Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
DOKAP Başkanı Gültekin ile projeler görüşüldü NURULLAH GENÇ AKÇAABAT’TA KONFERANS VERDİ TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI AYVAZ'DAN ZİRAAT ODASINA ZİYARET BÜYÜKŞEHİR YASASI ve TARIMSAL ÜRETİM ANALİZ RAPORU AK PARTİ’DEN BELEDİYE MECLİSİNE KAÇ ADAY MÜRACAAT ETTİ. "AKÇAABAT İLÇESİNDE 2023 YILI KİVİ HASADI BAŞLADI " Makine Mühendisleri Odası Başkan adayı Ufuk Bulut TTSO’yu ziyaret etti TİSKİ GENEL KURULU BAŞLADI AYVAZ'DAN CEMİL BAŞKAN'A ZİYARET AKÇAABAT’TA KARATE ŞAMPİYONASI YAPILDI Akçaabat sahil parkın açılışı yapıldı Valilik açıkladı,sürücüler için flaş duyuru! CHP'nin Ortahisar Adayı Ahmet Kaya! MHP’den Trabzon Üniversitesine Ziyaret DOKA'nın 160. Yönetim Kurulu Toplantısı Giresun'da yapıldı Ortahisar Belediyesi’nin spor kulüpleri zirveyi zorluyor! AKÇAABAT’IN İLÇE OLUŞUNUN 137. YILI KUTLANDI Efsane Başkan Kazım Kolot Anıldı BARÜ, Halk Dansları ve Halk Müziği Şenliğine ev sahipliği yaptı
Akçaabat sahil parkın açılışı yapıldı
Akçaabat sahil parkın açılışı yapıldı
 
AKÇAABAT’TA DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
AKÇAABAT’TA DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR İNCELENDİ
 
AYVAZ'DAN OFİSİMİZE ZİYARET
AYVAZ'DAN OFİSİMİZE ZİYARET
BEŞİKDÜZÜ tarih yazacak
 

BEŞİKDÜZÜ tarih yazacak

CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Beşikdüzü Belediyesini ve ilçeyi ziyaretinde yaptığı değerlendirmede “Kimseye buranın çocuğudur, yörenin uşağıdır diye oy vermeyin. Onlara yeterince oy verdik. Süre tanıdık. Artık Millet İttifakı ile tam parlamenter sisteme geçme zamanıdır” dedi.

4 Mayıs 2023 Perşembe 14:44
Yazdır

Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun ve vatandaşla görüşen CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Sibel Suiçmez, “Yorgunluğumuz yok. İnancımız, iddiamız ve coşkumuz var. Sona yaklaşıyoruz. Bu saatten sonra kimse buranın çocuğudur, yörenin uşağıdır diye oylarını yanlış yerlere vermesin” açıklamasını yaptı.


MİLLET İTTİFAKI BİRDİR

Seçimlere 10 günden az bir süre kaldığını belirten Suiçmez, “Maratonlarda da uzun soluklu koşularda da 400 metre olsun, 800 metre olsun, Bin 200 metre koşuları  olsun, hangisini koşsanız o kuvvetinizi özellikle uzun koşularda gücünüzü birden tüketmezsiniz, orantılı olarak kullanırsınız. Ama son depar bütün gücünüzü kullanırsınız. Ondan sonra ipi göğüsledikten sonra birçok atlet yere düşer, uzanırlar. Biz depar dönemindeyiz yani Millet İttifakının birleşenleri olarak gücümüzü artık bu son günlerde 15’inde yerlere serilecek şekilde kullanıyoruz” dedi. “Milletimiz için uykuyu önemsemiyoruz, yemek içmek de önemli değil. Yorgunluk görülebilir ama beynimizde o yorgunluğun eseri yok” ifadesini kullanan Suiçmez, “Kenetlendiğimiz doğrular; gücümüzü göstermek, bunları göndermek, iktidarı kazanmak. Hedefimizden bir saniye bile vazgeçmiş değiliz. Duraklamayacağız. Şu ana kadar çok büyük fedakarlıkla görevlerini yürüten ilçe başkanlarımıza Millet İttifakımız içindeki tüm yönetici arkadaşlarımıza ve her türlü zorluğa karşı bu İttifakı savunan partililerimize çok teşekkür ediyorum. Bu teşekküre tüm ittifak partililerimiz dahildir” vurgusunu yaptı.

SÖZ; ADLİYE KURULACAK

Beşikdüzü’nü “Trabzon’un aydınlık yüzü” olarak niteleyen Av. Sibel Suiçmez, Belediye Başkanı Ramis Uzun’a üst üste teşekkür ettikten sonra, “Beşikdüzümüz bizim aydınlık geleceğimizi temsil ediyor. Parti olarak tek alabildiğimiz ilçemiz burası. Belediye Başkanımıza da özellikle teşekkür ediyoruz. Ne kadar zor bir görev üstlendiğini de biliyoruz. Buraya adliyeyi getirmeye söz verdiğini belirtiyor, bu söz bizim de sözümüzdür. Beşikdüzlüler bundan emin olsunlar. Best Otel’in hukuk zaferi kazanmasında çok büyük katkısı var. Arkasında duracağız. Kişisel olarak bizim gitmemizin bir önemi yok.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini değiştirecek olan sayın genel başkanımız Millet İttifakı adayımızı seçtiremezsek hiçbir anlamı yok. Muhalefette kalmanın bedelini hepimiz ödüyoruz. Barolar Birliğinde de aynıdır. Ne kadar çalışırsak çalışalım eğer iktidarda değilseniz yürüyebildiğiniz yok 1 adımdan öteye geçmiyor. İktidarı istiyoruz. Burada görev hepimizindir” diye konuştu.

TARİHE GEÇECEKSİNİZ

Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı seçtirebilmeleri halinde parlamenter sistemin önemli hale geleceğine işaret eden Suiçmez, “Ondan sonra da Beşikdüzü ile mahalli seçimlere hazırlanacağız. Beşikdüzü’nün Millet İttifakından başka verebileceği oy yoktur. Yöremizin uşağıdır denilerek verilecek tek bir oyunuz yoktur. İttifak olarak bizimle birlikte olan 5 siyasi partiyi ifade ediyorum. Bunun dışında seçimlere giren arkadaşlara elbette başarılar diliyoruz. Ama kimse kusura bakmasın, bizim bu birlikteliğimizle bizim verecek bir tek oyumuz yok.

Şimdiye kadar verdiklerimizle yetinsinler. Aday listemiz belli. Burada sadece CHP adayları adı altında sıralama gerçekleşti ama biz farkı değiliz. Biz biriz. Her gittiğimiz yerde Millet İttifakının adayıyız diyoruz. Seçildikten sonra da bu böyle devam edecek. Sizden kimse ben buranın çocuğuyum, buranın adayıyım diye talip olanlara oy vermeyin. Çalışmaların bu yönde olduğu duyumu geliyor. Kilitleneceğiz. Kenetleneceğiz. Millet İttifakında CHP’ye mührümüzü basalım. Tarihi biz yazıyoruz. Tarihi sizler yazıyorsunuz. Şimdi tarihi birlikte yazmak üzere hep birlikte alanlarda olacağız. Bu coşkuyu zaten vatandaşta görüyoruz teker teker her vatandaşımızdan oy istiyoruz” dedi.


CHP Beşikdüzü İlçe Başkanlığıdaki programa Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramiz Uzun, ilçe Başkanı Ahmet Kıran, Millet İttifakı bileşenleri Partililer ve vatandaşlar katıldı. Suiçmez konuşmaların ardıdan ilçede esnaf ve vatandaşlar ile buluşup destek istedi.

Anahtar Kelimeler: CHP, Trabzon, 1, Sıra, Milletvekili, Adayı, Av, Sibel, Beşikdüzü, Belediyesini, ve, ilçeyi, ziyaretinde, yaptığı, değerlendirmede, “Kimseye, buranın, çocuğudur, yörenin, uşağıdır, diye, oy, vermeyin, Onlara, yeterince, oy, verdik, Süre, tanıdık, Artık, Millet, İttifakı, ile, tam, parlamenter, sisteme, geçme, zamanıdır”, dedi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1840 Napolyon Bonapart'ın cesedi St. Helene adasından Paris'e getirildi.
1872 Dünya futbolunun ilk milli maçı Glasgow'da oynandı (İskoçya-0 İngiltere-0)
1909 Osmanlı tarihiyle ilgili bilimsel çalışmalar yapmak amacıyla Tarihi Osmani Encümeni kuruldu.
1919 Fransa'daki seçimlerde kadınlara ilk kez oy hakkı tanındı.
1925 Tekke ve zaviyelerin kapatılmasına ilişkin kanun kabul edildi.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur