Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
HER ŞEYDE “YERLİ VE MİLLİ” OLMAK.
 

HER ŞEYDE “YERLİ VE MİLLİ” OLMAK.

Evet, bizler Elhamdülillah Müslüman olarak Türkler, her şeyde Yerli ve Milli olmak durumundayız.

2 Şubat 2020 Pazar 18:26
Yazdır

Bendeniz atmış kuşağı olarak epey bir yaşa geldiğime inanıyor, Rabbime de bu yaşları bizlere gösterdiğinden dolayı şükrediyorum. Hamt ediyorum.

Acı, tatlı, elemli, kederli, bazen neşeli, bazen üzüntülü günlerimiz oldu. Ama Trabzonlu olarak tek bir şeye ortak olarak üzüldük veya sevindik.  O da Trabzonspor’umuzun galibiyeti veya mağlubiyeti. Olmuştur. Trabzon yendi ise o gün işler iyidir. Ödenemeyen senedin, çekin bir anlamı yoktur. Esnaf memnun, halk mutlu olur. Bu şehir böyle belki de hamuru böyle yoğrulmuş.

Bizim kuşak şanslı, Neden;

Çünkü bizler Ali kemalleri, Necatileri, Hüseyinleri, Farukları, Kadirleri, Serdarları, Şenolları, Mustafaları, İskenderleri Dozer Cemilleri, Turgayları, Necmileri ve daha nicelerini gördük seyrettik. Hatta yanlarına giderdik sarılırdık kucaklaşırdık. Sevincimizi paylaşırdık.

Öyle, şimdiki gibi bir futbolcu maçta hata yaptı ise “aforoz” edilmez el üstünde tutulur bir daha ki hafta futbolcu öz güvenini kazanır daha güzel oynardı.

Hiç unutmuyorum Ali Kemal Denizci (abi) Uzun sokağa girdiğinde arkasında şimdiki benim diyen siyasetçinin arkasında olmayacak kadar insan toplanır hep birlikte yürürdük.

Millet işi gücü bırakırdı.

Neden, çünkü Ali Kemal ve diğerleri bizimdi. Bizim mahalledendi. Ahmet amcanın oğlu veya Asiye teyzenin oğlu idi.

O zamanlar maçlar çok önemseniyordu. Şimdide öyle ama o zamanlar tüm oyuncular Trabzon’un çocukları idi. Şimdilerde en yerli takım Trabzonspor ama Fenerbahçe karşısında dokuz yabancı ile oynadı.

Şahsım galibiyetlere seviniyorum ama içim buruk bunu söyleyeyim.

Trabzonspor’un başarılarının arkasında hep bizim çocuklarımızın imzası var.

Bu yabancı sevdasından vaz geçmeli ve yerli oyunculara ehemmiyet vermeliyiz. Bu konuda Federasyonda önlem almalı. Yabancı oyucu oynatma sayısını dört kişiye indirmeli. Bunu kademeli olarak yapabilir. Zaten bu Konu da Sayın Şenol Güneş’inde teklifi var.

Millî takım oyuncu bulmakta zorlanıyor.

Takımlar sahaya çıkıyor renklerini tanımasak yabancı futbol takımı olduğunu zannedersin.

Bu yabancı oyuncu oynatma işi bizim futbolcuların da önünü kesiyor. Futbolcuların maliyetleri çok. Hayret edilecek rakamlar ortalarda dolanıyor. Bunların da engellenmesi lazım. Gençler futbolu para olarak görmekte bu toplumsal yanlıştan dönülmeli.

Futbolu futbol için oynamalı. Eski takımımıza baktığınızda çoğu futbolcu KTÜ mezunu Mühendis veya Mimar. İşte bu bir örnektir.

Sayın Ahmet Ağaoğlu, yerli futbolcuya ehemmiyet verelim. Futbolcunun Ahlakına ve edebine dikkat edelim. Bu işi ancak Trabzonspor başlatır.

Hiç unutmuyorum; yine şampiyonluk iddiamızın olduğu bir sezon takımı karşılamaya giden yaşlı bir amca.

Takım uçaktan inip salona gelince şöyle dedi.

“Ula uşaklar; haftaya Fener maçı var. Ha bu Feneri yenin da biz sizden şampiyonluk istemeyiruk”

İşte Trabzonspor Ruhu.

Her şeye rağmen seni seviyoruz. Trabzonspor’um. Emeğinize sağlık.

 

Anahtar Kelimeler: Evet, bizler, Elhamdülillah, Müslüman, olarak, Türkler, her, şeyde, Yerli, ve, Milli, olmak, durumundayız
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur