Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
KOÇ'TAN 23.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
 

KOÇ'TAN 23.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, 14 Ağustos 2001’de kurulan AK Parti’nin kuruluş yıl dönümü ile ilgili yaptığı açıklamada “AK Parti; ezilenlerin gür sesi, mazlum dünyanın hür sesi olan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan milletin partisidir.

13 Ağustos 2024 Salı 18:18
Yazdır

Bu durum hiç değişmeyecek ve milletimizin teveccühüne her zaman layık olmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.


AK Parti’nin Türkiye’nin siyasi tarihine yeni bir sayfa açtığının altını çizen Milletvekili Vehbi Koç “AK Parti’nin kuruluşu Türk siyasi tarihinin en önemli gelişmelerinden biri. O tarihten itibaren Türkiye siyaseti küresel sistemin uydusu olmaktan çıkmış ve Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kendi iradesiyle kararlar almaya başlamıştır. İşte bu milli iradenin bu günlere gelmesi; 14 Ağustos 2001’den beri AK Parti Teşkilatında görev almış kurucularımızdan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelerimize, Genel Başkan yardımcılarımızdan bakanlarımıza, milletvekillerimizden il-ilçe başkanlarımıza, belediye başkanlarımızdan il genel meclisi, belediye meclis üyelerimize, belde, mahalle ve köy temsilcilerimizden sandık müşahitlerimize kadar teşkilatlarımızda görev alan dava arkadaşlarımız sayesinde olmuştur. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun.”ifadelerini kullandı.


AK Parti’nin Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayan Milletvekili Vehbi Koç açıklamasını şöyle sürdürdü: “AK Parti, 11 milyonun üzerinde üye sayısıyla Türkiye'de üye sayısı bakımından ilk sırada yer alıyor. Bu gösteriyor ki Türkiye’nin en büyük halk hareketi ve sivil toplum kuruluşu AK Parti’dir. Partimiz; ana kademe teşkilatlarıyla, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla ve mahalle başkanlarıyla her bir üyesiyle millete hizmet için, memleketin selâhiyet için cansiperane çalışarak bu günlere geldi. Kimsenin şüphesi olmasın; Sultan Alparslan’dan Osman Gazi’ye, Fatih Sultan Mehmet’ten Ulu Hakan Abdülhamit Han’a, Gazi Mustafa Kemal’den Adnan Menderes’e, Turgut Özal’dan Necmettin Erbakan’a ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a kadar uzanan bu kutlu dava Allah’ın izni ve milletimizin desteğiyle ilelebet devam edecektir.”AK Parti’nin güçlenerek yoluna devam edeceğini belirten Milletvekili Vehbi Koç “AK Parti kuruluşundan kısa bir süre sonra 3 Kasım 2002’de milletimizden aldığı yetkiyle birlikte Türkiye’yi bugünlere taşıdı ve Türkiye Yüzyılı’nın mimari oldu. Yine aynı azim ve gayretle çalışarak; ülkemizdeki birlik ve beraberlik ruhunu, milletin irade gücünü ve tam bağımsız ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ hedefini 2053 ve 2071 vizyonumuz ile birlikte gelecek kuşaklara emanet edeceğiz. AK Partimizin kuruluşu kutlu, varlığı ebedi olsun.”dedi.

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Trabzon, Milletvekili, Vehbi, Koç, 14, Ağustos, 2001’de, kurulan, AK, Parti’nin, kuruluş, yıl, dönümü, ile, ilgili, yaptığı, açıklamada, “AK, Parti;, ezilenlerin, gür, sesi, mazlum, dünyanın, hür, sesi, olan, Recep, Tayyip, Erdoğan’ın, liderliğinde, kurulan, milletin, partisidir
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur