Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
TÜRK KIZILAY'IN AFET MÜDAHALE PLANI AKÇAABAT ŞUBESİ'NDE ELE ALINDI AKÇAABAT'TA TURİZM HAFTASI COŞKUSU ÇANKAYA, SEÇİMDEN SONRA DA SAHALARDA MÜDÜR YARDIMCILARI ATANDI AKÇAABAT ANADOLU LİSESİNDE ÖĞRENCİLER YETENEKLERİNİ SERGİLEDİ BAK'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YARDIM İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLENİYOR Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz “HALKIMIZIN İRADESİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR” BARÜ’de tüm renkleriyle “Nevruz Bayramı” kutlandı Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
diyen haberleri
 
OSMAN KOLYONCU CANLI YAYINDA.
AKÇAABAT DEĞİŞİME HAZIR DİYEN KALYONCU SEBAT HABER TV'DE
29 Mart 2024 Cuma 19:08

 
Sibel Suiçmez:"Bayrağa 'Bez Parçası' Diyene Emekli Hakları Gözetsinler"
CHP Milletvekili Sibel Suiçmez: "Bayrağa 'Bez Parçası' Diyene Emekli Hakları Gözetsinler"
18 Ocak 2024 Perşembe 12:30

 
Ortahisar Belediyesi’nin kadın çalışanlarına kombine bilet desteği
Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor Kadın Komisyonu arasında belediyenin kadın çalışanlarına yönelik protokol imzalandı.
25 Ağustos 2023 Cuma 20:32

 
Milliyetçileri yeni parti kurarak mı birleştirecek?
İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu'na en yakın isimler arasında yer alan, İnisiyatif Merkezi Derneği Genel Başkanı Fahri Bozgeyik, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Bozgeyik, paylaşımında "Parti kur, oy verelim diyenler hazır mı?" ifadesini kullandı.
2 Haziran 2023 Cuma 10:26

 
BAŞKAN EKİM DEPREM BÖLGESİNDE
Depremin ilk günlerinden itibaren Belediyenin ekip ve ekipmanlarını bölgeleye sevk eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, devam eden çalışmalara eşlik etmek, inceleme ve istişarelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş- Elbistan’a gitti.
20 Şubat 2023 Pazartesi 17:20

 
MAĞDURİYETLERİN GİDERİLMESİ İÇİN ÇABALIYORUZ
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, deprem felaketiyle ilgili ilçemizde Belediyenin yaptığı çalışmaları anlattı
13 Şubat 2023 Pazartesi 08:05

 
Eczacı Musa Hacığlu'ndan 10 Kasım Mesajı
Bu vatan senin gibi bir kahramanı ebediyen bir daha görmeyecek yerinde rahat uyu.
9 Kasım 2022 Çarşamba 19:04

 
Hüseyin Baş: Bu söylem bir milli güvenlik problemidir
BTP lideri Hüseyin Baş, ‘Cumhuriyet bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi, bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir’ diyen AKP’li Mahir Ünal’a çok sert tepki göstererek, ‘Cumhuriyetin imkânlarıyla hükümet olmuş kişiler cumhuriyete bu lafı ediyor. Bu söylem bir milli güvenlik problemidir’ dedi.
24 Ekim 2022 Pazartesi 10:05

 
Ak Parti İl Başkanı Mumcu'dan CHP il başkanına cevap HDP ile işbirliği yapan Millet İttifakı'nın Trabzon'da hiç vekil çıkarma şansı yoktur.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, "İttifaksız seçimde AK Parti'nin 2 vekil şansı olur." Diyen CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu'na "AK Parti ittifaksız girdiği seçimde 5 vekil çıkarma başarısını elde etmiş bir partidir. Cumhur İttifakı olarak hedefimiz 6 vekil çıkarmaktır. Bunu başarabilecek güçteyiz. Fakat eli kanlı terör örgütünün siyasi maşası HDP ile işbirliği yapan Millet İttifakı'nın Trabzon'da hiç vekil çıkarma şansı yoktur."dedi.
6 Aralık 2021 Pazartesi 19:28

 
“Benim de bir fikrim var”
Bartın Üniversitesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ihtisas odaklı akıllı teknolojiler alanındaki tematik Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğine, Türkiye’nin farklı illerinden lise ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra “Benim de bir fikrim var” diyen her kesimden katılımcılar tarafından yüzlerce başvuru yapılmıştır.
24 Ekim 2021 Pazar 14:35

 
İMAMOĞLU: “2029 HEDEFİMİZ 622 KİLOMETRE RAYLI SİSTEM”
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Raylı Sistemlerde Büyük Hamle” toplantısında konuştu. “Bu kenti yıllarca yönetenler, şehrin bu en büyük ve en hayati sorununu çözmek yerine, tam bir israf düzeni kurmuşlardı” diyen İmamoğlu, “23 Haziran 2019’da görevi teslim aldığımızda, İstanbul’da, duran hatlar dahil, toplam 12 raylı sistem hattının uzunluğu 140,90 kilometre idi. Bir gecede ihale edilmiş olan 7 hat, 29 Aralık 2017’de bir yazıyla durdurulmuştu.
7 Şubat 2021 Pazar 15:11

 
“KÜÇÜK İŞLERİ BIRAK”
CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada, “Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı küçük dokunuşlarla şehre hizmet ediyoruz diyor, bizde kendisine diyoruz ki küçük işleri bırak onlar belediyenin standart işleri büyük işlere, bu şehrin büyük projelere ihtiyacı var” dedi.
22 Mayıs 2020 Cuma 10:38

 
Genç, korona virüsle mücadeleyi anlattı;“Devletimiz süreci çok iyi yönetti"
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yeni korona virüs salgını (kovit-19) nedeniyle belediyenin yaptığı çalışma ve faaliyetleri anlattı:
27 Nisan 2020 Pazartesi 08:19

 
VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA FEDA OLSUN
VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA FEDA OLSUN diyen biz TÜRK milleyetçileri boşuna bu vatana sevdalanmadık.
9 Nisan 2020 Perşembe 16:52

 
Genç, fen işleri ekibini topladı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, belediyenin 2020 Yılı Yol Programı'yla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü personeliyle toplantı yaptı.
6 Nisan 2020 Pazartesi 00:10

 
Ortahisar, Hizmet-İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesini imzaladı
Genç'ten işçileri sevindiren zam Ortahisar Belediyesi, Orbel AŞ ve Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Toplu iş sözleşmesi imza töreni belediyenin Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleştirildi.
13 Mart 2020 Cuma 18:14

 
KIRSAL YATIRIMCILAR YİNE SİZE ÇAĞRI VAR
Bölge ve ülkemiz için kırsal yatırıma düşünce ve proje hazırlığında olanlar, devlet projelerimize destek verir mi, bu destekler ne kadar olur, bu desteklere nasıl ve ne şekilde ulaşırım diyenler işte bir çağrı dönemi geldi.
5 Mart 2019 Salı 17:20

 
Kuvvetli:Beka sorunu bu dönemde artmıştır
AK Parti iktidarı döneminde beka sorununun daha da arttığını belirten İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “‘Türkiye Kürtlere vurursa ekonomik olarak Türkiye’yi mahvederiz!’ diyen Trump'ın küstahça açıklamasına Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece ‘Bu söze çok üzüldüm!’ demesi başlı başına bir beka sorundur.” dedi.
4 Şubat 2019 Pazartesi 06:26

 
Cora HDP’ye had bildirdi
TBMM’DE devleti aşağlamaya kalkan HDP Milletvekili Tülay Hatimoğulları’na haddini yine Trabzon Milletvekili Salih Cora bildirdi. AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, HDP Adana Milletvekili Tülay Hatimoğulları Oruç’la TBMM’de karşı karşıya geldi. Meclis kürsüsünde “Kürtlerle neden barışmıyorsunuz?” diyen Oruç’a tepki gösteren Cora, “Bizim Kürtlerle bir problemimiz yok. PKK’ya ‘terör örgütü’ deyin. Yazıklar olsun size!” diye veryansın etti.
30 Ekim 2018 Salı 09:41

 
Yüce Türk Milleti’nin karşısında hiçbir güç duramaz.
15 Temmuz 2016 hain fetö darbe kalkışması, hainlerin karşısında duran ya istiklal ya ölüm diyen Yüce Türk Milleti’nin eşsiz direnişi ile bertaraf edilmiştir.
15 Temmuz 2018 Pazar 09:28

 
Başkan Gedikli den '24 Kasım Öğretmenler Günü' Mesajı
Yol Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli öğretmenlerin "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü yayınladığı mesajıyla kutladı."Öğretmenlerimiz yaşam boyunca yol gösteren bir rehberdir." diyen Gedikli , mesajına şöyle devam etti:
23 Kasım 2017 Perşembe 17:50

 
Başkan Genç personelle bir araya geldi
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.
27 Eylül 2017 Çarşamba 10:03

 
Gülen DEMİR'den Kadınlar Günü Mesajı
Cennet annelerin ayakları altındadır diyen bir inancın ve kadının Devlet yönetiminin en üstünde tutulduğu Türk geleneğinin kadınları olan bizler kendimizi çok şanslı hissediyoruz.
7 Mart 2017 Salı 01:50

 
Mehmet Ekici için karar verildi!
Trabzonspor Yönetimi, "Fenerbahçe'den başka yerde oynamam" diyen Mehmet Ekici'yi sezon sonuna kadar kadro dışı bıraktı.
16 Ocak 2017 Pazartesi 17:39

 
12 bin şamdanlı avlu!..
Milli Mücadele kahramanlarından Konyalı emekli Vali Cemal Bardakçı’nın oğlu, Türk medyasının en önemli kalemlerinden biri olarak yıllarca ülkesine hizmet vermiş, ölüm döşeğinde bile “Son Türk devletine sahip çıkalım” diyen merhum İlhan Bardakçı’nın anılarını okuyorum.
25 Ekim 2016 Salı 15:02

 
28 Belediyenin Yönetimi Kandilden Millete Geçecek!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni dönemde 20 bin polis alınacağı müjdesini verdi. Ayrıca "28 belediyenin yönetimi 15 gün içinde Kandil'den milletin iradesine geçecek" dedi.
9 Eylül 2016 Cuma 09:54

 
Pekşen Darbe Olacağı Bir tek Gazeteye İlan Verilmemişti Dedi
CHP Trabzon Mv. Av. Haluk PEKŞEN TBMM’de yaptığı konuşmada “Bir tek gazeteye ilan verilmemiş olan bir darbe girişimi, darbe kalkışması Türkiye'de bağıra bağıra gelirken bu kürsüde, medyada, meydanlarda ‘Türkiye'de darbe hazırlığı var.’ diyen herkes haklı çıkmıştır ama bu haklılığı sağlayan iktidar partisini de kutlamak lazım.
10 Ağustos 2016 Çarşamba 12:40

 
Yıldızlı TOKİ İlkokulu – Ortaokulundan Anlamlı Bağış
Bombaların ve kurşunların gölgesinde yeni yaşamlarına merhaba diyen masum bebeklere ulaştırılmak hedefiyle İnsanı Yardım Derneği tarafından organize edilen yardım kampanyasına Yıldızlı TOKİ İlk ve Ortaokulu olarak katkıda bulundu.
21 Ocak 2016 Perşembe 18:56

 
Atatürk 1923-1938 Arasında Ne Yaptı Diyenlere
ATATÜRK 1923-1938 ARASINDA NE YAPTI DİYENLER LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİSTEYİ OKUSUN. (BENİM DERLEYE BİLDİKLERİM)
21 Aralık 2015 Pazartesi 10:06

 
Başkan Sağıroğlu Ankara'ya Çıkarma Yaptı.
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu belediyenin makine parkını güçlendirmek için Ankara’ya çıkarma yaptı.
19 Kasım 2015 Perşembe 17:31

 
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na: Bu Ne Cürettir, Bu Ne Pişkinliktir!
MHP lideri, partisinin grup toplantısında, kendisine 'Başbakan ol' diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu.
1 Temmuz 2015 Çarşamba 11:38

 
Bakanlık İstiyorum.
Cumhuriyet Halk Partisi’den(CHP) Trabzon’da liste başı olan Av. Haluk Pekşen, Arsin’de ‘CHP rüzgarı estireceğiz’ diyen partililerden, ‘fırtına’ istedi.
9 Nisan 2015 Perşembe 21:17

 
AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı
'Uyan Türkiye' diyenler bu millet hiç uyumadı!
28 Mart 2015 Cumartesi 19:01

 
Hacıosmanoğlu'ndan şike cevabı
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'u karşılıksız sevenlerin desteğine ihtiyaç duydukları bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Dünyada hiçbir spor kulübü yoktur ki tabanından destek almadan başarıya ulaşsın. Bu takıma destek verilmesi Trabzonsporluyum diyen herkesin borcu olmalı" dedi.
16 Ocak 2015 Cuma 10:43

 
Erkan Zengin'den Yanal'a mektup
Fenerbahçe'den başka takımda oynamam diyen Erkan Zengin çark etti ve Ersun Yanal'a kendisini alması için mesaj gönderdi.
8 Ocak 2015 Perşembe 12:30

 
Aziz’in elini zemzem suyuyla bile yıkasalar sıkmam
"Adalet sağlanacak, dost kalabilenler birbirinin elini sıkacak" diyen Yıldırım’a Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ndan sert cevap geldi
8 Eylül 2014 Pazartesi 16:31

 
Mehmet Güner Yazdı
Belediyenin Sokak köpekleri ile imtehanı. Mehmet Güner Bu Haftaki Yazısını Bu Konu Üzerine Yazdı..
23 Ağustos 2014 Cumartesi 18:52

 
BU NASIL BELEDİYECİLİK
Yıldızlı TOKİ sakinleri belediyenin yetersiz hizmetlerinden rahatsız.
2 Temmuz 2014 Çarşamba 15:40

 
Çelik:’Borçlar Tahmin Ettiğimizden Çok Fazla’
Düzköy ilçe belediye başkanı Abidin ÇELİK belediyenin çok fazla borcu olduğunu dile getirdi.
16 Mayıs 2014 Cuma 20:00

 
Mehmet Akif'in Ölüm Yıldönümü
Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyen Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un ölüm yıl dönümü bugün.
27 Aralık 2013 Cuma 09:41

 
Miraç Çınardan Milli Marş Açıklaması
12 Mart 1921 tarihinde Mehmet Akif ERSOY milletin ruhunu nakşederek kaleme aldığı ve TBMM’de okunduktan sonra İstiklal marşımız olarak kabul edilen haykırış dizeleri ebediyen gür bir sesle okunmaya ve yaşatılmaya devam edecektir..
12 Mart 2013 Salı 14:52

 
Pankartlı hakarete dava açıldı
Trabzon’un Akçaabat İlçesi’nde belediyenin uyguladığı imar uygulamasını protesto eden şahısların arasında Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e yönelik hakaret içerikli pankart taşıdığı gerekçesiyle 3 kişi mahkemeye verildi.
13 Şubat 2013 Çarşamba 21:38

 
Parkomatlar mahkemeye taşınıyor Parkomatlar mahkemeye taşınıyor
CHP Trabzon Merkez İlçe ve İl Teşkilatı, aldığı ortak kararla belediyenin cadde ve sokaklarda uygulamaya koyduğu parkomat uygulamasını mahkemeye götürecek.
7 Şubat 2013 Perşembe 19:25

 
Yok, Böyle Hırsızlık
Kapıyı kırarak içeri giren hırsızlar, belediyenin kasasını soydu ardından başkanın aracını alarak Maçka ilçesine bağlı Atasu beldesi Belediye binasından kasa çalan hırsızlar, binanın yan tarafındaki okulun kantinini de soyduktan sonra Belediye Başkanı Mustafa Köse'nin makam aracını çalarak kaçtı.
18 Ekim 2012 Perşembe 17:25

 
A.Sebat'tan Vali Kızılcık'a ziyaret
"Akçaabat Sebatspor gibi güzide ve köklü bir kulübün sorumluluğunu üstlendiğiniz içinde sizlere teşekkür ediyorum" diyen Vali Kızılcık, "Bu dönemde gerçekten bu tür kulüpler yönetiminde yer almanın bir cesaret işi olduğunu çok iyi biliyoruz. Çünkü seyircimiz, yöre insanımız yapısı gereği başarıyı çok kısa vadede bekliyor. Bunda belki de haksız da değiller. Şüphesiz önce bir altyapıyı oluşturmanız sonrada takımın başarılı olmasını beklememiz lazım. Vatandaşımız da hep başarılara alışık olduğu için bunu kısa vadede görmek istiyor" şeklinde konuştu.
21 Ekim 2010 Perşembe 17:30

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1775 Amerikan Devrimi başladı. Sömürgeci İngiliz birlikleri ile bağımsızlık savaşçıları, Massachusetts eyaletinin Lexington kentinde ilk çatışmaya girdi.
1904 Toronto'nun büyük bir kısmı, çıkan yangında harabeye döndü.
1909 Jeanne d'Arc azize ilan edildi.
1926 Türk karasularında her türlü denizcilik işlerini Türk vatandaşlarına tahsis eden ve yabancıların kabotaj hakkına son veren Kabotaj Kanunu kabul edildi.
1927 Mae West, Sex adlı oyundaki rolü müstehcen bulunarak 10 gün hapse mahkum oldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur