Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ Yeşilvadi, Pınaraltı ve Sayvan’dan Aydın’a büyük destek geldi… TKDK 2024’te 248 Milyon Avro hibe dağıtacak. Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret BTP’Lİ AYVAZ’DAN ÇOK ÇARPICI MESAJ ABD'de Hayatını Kaybetmişti DÜZKÖY’DE İNTİHAR KAĞAN MUMCU ÇAYKARA'DA
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
durumu haberleri
 
Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu deprem bölgesindeki durumu anlattı!
Trabzon Ak Parti Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yapılan çalışmaları ve son durumu gazetecilere anlattı.
25 Şubat 2023 Cumartesi 18:50

 
Haluk Levent Trafik Kazası Geçirdi
Haluk Levent Depremin Merkez Üssü Pazarcık'a Giderken Trafik Kazası Geçirdi. Hastaneye Kaldırılan Levent, Boyun Bölgesinden Yaralanırken Genel Durumunun İyi Olduğu Öğrenildi.
14 Şubat 2023 Salı 14:59

 
Milletvekili Örs'ün Sağlık Durumu İyi
TBMM’de saldırıya uğrayan ve tedavi sonrasında evinde istirahat eden Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.
14 Aralık 2022 Çarşamba 17:38

 
Trabzon dikkat! Kuvvetli geliyor...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre kar geri geliyor.
11 Nisan 2022 Pazartesi 15:40

 
İL MİLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FETTAHOĞLU'NDAN TATİL MESAJI
“Müdürümüz Hüseyin Burak FETTAHOĞLU'nun Ara Tatil Mesajı”
8 Nisan 2022 Cuma 17:58

 
Büyükşehir’den Sahipsiz Canlılara Özel Etkinlik
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ‘Sokak Hayvanları Koruma Günü’ dolayısıyla sahipsiz canların durumuna dikkat çekmek amacıyla farkındalık etkinliği düzenledi.
5 Nisan 2022 Salı 16:55

 
DERECİK ANADOLU LİSESİNDEN TEŞEKKÜR
Trabzon Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Burak FETTAHOĞLU'na okulumuza gerçekleştirmiş olduğu bu nazik ziyaret için teşekkür ederiz.
16 Mart 2022 Çarşamba 17:30

 
Kasım Ayı Meclis Toplantıları Başladı
Pulathane ve Çevre yolunda son durumu açıkladı
1 Kasım 2021 Pazartesi 18:14

 
BELEDİYEDEN KIRTASİYE YARDIMI
Eğitim alanındaki çalışmalarıyla öğrencilere destek olan Akçaabat Belediyesi, maddi durumu yetersiz olan ailelere kırtasiye yardımı yapıyor.
20 Eylül 2021 Pazartesi 20:01

 
Trabzon Şehir Hastanesi'nde son durum!
AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Trabzon’da inşaatı başlayan ve yapımı devam eden Trabzon Şehir Hastanesi’nde yapılan çalışmalar ve proje ilerleme durumuna ilişkin toplantıya katıldı
14 Ağustos 2021 Cumartesi 12:07

 
İmamoğlu, ailesinin sağlık bilgilerini paylaştı
Trabzon'a gelerek eşi Dilek İmamoğlu'nun annesini son yolculuğuna uğurlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüse yakalanan ailesinin son durumunu paylaştı.
15 Nisan 2021 Perşembe 17:00

 
Bahar Ayvazoğlu Trabzon Şehir Hastanesinin İnşaatında İncelemelerde Bulundu
Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaat alanına gelmeden önce Trabzon Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu ile birlikte İl Sağlık Müdürümüz Hakan Usta ve Yüklenici firma yetkililerinden şantiye alanında hastanenin durumu ile ilgili bir brifing aldı.
4 Nisan 2021 Pazar 16:30

 
Trabzon il başkanı hastaneye kaldırıldı
Trabzon il başkanı hastaneye kaldırılırken genel durumunun iyi oldu öğrenildi
20 Mart 2021 Cumartesi 15:56

 
GEREKENİ YAPMAYA HAZIRIM ..
Muharrem Usta ; Trabzonspor markasını pazarlık masasına koymam. Ben bu kulüpte Başkanlık yaptım böyle bir durumu kendime yakıştıramam ve hiç bir zaman da böyle bir şey yapmadım.
10 Haziran 2020 Çarşamba 18:05

 
VİRÜSE KARŞI ANTİ VİRÜS (DUA)
Tüm Dünyaya bela olan bu virüs neyin nesi olaylar ne zaman son bulur bizler normal hayatımıza ne zaman başlarız, bunların hepsi bir yana, Sayın Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ve ekibine hakkını vermek ve teşekkür etmek durumundayız.
27 Mayıs 2020 Çarşamba 17:09

 
ŞAMPİYONLUK KUPASINI TRABZON'A GETİRECEĞİZ ..
Ertuğrul Doğan ; Liglerin seyircili olarak başlaması en çok istediğimiz şey. Taraftarlarımızla o heyecanı yaşamak istiyoruz. Ama virüsün dünya genelindeki durumu ne olacak bunu bilemiyoruz. Belki bir ihtimal maçların seyircisiz oynanması durumu olacak.
22 Nisan 2020 Çarşamba 00:49

 
Meteoroloji'den kar, yağmur ve fırtına uyarısı
Hava durumu 4 Şubat raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı.
6 Şubat 2020 Perşembe 19:09

 
HER ŞEYDE “YERLİ VE MİLLİ” OLMAK.
Evet, bizler Elhamdülillah Müslüman olarak Türkler, her şeyde Yerli ve Milli olmak durumundayız.
2 Şubat 2020 Pazar 18:26

 
Milli duruşun simgesiyiz
MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Cumhur İttifakı’nın son durumunu yorumladı.
26 Aralık 2019 Perşembe 00:21

 
ASKON Boztepe’den bilgi istedi
Günebakı Gazetesinin Haberine göre ASKON Trabzon Şube Başkanı Beşir, “STK’lar olarak yanlış yapılan her şeye müdahil olmak durumundayız.” dedi
18 Ağustos 2019 Pazar 17:34

 
Liselilere Çanakkale savaşları anlatıldı
Akçaabat Anadolu Lisesi öğrencilerine Çanakkale savaşlarının nedenleri, Türklerin savaştaki durumu ve savaşın sonuçları anlatıldı.
26 Mart 2019 Salı 18:38

 
OKAN KOÇ DERECİK HALKI DİNLEDİ
Bağımsız Belediye Başkan Adayı Okan Koç Derecik halkının sorunlarını ve isteklerini dinledi. Seçilmesi Durumunda Yapacaklarımızı anlattı.
15 Mart 2019 Cuma 21:52

 
SİLİKON VADİSİ AKÇAABAT İMKB'DE
Trabzon Milli Eğitim Şube müdürümüz sayın Mesut KAŞ ,ARGE nin değerli öğretmeni sayın Volkan SELÇUK ile Türkiye’nin ve dünyanın da sayılı anlık bağımsız hareketli simülatör üreticisi SANLAB’ın kurucusu ve aynı zamanda Gebze Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Salih KÜKREK ile okulumuz toplantı salonunda Kariyer Günleri kapsamında 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik “Teknoloji Girişimciliği Tecrübe Paylaşım Etkinliği ” ile bir araya geldik.
6 Kasım 2018 Salı 20:26

 
Trabzonlu askerden güzel haber
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu 4 Ekim tarihinde Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Altınoluk ve Çelikköy köyleri arasında, Umutlu köyü yol ayrımında, devam eden yol yapım çalışmasının emniyetinin alınması amacıyla görevlendirilen askerleri taşıyan zırhlı araca yapılan saldırıda yaralanan Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Kuşçu Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyüz’ün oğlu Uzman Çavuş Muhammed Salih Akyüz’ün durumu iyiye gittiğini söyledi.
5 Ekim 2018 Cuma 18:33

 
TÜRKİYE'DE YENİ,YİNE GÜNDEM SEÇİM
AK Parti'den açıklama AK Parti Grup Başkanvekili ve yeniden Kayseri milletvekili seçilen Mustafa Elitaş, 3 siyasi partinin anlaşması durumunda erken seçim olacağını söyledi.
2 Temmuz 2018 Pazartesi 20:09

 
Türkiye’de futbol üçten büyüktür
Trabzon Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Osman Şenol, bordo mavi renklere gönül veren her bir kişinin üç kişiyi ikna etmesi durumuna kazananın bordo mavi olacağını söyledi. Bordo Mavi Renklere gönül verdiği için Trabzon’dan bağımsız milletvekili adayı olan Ali Osman Şenol, Türkiye’de futbolun Trabzonspor’a karşı oynanan bir oyun olduğunu söyledi. Şenol, Trabzonspor sevdasından vazgeçmeyeceğini ifade ederek 24 Haziran’ın Trabzonspor için son şans olacağını ifade etti.
23 Haziran 2018 Cumartesi 16:34

 
METEOROLOJİ 16 İLİ UYARDI
Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları geldi.
22 Haziran 2018 Cuma 00:47

 
METEOROLOJİ SAAT VERDİ
Meteoroloji'den bazı iller için son dakika hava durumu uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nde yapılan değerlendirmelere göre gök gürültülü sağanak yağışlar o illerde etkili olacak.
11 Haziran 2018 Pazartesi 10:45

 
Şimdi Trabzonspor’a destek zamanı
Trabzonspor’un içinde bulunduğu finansal durumun düzeltilebilmesi amacıyla Trabzonspor yönetimi tarafından başlatılan destek kampanyası için bugün Trabzon’un kanaat önderleri bir araya geldi.
2 Mayıs 2018 Çarşamba 00:49

 
Trabzon Cumhurbaşkanımıza Yine Güç Verecek
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Memur Sen’i ziyaret ederek gündemde olan konular ve Trabzon’un son durumuyla ilgili görüş alış verişinde bulundu.
22 Mart 2018 Perşembe 00:44

 
‘BEN DEĞİL BİZ DEMELİYİZ’
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor’un içinde bulunduğu ekonomik durumun şehrin ve camianın ortak hareket etmesiyle aşılabileceğini söyledi.
14 Mart 2018 Çarşamba 15:42

 
METEOROLOJİ’DEN SON UYARI
Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor.
2 Ocak 2018 Salı 00:56

 
Özgüneş’ten Hayırlı Olsun Ziyareti
Bölgemizin çok kıymetli iş adamlarından Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş ve Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Nihat Güneş Akçaabat Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Hacıhasanoğlu' nu bir üst rütbeye terfi ettiği için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
25 Temmuz 2017 Salı 19:13

 
Haydar Revi'den Turgay Güngör'e Tepki
CHP Trabzon İl Başkanı Sayın Turgay Güngör, Türkiye’de yapılan seçimlerle ilgili tahminlerin en uzağında kalan gezici araştırma şirketinin anket sonucuna istinaden açıklamalarda bulunup Trabzon büyükşehir belediye başkanımızı ve ilçe belediye başkanlarımızı başarısızlıkla suçlamasını sandıktan umudunu kesenlerin sözde anketlerle avunmak durumunda olduğunu göstermektedir.
15 Ocak 2017 Pazar 14:15

 
Galibiyeti Kutlamak İsteyen İmam Kızını Vurdu
Trabzonspor'un Galatasaray maçındaki galibiyetini kutlamak isteyen İmam Mustafa Algan, kızını vurdu. 6 yaşındaki Elanur'un durumu ağır.
23 Ekim 2016 Pazar 15:22

 
Birliktelik ruhu yaşatılsın
Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından tesis edilen milli birlik ve beraberliğin bir toplumsal mutabakata da dönüştüğü ilçemizde, bu durumun ilçe menfaatine değerlendirilmesini tesis amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
31 Ağustos 2016 Çarşamba 19:21

 
Belediye yaptı, devlet açmıyor
Akoluk Sağlık Ocağının durumu beldede yoğun tepki topluyor
12 Ağustos 2016 Cuma 17:11

 
Akşener: FETÖ'ye yataklık yapanlar ne olacak?
Eski İçişleri Bakanı, eski TBMM Başkanvekili Meral Akşener, FETÖ cuntasının kalkışmasından sonra da hedefteki kadın olmaya devam ediyor. Hakkındaki iddialarla birlikte Türkiye'nin içinde bulunduğu durumu Meral Akşener'e sorduk...
30 Temmuz 2016 Cumartesi 11:24

 
Suriyeli dilenciler şehrimizin kanayan yarasıdır.
Son günlerde Trabzon’un her tarafında gördüğümüz, Ramazanın gelmesiyle de sayıları iyice artan Suriyeli dilenciler konusu şehrimizin kanayan yarası durumundadır.
16 Haziran 2016 Perşembe 00:37

 
Fırtına kiviyi vurdu!
Yusuf Uzunlar, geçen gün etkili olan şiddetli fırtınanın kiviyi vurduğunu ve bu durumun kivi rekoltesine zarar verdiğini belirtti.
30 Nisan 2016 Cumartesi 03:08

 
İşte Salihoğlu'nun son durumu
Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nun sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
12 Mart 2016 Cumartesi 07:13

 
Meteorolojiden Yağış Uyarısı
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre ülkemizde hava durumu
25 Şubat 2016 Perşembe 18:00

 
Bölgede Domuz Gribi Var Mı?
KTÜ'den açıklama geldi. Türkiye’nin farklı illerinde son günlerde yaşanan domuz gribi vakalarıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Türkiye Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyolojisi Derneği (EKMUD) Başkanı Prof. Dr. İftihar Köksal, domuz gribi ile ilgili panik oluşturulacak bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.
12 Ocak 2016 Salı 00:14

 
Mehmet Güner MHP nin son durumunu yazdı.
Arkadaşlar Genel seçim sonuçlarını değerlendirmemi ve MHP nin son durumunu yazmamı istiyor
14 Aralık 2015 Pazartesi 19:11

 
Topal'dan Mesaj Var!
Yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde bir operasyon geçiren Akçaabat Yeni Haber Gazetesi imtiyaz sahibi İsmail Topal’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
14 Kasım 2015 Cumartesi 16:00

 
Millet memleket meselesi dedi
Millet ülkenin sosyo-ekonomik durumuna bakarak oy kullandı
2 Kasım 2015 Pazartesi 12:22

 
7 kamyon çöp çıktı
Trabzon’un Toklu Mahallesi’nde çevre sakinleri bir binadan kötü kokular gelmesi üzerine durumu yetkililere bildirirken, harekete geçen zabıta ekipleri evde yaptığı incelemede 7 kamyon dolusu çöp buldu.
11 Eylül 2015 Cuma 18:48

 
Yurtta Hava Durumu
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden alınan son değerlendirmelere göre ülkemizde hava durumu.
16 Ağustos 2015 Pazar 11:15

 
İşte AK Parti'nin CHP ve MHP'ye teklifi
AK Parti'de, CHP veya MHP ile koalisyon durumunda 'oy oranına göre teklif' fikri ağır basıyor.
17 Haziran 2015 Çarşamba 07:45

 
Meteoroloji'den 15 günlük hava durumutahmini
İstanbul'un 15 günlük hava durumu tahmininde sıcaklıkların 11 dereceden 4 derecelere kadar düşeceği görülüyor.
2 Mart 2015 Pazartesi 15:27

 
Trabzon CHP'den bayrak tepkisi
CHP Trabzon Milletvekili aday adayı ve eski CHP Trabzon Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne ait Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi önünde Türk bayraklarının çuvalla çöplerin içine atıldığını öne sürdü ve bu durumu kınadı.
28 Şubat 2015 Cumartesi 10:17

 
Baş Sorumlu Nerdesin!
MHP’li eğitimci-yazar H.Nurcan Yazıcı, Fırat Çakıroğlu’nun ölümü ve üniversitelerin son durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
24 Şubat 2015 Salı 18:27

 
Kar Tatili Açıklaması
Olumsuz Hava Koşullarının Devam etmesi durumunda 9 Aralık Cuma günüde okulların tatil edildiği açıklandı.
8 Ocak 2015 Perşembe 10:06

 
7 sezonun en kötüsü!
İşte Hacıosmanoğlu yönetiminin 95 milyon TL harcanarak kurulan takımın durumu;
7 Ocak 2015 Çarşamba 10:53

 
Birincinin Sağlık Durumu İyi
Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birincinin Sağlık Durumu Gün Geçtikçe İyiye Gidiyor.
4 Ocak 2015 Pazar 15:16

 
Sulaklı Vadisi Sakinlerinden Doğalgaz Talebi
Of'un Sulaklı Vadisi üzerinde bulunan Çay ve Asfalt Fabrikalarının bacalarından çıkan dumanlardan şikayetçi olan vadi sakinleri bu olumsuz durumu her fırsatta yetkililere bildirmeye devam ederken, son olarak vadi sakinlerinden bir grup kadın, şikayetlerini Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na makamına giderek ilettiler.
1 Ocak 2015 Perşembe 17:35

 
Savaşlar Trabzon Silah Sanayiini Vurdu
Trabzon’un Arsin ilçesine bağlı Organize Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Trabzon Silah Sanayi (TİSAŞ) A.Ş, dünyanın dört bir yanına tabanca ihraç ederken özellikle son yıllarda bazı ülkelerde savaş durumu ihracatını olumsuz etkiledi.
1 Aralık 2014 Pazartesi 17:13

 
Saadet Partisi'nden Sert Açıklama
Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları Akcami önünde Mescid-i Aksa'nın son durumu ilgili bir basın açıklaması yaptı.
31 Ekim 2014 Cuma 18:41

 
Sakatlarda son durum
Trabzonspor, Lokeren maçını kazanıp avantajlı duruma geçmek isterken işte sakatların durumu.
21 Ekim 2014 Salı 12:18

 
Trabzonspor borsada uçtu
Güne Borsa İstanbul’un genel yükselişine paralel artışla başlayan Trabzonspor hisseleri, şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasının ardından finansal durumunun düzeleceği beklentileri ile yaklaşık yüzde 8 değer kazandı
9 Ekim 2014 Perşembe 19:33

 
Sorunlardan Bir Demet
Eski Akçaabat Telekom Müdürümüz sayın Mehmet GÜNER ilçemizdeki eksiklikleri icra makamında olanlara çözüm önerilerini sıralayarak aktarmaya devam ediyor
24 Eylül 2014 Çarşamba 19:53

 
Soma maden kazası son durum bakan açıkladı
Soma maden kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı giderek yükseliyor. Son durumu Enerji Bakanı Taner Yıldız açıkladı.
15 Mayıs 2014 Perşembe 09:30

 
Haluk Ulusoy TFF'ye aday olacak mı?
Haluk Ulusoy, Türk futbolunun geldiği durumu değerlendirdi.
17 Haziran 2013 Pazartesi 22:13

 
Başbakan'a 4. Bölge mektubu gönderdi
TTSO tarafından Erdoğan’a gönderilen yazıda yeni teşvik paketinde durumun düzeltilmesi talep edildi.
21 Şubat 2013 Perşembe 09:28

 
Ne olacak bu Trabzon’un hali?
Takımın durumu ortadayken Güneş’in, “İkinci yarı farklı olacak” sözleri kimseye inandırıcı gelmiyor Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş, “İkinciyarı çok daha farklı bir takım olarak geri döneceğiz” dese de ortadaki tablo ile Güneş’in sözleri kimseye inandırıcı gelmiyor.
25 Aralık 2012 Salı 20:49

 
Kaybedersem üzülmem
MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, 4 Kasım’da yapılacak olan kongrede Devlet Bahçeli’ye karşı kaybetmesi durumunda üzülmeyeceğini belirterek, “Kaybedersem ‘ağabeyim kazandı’ derim ve üzülmem
22 Eylül 2012 Cumartesi 23:06

 
Sivasspor maçının Hazırlıkları Sürüyor
Trabzonspor'da sakat oyuncuların durumu
6 Eylül 2012 Perşembe 21:18

 
Meteorolojiden İki Uyarı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak.
22 Şubat 2012 Çarşamba 19:21

 
58. madde İçin Ne Dedi
Şener, 58. maddenin kabul edilmesi durumunda Kulüpler Birliği'nden ayrılacaklarını belirtti. Galatasaray'dan sonra Trabzonspor da Kulüpler Birliği'nden ayrılıyor
31 Aralık 2011 Cumartesi 16:25

 
''Şike ve Teşvik Primi''
Futbolda şike iddialarına yönelik başlatılan operasyon, böyle bir durumun kanıtlanması halinde cezaların ne olacağını akıllara getirdi.
3 Temmuz 2011 Pazar 18:32

 
Trabzonspor cephesine yeşil ışık yandı
Şike operasyonunun ispatlanması durumunda şampiyonluk Trabzonspor'a gelebilir
3 Temmuz 2011 Pazar 18:08

 
Akçaabat Sebatspor'da sıkıntılı günler sürüyor.
Gelecek yıl Takımın 3.Lig'e mücadele edecek olması yönetim ve takımın bugünkü durumu ne olacak sorusu hala sorulmaya devam ediyor...
25 Mayıs 2011 Çarşamba 19:28

 
Sahamızda Yenildik
Seneye birçok olumsuzluklarla başlayan, takımın ligden çekilme durumu dahi olan ve lig başladığından bu yana hiç puan kazanamayan Gebzespor, temsilcimiz Akçaabat Sebatspor'u kendi evinde yenerek 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmadan önce taraftara forma dağıtan kulüp yönetiminin de yüzünden umut beliriyordu. Ancak bu umutlu arayış bir türlü oyun boyunca Akçaabat Sebatspor oyuncularına yansımadı. Sebatspor sahada adeta amatör bir futbol oynadı. Karşılaşmanın sonunda Akçaabat Sebatspor kaybeden taraf oldu. Maç sonu tüm camia hayal kırıklığına uğrarken, Başkan Zeki Öztürk gazetecilerin sorularını yanıtlamaktan kaçındı.
21 Ekim 2010 Perşembe 00:00

 
Tabelalar Yanmadı
İlçemiz Akçaabat Fatih Stadyum'undaki skor tabelası son 2 maçtır çalışmıyor. Önce Araklıspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında, sonra da ligin 2. haftasındaki Bandırmaspor maçında skor tabelası maç esnasındaki durumu göstermiyor. Bir an önce bu durumun düzeleceğinden eminiz.
14 Eylül 2010 Salı 21:22

 
Anlamlı Ziyaret
İl genel meclis üyeleri Mustafa Hikmet Eyüboğlu ile Kenan Haçkalı hasta ziyaretinde bulundular. Yaklaşık 35 senedir felçli olan ve 3-4 senedir yatalak olan 80'lik Harun Çolak'ı yatağında ziyaret eden meclis üyeleri yaşlı amcanın durumunu öğrenerek, hasta yakınlarına destek oldular. İl genel meclis üyelerinin yoğun programlarının yanı sıra hasta ziyareti yapmaları takdir topladı.
14 Eylül 2010 Salı 11:21

 
Sebat Tam Gaz Devam
Kırmızı-Beyazlılar, 3 günlük izinin ardından dün kendi tesislerinde çalışmalarına başladı. Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Akçaabat Sebatspor'da İzmit Kartepe kampının ardından verilen üç günlük için dün sona erdi. Kırmızı-Beyazlılar, dün akşam kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla çalışmalarına kaldığı yerden başlarken, takımdaki eksikler lige kadar giderilmeye çalışılacak. Karpete kampının ardından takımın son durumu ile ilgili bir rapor hazırlayan ve raporda transfere ihtiyaç olduğunu belirten Teknik Direktör İhsan Derelioğlu, yapılacak olan takviyelerle hazır hale geleceklerini kaydetti.
14 Eylül 2010 Salı 01:00

 
Gerçekçi Olmamız Gerekiyor
TFF 2.Lig'de 2010?2011 sezonuna yeni bir sayfa açarak başlamaya hazırlanan Akçaabat Sebatspor'da Başkan Zeki Öztürk, öncelikli hedeflerinin kulübün önünü tıkayan engelleri aşmak olduğunu söyledi. Akçaabat Sebatspor'un durumunun ortada olduğunun altını çizen Öztürk, "Bu konuda gerçekçi olmalıyız. Özellikle borçlar nedeniyle kulübün önü tıkalı. Bunları aşmak için el birliği ile çalışmamız gerekiyor. Bu konuda camiamızın bize destek çıkmasını bekliyoruz. Camiamız bize sahip çıkarsa aşamayacağımız engel yoktur" diye konuştu.
12 Eylül 2010 Pazar 21:40

 
MHP'den İstişare Toplantısı
MHP'den İstişare Toplantısı MHP Akçaabat İlçe Başkanlığı, Dt. Serkan Altuntaş başkanlığında, bütün Belde Başkan ve yöneticileri ile istişare toplantısı yaptı. Toplantıda hem yerel hem de ülkenin genel durumu ve son zamanlardaki gelişmeler ile ilgili değerlendirilmelerde bulunuldu. Son zamanlarda tırmanışa geçen terör olayları, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılar, bu sıkıntıların yöre insanı ve esnafımız üzerindeki olumsuz etkileri gibi konular ele alınırken, belde yöneticilerinin kısa ve uzun vadedeki çalışma programları gözden geçirildi Bundan sonra bu istişarelerin sık sık yapılması kararına varan ilçe yönetimi, bir sonraki istişare toplantısının tarihini ise 25 Temmuz Pazar
12 Eylül 2010 Pazar 17:28

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur