Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI BARÜ, kalite süreçlerini “Kurumsal Akreditasyon” ile taçlandırdı KAMPÜS KARNAVAL YERİ ANKARA’DA TRABZON TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET BAŞKENT’TE TRABZON RÜZGARI KAĞAN MUMCU'DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’den Ortahisar Belediyesinin Mali Durumu Üzerine Açıklama: “Yanlış Algılarla Vatandaşlarımızı Yönlendiremezsiniz” KAYA’DAN KALEM KALEM BORÇ AÇIKLAMASI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
 
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
TÜRKİYE ULUSAL AJANSINDAN OKULUMUZA ZİYARET
VERD haberleri
 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret ederek, Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor Projesi hakkında bilgi verdi, ayrıca proje kapsamında üretilen ürünleri takdim etti.
26 Mart 2024 Salı 17:19

 
Bağımsız Türkiye Partisi Akçaabat Belediye başkanı adayı Samet Ayvaz dan çok anlamlı mesaj; kitaplara yazılan değil topraklara yazılan yerin adıdır Çanakkale
Ayvaz verdiği mesajda şunları ifade etti.Türk tarihinin unutulmaz destanı Çanakkale Zaferi , bir gün değil her gün hatırda olmalı unutulmamalı.
18 Mart 2024 Pazartesi 14:16

 
İYİ PARTİ’NİN BELEDİYE MECLİSİ LİSTESİ BELLİ OLDU
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2024 Pazar günü Mahalli İdareler Genel Seçimi’ne katılacak Belediye Meclisi Üyelerinin listesini Akçaabat İlçe Seçim Kurulu’na verdi.
21 Şubat 2024 Çarşamba 11:51

 
AKÇAABATLI BAŞKAN’DAN AKÇAABATLI BAŞKAN ADAYINA DESTEK
İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Akçaabatlı Ekrem İmamoğlu, Akçaabat ilçe Belediye Başkan adayı Osman kalyoncu için Akçaabat halkından destek istedi. CHP'nin dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlediği aday tanıtım toplantısında İmamoğlu, kalyoncu hakkında mesajlar verdi.
20 Şubat 2024 Salı 13:04

 
AK PARTİ'NİN LİSTESİ BELLİ OLDU
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilatı Mahalli İdareler Genel Seçimin'e gireceği listeyi Akçaabat İlçe Seçim Kurulu'na verdi.
20 Şubat 2024 Salı 12:56

 
Rektör Uzun’dan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’e ziyaret
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’i ziyaret ederek BARÜ’nün uluslararası projesi ‘BİRUS’ hakkında bilgi verdi.
17 Ocak 2024 Çarşamba 08:28

 
ŞENTÜRK’TEN EKİM’E PLAKET
Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e ilçeye verdiği hizmetlerden ötürü bir teşekkür plaketi verdi.
28 Aralık 2023 Perşembe 16:00

 
DEMİRCİ ESKİ PARTİLİLERİNE SESLENDİ
1.SIRA İÇİN KİME SÖZ VERDİNİZ
8 Aralık 2023 Cuma 11:17

 
Koç :Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden cevap verdi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç mahfil çevreler tarafından kendisine atılan iftiralara Türkiye Büyük Millet Meclisi kürsüsünden cevap verdi.
6 Aralık 2023 Çarşamba 18:07

 
AYVAZ'DAN OFİSİMİZE ZİYARET
Ak Parti Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı Savaş Ayvaz Ofisimizi Ziyaret Ederek Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi.
22 Kasım 2023 Çarşamba 18:28

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sera Gölü tesislerinde çıkan yangın sonrası, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan “İtfaiye Dairesi Başkanlığının müdahalede yetersiz kaldığı” yönündeki iddialara cevap verdi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 10:45

 
Türkiye’nin öncü kuruluşları BARÜ’de seminerler verdi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) 6. Ar-Ge Proje Pazarında TUSAŞ Motor Sanayi ve Havacılık Motorları (TEİ) ile HAVELSAN’dan isimler seminerler verdi.
3 Kasım 2023 Cuma 09:21

 
Eren ve Çelebi’den Gürcistan Başkonsolosu Japaridze’ye teşekkür plaketi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon'daki görev süresi sona eren Gürcistan Başkonsolosu Gela Japaridze’ye iki ülke ilişkilerinin geliştirilmesine verdiği katkı nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.
23 Eylül 2023 Cumartesi 18:23

 
Genç: “Eğitim söz konusu olduğunda akan sular durur”
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun’u ziyaret eden Başkan Genç, “Eğitim şehrimizde en çok önem verdiğimiz konuların başında geliyor.
14 Eylül 2023 Perşembe 10:41

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kunduracılar Caddesi’ndeki bir iş yerinin önüne konulan cansız mankenlerle ilgili zabıta ekipleri tarafından yapılan işlem hakkında ortaya atılan iddialara cevap verdi.
6 Eylül 2023 Çarşamba 00:52

 
Yavuz Aydın: “Belirlenen fındık fiyatı beklentinin altında kalıyor”
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, TBMM’ye fındık ile alakalı soru önergesi verdi. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, fındık üreticilerini yalnız bırakmadı.
5 Ağustos 2023 Cumartesi 09:02

 
BAŞKAN EKİMDEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARINA GÜZEL HABER
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Kurban Bayramı öncesinde Akçaabat Belediyesi çatısı altında çalışan şirket işçilerine sevindiren müjdeyi verdi.
22 Haziran 2023 Perşembe 22:16

 
Trabzon Üniversitesi’nden adalet ordusuna büyük güç
Trabzon Üniversitesi Hukuk Fakültesi 12. dönem mezunlarını verdi.
20 Haziran 2023 Salı 10:41

 
AKÇAABAT’TA TSM KONSERİ BÜYÜLEDİ
Akçaabat Belediyesi organizasyonunda Haziran Ayı Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Belediye Türk Sanat Müziği Korosu, halk açık bir konser verdi.
14 Haziran 2023 Çarşamba 19:26

 
ÖZEL KALPLER ÖZEL NAKIŞLAR
İlçemizin Yıldızlı Mahallesi TOKİ bölgesindeki Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi’ne bağlı Özel Eğitim kursu öğrencilerinin hazırlayıp, ‘Özel Kalpler Özel Nakışlar’ adını verdikleri yıl sonu sergisi Yıldızlı TOKİ Özel Eğitim binasında açıldı.
6 Haziran 2023 Salı 20:02

 
İYİ Partili Yavuz Aydın mazbatasını aldı: Ne vaat etmişsek yapmak boynumuzun borcu olsun
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, mazbatasını aldı. Adaylık sürecinde verdiği sözleri eksiksiz tutacağını ifade eden Aydın, “Artık bu kutsal görevi en iyi şekilde ifa etmek için var gücümüzle çalışmamız gerekiyor” dedi.
27 Mayıs 2023 Cumartesi 10:45

 
CHP Trabzon Milletvekili Kaya “Fol Yok, Yumurta Yok Hayal Vaatlere Devam”
AK Parti iktidarı, Trabzon’a verdiği sözleri tutmadığını söyleyen CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon’u yaşanacak değil, kaçılacak bir şehir haline getirdiğini açıkladı.
12 Mayıs 2023 Cuma 15:28

 
BEŞİKDÜZÜ tarih yazacak
CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Beşikdüzü Belediyesini ve ilçeyi ziyaretinde yaptığı değerlendirmede “Kimseye buranın çocuğudur, yörenin uşağıdır diye oy vermeyin. Onlara yeterince oy verdik. Süre tanıdık. Artık Millet İttifakı ile tam parlamenter sisteme geçme zamanıdır” dedi.
4 Mayıs 2023 Perşembe 14:44

 
RAMAZAN DEMEK PAYLAŞMAK VE YARDIMLAŞMAK DEMEKTİR.
Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahibiailelere destek verdi.Akçaabat Belediyesi bünyesinde Ramazan Ayı boyunca ihtiyaç sahibi ailelere bin 469 paketkumanya desteğinde bulunuldu.
25 Nisan 2023 Salı 14:30

 
TRABZON’UN VİZYON PROJELERİNDE SONA YAKLAŞILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, önem verdiği projeler arasında bulunan yeni otogar ile Bilim Merkezi ve Planetaryum inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.
4 Nisan 2023 Salı 15:09

 
UEFA’DAN CEZA GELDİ
UEFA, Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlardan Sivasspor'a 1 maç seyircisiz oynama, Fenerbahçe ve Trabzonspor'a da para cezası verdi.
31 Mart 2023 Cuma 10:29

 
YSK, son sözü söyledi
YSK, Erdoğan'ın adaylığı için kararını verdi!
31 Mart 2023 Cuma 10:00

 
AKÇAABAT İSMİ ARTIK GÖKLERDE
Türk Hava Yolları, filosuna yeni dahil ettiği uçağına, Akçaabat adını verdi.
29 Mart 2023 Çarşamba 16:15

 
Sağlıkçılar Parkı hizmete açıldı!
Başkan Genç, sağlık çalışanlarına verdiği sözü yerine getirdi
14 Mart 2023 Salı 19:14

 
EKREM YILMAZ MAZBATASINI ALDI
Sürmene Ziraat Odası Başkanlığına Ekrem Yılmaz Gelecek Adına Önemli Mesajlar Verdi
2 Mart 2023 Perşembe 17:38

 
AKÇAABAT’TA TSM KONSERİ BEĞENİ TOPLADI
Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şef Eylem Derçin yönetiminde verdiği halka açık konser büyük beğeni topladı.
28 Aralık 2022 Çarşamba 17:03

 
Ekim:Yapılaşma Yasal
Başkan Ekim İddialara Yazılı Cevap Verdi
26 Aralık 2022 Pazartesi 17:51

 
YENİDEN REFAH TRABZON'U KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
Yeniden Refah Partisi Trabzon teşkilatlarıyla saha çalışmalarına hız verdi.
12 Aralık 2022 Pazartesi 09:22

 
Beşikdüzü'nde Teleferik polemiği
Trabzon Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören’in Teleferik Projesi ile ilgili yaptığı açıklamalara yanıt verdi.
6 Aralık 2022 Salı 17:44

 
CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya, Ataman'a Cevap Verdi.
CHP Trabzon milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Atilla Ataman’ın kendisi ile ilgili açıklamalarına bugün düzenlediği basın toplantısı ile yanıt verdi.
25 Kasım 2022 Cuma 17:50

 
Türkiye, kara kışın etkisine giriyor...
Uzun süren yaz sezonunun ardından kasım ayının sonuna yaklaşırken, yurt genelinde soğuk hava dalgası bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı bölgeler için alarm verdi.
17 Kasım 2022 Perşembe 08:29

 
BÜYÜKŞEHİR’İN ‘ORTAK AKIL’ TOPLANTISI TAM NOT ALDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, istişareye verdiği önem doğrultusunda ortak akıl toplantılarına devam ediyor.
30 Eylül 2022 Cuma 18:58

 
ÇOCUK TRAFİK EĞİTİM PİSTİ AÇILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun önem verdiği projeler arasında yer alan ve geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan ‘Çocuk Trafik Eğitim Pisti’, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı törenle açıldı.
26 Eylül 2022 Pazartesi 12:51

 
AKÇAABAT’TA ARZ-I ENDAM EDEN MAHALLE; ORTAMAHALLE
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın incisi Tarihi Ortamahalle’yi değerlendirdi. Başkan Ekim Ortamahalle değerlendirme yazısında şu ifadelere yer verdi;
21 Eylül 2022 Çarşamba 18:32

 
İYİ PARTİ AKÇAABAT’TAN DA TEPKİ GELDİ
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’ye cevap verdi.
9 Eylül 2022 Cuma 18:27

 
PROJELER BİR BİR HAYATA GEÇİYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Of İçme Suyu ve İçme Suyu Paket Arıtma Tesisi inşaatında incelemelerde bulundu. Önümüzde ki ilk Baharda çiçekler başka açacak mesajı verdi.
27 Ağustos 2022 Cumartesi 14:28

 
KRALİÇE’NİN ONUR KONUĞU
Malezya Kraliçesi Kraliçe Sultan Iskandar Al-Haj, Çırağan Sarayı’nda verdiği davete Akçaabatlı Ebru Emirzeoğlu’nu bizzat çağırdı.
23 Ağustos 2022 Salı 15:57

 
Asıl – Vekil Kimdir?
Kelime anlamı: “Bir şeyin örneği ya da kopyası değil kendisi.” Vekil Kimdir: “Birinin, kendi adına iş görmesi için yetki verdiği ya da iş görmesi için kendi yerine bıraktığı kimse.
10 Ağustos 2022 Çarşamba 20:40

 
BÜYÜKŞEHİR’İN YAZ SPOR OKULLARI AÇILDI
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun spora ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
5 Temmuz 2022 Salı 10:18

 
Karamollaoğlu Trabzon Basını ile Buluştu.
Yomra da bir otelde Trabzon basını ile bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, güncel konuların yanında Saadet Partisinin gelecekte neler yapabileceği hakkında da bilgi verdi.
25 Haziran 2022 Cumartesi 16:08

 
Akçaabat'ta acı olay yaşandı.
Akçaabat'ta elektrik direğinden düşerek can verdi!
21 Haziran 2022 Salı 19:03

 
Teknoloji Devi Sarossa’ bölgemizde
2015 yılından buyana Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde faaliyetlerini sürdüren ‘’SAROSSA, Blue Tesla, Sarossa Hijyen ve Cool in Love gurubu Doğu Karadeniz Bölgesinde bayiliğini Özgüneş AŞ’ye verdi.
6 Haziran 2022 Pazartesi 18:07

 
Akçaabat Anadolu Lisesi öğrencilerine seminer verdi
Akçaabat Anadolu Lisesi Rehberlik Servisi 16 Mayıs günü okullarının seminer salonunda 12.Sınıf öğrencilerine Sınav Kaygısı, stresi ve Motivasyon konularında seminer verdi.
17 Mayıs 2022 Salı 17:37

 
MY TURİZM'DEN İFTAR YEMEĞİ VERDİ
MY turizm şirketi sezon öncesi çalışanlarına iftar yemeği verdi.
13 Nisan 2022 Çarşamba 14:03

 
Başkan Ekim Gençlerin Sorularına Cevap Verdi
Başkan Ekim Gençlerin Sorularına Cevap Verdi
7 Nisan 2022 Perşembe 09:12

 
TÜRK HALK MÜZİĞİ BÜYÜLEDİ
Şef Muharrem Gaydan yönetiminde sahne alan Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, verdiği konserle halk müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi.
16 Mart 2022 Çarşamba 17:04

 
CEMRELER SIRAYLA DÜŞÜYOR DOĞA UYANIYOR
Baharın gelişini simgeleyen cemre düşmesi, soğuk havaların giderek geride kaldığının habercisi olarak biliniyor. Geride bıraktığımız hafta sonunda ilk cemre havaya düşerek, doğanın uyanışı için ilk haberi verdi.
23 Şubat 2022 Çarşamba 18:36

 
Başkan Ekim Sabat Haberde
Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim Sebat İnternet Sitesini ziyaret ederek güncel konularda bilgi verdi.
29 Aralık 2021 Çarşamba 16:30

 
MECLİS KARARIYLA SATIŞA ÇIKARILIYOR
İstanbul Boğazı'nda uzun yıllar şehir hatları vapuru olarak hizmet verdikten sonra Trabzon'a gezinti teknesi olması amacıyla gönderilen ancak gezinti maliyetinin yüksek olması nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşikdüzü Belediyesi'ne verilen vapur, İlçe Belediye Meclisinin aldığı kararla satışa çıkarılıyor.
10 Aralık 2021 Cuma 10:02

 
HANİ HAKKIMIZ ÖDENMEZ Dİ?
Öz Sağlık-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Karadeniz Bölge Başkanı Engin Erbaşaran yaptığı yazılı açıklamada, hükümet yönelik önemli mesajlar verdi.
7 Aralık 2021 Salı 18:09

 
Söz verdik yapıyoruz.
Söz verdik yapıyoruz.
1 Aralık 2021 Çarşamba 17:56

 
Başkan Genç’ten 10 Kasım mesajı
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Genç, mesajında şu ifadelere yer verdi:
9 Kasım 2021 Salı 15:26

 
AKÇAABATLILAR VAKFINDAN 228 ÖĞRENCİYE BURS
AKÇAABATLILAR VAKFININ BURS VERDİĞİ ÖĞRENCİ SAYISI 228'E ÇIKTI
23 Ekim 2021 Cumartesi 16:46

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN HİZMET ATAĞI
Akçaabat Belediyesi İlçenin tamamında temel Belediyecilik çalışmalarına hız verdi.
14 Ekim 2021 Perşembe 11:32

 
AKÇAABAT’TA DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi İlçedeki projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim şehirdeki yatırımların hayata geçmesi için çalışmalara hız verdi.
5 Ekim 2021 Salı 16:10

 
Rektör Uzun: “Gençlerimiz hayallerini TEKNOFEST’te gerçeğe dönüştürüyor”
Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Türkiye’nin ilk ve tek Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali olan TEKNOFEST 2021’e katılarak öğrencilere destek verdi.
27 Eylül 2021 Pazartesi 16:12

 
AKÇAABAT’TA PARK VE BAHÇELERİN BAKIM ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI
Akçaabat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe sınırları içinde bulunan parklar ile yeşil alanlarda bakım, onarım, yenileme ve budama çalışmalarına ağırlık verdi.
5 Ağustos 2021 Perşembe 18:32

 
1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor
Güzel sanatlar lisesi öğrencilerinin akranlarına verdiği çevrim içi eğitimlerle 81 ildeki öğrenciler, resim ve müzik çalışmaları gerçekleştirdi.
27 Temmuz 2021 Salı 10:43

 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe'ye 3 temmuz desteği!
Fenerbahçe'den yapılan paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine verdiği yanıta yer verildi.
3 Temmuz 2021 Cumartesi 20:41

 
OTOPARK İHALE EDİLİYOR
Müjdeyi Ekim Verdi
9 Haziran 2021 Çarşamba 16:01

 
Bartın Üniversitesi’nde “Milletin Kütüphanesi” anlatıldı
Bartın Üniversitesi’nde gerçekleştirilen konferansa katılan Cumhurbaşkanlığı Kütüphaneler Daire Başkanı Ayhan Tuğlu, Türkiye’nin en büyük kütüphanesi hakkında bilgiler verdi.
25 Mayıs 2021 Salı 13:57

 
“EŞİT HİZMET ALAMADIM; BAŞKASINA YAŞATIR MIYIM”
İMAMOĞLU, SİLİVRİ’DEN “EŞİTLİK” MESAJI VERDİ: “EŞİT HİZMET ALAMADIM; BAŞKASINA YAŞATIR MIYIM”
22 Mayıs 2021 Cumartesi 18:17

 
DÜŞÜŞ VAR
Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta Trabzon için müjdeli haberi verdi.
11 Mayıs 2021 Salı 12:09

 
BAŞKAN EKİM’DEN ANNELERE SÜRPRİZ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatları doğrultusunda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda, Anneler Günü olması vesilesiyle, anneleri evlerinde ziyaret ederek çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.
10 Mayıs 2021 Pazartesi 13:01

 
AK PARTİ SÖZ VERDİYSE YAPAR
AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, Akçaabat, Çarşıbaşı ve Şalpazarı ilçeleri için güzel haberler verdi.
9 Mayıs 2021 Pazar 00:00

 
Cansuyu Derneğinin Hedefi 400 Aileye Yardım.
Cansuyu Derneği Trabzon İl Temsilcisi Murat Özcan Derneğin Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi.
10 Nisan 2021 Cumartesi 17:29

 
Trabzon’dan TFF’ye hodri meydan
Trabzon’un siyasileri Trabzonspor’a sahip çıkarak TFF’ye gözdağı verdi
3 Nisan 2021 Cumartesi 16:33

 
Meslek Liselerinin Kalitesi “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi” İle Artıyor
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Aydın Okuldaki Çalışmalar Hakkında Şu İfadelere Yer Verdi.
29 Mart 2021 Pazartesi 19:19

 
Gedikli ve Yönetimi ile İl Emniyet Müdürü Alper’i Ziyaret Etti.
Türkiye Muhtarlar Derneğine bağlı Akçaabat Muhtarlar Derneği başkanı Eyüp Gedikli ve bazı mahalle muhtarları Trabzon İl Emniyet Müdürü Metin Alper’i makamında ziyaret ederek kendisine plaket verdiler.
26 Mart 2021 Cuma 18:43

 
“İstiklal Marşı ile Yüzyıl”
Bartın Üniversitesi’nin geleneksel hale getirdiği “Çeşm-i Cihan Sohbetleri” etkinliğine katılan Türkiye Yazarlar Birliği, Mehmet Akif Araştırmaları Merkezi Başkanı D. Mehmet Doğan, “İstiklal Marşı ile Yüzyıl” konulu konferansı verdi.
26 Mart 2021 Cuma 18:27

 
Başkan Ekim’e muhtardan plaket
Akçaabat Helvacı mahallesi muhtarı Hayrullah Şen Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim’e çalışmalarından dolayı bir plaket verdi.
19 Mart 2021 Cuma 20:53

 
Trabzon Valiliği duyurdu!
Trabzon Valiliği yaptığı açıklama ile yüz yüze eğitim için tarih verdi.
27 Şubat 2021 Cumartesi 17:06

 
ORMANDA KENDİNİ YAKTI
Trabzon’un Akçaabat ilçesi Osmanbaba Mahallesinde Ahmet E. isimli kişi ormanlık alanda kendini yakarak yaşamına son verdi.
25 Şubat 2021 Perşembe 14:11

 
Trabzon Üniversitesi’nde Üç Yeni Programa Onay
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Trabzon Üniversitesi (TRÜ) Tonya Meslek Yüksekokulu bünyesinde üç yeni programın açılmasına onay verdi.
15 Şubat 2021 Pazartesi 18:34

 
Trabzon İl AFAD Müdürlüğü Akçaabat'a Geliyor
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, İlçemiz için çok büyük bir yatırım olarak İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’nün bütün birimleriyle birlikte Akçaabat ilçesinde konuşlanacağının müjdesini verdi.
5 Şubat 2021 Cuma 19:16

 
Ali Başkan Siyası Başkanları Bilgilendiridi
Akçaabat şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ali Şentürk AK parti ve MHP ilçe başkanlarını ziyaret ederek Akçaabat Trabzon arasında çalışan dolmuş minibüslerin son durumları hakkında bilgi verdi.
15 Ocak 2021 Cuma 20:06

 
ÇEVRE YOLU NEREDE?
İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Bu iktidar ne yaptı? Yapıma hazır Güney Çevre Yolu'nu 18 yıldır tozlu raflarda bekletti, her seçimde yapmayı vaat etti, gazetelere ilanlar verdi ama hiç bir şey yapmadı. İktidar halen bu şehri oyalıyor” dedi.
3 Ocak 2021 Pazar 18:26

 
Bakan Soylu, '2021'in ilk haberi' diyerek duyurdu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gabar dağında 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurarak, '2021’de kahramanlarımız Gabar dağından ilk haberi verdi... İnlerine girdiler' dedi.
1 Ocak 2021 Cuma 00:00

 
“Bütün başarılarımız sanki onların desteğine hapsoldu
” Albayraklar’ın Trabzonspor’a verdiği destek CHP’nin gündeminde
17 Aralık 2020 Perşembe 17:37

 
Başkan Ankara: Düzköy’deki 80’in Üzerinde Camiyi CHP’li Belediye verdi !
Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara; ilçedeki iki camiyi ve öğretmen lojmanını Maliye’ye vermeleri nedeniyle CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya’nın kendisine yönelttiği eleştirilere sert cevap verdi.
12 Aralık 2020 Cumartesi 21:28

 
Başkan Zorluoğlu, Beşirli deki Kötü Koku İçin Tarih Verdi.
Başkan Zorluoğlu, Tarih verdi 5 ay içerisinde kötü koku tarih oluyor.
2 Kasım 2020 Pazartesi 17:37

 
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı'ndan anlamlı plaket.
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Mısır, ilçede sokak hayvanlarına yardım eden Veteriner Hekim Selen Nur Kahraman ve ilçede organik tarım üretimi yapan İsa Lüleci'ye plaket verdi.
26 Ekim 2020 Pazartesi 15:25

 
AKÇAABATLILAR VAKFI BURS ÖDEMELERİNE BAŞLADI
Akçaabatlılar Yardım ve Dayanışma Vakfı seçilen yeni yönetimin ardından çalışmalarına hız verdi.
14 Ekim 2020 Çarşamba 17:52

 
Şehir magandası
İstiklâl Caddesi’nin Dürbinar Mezarlığı ile bağlantısını sağlayan ara sokakta bulunan kâğıtları yakan şehir magandası etrafı dumana boğarken, kamu malına da zarar verdi.
9 Ekim 2020 Cuma 10:01

 
AKÇAABAT’TA DOĞALGAZ MÜJDESİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye Meclisi’nde Yaylacık Mahallesine bu kış doğalgaz verileceğinin müjdesini verdi.
5 Ekim 2020 Pazartesi 17:56

 
Vekil Ayvazoğlu’ndan TEKNOFEST hamleleri
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, TEKNOFEST’in 2022’deki etkinliğin Trabzon’da yapılması için çalışmalarına start verdi
1 Ekim 2020 Perşembe 16:42

 
MUSTAFA BIYIK GERİ ADIM ATMIYOR
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, bazı basın yayın organlarında, aleyhinde yer alan haberlere tek tek yanıt verdi.
3 Eylül 2020 Perşembe 20:07

 
‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ andı içmiş bir kadroyuz
Sivas Kongresi'nin 101. yıldönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında, 4 Eylül 1919’da Atatürk önderliğinde Türk milletinin ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ diyerek, bir ölüm-kalım mücadelesi verdiğini hatırlatan BTP lideri Hüseyin Baş, Bağımsız Türkiye Partisi kadrolarının da ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ andı içmiş bir kadrolar olduğunu söyledi
3 Eylül 2020 Perşembe 19:58

 
NATURAL CLİNİC LYME HASTALIĞI KONUSUNDA BİLGİLENDİRİYOR
Natural Clinic Doktorları Dr Umut Eryiğit, Dr Birsen Günaydın ve Dr İlhan Günaydın çok özel bir hastalık hakkında bilgi verdiler.
3 Eylül 2020 Perşembe 11:51

 
BAŞKAN ALİ ŞENTÜRK ANKARA'DAN MÜJDE İLE DÖNDÜ
Başkan Ali Şentürk Servisçi Şoför Esnafına Müjde Verdi?
2 Eylül 2020 Çarşamba 19:10

 
BİLİM KURULU ÜYESİ AÇIKLADI
2. DALGA İÇİN TARİH VERDİ
27 Ağustos 2020 Perşembe 19:38

 
Eylül Filmi Trabzon’da çekilecek
Türk sinemasının Tanınmış oyuncu ve yönetmeni Orhan Ayça Trabzon ve Maçka da çekimlerine başlayacağı EYLÜL filmi için Trabzon sivil Toplum temsilcileriyle bir araya gelerek proje hakkında bilgiler verdi.
8 Ağustos 2020 Cumartesi 12:55

 
KARACA ve KÜLEKÇİ’YE TEŞEKKÜR…
Trabzon Şehit Aileleri Derneği’ni ziyaret eden Siirt Şehit Aileleri ve Korucular Federasyonu Başkanı İsmail Şehitoğlu, başkan İsmail Karaca ve Ahmet Külekçi’ye teşekkür plaketi verdi.
3 Ağustos 2020 Pazartesi 18:34

 
AKÇAABAT İLKLERİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesinin korona virüs nedeniyle ara verdiği step, aerobik ve pilates kursları açık havada yeniden başladı.
28 Temmuz 2020 Salı 19:04

 
Fotomaç’tan Dikkat Çeken Başlık: En Şaibeli Sezon!
Berat Albayrak’ın kardeşi Serhat Albayrak’ın yönettiği Turkuaz Medya Grubu bünyesindeki Fotomaç gazetesi, Bilal Erdoğan’ın birlikte fotoğraf verdiği Başakşehir’in şampiyonluğu ile ilgili haberde "En şaibeli sezon, karanlık gece" başlıklarına da yer verdi.
20 Temmuz 2020 Pazartesi 00:00

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1749 Handel'in Ateş Oyunları Müziği ilk kez Londra Green Park'ta seslendirildi.
1810 Beethoven, ünlü eseri Für Elise'yi besteledi.
1865 Sultana isimli ve 2,300 yolcu taşıyan buharlı gemi Mississippi Nehrinde infilak ederek battı: 1.700 kişi öldü.
1908 1908 Yaz Olimpiyatları Londra'da başladı.
1909 II. Abdülhamid tahttan indirildi; yerine V. Mehmed tahta geçti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur