Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
CHP ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI M. SALİH AKYÜZ’DEN TANZİM AÇIKLAMASI
 

CHP ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI M. SALİH AKYÜZ’DEN TANZİM AÇIKLAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar Belediye Başkan Adayı Mimar M. Salih Akyüz, gündüz esnaf ziyaretlerini sürdürüyor,

9 Mart 2019 Cumartesi 19:40
Yazdır

Akşam saatlerinde de mahallelerdeki çay ocaklarına giderek vatandaşlarla hasbihal ediyor.  Erdoğdu Mahallesi’ndeki bir çay ocağında gerçekleştirilen sohbet toplantısında Başkan Adayı Akyüz’e Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi adayı ve Ortahisar Belediye Meclisi üyesi Davut Çakıroğlu ve belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.  Belediye Başkan Adayı Akyüz, burada mevcut belediyelerin Trabzon’a hiçbir şey kazandırmadığını söyleyen vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Tanzim satış merkezleri ile ilgili vatandaştan gelen sorulara cevap veren Belediye Başkan Adayı M. Salih Akyüz, “Trabzon’da Meydan’a tanzim satış yeri kurmuşlar. İnsanları burada meyve sebze kuyruklarında rencide ediyorlar. Sen devletsen, ortadaki mafya tipi rantçı, komisyoncuları tespit edeceksin. “Ben bu işin tamamına el koyuyorum” dersin ve marketlere, bakkallara “Malı gerçek değerinde benden alacaksın ve vatandaşa ulaştıracaksın” dersin.

Bakkal da artık pahalı satamaz, market de. Sen devlet değil misin, önlemini neden alamıyorsun? Neden; çünkü bu durum işine geliyor. Kimin parasıyla yapıyorsun tanzim satışlarını yine senden-benden çıkan parayla. Ayrıca tanzim satışları insanları ayrıştırıyor. Bir kavga ortamı yaratıyor. Devletin görevi bu mu? Devlet vatandaşını korur, yalandan kendisine cephe yaratmaz” diye konuştu.

VATANDAŞ TRABZON’UN HALİNİ GÖRÜYOR

Trabzon’un her anlamda geriye gittiğine işaret eden Başkan Adayı Salih Akyüz, “Trabzonlu artık Trabzon’da yaşamak istemiyor. Her anlamda geriye giden bir şehir haline geldik. Şu şehrin haline bir bakın. Vatandaş trafiği görüyor, ticaretin bittiğini görüyor, denizimizin bizden koparıldığını görüyor, tarihi zenginliklerinin üstünün kapatıldığını görüyor, imar yapısının ne kadar bozulduğunu görüyor, mahallelere bir çivi dahi çakılmadığını görüyor. Boş vaatlerle bizleri oyaladıklarını artık vatandaşımız görüyor. Bizi yöneten arkadaşlarımızın şöyle bir taktiği var önce büyük sorunlar yaratıyorlar, sonra karşılığı olmayan bize hiçbir faydası olmayan büyük çözümler peşinde koşuyorlar. Sen benim 100 yıllık kültürümü neden söküp atıyorsun” dedi.

MAHALLELERE HİZMET GETİRECEĞİZ

Trabzon’un nüfus yoğunluğunun fazla olduğu mahallelere hiçbir çivi çakılmadığını ifade eden Başkan Adayı Salih Akyüz, “10 yıldır mahallere bir şey yapıldı mı? Erdoğdu Mahallesi’nde spor sahası yok, hastane yok, itfaiye yok. 1, 2, 3 Nolu Erdoğdu’ya kapalı spor salonu yapılması lazım. 40 bin nüfusta 20 bin genç vardır.

İhtiyaçlarımızı mahallelerde gideremediğimiz için yollara dökülüp trafik yaratıyoruz. Nüfusu yoğun mahallelerimizle ilgili projelerimiz var.  Spor salonları, semt sahaları, skate parklar, çocuklar için yaratıcı argümanların bulunduğu oyun alanları yapacağız.  Biz diyoruz ki; bu şehrin bir iklimi, bir coğrafyası, bir hikâyesi var, bu şehrin bir zenginliği var. Cenevizliler, İtalyanlar, Fransızlar bu şehirden ticaret yapmış. Bu şehrin özelliği şu; kültürü, mimarisi, tarihi turizm çekiyor. Bu şehrin kendi kaynaklarına yatırım yapacağız. Kendi sokaklarımıza, mahallelerimize yatırım yapacağız. Önce kendimizin seveceği mahalleler yapacağız” dedi.


Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet, Halk, Partisi, (CHP), Ortahisar, Belediye, Başkan, Adayı, Mimar, M, Salih, Akyüz, gündüz, esnaf, ziyaretlerini, sürdürüyor,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur