Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
imar haberleri
 
Çebi’den Öğretmenler Günü mesajı
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi: “Çabalarıyla, fedakârlıklarıyla bugünümüzü ve yarınlarımızı inşa eden, neslimizin mimari tüm öğretmenlerimizi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:05

 
MECLİS MESAJI ALDI
Ak Parti’nin Başkan Yardımcısı Ömer Karabacak’ın onay görmeyen imar değişikliği sosyal medyada yaptığı sert paylaşımın ardından Belediye Meclisi’nce onaylandı.
9 Kasım 2023 Perşembe 18:07

 
BARÜ mezunu Mehmet Cemil Aktaş’dan gururlandıran başarı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) mezunu Mehmet Cemil Aktaş, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından düzenlenen “14. Ulusal Peyzaj Mimarlığı Ödülleri” kapsamında 3 ödül alarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.
16 Mayıs 2023 Salı 17:45

 
Kamu Mühendisleri, Mimarlar, Şehir Plancıları Haklarını İstiyor !!!
Kamu Mühendisleri, Mimarlar, Şehir Plancıları Haklarını İstiyor !!!
7 Nisan 2023 Cuma 15:28

 
İthalat Üreticiyi Terbiye Aracı Olarak Kullanılmakta!
TÜRK Mühendis ve Mimar Odaları Ziraat mühendisleri Odası 48’inci dönem yönetim kurulu olarak tarımsal öğrenimin başlangıcının 177’inci yıl dönümüne özel “Türkiye Tarım Sempozyumu ”düzenlendi.
19 Ocak 2023 Perşembe 17:26

 
Trabzonspor-Kopenhag maçının hakemi belli oldu
Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda 24 Ağustos Çarşamba günü sahasında Danimarka'nın Kopenhag takımı ile oynayacağı rövanş karşılaşmasını Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek.
22 Ağustos 2022 Pazartesi 17:19

 
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şube Başkanından Trabzon Üniversitesi Rektörüne Ziyaret
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Peyzaj Mimarları Odası (PMO) Trabzon Şube Başkanı Ahmet İhsan Hacıfettahoğlu, Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’yu ziyaret etti.
30 Nisan 2022 Cumartesi 16:16

 
Bartın Üniversitesinde akredite olan program sayısı 6’ya yükseldi
Bartın Üniversitesinde Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Programı ile birlikte akredite olan program sayısı 6’ya yükseldi. Bartın Üniversitesinde 5 programda ise akreditasyon süreci devam ediyor.
2 Mart 2022 Çarşamba 19:30

 
Trabzon’un En Büyük Hayvan Kliniği VETLİFE Açıldı
Tasarımını Mimarlar Besire ÇÖREKÇİ ve Yeşim KOSKOR ‘ un yaptığı Trabzon’ un En Büyük Hayvan Veteriner Kliniği VetLife Açılışı Kısa Bir Süre Önce Yapılarak Hizmete Başladı.
4 Haziran 2021 Cuma 19:04

 
BAŞKAN BIYIK, YARDIMCISINI ATADI
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, imar ve şehircilikten sorumlu belediye başkan yardımcılığı görevine Yomra Belediye Meclisi Üyesi Fatih Şimşek'i atadı.
18 Mayıs 2021 Salı 10:12

 
İMAMOĞLU: İLK PROJE İNCİRLİ-BEYLİKDÜZÜ METRO HATTI OLACAK
İBB ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasında “Yeşil Şehir Aksiyon Planı Mutabakat Metni” imzalandı.
3 Mayıs 2021 Pazartesi 17:06

 
Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi imar planına işlendi
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, toplam 527 dükkandan oluşacak Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi’nin imar planına işlendiğini söyledi
21 Nisan 2021 Çarşamba 10:33

 
''HDP kapatılsın mı?'' anketinde dikkat çeken sonuçlar!
Optimar Araştırma Şirketi, "Sizce HDP kapatılmalı mı?" başlığıyla hazırlanan anketinin sonuçlarını açıkladı.
2 Mart 2021 Salı 00:03

 
İmar Planı Askıya Çıktı
Akçaabat Belediye Meclisi’nin onayının ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nin de onayından geçen Akçaabat ve Mahalleleri 1/1000 Ölçekli Revizyon + İlave Uygulama İmar Planı askıya çıktı.
23 Aralık 2020 Çarşamba 20:16

 
Bartın Üniversitesi öğrencileri yüz koruyucu siperlik üretti
Bartın Üniversitesi Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri danışman hocalarının da desteğiyle sağlık çalışanları için yüz koruyucu siperlik üretti.
6 Nisan 2020 Pazartesi 00:59

 
Ahmet Kaya: "Uzungöl de imar düzenlemesine alınsın"
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, TBMM'de Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu toplantısında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver ve İmar komisyonu üyelerine Trabzon’daki yayla evleri ve Uzungöl konusunda çözüm üretilmesi gerektiğini ifade etti.
20 Ocak 2020 Pazartesi 00:09

 
‘Peyzaj Mimarlığı Akreditasyon Çalıştayı’ tamamlandı
Bartın Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Peyzaj Mimarlığı Akreditasyon Çalıştayı’ 4 farklı ülkedeki 33 kurumdan 224 katılımcının yer aldığı oturumlarla tamamlandı.
10 Aralık 2019 Salı 15:36

 
Başkan Mustafa Bıyık, 'Yomra'yı heba ettirmem'
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Mimarlar Odası Trabzon Şubesini ziyaret etti.
9 Kasım 2019 Cumartesi 17:48

 
SERBEST KÜRSÜ
"30 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 18.oo Mimarlar odasında Trabzon'un mimar ,mühendis ve şehir plancıları yazılı ve görsel basın ile buluşuyor.
29 Ekim 2019 Salı 14:21

 
Genç: Trabzon eğitimde umut vaat ediyor
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Mimar Sinan Ortaokulu’nun düzenlediği 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’na katıldı.
17 Mayıs 2019 Cuma 16:25

 
BELEDİYEDEN KAÇAK YAPIYA GEÇİT YOK
Vatandaşların sözlü ve yazılı ihbarları üzerine Akçaabat Mersin Mahallesi kıyı kenar çizgisi üzerinde bulunan ve imara uygun olmayan kaçak yapı, iş makinesinin yardımıyla yıkıldı.
3 Mayıs 2019 Cuma 17:43

 
ORTAHİSAR MARKALAŞACAK
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, seçime 1 gün kala önemli mesajlar verdi.
29 Mart 2019 Cuma 17:25

 
İMAMOĞLU: “SALİH AKYÜZ KAZANACAK, ORTAHİSAR KAZANACAK”
CHP İstanbul Büyükşehir adayı Ekrem İmamoğlu, CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz’e destek verdi.
29 Mart 2019 Cuma 09:48

 
Genç, mimar ve mühendislere projelerini anlattı
Genç'in projelerine mimar ve mühendislerden tam destek
28 Mart 2019 Perşembe 19:03

 
KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOKHİZMET İÇİN HAZIRIZ
Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, “Şehrimiz için çok şey söyledik, çok şey konuştuk, vatandaşlarımızla dertleştik ve kucaklaştık.
27 Mart 2019 Çarşamba 16:23

 
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Akyüz: 1 Nisan yeni bir başlangıç olacak!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Demirkırlar ve Fatih Sanayi Sitesi’nde seçim çalışmalarını sürdürdü.
26 Mart 2019 Salı 17:21

 
TRABZON ÖĞRENCİ DOSTU ŞEHİR OLMALI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, üniversite öğrencilerinin evlerine giderek sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı.
25 Mart 2019 Pazartesi 09:37

 
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz; "Ballim kafede"
Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, beraberindeki belediye meclis üyesi adayları ile birlikte engelli gençlerin çalıştığı Ballim Kafe’yi ziyaret etti.
23 Mart 2019 Cumartesi 14:57

 
ELİMİZDEN KAYIP GİDEN BİR ŞEHİR VAR
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Türkiye Emekliler Derneği’ni ziyaret ederek emeklilerin desteğini istedi.
22 Mart 2019 Cuma 08:19

 
ÜRETEN KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, seçim çalışması kapsamında Trabzon El Sanatlarının icra edildiği ve sergilendiği Alacahan'ı ziyaret etti.
21 Mart 2019 Perşembe 17:03

 
Salih Akyüz '1 Nisan'dan itibaren başlıyoruz'
Cumhuriyet Halk Partisi CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, seçim çalışmalarını CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Trabzon Emekliler Derneği Trabzon Şubesi, Trabzon Futbol Antrenörleri Derneği, Trabzon Sanatevi Derneği ve Tabakhane Sokağı esnafı ziyaretleri ile sürdürdü.
20 Mart 2019 Çarşamba 09:59

 
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz; "ortak akılla, bilim ışığında çözümler üreteceğiz"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ile birlikte seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ve STÖ ziyaretleri ile sürdürüyor.
19 Mart 2019 Salı 09:50

 
Millet İttifakı tam kadro...
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Salih Akyüz; İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy ve İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs ile birlikte sahaya indi.
19 Mart 2019 Salı 00:18

 
Akyüz: Belediye çalışanlarının yanındayız, haklarını koruyacağız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
15 Mart 2019 Cuma 20:04

 
TRABZONSPOR BULVARI YENİDEN CANLANACAK
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, seçim çalışmalarını esnaf ve Trabzon’daki Sivil Toplum Örgütü ziyaretleri ile sürdürüyor.
14 Mart 2019 Perşembe 18:41

 
SAADET ADAYLARI HERKESİ KUCAKLIYOR
Saadet Partisi Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Hasan Saka, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mimar Osman Tuğrul Gazi Bayram Ve Meclis Üyesi Adayları Mersin, Akçakale, Salacık Programlarını İcra Ettiler.
11 Mart 2019 Pazartesi 19:59

 
ÜNİVERSİTE NASIL BİR KENT İSTEDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz ve İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelerek “Üniversite nasıl bir kent istiyor?” diye sordu.
11 Mart 2019 Pazartesi 19:15

 
CHP ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI M. SALİH AKYÜZ’DEN TANZİM AÇIKLAMASI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, gündüz esnaf ziyaretlerini sürdürüyor,
9 Mart 2019 Cumartesi 19:40

 
KLASİK BELEDİYE BAŞKANI ANLAYIŞINI SİLECEĞİZ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M.Salih Akyüz seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
8 Mart 2019 Cuma 16:27

 
TRABZON'U TERK ETMEYİN, 2 SENEDE BİZ BU ŞEHRİ TOPARLARIZ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, Ayakkabı Sitesi esnafını ziyaret etti.
7 Mart 2019 Perşembe 16:34

 
BENİM MAKAMIM ŞEHRİMİN SOKAKLARI OLACAK
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar Mehmet Salih Akyüz, seçim çalışmalarını Meydan Parkı ve Uzunsokak’ta sürdürdü.
6 Mart 2019 Çarşamba 15:49

 
SAKA VE BAYRAMDAN AKÇAABAT'A ÖZEL İLGİ
Saadet Partisi Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Hasan Saka ve Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mimar Osman Tuğrul Gazi Bayram, Akçaabat’a özel önem veriyor.
5 Mart 2019 Salı 18:44

 
Trafik sorunu böyle çözülecek
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, trafikle ilgili projelerini anlattı
2 Mart 2019 Cumartesi 14:55

 
ORTAHİSAR MAZERET ÜRETMESİN BAŞARILI OLAMADILAR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Beşirli Mahallesi esnafını gezerek, destek istedi.
2 Mart 2019 Cumartesi 14:25

 
ESNAF SİFTAH YAPAMIYORSEN SARAY YAPIYORSUN
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Sanayi Sitesi’nde seçim çalışmalarına devam etti.
1 Mart 2019 Cuma 17:51

 
BİZ TALİMATLARIMIZI HALKTAN ALACAĞIZ
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, belediye meclis üyesi adayları ile Fatih Mahallesi’nde seçim çalışmalarını sürdürüyor.
28 Şubat 2019 Perşembe 17:15

 
Ortahisar Başkan adayı Akyüz: Suya Yüzde 50 indirim
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, Çarşı Mahallesi’nde seçim çalışmalarına devam etti.
27 Şubat 2019 Çarşamba 18:44

 
CHP'li Salih Akyüz'den Arafilboyu ve Çömlekçi'ye muhteşem proje
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Trabzon’un tarihi sokaklarından Taşbaşı’nda esnaf ziyaretlerini sürdürdü.
26 Şubat 2019 Salı 17:48

 
SİZE YAPILAN EZİYETTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL
18.MAĞDURLARININ YANINDAYIZ Gölçayır’da ziyaretlerde bulunan CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz 18. madde uygulamaları ile mağdur edilen vatandaşlara yapılan adaletsizliği ortadan kaldıracağını belirtti. Akyüz, “Bu size yapılanlar eziyetten başka bir şey değil.
18 Şubat 2019 Pazartesi 14:05

 
SAADET PARTİSİ SAHAYA İNDİ
31 Mart Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Mimar Osman Tuğrul Gazi Bayram seçim çalışmalarına söğütlü mahallesini ziyaret ederek başladı.
5 Şubat 2019 Salı 18:22

 
Zafonoz Caddesi’nde imar yolu yapılıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor.
28 Ocak 2019 Pazartesi 00:43

 
Beşirli’de imar yolu yapılıyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor.
18 Ocak 2019 Cuma 19:22

 
İMAR BARIŞINDA REKOR TRABZON'DAN
TÜRKİYE genelinde 31 Aralık 2017'den önceki kaçak yapılara af getiren 'İmar Barışı'na, Karadeniz Bölgesi'nde başvuru 800 bini aştı.
4 Ocak 2019 Cuma 15:08

 
Gümrükçüoğlu’ndan Öğretmenler Günü mesajı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Öğretmenlerimiz istikbalimizin de mimarlarıdır” dedi.
23 Kasım 2018 Cuma 16:39

 
ALİ GÜNGÖR BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
Akçaabat Belediyesinde uzunca bir süredir İmar ve Şehircilik Müdürlüğünü yürüten Ali Güngör, Belediye Başkan yardımcılığına atandı.
13 Kasım 2018 Salı 18:14

 
Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’u planladı
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un imar planlarını hazırlayarak yürürlüğe koydu.
27 Eylül 2018 Perşembe 07:57

 
Başkan Gümrükçüoğlu, Dr. Demirci’yi kabul etti
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Sekreteri Dr. İlyas Demirci’yi makamında kabul etti.
13 Eylül 2018 Perşembe 09:04

 
İMAR BARIŞINDA SON DURUM
Bakanlık İmar Barışı ile ilgili son rakamları açıkladı
9 Ağustos 2018 Perşembe 12:49

 
İHRACAT VE İSTİHDAM SAĞLAYACAK
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Alper Bektaş, Mobilya Kent’in kurulmasıyla ilgili geçtiğimiz Ekim ayında protokol imzalandığını, 223 dönümlük alanı kapsayan bölgeyle ilgili imar planı çıkarıldığını ve fizibilite raporu hazırlandığını söyledi.
30 Temmuz 2018 Pazartesi 17:24

 
İMAR BARIŞI BİLGİLENDİRME MASASI OLUŞTURULDU
Başvuruların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca değerlendirileceği İmar Barışı uygulamasında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla Akçaabat Belediyesi’nce İmar Barışı Masası oluşturuldu.
12 Temmuz 2018 Perşembe 19:01

 
BAŞKAN'DAN AÇIKLAMA
Hıdırnebi yaylamız ve çevresinde, geçen hafta içerisinde görevlilerce yapılan denetimlerde İmar Barışı yasasından sonra yeniden kaçak yapılaşmaların başladığı tespit edilmiştir.
10 Temmuz 2018 Salı 00:09

 
İMAR BARIŞI AKÇAABAT'TA ANLATILDI
İmar barışı hakkında bilgi verildi
3 Temmuz 2018 Salı 19:38

 
İMAR BARIŞI AKÇAABAT'TA ANLATILACAK
İMAR BARIŞI İÇİN AKÇAABAT'TA TOPLANTI DÜZENLENİYOR
2 Temmuz 2018 Pazartesi 18:38

 
İMAR BARIŞINA YOĞUN İLGİ
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İmar Barışı düzenlemesi kapsamında Yapı Kayıt Belgesi almak için e-Devlet üzerinden başvuran yapı sahibi sayısının ilk üç günde 188 bin 571'e ulaştığını bildirdi.
13 Haziran 2018 Çarşamba 14:15

 
İMAR AFFI İÇİN TARİH VERİLDİ
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'den imar affı için kritik açıklama geldi.
2 Haziran 2018 Cumartesi 19:16

 
12 YILDIR TAMAMLANAMADI
TRABZON'un Ortahisar ilçesinde yapımına 2006 yılında başlanan Molla Halil Camisi, mimarisi nedeniyle kiliseye benzetildiği için para yardımı yapılmayınca tamamlanamadı. Bazı vatandaşlar, tartışmalara neden olan caminin mimarisinin düzeltilmesini istedi, Müftülük yetkilileri de yapının yeniden yıkılıp yapılacağını belirtti.
23 Nisan 2018 Pazartesi 14:52

 
ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN KARİYER GÜNLERİ
Akçaabat Ülkü Ocaklarının düzenlediği kariyer günlerinin ilk konuğu Yüksek Mimar Yusuf Hocaoğlu oldu.
26 Mart 2018 Pazartesi 00:09

 
Şehir hastanesi heyecan yarattı
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, imar adımı atılan şehir hastanesiyle ilgili açıklamada bulunarak “Şehir hastanesi Trabzon’un bugüne kadar aldığı yatırımların en büyüklerinden biridir. O bakımdan Trabzon için çok çok önemlidir.” dedi.
21 Mart 2018 Çarşamba 16:02

 
Şehir hastanesi için son adım atıldı
Akyazı’da yapılması planlanan şehir hastanesiyle ilgili imar değişikliği yapıldı
21 Mart 2018 Çarşamba 10:56

 
ORDU’DA Zabıta ekipleri yerel TV kapattı!
ORDU’DA 25 yıldır uydu üzerinden yayın yapan TV 52 televizyon binası imar ve yangın talimatı eksikleri nedeniyle Altınordu belediye ekipleri tarafından mühürlendi. Televizyon çalışanları duruma tepki gösterdi.
13 Mart 2018 Salı 14:07

 
Gümrükçüoğlu,Mimarlar Odasında.
Başkan Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişinde bulundu
19 Ocak 2018 Cuma 00:00

 
YAYLALAR KİRALANACAK!
Karadeniz yaylalarında yapılaşma sorunu çıkarılacak olan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile çözülecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın öngördüğü mimariye göre yapılar restore edilecek.
1 Ocak 2018 Pazartesi 21:42

 
Halka hizmet için varız
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beledi çalışanları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Gümrükçüoğlu bu kez Büyükşehir Belediyesinin Etüd ve Projeler Dairesi, İmar ve Şehircilik Dairesi ve Emlak İstimlâk Dairesi çalışanları ile buluştu.
18 Aralık 2017 Pazartesi 16:53

 
Öğretmenlerimiz istikbalimizin mimarlarıdır
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Öğretmenlerimiz, eğitim-öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarıdır” dedi.
24 Kasım 2017 Cuma 19:47

 
Of, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerinin nazım imar planları kabul edildi
Trabzon il genelinin 1/100.000, 1/50.000, 1/25.000 imar planları ile ve 8 ilçenin 1/5.000 ölçekli nazım imar planlarını hazırlayarak yürürlüğe koyan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 3 ilçenin daha 1/5.000 ölçekli nazım imar planını hazırladı.
23 Ekim 2017 Pazartesi 10:45

 
TMMOB'den Basın Açıklaması
Birliğimiz ile T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı arasında, mühendis, mimar ve şehir plancılarının ücretli çalıştıkları sektörde kayıt dışı istihdamı önleme amacıyla 31 Temmuz 2012 tarihinde imzalanan iş birliği protokolü SGK tarafından 09.06.2017 tarihinde tek taraflı olarak feshedilmiştir.
11 Temmuz 2017 Salı 18:31

 
Peyzaj Mimarı Öğrencilerin Projeleri Sergilendi
KTÜ Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencilerinin Bitirme Projeleri Belediyemizde Sergilendi
7 Haziran 2017 Çarşamba 17:48

 
"Kaçak Yapıya Taviz Yok"
Akçaabat Belediyesince ilçe genelinde kaçak yapıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar dâhilinde imara uygun olmayan yapıların yıkımları devam ediyor.
26 Mayıs 2017 Cuma 10:35

 
Hepimiz şehir sorumluluğu hissetmeliyiz
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TMMOB Mimarlar Odası Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen 'Kentsel Tasarımda Su ve Akıllı Kentlerin Yeniden Tasarlanması' konulu panele katıldı.
7 Ocak 2017 Cumartesi 17:31

 
Başarının Mimarına Ziyaretler Devam Ediyor
Paşa SEYİS Ali CAN'ı Başarının Mimarını Ziyaret Etti.
15 Aralık 2016 Perşembe 18:40

 
Pazarkapı’ya akıllı kavşak onaylandı
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bugün gerçekleştirilen oturumunda Ortahisar ilçesi Pazarkapı (Moloz) Mahallesi Devlet Yolu-Reşadiye Köprülü Kavşağı bağlantısı revizyonu projesine ilişkin 1:5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1:1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklikleri görüşülerek kabul edildi.
13 Haziran 2016 Pazartesi 17:59

 
içişleri bakanlığından soruşturma izni istedi.
Trabzon-Yomra Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’na dilekçe yazarak, Belediyemizde sahte ruhsatlar düzenlendiği, yabancı turistlerin yoğun gayrimenkul alımlarının olduğu, kıyı kenar çizgisinin yok sayıldığı, imar planının gelişi güzel yapıldığı, belediyede yolsuzluk yapıldığı, şaibeli bir belediye başkanının olduğu, özel araçlara akaryakıt sağlandığı, iş makineleri parça alımları ve kiralamalarda usulsüzlük yapıldığı gibi konularda soruşturma talebinde bulundu. Yomra Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer veridi
26 Nisan 2016 Salı 21:17

 
MHP den açıklama.
Yomra Belediye Meclis Üyemiz Sayın Hasan Bayrak’ın ; Yomra Belediyesindeki çarpık yapılanmanın önünün açılması ve ranta dayalı imar düzenlemesine gidilmesini eleştiren basın açıklamasının ardından darp edilmesi , iktidar partisi AKP’nin yıllardan beri uyguladığı politika sonucu genelde oluşan çürümüşlüğün yereldeki yansımasıdır.
7 Nisan 2016 Perşembe 05:53

 
Trabzon'da mecliste pansiyon tartışması
Mecliste pansiyon tartışması ORTAHISAR Belediye Meclisi'nin dünkü toplantısında İmar Planı hükümleri görülürken İmar Komisyonu Başkan Faruk Kanca ile Meclis Üyesi Seyfullah Kınalı arasında konut yerleşim alanlarına pansiyon yapılması konusunda tartışma yaşandı.
5 Mart 2016 Cumartesi 10:02

 
Gümrükçüoğlu ile Bıçakçıoğlu arasında mini söz düellosu
Trabzon'un Beşikdüzü İlçesinde sahilde planlanan dolgu alanı için yapılacak imar değişikliği bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisine geldi.
10 Şubat 2016 Çarşamba 09:05

 
Yeşilay Cemiyeti Yeniden Yapılandı.
MİMAR KÖKSAL BOZ BAŞKANLIĞINDAKİ GEÇİCİ YÖNETİM GÖREVİNE BAŞLADI
11 Aralık 2015 Cuma 10:12

 
Yeni Mahalle’nin isyanı sürüyor
Akçaabat Belediyesi’nin karayolu yapılacak alana İmar Kanunu’nun 18. maddesine dayanarak imar uygulaması yapması sonucu kamulaştırma bedeli almalarını engellediğini iddia eden Yeni Mahalleliler, Akçaabat Belediyesi’ni mahkeme kararlarını hiçe saymakla itham ettiler.
29 Eylül 2015 Salı 18:41

 
Selden kurtuldu, denizde can verdi
Hopa’daki iş yerini temizleyen Trabzonlu mimar temizlenmek için girdiği denizden çıkamadı
27 Ağustos 2015 Perşembe 20:09

 
Hentbolcular Sümela Manastırı'nı Ziyaret Etti.
DANİMARKALI HENTBOLCULAR SÜMELA MANASTIRI’NI ZİYARET ETTİ
25 Ağustos 2015 Salı 19:39

 
Taşocağı köy evi müzesi açıldı.
Öncülüğünü Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık bölümünde görevli Prof. Dr. Haşim Karpuz ve kardeşi İnşaat Yüksek Mühendisi Fehmi Karpuz’un yaptığı Taşocağı köy evi müzesi açıldı.
6 Ağustos 2015 Perşembe 17:56

 
Akyazı'dan sonra Çukurçayır'da çökme.. Yine ucuz atlatıldı...
SAHİPSİZ TRABZON'DA YİNE FACİADAN DÖNÜLDÜ: Trabzon'da yasadışı, denetimsiz imar ve rant uygulamalarının yolaçtığı kayma heyelan ve yıkımlar arttı.
10 Nisan 2015 Cuma 11:56

 
İmar Hakları ‘Transfer’ Edilebilecek
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm sürecinde, Türkiye’ye ‘imar haklarının transferi’ kavramını kazandıracak.
1 Aralık 2014 Pazartesi 17:16

 
Belediye Kaybetti?
Akçaabat Belediyesi, İmar Kanunu’nun 18. maddesine istinaden imar düzenlemesi yaptığı Yeni Mahalle’de karşı karşıya geldiği vatandaşlardan biri olan Sait Günaydın tarafından açılan davada bir yenilgi daha aldı.
19 Ağustos 2014 Salı 18:48

 
'Balıkçı barınakları'na yeni proje
Darıca Su Ürünleri Kooperatifi ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) işbirliğinde başlatılan "Yöresel Karadeniz Mimarisi ile Balıkçı Barınakları" projesi kapsamında, yöresel Karadeniz mimarisinin Akçaabat'ta balıkçı barınaklarına yansıtılması amaçlanıyor.
18 Temmuz 2014 Cuma 14:55

 
TED Koleji’nin 25. Şubesi Trabzon’da 2014-2015 Eğitim Sezonunda Açılıyor
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak ile birlikte Trabzon Soğuksu mahallesinde bulunan TED koleji inşaat alanını gezerek TED Trabzon Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı kurucusu Bekir Bülbüloğlu ve beraberindeki mimar Gürol Ustaömeroğlu’dan bilgi aldı.
18 Haziran 2014 Çarşamba 15:05

 
Akçaabat’ta 18. Madde eylemleri sürüyor
Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde belediye tarafından yapılan imar uygulamasına tepkiler devam ediyor
28 Mayıs 2013 Salı 21:23

 
Karşıyaka vadisi'nin imar planı tamamlandı
Trabzon Belediyesi kentin önemli nefes borularından biri olan Karşıyaka Vadisi’nin imar planını tamamladı.
24 Nisan 2013 Çarşamba 22:49

 
Bıyıklıoğlu’nun programı yoğun
AK Parti Trabzon Milletvekili Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen, ‘Kültür, sanat ve mimarinin kent yaşamındaki yeri’ konulu panele katıldı.
26 Mart 2013 Salı 21:24

 
Pankartlı hakarete dava açıldı
Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde belediyenin uyguladığı imar uygulamasını protesto eden şahısların arasında Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e yönelik hakaret içerikli pankart taşıdığı gerekçesiyle 3 kişi mahkemeye verildi.
13 Şubat 2013 Çarşamba 21:38

 
Bakan Açıkladı:İmarda Transfer Dönemi
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm sürecinde, Türkiye'ye ''imar haklarının transferi'' kavramını kazandıracak.
4 Aralık 2012 Salı 12:57

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur