Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
 
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
konusu haberleri
 
İYİ PARTİ İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA "KİMSE DİZAYN EDEMEZ"
İYİ Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada partimizi kimse dizayn edemez ve pazarlık konusu haline getiremez denildi.
3 Aralık 2023 Pazar 16:19

 
METEOROLOJİ’DEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI
Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü Doğu Karadeniz'de beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar konusunda uyarıda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 17:14

 
Hastane Personeline Alzheimer Hastalığı Eğitimi
Akçaabat Haçkalıbaba Devlet Hastanesi'nde Alzheimer hastalığı konusunda toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla özel bir eğitim gerçekleştirildi.
25 Eylül 2023 Pazartesi 17:38

 
“Gürcistan’la deniz yolu bağlantımızı güçlendirmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Gürcistan’ın Batum kentinde iki ülke arasındaki deniz bağlantılarının güçlendirilmesi konusunda temaslarda bulundu.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:12

 
Cihanoğlu yedinci müzik kitabını yayımladı.
Müzik konusunda yazdığı kitaplarla müziğe yön vermeye devem eden müzisyen araştırmacı ve yazar Selim Cihanoğlu yedinci kitabını yayımladı.
27 Temmuz 2023 Perşembe 17:47

 
Genç, vatandaşları çöp saatlerine uymaları gerektiği konusunda uyardı
Genç, vatandaşları çöp saatlerine uymaları gerektiği konusunda uyardı
8 Temmuz 2023 Cumartesi 19:54

 
Genç’ten Kurban Bayramı’nda ateşli silah uyarısı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kurban Bayramı’nda vatandaşlara ateşli silahlarla kutlama yapmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.
26 Haziran 2023 Pazartesi 15:58

 
TÜBİTAK’ın Teknoloji ve Yenilik Destek Programları TTSO üyesi firmalara anlatıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) iş birliğiyle düzenlenen TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Bilgilendirme Semineri’nde, oda üyesi firmalara ve sektör temsilcilerine destekler konusunda ayrıntılı bilgi verildi, soruları yanıtlandı.
16 Haziran 2023 Cuma 16:22

 
Çelebi: Bankaların iş dünyasına yönelik kredileri açması gerekiyor, yoksa çalışacak müşteri bulamayacaklar
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, piyasanın içinde bulunduğu durumda bankaların esnaf, tüccar ve sanayicinin finansmana erişimini sağlaması gerektiğini belirterek, “Böyle devam ederse bir süre sonra çalışacak müşteri bulamayacaklar. Birçok firmanın ödemeler konusunda sorunları olduğunu biliyoruz” dedi.
8 Haziran 2023 Perşembe 16:19

 
BARÜ’deki etkinlikte geleceğin güvenilir yakıtı ‘hidrojen’ konuşuldu
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen etkinlikte alanının önemli bilim insanlarının katılımıyla enerji dönüşümünün yükselen değeri hidrojenin önemi ve ülkemize katacağı değer konuşuldu.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:09

 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç TTSO’yu ziyaret etti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO)’yu ziyaret ederek turizm sezonu öncesinde yapılan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundu.
23 Mayıs 2023 Salı 16:15

 
“İran’la ticaret ve turizmi geliştirmek için önümüzde iyi fırsatlar var”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, İran’la ticaret ve turizm konusundaki ilişkileri geliştirmek istediklerini ve bu konuda güzel fırsatlar bulunduğunu vurguladı.
11 Nisan 2023 Salı 14:10

 
GÖRKEM ULUSOY MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
14 Mayıs 2023 seçim takviminin belli olmasının ardından tüm siyasi partilerde olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisinde de hareketlilik söz konusu.
23 Mart 2023 Perşembe 10:32

 
Gençlik Ortahisar’da kenetlendi
Çebi: “Gençlerimiz, ülkenin istiklali ve istikbali söz konusu olduğunda üzerine düşeni her daim yapmıştır.
21 Mart 2023 Salı 10:19

 
Çebi’den ikametgâh uyarısı
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yılsonunun yaklaşmasıyla birlikte ikametgâh adresi konusunda vatandaşları duyarlı davranmaya davet ederek “İkametgâhlarımızı yaşadığımız yere taşıyarak Ortahisar Belediyemizin hizmet kalitesini arttıralım.” dedi.
20 Aralık 2022 Salı 18:06

 
Tekstilkent’in istihdam altyapısını kurslarla hazırlamalıyız
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri, odayı ziyarete gelen kamu, siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle şehrin ortak çalışmayla ileriye taşınması adına çeşitli projeler konusunda görüş alışverişinde bulunmaya devam ediyor.
16 Aralık 2022 Cuma 17:16

 
BARÜ’de “İnsan Hakları Paneli” düzenlendi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) “Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla düzenlenen panelde farklı bakış açılarıyla insan hakları konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
13 Aralık 2022 Salı 17:39

 
Ankara kulisleri karıştı:Erken seçim masada!
Ankara Kulislerinde Seçim Tarihinin Çeşitli Nedenlerle Öne Çekilebileceği Konuşuluyor.
25 Kasım 2022 Cuma 17:03

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN METROPOL TRABZON KART DOLUM CİHAZLARI İLE İLGİLİ UYARI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde hizmet veren Metropol Trabzon Kart dolum cihazlarının (kiosk) para giriş ünitesine yabancı cisim yerleştirilmemesi konusunda uyarıda bulundu.
19 Kasım 2022 Cumartesi 17:41

 
Cumhurbaşkanlığı Sisteminde Kim Karlı
Uzun zamandan beri gündemimizi meşgul eden 6’lı masanın, Cumhurbaşkanı adaylığı konusu bir türlü masanın üyeleri tarafından sonuçlandırılamıyor.
1 Kasım 2022 Salı 17:20

 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN ÇALIŞANLARINA PROMOSYON MÜJDESİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışanların merakla beklediği promosyon konusunda beklenen açıklamayı yaptı.
29 Ekim 2022 Cumartesi 12:45

 
Türkiye-Hollanda danışma günleri başladı.
Türkiye-Hollanda Sosyal Güvenlik konusundaki dayanışma günleri Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlünde bugün başladı.
18 Ekim 2022 Salı 18:05

 
İYİ Partili İbrahim Özkan'dan, Mustafa Bıyık ile ilgili dikkat çeken sözler!
Trabzon’da Yomra Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Trabzonspor Şampiyonluk Müzesinin açılışına katılmak üzere İstanbul’dan gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, 61saat’e çok konuşulacak açıklamalar yaptı.
27 Eylül 2022 Salı 19:15

 
KİM BU AKÇAABAT'IN SAHİPLERİ?
Son günlerde Akçaabat'ın tartışma konusu olan Akparti İlçe Başkanı Sn Altıntepe'nin "Akçaabat'ın sahibi var ama muhalefetsiz" söylemine muhalif bir parti ilçe başkanı olarak cevap vereceğim.
23 Eylül 2022 Cuma 15:44

 
Beşikdüzün'de Teleferik toplantısı MHP’den saklandı
Beşikdüzü Belediyesinin MHP Grubu Başkanvekili Doğukan Zıp, Belediye Başkanı Ramis Uzun’un teleferik tesisinin akıbetinin konuşulduğu toplantıya Teleferik Komisyonu üyesi olmalarına rağmen davet edilmediklerini ileri sürdü.
1 Eylül 2022 Perşembe 18:52

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN “KÜRESEL ISINMANIN İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ve TARIMA ETKİSİ “ KONULU EĞİTİM VERİLDİ
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU “Küresel ısınma ve iklim değişikliğinin tarımsal üretimde etkileri” konusunda üreticileri bilgilendirmek için yapılan eğitim hakkında açıklamalarda bulundular
4 Temmuz 2022 Pazartesi 17:46

 
Pedallar Dönecek Sigaralar Sönecek
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörlüğüne bağlı Trabzon, Giresun, Ordu, Rize ve Gümüşhane’de bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Yeşilay varsa hayat var" temasıyla "10. Yeşilay Bisiklet Turu" yapıldı. Bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Yeşilay varsa hayat var" temasıyla "10. Yeşilay Bisiklet Turu" yapıldı.
23 Mayıs 2022 Pazartesi 10:06

 
“Bağımlılıkla Mücadele” konusunda seminer verildi
Bartın Üniversitesinde gerçekleştirilen seminerde Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan tarafından “Bağımlılıkla Mücadele” konusunda bilgiler verildi.
9 Nisan 2022 Cumartesi 10:31

 
TRÜ Devlet Konservatuvarı ile Japonya Ulusal Etnoloji Müzesi Arasında Önemli Anlaşma
Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Devlet Konservatuvarı’na bağlı Karadeniz Müzik Arşivi (KARMA) ile Japonya Ulusal Etnoloji Müzesi arasında arşiv paylaşımı konusunda anlaşma imzalandı.
14 Şubat 2022 Pazartesi 15:12

 
İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKÇAABAT'TA
Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu Akçaabat’ta okullardaki kütüphaneleri ve Akçaabat kütüphanesini gezerek okuma konusunda yetkililerden bilgi aldı.
9 Şubat 2022 Çarşamba 19:11

 
HAÇKALI BABA KAVŞAĞINI YİNE GÜNDEMİNDE
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, Haçkalı Baba kavşağı konusunu Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine getirdi.
12 Ocak 2022 Çarşamba 16:49

 
Küre Dağları Milli Parkında Biyokütle-Karbon belirlemeleri yapılacak
Bartın Üniversitesi ile Tarım Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü arasında “Küre Dağları Milli Parkının Biyokütle ve Karbon Stok Miktarının Tespiti” konusunda protokol imzalandı.
24 Aralık 2021 Cuma 18:20

 
ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
MECLİS TOPLANTISINDA NELER KONUŞULDU
8 Aralık 2021 Çarşamba 11:12

 
Başkan Gedikli; “Asgari Ücret İnsanca Yaşamaya Yetecek Ücret Olmalıdır”
Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli Türk-iş’e bağlı şube Başkanları ile birlikte yaptığı basın açıklamasında açıklanacak asgari ücret konusunda önemli konulara vurgu yaptı.
1 Aralık 2021 Çarşamba 00:39

 
Ayvazoğlu; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz.
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye'nin Kadın Hakları konusunda geldiği noktadan habersiz olduğunu söyledi.
11 Kasım 2021 Perşembe 08:32

 
Rektör Uzun, canlı yayında yükseköğretimde kalite süreçlerini anlattı
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, BBN Türk’te İletişim Uzmanı İsmail Yolcu’nun sunduğu “Kırmızı Kalem” programına konuk olarak yükseköğretimde kalite süreçleri konusuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
8 Kasım 2021 Pazartesi 17:52

 
Hüseyin Baş: Bunların zekatıyla asgari ücreti 10 bin TL yaparım
BTP lideri Hüseyin Baş'tan Diyanet’in zekat çağrısına çok konuşulacak cevap…Baş: Bunların zekatıyla asgari ücreti 10 bin TL yaparım.
18 Ekim 2021 Pazartesi 15:54

 
GÜNER “KIRSAL MAHALLE” KONUSUNU GÜNDEME GETİRDİ!
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Aslan Güner, Kırsal mahalle konusunu Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi gündemine getirdi.
5 Ekim 2021 Salı 16:30

 
Orman Yangınlarıyla Mücadelede Nesnelerin İnternetinin Rolü
Bartın Üniversitesinde gerçekleştirilen çevrim içi konferansta orman yangınlarında teknoloji çözümleri konuşuldu.
8 Eylül 2021 Çarşamba 18:06

 
Trabzon’da toplam kaç kişi aşılandı?
Kurban Bayramı ile birlikte sosyal faaliyetlerin artacağına dikkat çeken uzmanlar vatandaşı aşı olmaları konusunda uyardı.
23 Temmuz 2021 Cuma 20:09

 
MİNİBÜS OTOBÜS SORUNU ÇÖZÜLDÜ GİBİ.
Yaklaşık bir buçuk yıldan bu yana Akçaabat Trabzon arasında çalışan dolmuş minibüslerin kaldırılıp yerine otobüs alınması konusu yeni bir kararla çözüldü gibi.
5 Temmuz 2021 Pazartesi 19:42

 
Muhtarlar aşı konusunda bilgilendirildi.
Akçaabat kaymakamlığının düzenlediği toplantı ile Kovit 19 salgını konusunda ilçede yapılan aşılama çalışmaları hakkında tüm mahalle muhtarlarına bilgi verildi.
30 Haziran 2021 Çarşamba 18:49

 
SANDIKCI ÇAĞRI YAPTI.
Yeniden Refah Partisi Akçaabat Kurucu ilçe Başkanı Barış SANDIKCI son günlerde ilçe gündemi olan Trabzon Üniversitesinin il dışına çıkma konusu ile alakalı bir çağrıda bulundu.
9 Haziran 2021 Çarşamba 15:54

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞINDAN ÖNEMLİ UYARI !
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU Mayıs ayı ve Haziran aylarının tarımsal faaliyetler için çok önemli bir ay olduğunu ve bu ay içerisinde tarımsal ürünlerimize teknik ekibine danışarak gerekli tarımsal mücadele ve bakımları yapmaları konusunda çağrıda bulunuyor. Her zaman üreten ve üretmek isteyen Akçaabat’lı tüm üreticilerin yanında olduklarını belirtiyor.
28 Mayıs 2021 Cuma 17:54

 
İMAMOĞLU’NDAN “NEREDE O ATLAR” SORUSUNA YANIT: “TARIM BAKANI; ÇIKIP AÇIKLAMA YAPSANA”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fox TV'de canlı yayınlanan “Çalar Saat” programında, gazeteci İsmail Küçükkaya’nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dahil olduğu “Adalar’daki atlar” konusuyla ilgili sorusunu yanıtladı.
11 Mayıs 2021 Salı 14:48

 
TURİZM SEKTÖRÜNE BİR DARBE DAHA!
Kantarcı: Trabzon’da konaklama konusunda ciddi anlamda kaçak faaliyet var. Otellerimizin yaşamış olduğu haksız rekabet ciddi bir sıkıntı” dedi.
4 Mayıs 2021 Salı 00:00

 
“Değişen Dünyada Ebelik Sempozyumu” gerçekleştirildi
Bartın Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından gerçekleştirilen sempozyumda gelişen ve değişen dünyada ebelik hizmetleri konusunda yaklaşımlar ele alındı.
27 Nisan 2021 Salı 16:39

 
TRABZON’DA ÜCRETSİZ PATATES SOĞAN NE ZAMAN NEREDE DAĞITILACAK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen hafta duyurulan ücretsiz patates soğan dağıtımının Trabzon’da ne zaman yapılacağı merak konusu olmuştu.
20 Nisan 2021 Salı 10:52

 
Vali Ustaoğlu Akçaabat'ta
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat’ta vatandaşları maske, mesafe ve temizlik konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.
5 Mart 2021 Cuma 19:31

 
Akçaabat Ziraat Odasından üreticilere uyarı geldi!
Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, üreticilere tarım sigortası konusunda uyarılarda bulundu.
1 Şubat 2021 Pazartesi 18:17

 
Bartın Üniversitesi’nde Fulbright bursları semineri verildi
Bartın Üniversitesi’nde gerçekleştirilen çevrimiçi seminerde “Fulbright Burs Programları ve ABD'de Eğitim” konusunda bilgiler verildi.
29 Ocak 2021 Cuma 18:05

 
AĞAÇLARIN ZİRVESİNDE BULUNAN ALTIN DEĞER:ÇAM FISTIĞI
Akçaabat’lı üreticilerimize yeni gelir kapısı oluşturulması konusunda alternatif ürünler yetiştirmek için çalışmalarımız devam ediyor.
18 Ocak 2021 Pazartesi 18:53

 
AFAD'tan fırtına uyarısı!
AFAD, Trabzon’u fırtına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı
4 Ocak 2021 Pazartesi 16:44

 
MANTAR ÜRETİCİ ADAYLARI SERTİFİKALANDIRILDI
Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı ve Akçaabat Halk Eğitim Müdürlüğü ortak girişimi ile açılan poşette istiridye mantarı yetiştiriciliği kursunu başarıyla bitiren kursiyerlerimize Akçaabat Kaymakamı Sn. Ramazan Kurtyemez,, Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim NEZİR , İstiridye Mantarı Yetiştiriciliği konusunda uzman olan Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli Ziraat Yüksek Mühendisi Fadıl ÖZTÜRK ve kursiyerlerin katılımı ile sertifikaları verildi.
5 Kasım 2020 Perşembe 18:46

 
Rektör Uzun, Senegal-Dakar Büyükelçisi Kavas ile görüştü
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Türkiye'nin Senegal-Dakar Büyükelçisi Prof. Dr. Ahmet Kavas ile Afrika’da yer alan ülkelerle yapılabilecek iş birliği konularının konuşulduğu çevrimiçi bir görüşme gerçekleştirdi.
9 Ekim 2020 Cuma 09:23

 
2020-2021 ÖĞRETİM YILI SORUNLU BAŞLADI
2020-2021 eğitim öğretim yılının başlamasına yönelik çalışmaların sürdüğü, velilerin ve öğrencilerin okulların açılması konusundaki gelişmeleri yakından izlediği bir dönemde, Akçaabat’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eliyle bir mağduriyet oluşturulmaktadır.
10 Eylül 2020 Perşembe 19:19

 
Akçaabat Ziraat Odası Ve Avrasya Üniversitesi Bölgemizdeki Karayemiş Meyvesini Ekonomiye Kazandırmak İçin El Ele
Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU yaptığı açıklamada, Avrasya Üniversitesi ve Akçaabat Ziraat Odası olarak aralarında imzalayacağı işbirliği protokolü ile bölgenin ve çiftçimizin sorunlarına çözüm üretecek projeler üzerinde konuşuldu.
15 Ağustos 2020 Cumartesi 14:44

 
Rektör Uzun, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Çelik’i ağırladı
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik ile iki üniversite arasında yapılabilecek iş birlikleri konusunda bir görüşme gerçekleştirdi.
11 Ağustos 2020 Salı 10:16

 
GÜNER İSTEDİ, BAŞKAN EKİM DESTEK VERDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi Meclis üyesi Aslan Güner Meclis toplantısında Haçkalı Baba Devlet Hastanesi yanında bulunan üst geçide asansör yapılması konusunda istekte bulundu.
9 Temmuz 2020 Perşembe 21:15

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ, VATANDAŞLARI ÇÖP TOPLAMA SAATLERİ KONUSUNDA UYARDI
Akçaabat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşları çöp toplama saatlerine uymaları konusunda uyardı.
6 Temmuz 2020 Pazartesi 18:24

 
Turkcell yabancı tedarikçilerle anlaşmalarını yerel para birimi üzerinden yapacak
Turkcell, Çinli telekomünikasyon ekipmanı üreticileri ile gelecekteki ticaret anlaşmalarını Çin yerel para birimi ile yapma konusunda anlaştı.
22 Haziran 2020 Pazartesi 00:57

 
TRABZON YENİDEN REFAH KIZILAY’A KAN BAĞIŞI YAPTI
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Fatih ERBAKAN’ın ülke genelinde faaliyet gösteren Yeniden Refah Partisi İl ve İlçe teşkilatlarına Kızılay’a kan bağışı yapılması hususunda organizasyon yapılması konusunda yaptığı çağrıya tüm teşkilat mensuplarınca olumlu yanıt verildi.
13 Haziran 2020 Cumartesi 19:21

 
Başkan Şentürk, indirim istedi.
Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Ali Şentürk, koronavirüsten olumsuz etkilenen şoför esnafının akaryakıt konusunda desteklenmesi gerektiğini belirtti.
22 Nisan 2020 Çarşamba 17:53

 
‘Etkili Öğretmen Olmak’ konulu konferans düzenlendi
Bartın Üniversitesi’nde gerçekleştirilen konferansta Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu tarafından ‘Etkili Öğretmen Olmak’ konusunda bilgiler verildi.
10 Mart 2020 Salı 11:04

 
Ahmet Kaya: "Uzungöl de imar düzenlemesine alınsın"
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM'de Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu toplantısında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver ve İmar komisyonu üyelerine Trabzon’daki yayla evleri ve Uzungöl konusunda çözüm üretilmesi gerektiğini ifade etti.
20 Ocak 2020 Pazartesi 00:09

 
Ahmet Davutoğlu yeni parti kurdu!
Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nin logosu sosyal medyada dalga konusu oldu.
12 Aralık 2019 Perşembe 00:00

 
DOLMUŞ MESELESİNDE SONA YAKLAŞILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetimi ve kentteki tüm durak başkanlarıyla, dolmuşlardaki dönüşüm konusunda son dokunuşları yapmak üzere bir araya geldi.
15 Ekim 2019 Salı 17:53

 
Kutlubey Kampüsü’nün enerjisi artık çok daha güvenli ve sürdürülebilir
Bartın Üniversitesi’nin yeni yerleşkesi Kutlubey Kampüsü’ne sağlanan enerji konusunda Bartın Valiliği koordinasyonunda yürütülen çalışmalar tamamlandı.
20 Ağustos 2019 Salı 19:19

 
Bartın Üniversitesi’nin uluslararası projesi kabul edildi
Bartın Üniversitesi yürütücülüğünde kabul edilen TÜBİTAK projesiyle, İngiltere’nin Aston Üniversitesi ve Nottingham Üniversitesi iş birliğinde düzenlenecek çalıştayda yabancı dil öğreniminde bilişsel ve duyusal faktörler konuşulacak.
9 Ağustos 2019 Cuma 17:20

 
KABİNE REVİZYONU YOLDA
31 Mart yerel seçimlerinden sonra başlayan 'Değişim' tartışmaları kapsamında, kulislerde en erken 2 hafta, en geç 3 ay içinde parti yönetiminde ve kabinede değişiklik yapılacağı konuşuluyor.
10 Temmuz 2019 Çarşamba 11:08

 
Yeni tip dolmuşları inceliyor
Trabzon’da dolmuş araçları yenileniyor. Yeni dolmuş sistemiyle vatandaşa daha kaliteli hizmet verilmesi amaçlanırken, hangi marka araç kullanılacağı konusunda çalışmaların sürdüğü belirtildi.
8 Mayıs 2019 Çarşamba 08:12

 
Trabzon Ülkü Ocaklarından Duyarlı Davranış
Trabzon Ülkü Ocakları çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak için Trabzon kıyı şeridi ve 100. yıl Tabiat Parkında "Çevrecilik Milliyetçiliktir" sloganıyla çevre temizliği gerçekleştirdi.
29 Nisan 2019 Pazartesi 10:33

 
Prof. Dr. Atakan Aksoy: "Destek almayacağım, destek vereceğim"
İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, belediye başkanı olması halinde, hizmet konusunda merkezi bütçeden gelecek paraya bağlı kalmayacağını belirterek, “Ben açıkça deklare ediyorum: bakanlardan vekillerden, merkezi hükümetten destek almayacağım. Benim böyle bir talebim olmayacak hatta ben destek vermeyi taahhüt ediyorum” dedi.
19 Mart 2019 Salı 19:40

 
YEŞİLAY'DAN ÖZGÜNEŞ'E ZİYARET
Yeşilay Trabzon Şube Başkanlığı Yeşilay Haftası kapsamında işyerlerini ziyaret ederek, şirket personeline bağımlılıkla mücadele konusunda bilgi verildi
6 Mart 2019 Çarşamba 18:15

 
Fındık için sigorta uyarısı!
Trabzon Tarım ve Orman Müdürü Cahit GÜLBAY, fındık ve kivi üreticilerini tarım sigortası yaptırmaları konusunda uyardı.
14 Şubat 2019 Perşembe 14:33

 
EĞİTİMLERE DEVAM!
Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okul/kurumlarda Müdür, Müdür Yardımcısı, Öğretmen ve memur olarak görev yapan toplam 21 personele “Büro Yönetimi ve Resmi Yazışma Kuralları” konusunda kurs verildi.
25 Ocak 2019 Cuma 17:12

 
Doğa Akademi Çocuk kulübü sağlık semineri düzenledi
Doğu Akademi Çocuk kulübü öğrencilerine Akçaabat Turizm Uygulama Anadolu lisesi salonunda sağlıklı beslenme konusunda seminer verildi.
15 Ocak 2019 Salı 16:25

 
Akçaabat Anadolu Lisesi Öğrencilerine Seminer Verdi
Akçaabat Anadolu Lisesi Öğrencilerine “Otizm spektrum Bozukluğu “konusunda farkındalık yaratmak seminer verildi
10 Ocak 2019 Perşembe 17:33

 
Trabzon Valiliği uyardı.
Trabzon Valiliği: vatandaşları Vali İsmail Ustaoğlu ve Valilik adına para isteyenlere itibar edilmemesi konusunda uyardı.
6 Ocak 2019 Pazar 00:04

 
Başkan:Akçaabatlı zarar görür,Turist gelmez.
Akçaabat, turizm konusunda ilerleme kaydetmekte her geçen gün çekim merkezi haline gelmektedir.
26 Kasım 2018 Pazartesi 15:52

 
OSMAN AKBULUT İYİ PARTİ AKÇAABAT ADAYI MI?
İYİ Partinin Akçaabat Belediye Başkan Adayı büyük bir ihtimalle Osman Akbulut'un olacağı Konuşuluyor.
20 Kasım 2018 Salı 19:02

 
MHP'de Konuşulan Aday Adayları
Mart yaklaşıyor-2 MHP’de konuşulanlar… Berkant PARLAK Aaraştırdı
5 Kasım 2018 Pazartesi 08:19

 
Trabzon'da Türkçüler buluştu
Ötüken Dergisi Trabzon Temsilciği “Türkçüler Konuşuyor” etkinliği düzenledi.
15 Ekim 2018 Pazartesi 07:59

 
Baskı var ama aday değilim
TRABZON Barosunda yaklaşan seçimler öncesinde adaylığı konuşulan Türkiye Hukuk Platformu Trabzon Temsilcisi Osman Cora kararını verdi.
26 Eylül 2018 Çarşamba 00:01

 
HER ŞEYE ZAM FINDIĞA YOK
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Bugünlerde nereye gitseniz konuşulan konu döviz kurlarındaki artış, ekonomik kriz ve yapılan zamlar. Her şeye, ama her şeye zam geldi, fiyatlar 2 kata yakın arttı! 2
24 Eylül 2018 Pazartesi 00:12

 
TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA ..
KAP'a yapılan ilk açıklamada;"Profesyonel futbolcu Caleb Ansah Ekuban'ın satın alma opsiyonu ile kiralanması konusunda anlaşma sağlanmıştır.
29 Ağustos 2018 Çarşamba 15:47

 
Akçaabat’ta seçim kazanı kaynıyor
2019 Mahalli İdare Seçimlerine 7 ay kala Trabzon’un en önemli ilçelerinden biri olan Akçaabat’ta adaylığı konuşulan isimler öne çıkmaya başladı.
17 Ağustos 2018 Cuma 20:23

 
FEDA MÜJDESİ
Trabzonspor yönetimi, maliyetleri düşürme adına bazı oyunculardan ‘FEDA’ yapmaları konusunda talepte bulunmuştu.
7 Ağustos 2018 Salı 00:03

 
HAYDAR BAŞ'TAN FLAŞ CEVAP!
BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, bazı internet sitelerinde haber konusu edilen Mustafa Eraslan ile arasındaki hukuki ihtilafta adaletin mutlaka yerini bulacağına işaret ederek, "Zaten Mustafa Eraslan'ın ortaya koyduklarının tamamı yalandır ve iftiradır" dedi.
7 Ağustos 2018 Salı 00:00

 
ÖNCELİĞİMİZ ÇEVRE TEMİZLİĞİ
Hayat kalitesini daha fazla yükselterek, halkın sağlıklı, huzurlu ve temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak amacıyla bir yandan şehrimizin temizliği için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz gece-gündüz yol yıkama, çöp toplama ve genel temizlik çalışmalarını titizlikle yürütürken bir yandan da “Çevre Temizliği” konusunda yapılan bilgilendirme ve eğitim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürülüyor.
2 Ağustos 2018 Perşembe 15:52

 
Halkımıza karşı her zaman dürüst ve şeffaf olacağız
Saadet Partisi milletvekili adayı Murat Özcan iktidarın vaatleri konusunda vatandaşa dürüst davranmadığını belirterek bizim vaatlerimiz arasında en önemli gördüğümüz söylemlerimizden bir tanesi , “halkımıza karşı her zaman dürüst ve şeffaf olacağımızdır” dedi.
19 Haziran 2018 Salı 20:50

 
Cuma hubtesinde şu ifadelere yer verildi
Af, Arınma ve Kurtuluş Vesilesi, Berat Gecesi Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayınlanan Türkiye Geneli Cuma Hutbesi'nin 27 Nisan 2018 tarihli konusu Af, Arınma ve Kurtuluş Vesilesi: Berat Gecesi olarak belirlendi.
27 Nisan 2018 Cuma 13:04

 
GÜMÜŞHANE SALLANDI
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 04.41'de merkez üssü Kelkit ilçesi Dayısı köyü olan 3,7 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Sarsıntı yerin 5,3 kilometre derinliğinde oluşurken söz konusu depremin ardından bölgede 3 artçı sarsıntı daha kaydedildi.
26 Nisan 2018 Perşembe 00:00

 
BEŞİKTAŞ DEVREYE GİRDİ
Trabzonspor'un eski başkanı Muharrem Usta, Burak Yılmaz'ın transferi konusunda Beşiktaş'la el sıkıştı. Yeni başkan Ahmet Ağaoğlu onay verirse, Burak eski takımına dönecek.
24 Nisan 2018 Salı 16:30

 
KAZI BİTTİ TEMEL ATILIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin büyük projelerinden biri olan Tarihi Karagöz Meydanının şehre kazandırılması için söz konusu alanda bulunan ve yıkılacak olan Cudibey Ortaokulu ve Trabzon Öğretmenevinin yerine yapılacak olan binaların yapımı için çalışmalar sürüyor.
1 Nisan 2018 Pazar 15:20

 
MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI
Mart ayı muhtarlar toplantısında ilçe sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.
27 Mart 2018 Salı 17:38

 
Trabzonspor'da belirsizlik sürüyor
Trabzonspor'da yaklaşan kongre öncesi belirsizlik sürüyor. Başkan Muharrem Usta adaylık konusunda henüz açıklama yapmadı.
26 Mart 2018 Pazartesi 17:23

 
AKÇAABAT’TA KONFERANS DÜZENLENDİ
AKÇAABAT’TA RUS İŞGALİ, MUHACİRLİK VE KURTULUŞ KONUŞU KONFERANS DÜZENLENDİ
15 Şubat 2018 Perşembe 00:58

 
Saadet’i ele geçiremezler
SP Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin AK Parti ile ittifak konusundaki açıklamalarına destek veren BBP Lideri Mustafa Destici’nin, Saadet Partisini de bu ittifaka katılma çağrısına sert tepki gösterdi.
30 Ocak 2018 Salı 18:05

 
SUYA ZAM TEPKİSİ
SUYUMUZ BENZİNLE YARIŞIYOR Suya yapılan zam sonrası vatandaş bu zammı konuşurken Suya Yapılan Son Zam Artık Su Zammı Benzinle Yarışıyor Sözleriyle Tepkiye Sebep Oldu.
29 Kasım 2017 Çarşamba 18:46

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur