayıs 2018 Çarşamba 16:34

 
MURAT GEDİKLİ'DEN RAMAZAN MESAJI
Öncelikle 24 Haziran 2018 günü yapılacak olan seçimlerin vatanımıza, milletimize ve tüm Türk – İslam coğrafyasında hayırlara vesile olmasını dilerim.
16 Mayıs 2018 Çarşamba 13:19

 
Trabzon gerekeni fazlasıyla yapacak
Trabzon’da gerçekleştirilen MÜSİAD 98. Genel İdare Kurulu Toplantısı’nda katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Devletimizin ve milletimizin parçalanmak istenmesini, dış hainlerin içerideki ortaklarla birlikte gayretini hiç söylememe lüzum yok, bunu görüyoruz ve yaşıyoruz. Bu atmosferde 24 Haziran’a doğru gidiyoruz. Trabzon halkı sandıkta gerekeni fazlasıyla yapacaktır” dedi.
13 Mayıs 2018 Pazar 18:21

 
KENETLENME ZAMANI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk milleti son örnekleri Çanakkale'de İstiklal Harbi'mizde görülen tarihi bir kenetlenme içindedir." dedi.
2 Nisan 2018 Pazartesi 05:38

 
BAŞKAN SİVRİKAYA’DAN 18 MART MESAJI
Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili yayımladığı mesajında, ''Milletimizin birlik ve beraberlik uğruna tüm varlığını ortaya koyduğu unutulmaz bir destandır'' dedi.
17 Mart 2018 Cumartesi 15:48

 
TÜRK MİLLETİ ZULMÜN ÖNÜNDEKİ SON ENGELDİR!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Türk milleti dünyadaki fitnenin, zulmün ve dünyaya kaosu getirmek isteyenlerin önündeki son engel kapısıdır. Dünyada bir karanlık zihniyet bu kapıyı zorlamaktadır. Ve bu kapı kırılırsa, zulmün önündeki son engel de kalkmış olacaktır” dedi.
20 Ocak 2018 Cumartesi 13:27

 
GÜMRÜKÇÜOĞLU 10 KASIM MESAJI YAYINLADI
Atatürk’ün en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır
10 Kasım 2017 Cuma 10:38

 
Kocaman'dan 30 Ağustos Mesajı
Türk milletinin istiklaline ve istikbaline kastedenlere karşı yapılan var oluş ve diriliş mücadelemizin, işgale, istilaya, zorbalığa, zulme ve emperyalizme karşı verdiğimiz milli mücadelemizin Zafer Günü kutlu olsun.
29 Ağustos 2017 Salı 08:07

 
Gümrükçüoğlu:Başımız Sağolsun.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Maçka ilçesinde yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle yayımladığı taziye mesajında yaşanan bu olayın Trabzon insanının ve milletimizin terörü bu vatanda asla barındırtmayacağını ortaya koyduğunu söyledi.
14 Ağustos 2017 Pazartesi 08:54

 
Milletvekili Balta, Yeni Kabineyi Tebrik Etti!
“Yeni kabinemiz vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olsun”
20 Temmuz 2017 Perşembe 08:03

 
15 Temmuz Milli Mücadele Ruhunun Yeniden Uyanışıdır.
15 Temmuz 2016 gecesi, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ_PDY) ülkemizi dış güçlerin işgaline açık hale getirmek için yaptıkları büyük darbe girişimini yüce Milletimiz canını ortaya koyarak engellemiştir.
15 Temmuz 2017 Cumartesi 13:45

 
Milletvekili Muhammet Balta’dan Ramazan Ayı Mesajı!
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Onbir Ayın Sultanı “Ramazan-I Şerif” öncesinde bir kutlama mesajı yayınlarak “Ramazan Ayı'nın milletimize, İslâm Âlemi'ne huzur, barış ve kardeşlik getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.” dedi.
26 Mayıs 2017 Cuma 00:00

 
Balta:"Türkiye Yeni Bir Dönem Başlıyor"
AK Parti 3'üncü Büyük Olağanüstü Kongresini değerlendiren AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, "AK Parti 3'üncü Büyük Olağanüstü Kongresi sonuçlarının ülkemizin ve milletimizin yeniden yükselişine vesile olacağına inancımız tamdır" dedi.
23 Mayıs 2017 Salı 08:34

 
Söz de,Karar da,Yetki de Milletin Olacak.
Yetki de, söz de, karar da milletin olacak AK Parti Trabzon Milletvekili Av.Salih Cora, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında bugün Akçaabat ve çevresinde çalışmalarını sürdürdü. Cora, vatandaşlara yeni anayasayla ilgili bilgi verirken Yetkinin de, sözün de, kararın da millette olacağını söyledi….
5 Nisan 2017 Çarşamba 19:16

 
"Söz de karar da milletimizindir'
Enes Aslan "Söz de karar da milletimizindir' AK Parti Trabzon İdari Mali İşler Toplantısı, İl Başkan Yardımcısı İdari Mali İşler Başkanı Enes Aslan başkanlığında parti binasında gerçekleştirildi.
23 Ocak 2017 Pazartesi 11:38

 
Söz de karar da milletimizindir
Anayasa değişikliği teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Artık söz de karar da milletimizindir. Türk milleti, devletinin en güçlü şekilde yönetilmesi için elzem olan bu değişliklerle ilgili gerekeni sandıkta yapacaktır” dedi.
21 Ocak 2017 Cumartesi 18:54

 
Nihat birinci'den 2017 temennisi
Yeni umutlarla girdiğimiz, Ülkemiz ve Türk Milleti için hayırlar getirmesini temenni ettiğimiz 2017 yılı; maalesef ki 2016 yılının devamı gibi başladı.
2 Ocak 2017 Pazartesi 18:03

 
Milletvekili Muhammet Balta’dan Yeni Yıl Mesajı!
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta “Ülkemizin, aziz milletimizin, tüm insanlığın yeni yılını yürekten kutluyor; 2017’nin, umutların çoğaldığı, barışın tüm dünyada egemen olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma duygularının güç kazandığı bir yıl olmasını diliyorum” dedi.
31 Aralık 2016 Cumartesi 17:40

 
Gedikli açıklama yaptı
İSTANBUL'DA PATLAMADA HAYATLARINI KAYBEDEN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZE VE SİVİL VATANDAŞLARIMIZA ALLAH'TAN RAHMET KEDERLİ AİLELERİNE VE TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLIĞI, YARALILARIMIZA’ DA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.
11 Aralık 2016 Pazar 18:29

 
Gümrükçüoğlu:Milletimizin başı sağolsun
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İstanbul’da yaşanan bombalı saldırı olaylarının ardından yayımladığı mesajında, “Bu kalleş saldırının talimatını veren, planlayan ve uygulayan tüm güçleri ve terör yapılarını esefle telin ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin dünyanın sayılı güçlerinden biri haline gelmesini hazmedemeyenlerin, terör örgütleri ve yerli işbirlikçileri ile bunun önüne geçme çabaları asla sonuç vermeyecektir. Milletimizin başı sağolsun” dedi.
11 Aralık 2016 Pazar 18:23

 
Türkiye'nin Yeni Güvenlik Konsepti Konferansı.
- İçişleri Bakanı Soylu:- "Cumhurbaşkanlığı sistemi, milletimizin ferasetinin bir neticesi olarak hayat bulacak ve Türkiye, daha güçlü adımlarla geleceğe yürüyecektir"
22 Kasım 2016 Salı 16:11

 
Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Uyardı.
Türk vatanının ve milletinin yılmaz bekçileri Türk-İslam Ülkücüleri olarak ilçemizdeki gençler arasında giderek yaygınlaşan ‘’uyuşturucu, dal sigara, bali, alkol, çakmak gazı’’ gibi zehirler karşısında Akçaabatlı anne-babaları uyarmak ve bilgilendirmek Akçaabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak görevimizdir.
21 Kasım 2016 Pazartesi 18:58

 
MHP'DEN BASIN BİLDİRİSİ
Milliyetçi Hareket Partisi’ni diğer partilerden ayıran temel özellik öncelik verdiği değerlerdir. Bu partinin hizmetteki temel felsefesi "Önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve ben." değerleridir.
27 Ekim 2016 Perşembe 15:04

 
Ülkü Ocaklarından Eğitim Öğretim Yılı Mesajı.
19 Eylül tarihi itibariyle ilkokul, ortaokul, lise ve üniversitelerimizde yeni eğitim ve öğretim yılı başlayacak; milletimizin geleceği olan milyonlarca genç arkadaşımız, kardeşimiz ders başı yapacaktır.
18 Eylül 2016 Pazar 16:40

 
28 Belediyenin Yönetimi Kandilden Millete Geçecek!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni dönemde 20 bin polis alınacağı müjdesini verdi. Ayrıca "28 belediyenin yönetimi 15 gün içinde Kandil'den milletin iradesine geçecek" dedi.
9 Eylül 2016 Cuma 09:54

 
Türk milleti destan yazamaya devam ediyor
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “30 Ağustos 1922’de büyük bir destan yazan Türk milleti, 15 Temmuz 2016’da içimizdeki münafıklara hadlerini bildirerek yine dünya tarihinde eşine rastlanmamış olan büyük bir zafere imza atmıştır” dedi.
30 Ağustos 2016 Salı 18:22

 
Darbe başlangıcı ve sonucu
Türk Milleti bu tür darbe girişimi ile bir bütün ve bölünmez olduğunu dünyaya göstermiştir.
5 Ağustos 2016 Cuma 00:24

 
Dr.Adnan Günnar:"bu millete hizmet şereftir"
Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerini de ziyaret etti. Günnar, Türk Halkı’nın ‘Yetki milletindir’ diyerek "bu millete hizmet şereftir" dedi.
24 Temmuz 2016 Pazar 18:17

 
Gümrükçüoğlu:Açıklama Yaptı.
Milletin Meclisi, bu milletin taleplerine elbette kulak verecektir
24 Temmuz 2016 Pazar 06:08

 
BİR ÇAĞRIDA AKSOY'DAN
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi, AKS Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı, Zağnos Spor Kulübü Başkanı, İş Adamı Emre Aksoy, milletin iradesine ipotek koymaya çalışan askerlerin Türkiye’de yapmaya çalıştığı darbe kalkışımı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
16 Temmuz 2016 Cumartesi 18:22

 
Başbakan Konuştu
Yıldırım, 'Paralel Teröristlere Karşı Desten Yazan Milletimin Alnından Öpüyorum'
16 Temmuz 2016 Cumartesi 18:15

 
Başkan Akgün’den Kınama Mesajı.
Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, milletimizi derin acıya sürükleyen Atatürk Havalimanı’ndaki hain terör saldırısı nedeniyle ülkemizde ve dünyadaki terörü bir kez daha lanetlediklerini söyledi.
29 Haziran 2016 Çarşamba 15:57

 
3 Mayıs Türk milliyetçileri Bayramı’nı daha kutluyoruz.
Büyük Türk Milleti olarak, bir “3 Mayıs Türk milliyetçileri Bayramı’nı” daha kutluyoruz.
2 Mayıs 2016 Pazartesi 16:50

 
Başkan Gümrükçüoğlu’ndan 23 Nisan mesajı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yayınladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajında 23 Nisan 1920’nin Türk milleti için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktasını ifade ettiğini söyledi.
22 Nisan 2016 Cuma 15:39

 
Akgün'den Teröre Lanet
Ak Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin hain terör örgütlerinin kökünü kazıyacak güç ve kudrete sahip olduğunu bildirdi.
14 Mart 2016 Pazartesi 07:21

 
Vali Öz Toplantı Yaptı
Amacımız Seçimlerin Demokratik Olgunluk İçerisinde Geçmesi Ve Milletin İradesinin Sandığa En İyi Şekilde Yansımasıdır.
6 Ekim 2015 Salı 19:02

 
Başkan Bildiri Yayınladı.
Son günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları Türk Milletini derinden yaralamıştır.
15 Eylül 2015 Salı 19:04

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur