Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
VATANDAŞ SORDU, BAŞKAN CEVAPLADI
 

VATANDAŞ SORDU, BAŞKAN CEVAPLADI

Akçaabat Belediyesi tarafından vatandaşlarla doğrudan iletişimi güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen "Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" programı ile vatandaş buluşmaları devam ediyor.

30 Haziran 2026 Salı 21:42
Yazdır

Bu kapsamda Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Sahil Park Pulathane Kafe'de düzenlenen "Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" programında hemşehrileriyle bir araya geldi. Programa AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz ile ilçe teşkilatı da katıldı. Vatandaşların talep, öneri ve sorularını dinleyen Başkan Ekim, yöneltilen soruları tek tek cevaplandırdı. Programda ayrıca Akçaabat genelinde devam eden belediye çalışmaları, tamamlanan yatırımlar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında da vatandaşlara kapsamlı bilgiler verdi.

Programın ardından bir sonraki gün İstiklal Caddesi'nde vatandaşlar ve esnafla buluşan Başkan Ekim, cadde boyunca vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. İlçeye yönelik yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan buluşmada vatandaşların değerlendirmeleri de not alındı.

Milletle Bütünleşen Belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilen buluşmalarda vatandaşlar; ulaşım, altyapı, çevre düzenlemeleri ile sosyal ve kültürel çalışmalar başta olmak üzere birçok konuda görüş ve önerilerini doğrudan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'e iletme fırsatı buldu.

Programlarda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, vatandaşlarla kurdukları doğrudan iletişimin hizmet anlayışlarının temelini oluşturduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelmeye, onları dinlemeye ve hizmetlerimizi ortak akıl doğrultusunda şekillendirmeye büyük önem veriyoruz. Hemşehrilerimizin görüş ve önerileri, çalışmalarımıza yön veren en önemli rehberdir. Milletle bütünleşen belediyecilik anlayışıyla Akçaabat'ımız için birlikte üretmeye, birlikte karar almaya ve birlikte yol yürümeye devam edeceğiz."


 

 

Anahtar Kelimeler: Akçaabat, Belediyesi, tarafından, vatandaşlarla, doğrudan, iletişimi, güçlendirmek, amacıyla, hayata, geçirilen, "Vatandaş, Soruyor, Başkan, Cevaplıyor", programı, ile, vatandaş, buluşmaları, devam, ediyor
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur