Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Belediyesi haberleri
 
BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ
Akçaabat Kaymakamlığı, Akçaabat Belediyesi. DOKAP ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde Meyveciliğin Geliştirilmesi Projesi kapsamında Akçaabat’taki çiftçilere ücretsiz meyve fideleri dağıtıldı.
28 Mart 2024 Perşembe 15:45

 
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu
Çarşıbaşı Belediyesi’nin içinde bulunduğumuz Mart ayının 15’inde çalışanlarının maaşlarının sadece yarısını yatırması ilçede yeni bir tartışma başlatırken, Belediye Meclis Üyesi de olan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zekeriya Karaçengel, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Karaçengel, “İnsan sormadan edemiyor. Şimdiye kadar ödenebilen maaşlar bu ay ne odu da ödenemedi. O parayı nereye harcadınız? Konunun takipçisiyiz. Ödenmesi için ilgili yerlere konuyu ilettik.” dedi.
28 Mart 2024 Perşembe 06:37

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN TARIMSAL KALKINMAYI DESTEKLEYEN HAMLELER
Akçaabat Belediyesi, üretken belediyecilik anlayışıyla tarımsal kalkınmayı destekleyen işlere imza attı.
19 Mart 2024 Salı 17:12

 
SPOR AKÇAABAT’TA ÖNCELİKTİR
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ta sporu geliştirecek birçok faaliyete imza atarken aynı zamanda da sporu ve sporcuyu destekleyerek örnek teşkil ediyor.
19 Mart 2024 Salı 07:04

 
AKÇAABAT’TA 8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI
Akçaabat Belediyesi organizasyonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Kuyu Yarışması düzenlendi.
8 Mart 2024 Cuma 18:57

 
AKÇAABAT’TA EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİ BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin bu yıl 11.’si düzenliyor.
2 Mart 2024 Cumartesi 18:54

 
KÖROĞLU: YAYLACIK SAHİLİ İÇLER ACISI DURUMDA
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, ilçenin Yaylacık sahilindeki çöp ve moloz birikintilerini sosyal medya hesabından paylaşarak, Akçaabat Belediyesi'ni eleştirdi.
2 Mart 2024 Cumartesi 09:30

 
AKÇAABAT’TA TİYATRO ZAMANI
Akçaabat Belediyesi organizesinde ‘Bana Bir Masal Anlat’ adlı çocuk tiyatro oyunu, minik tiyatro severlerle buluştu.
1 Mart 2024 Cuma 17:46

 
ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLAR AKÇAABAT BELEDİYESİ SPOR EĞİTİM MERKEZİNDE
Akçaabat Belediyesi’nce tadilat edilerek şehre kazandırılan tam donanımlı Spor Eğitim Merkezi’nde Akçaabat genelindeki tüm çocuklar doyasıya spor yapıyor.
29 Şubat 2024 Perşembe 15:14

 
AKÇAABAT’TA ANNELERİN GÖZÜ ARKADA KALMIYOR.
Trabzon Valiliği ile Akçaabat Belediyesi arasında yapılan protokol neticesinde Yıldızlı Mahalle’mizin üst kısmındaki bina, restore edilerek öğrenim çağı dışına çıkmış özel bireyler için eğitim merkezi haline getirildi.
28 Şubat 2024 Çarşamba 18:38

 
11. EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİNE SAYILI GÜNLER KALDI
Akçaabat Belediyesi organizasyonunda yapılan ve bu yıl 11.’si düzenlenecek olan Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin tarihi ve organizasyona katılacak tiyatro ekipleri belli oldu.
25 Şubat 2024 Pazar 16:48

 
44. ULUSLARARASI TRABZON YARI MARATONU KOŞULDU
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’un kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen 44. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, “Yeşil Adımlar, Temiz Gelecek” sloganıyla koşuldu.
25 Şubat 2024 Pazar 07:19

 
BAŞKAN EKİM ‘DEN AKÇAABATLI HANIMLARA BÜYÜK DESTEK
Akçaabat Belediyesi, şehrimizdeki kadınlar için maharetlerini maddiyata dönüştürebilecekleri kurslar açıyor; ürettiklerini değerlendirebilmeleri için ise onlara özel alanlar oluşturuyor.
22 Şubat 2024 Perşembe 18:44

 
AKÇAKALE KALESİ TURİZMİN MERKEZİ OLACAK
750 yıllık tarihi geçmişi olan ve Akçaabat’ın batısında yer alan Akçakale Kalesi’nde Akçaabat Belediyesi tarafından yaptırılan kazı çalışmaları tamamlandı.
20 Şubat 2024 Salı 10:02

 
TRABZON İHH ÇOCUK HAKLARI İÇİN ÇOCUK MECLİSİ DÜZENLEDİ
Trabzon İHH İnsani Yardım Vakfının çocuk hakları için Akçaabat Belediyesi'nde çocuk meclisi düzenledi.
19 Şubat 2024 Pazartesi 00:05

 
DOLMUŞA ZAM GELDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı (UKOME) tarafından alınan karar doğrultusunda, dolmuş ve taksilere uygulanan ücretlere zam yapıldı.
16 Şubat 2024 Cuma 18:53

 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Analizi
Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanlığı olarak 2024 yılı Trabzon Büyükşehir Belediyesi Seçim Beyannamesinde görmek istediğimiz görüşlerimiz.
15 Şubat 2024 Perşembe 19:00

 
AKÇAABAT'TA 106. YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI
Akçaabat Belediyesi organizesinde 17 Şubat Akçaabat’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Erol Günaydın Sanat merkezinde ''Bir Ayrılık, Bir Yoksulluk, Bir Ölüm: Doğu Karadeniz’de İşgal Ve Göçün Acıları'' adlı konferans düzenlendi.
15 Şubat 2024 Perşembe 19:00

 
ÜRETİMİN YÜZYILINA AKÇAABAT’TAN TAM DESTEK
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği ekonomiyi ve istihdamı arttırmaya yönelik projelerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye Yüzyılı manifestosunda açıkladığı maddelerden biri olan üretime tam destek veriyor.
12 Şubat 2024 Pazartesi 16:36

 
AKÇAABAT’TA SANAT GECESİ
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında Belediye Türk Sanat Müziği Korosu, Koro Şefi Eylem Derçin yönetiminde unutulmaz bir konserle sanatseverlerle buluştu.
10 Şubat 2024 Cumartesi 20:15

 
AKÇAABAT ÜÇ ÖNEMLİ ORGANİZASYONA HAZIR
Akçaabat Belediyesi, şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmak ve birlikteliği sağlamak amacıyla gerçekleştireceği kültürel ve sanatsal etkinlikler ile şehrin tanıtım günleri için yapılan hazırlıklar tamamladı.
9 Şubat 2024 Cuma 18:41

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN FARKINDALIK YARATAN KONFERANS
Akçaabat Belediyesi tarafından organize edilen ve Uzman Aile Danışmanı Saliha Erdim’in konuşmacı olarak katıldığı ‘Aile Nedir? Toplum İçindeki Önemi’ konulu konferans düzenlendi.
8 Şubat 2024 Perşembe 18:29

 
DEMİRCİ’DEN ÖDENEK ELEŞTİRİSİ
Akçaabat Belediyesi'nin Bağımsız Meclis Üyesi Tuncay Demirci, Güney Çevre Yolu hakkında açıklamalarda bulundu.
7 Şubat 2024 Çarşamba 16:06

 
Gerçek değerlerin gözde eseri:“Karadeniz’de Hoca Olmak”
TRÜ direktörlüğünde Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile ortaya muazzam bir eser çıktı
5 Şubat 2024 Pazartesi 10:23

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK KATKI
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ta eğitime yönelik yaptığı yatırımlarla, Akçaabat’ın eğitimde öncü olmasına katkı sağlıyor.
2 Şubat 2024 Cuma 19:04

 
AKÇAABAT’TA KÖY YAŞAM MERKEZİNDE ÖĞRENMENİN KEYFİ BİR BAŞKA
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı proje kapsamında Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’nde Akçaabat Belediyesi’nin destekleriyle inşa edilen ve açılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi dolup taşıyor.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:24

 
BÜYÜKŞEHİR’DE İŞÇİLER ENFLASYONA EZDİRİLMEDİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin 2’nci 6 aylık döneminde de işçiler enflasyona ezdirilmedi.
31 Ocak 2024 Çarşamba 17:56

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK KAPALI YÜZME HAVUZU HIZLA YÜKSELİYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından Yaylacık Sahilinde yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı, şekilleniyor.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:25

 
AKÇAABAT’TA ATIKLAR ELEKTRİK OLARAK GERİ DÖNÜYOR.
Akçaabat Belediyesi daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Akçaabat için sağlıklı ve sürdürülebilir çevre oluşturmak gayesiyle örnek çalışmalara imza atıyor.
23 Ocak 2024 Salı 17:57

 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’in davetlisi olarak Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ortahisar Belediyesi’nin fuaye salonunda düzenlenen içinde Rauf Denktaş’ın kendisinin de çektiği fotoğrafların yer aldığı ‘Rauf Denktaş Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı.
19 Ocak 2024 Cuma 17:36

 
Minikler spor oyunlarını çok sevdi!
Ortahisar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, karne haftası dolayısıyla ve Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında okullarda çeşitli spor ve oyun etkinlikleri düzenliyor.
16 Ocak 2024 Salı 19:27

 
Of Belediyesi karla mücadeleye ara vermeden devam ediyor
Of Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde koordineli çalışmalarına başlayan ekipler kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:27

 
AKÇAAABAT’TA HERKES SPORLA BULUŞUYOR
Akçaabat Belediyesi, yediden yetmişe Akçaabat genelindeki herkesi sporla buluşturuyor.
12 Ocak 2024 Cuma 20:01

 
2023'te Kaç Nikah Kıyıldı?
Akçaabat Belediyesi Evlendirme Memurluğunca Akçaabat genelinde toplamda 861 nikâh kıyıldı.
12 Ocak 2024 Cuma 00:05

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ KARLA MÜCADELEYE HAZIR
Akçaabat Belediyesi, karla mücadele için tüm hazırlıklarını tamamlayarak gerekli tedbirleri aldı.
11 Ocak 2024 Perşembe 18:12

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ THM KOROSU KULAKLARIN PASINI SİLDİ
Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde düzenlenen Akçaabat Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu (THM) Konseri büyük ilgi gördü.
10 Ocak 2024 Çarşamba 16:34

 
Festival Tarihi Netleşti
Akçaabat Belediyesince her yıl düzenlenen ve bu yıl 32.’si yapılacak olan Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nin tarihi belli oldu.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:50

 
Akçaabat Ortamahalle Müzesi'ne Yoğun İlgi!
Trabzon'un tarihi mirasını yaşatma amacıyla Akçaabat Belediyesi tarafından restorasyon ve envanter temini süreci mayıs 2023 yılında tamamlanan Ortamahalle Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor.
5 Ocak 2024 Cuma 19:07

 
AKÇAABAT SPOR EĞİTİM MERKEZİNDE KETEM’DEN BİLGİLENDİRME.
Akçaabat Belediyesi Spor Eğitim Merkezinde plates-step-aerobik yapan kadınlara Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü Ketem tarafından ‘Kanserde Erken Teşhis’ konulu bilgilendirme yapıldı.
5 Ocak 2024 Cuma 18:54

 
AKÇAABAT’TA TÜKETTİĞİNİ ÜRETEN BİR BELEDİYE
Akçaabat Belediyesi’ne ait Bitki Üretim Seralarında 322 bin 477 adet bitki üretildi.
4 Ocak 2024 Perşembe 17:47

 
AKÇAABAT’IN GÜZELLİKLERİNİ MOTİFLERLE ANLATIYORLAR
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi ve Akçaabat Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği halinde açılan Halı Dokuma Kazaziye ve Takı Tasarım Kursularını ziyaret etti.
3 Ocak 2024 Çarşamba 18:42

 
Ortahisar Belediye Meclisinden teröre ortak tepki
Ortahisar Belediyesi’nin 2024 yılı ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yönetiminde gerçekleştirildi.
2 Ocak 2024 Salı 18:13

 
Bakan Yardımcısı Eminoğlu’ndan Trabzon Büyükşehir’e Ziyaret
Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman ile görüştü.
26 Aralık 2023 Salı 00:41

 
DEMİRCİ #Fiyasko# DEDİ
Akçaabat Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Tunca Demirci Eski Partisinin Yerel Seçim İçin Düzenlenen Belediye Başkan Aday Adayı Tanıtımını Eleştirdi.
25 Aralık 2023 Pazartesi 20:35

 
AKÇAABAT’TA MEHMET AKİF ERSOY ANILDI
Akçaabat Belediyesi organizesinde Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 87. Yıl dönümü vesilesiyle ‘Bilinç Tazeleyici Ulusal Bir Değer Mehmet Akif Ersoy’ konulu konferans düzenlendi.
25 Aralık 2023 Pazartesi 11:06

 
SİNAN YAĞMUR AKÇAABAT’TA
Akçaabat Belediyesi organizesinde Mevlana Haftası etkinlikleri kapsamında Sinan Yağmur’un konuşmacı olduğu ‘Vuslatın 750. Yılında Hz. Mevlana’ konulu program düzenlendi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:59

 
BAŞKAN EKİM SANAT AKADEMİSİ KURSİYERLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi tarafından kurulan Sanat Akademisi kursiyerleri ve aileleri ile bir araya gelerek sohbet etti.
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:33

 
PSİKOLOJİ SÖYLEŞİLERİ, DRAMA, TRAYTRO; HERŞEY AKÇAABAT’TA
Akçaabat Belediyesi organizesinde ilçe genelindeki çocukların ruhsal ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla ‘İçimde Sanat Var’ adlı etkinliği düzenlendi.
15 Aralık 2023 Cuma 19:26

 
HATİCE KÜBRA TONGAR AKÇAABAT’TA
Ünlü yazar ve çocuk gelişim uzmanı Hatice Kübra Tongar, Akçaabat Belediyesi organizesinde Akçaabatlılarla buluştu.
14 Aralık 2023 Perşembe 18:40

 
AKÇAABAT’TA HERKES SPOR YAPIYOR
Akçaabat Belediyesi bünyesinde açtığı spor kurslarıyla ve spor eğitim merkezleriyle Akçaabat’ta yediden yetmişe herkes spor yapıyor.
13 Aralık 2023 Çarşamba 19:01

 
BAŞKAN EKİM SPORSEVERLERLE BULUŞTU
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Belediyesi bünyesinde sportif faaliyet gösteren sporcularla ve aileleriyle bir araya geldi.
11 Aralık 2023 Pazartesi 00:07

 
BAKAN YARDIMCISI TURAN’IN TRABZON’DAKİ İLK DURAĞI GANİTA OLDU
Bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere Trabzon’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın ilk durağı Ganita oldu. Ganita’yı çok beğendiğini dile getiren Bakan Yardımcısı Turan, ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
6 Aralık 2023 Çarşamba 14:22

 
AKÇAABAT’TA MEYVECİLİK GELİŞTİRİLECEK
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat Ziraat Odası ve Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğinde Akçaabat’ta Meyveciliğin geliştirilmesi için protokol imzalandı.
6 Aralık 2023 Çarşamba 10:20

 
HER DAİM AİLELERİMİZİN VE EVLATLARIMIZIN YANINDAYIZ
Trabzon Valiliği ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin himayelerinde gerçekleştirilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık etkinliği Büyükşehir Belediyesi EYOF Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.
4 Aralık 2023 Pazartesi 10:14

 
NURULLAH GENÇ AKÇAABAT’TA KONFERANS VERDİ
Akçaabat’ta Belediyesi organizasyonuyla Prof. Dr. Nurullah Genç’le ‘Bu Dünyaya Ne Gerek’ adlı konferans düzenlendi.
30 Kasım 2023 Perşembe 19:00

 
TİSKİ GENEL KURULU TAMAMLANDI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü 2023 yılı 2. Olağan Genel Kurulu Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında gerçekleştirilen son oturumla tamamlandı.
30 Kasım 2023 Perşembe 16:51

 
AKÇAABAT’TA KARATE ŞAMPİYONASI YAPILDI
Akçaabat’ın ilçe oluşunun 137. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Akçaabat Belediyesince organize edilen Karate Şampiyonası yapıldı.
29 Kasım 2023 Çarşamba 18:54

 
Ortahisar Belediyesi’nin spor kulüpleri zirveyi zorluyor!
Ortahisar Belediyesi Ampute Futbol Takımı Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi’nde 9 puanla zirveyi zorluyor.
28 Kasım 2023 Salı 17:14

 
BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ GECE BOYU TEYAKKUZDAYDI
Trabzon’da dün gece etkisini gösteren şiddetli yağış ve fırtına sonrası meydana gelen yangın, heyelan, çatı uçması ve ağaç devrilmelerine Büyükşehir Belediyesi ekipleri anında müdahale etti.
27 Kasım 2023 Pazartesi 15:30

 
AKÇAABAT EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI İHALE EDİLİYOR
Akçaabat Belediyesince Akçaabat Emniyet Müdürlüğü Binası’nın yapım işi 14 Aralık 2023 tarihinde ihale ediliyor.
25 Kasım 2023 Cumartesi 17:58

 
AKÇAABAT’TA 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Akçaabat Belediyesi önü Atatürk Parkı’nda Çelenk Sunma Töreni yapıldı.
24 Kasım 2023 Cuma 17:31

 
SPOR LİSESİ AKÇAABAT’A DEĞER KATTI
Akçaabat Belediyesince projelendirilen ve yapım işi tamamlanan Spor Lisesi, İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi olarak eğitime başladı.
21 Kasım 2023 Salı 17:30

 
‘GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE AKÇAABAT’ ADLI KONFERANS YAPILDI
Akçaabat’ın ilçe oluşunun 137. Yıldönümü münasebetiyle Akçaabat Belediyesi organizesinde ‘Geçmişten Günümüze Akçaabat’ adlı konferans yapıldı.
21 Kasım 2023 Salı 17:24

 
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü.
21 Kasım 2023 Salı 16:27

 
ULTRA SÜMELA YARIŞLARI NEFES KESTİ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından spor etkinlikleri kapsamanda "Ultra Sümela" isimli patika yarışı düzenlendi.
20 Kasım 2023 Pazartesi 08:20

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU HIZLA YÜKSELİYOR
Akçaabat Belediyesi tarafından Yaylacık Sahilinde yapılan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatı, şekilleniyor.
18 Kasım 2023 Cumartesi 15:44

 
AKÇAABAT’TA ÜNLÜ KARİKATÜRİST ANISINA SERGİ AÇILDI
Akçaabat Belediyesi tarafından Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açıldı.
17 Kasım 2023 Cuma 17:50

 
HARUN YAVRUOĞLU ANILACAK
Akçaabat Belediyesi tarafından 14 Nisan 2020 tarihinde aramızdan ayrılan Trabzon’un ünlü karikatürist, gazeteci ve aynı zamanda Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu üyesi merhum Harun Yavruoğlu adına sergi açılıyor.
14 Kasım 2023 Salı 14:23

 
KÜLTÜR ARAŞTIRMA KURULU TOPLANDI.
Akçaabat Belediyesi Kültür Araştırma Kurulu, aylık toplantılarına devam ediyor.
9 Kasım 2023 Perşembe 19:05

 
AKÇAABAT’TA ‘KARAGÖZ VE HACİVAT’ ADLI TİYATRO OYUNU SAHNELENDİ.
Akçaabat Belediyesi organizesinde ‘Karagöz ve Hacivat’ adlı çocuk tiyatro oyunu sahnelendi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:33

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sera Gölü tesislerinde çıkan yangın sonrası, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan “İtfaiye Dairesi Başkanlığının müdahalede yetersiz kaldığı” yönündeki iddialara cevap verdi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 10:45

 
TARİHİN İZLERİNİ AKÇAABAT’TA TAKİP EDİYORLAR
Akçaabat Belediyesi tarafından restore edilerek yeni bir turizm destinasyonu olarak Akçaabat’a kazandırılan Ortamahale ve Ortamahalle Müzesi, yerli ve yabancı turistler tarafından ilgi odağı oldu.
1 Kasım 2023 Çarşamba 18:42

 
Kitap Günleri’ rekor ziyaretçiyle sona erdi
Ortahisar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘3. Kitap Günleri’ Trabzon’da 2023 yılında en çok ziyaretçiyi ağırlayan kitap etkinliği oldu.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:24

 
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI PARİS’TE DE KUTLANDI
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Akçaabat Belediyesi ve Paris Trabzonlular Derneği işbirliği ile Paris’te özel bir resim sergisi açıldı.
30 Ekim 2023 Pazartesi 17:22

 
Demirci’den Dikkat Çeken Adliye Açıklaması
Akçaabat Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Tuncay Demirci'den adliye ihalesi hakkında açıklama
26 Ekim 2023 Perşembe 18:53

 
TİSKİ MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından 28 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında yapılan personel alım mülakatlarının sonuçları açıklandı
26 Ekim 2023 Perşembe 18:27

 
AKÇAABAT’TA FUTBOL ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ
Akçaabat Belediyesi organizesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında 2013-2014 yaş aralığındaki çocuklar için Futbol Şenliği düzenlendi.
23 Ekim 2023 Pazartesi 17:58

 
AKÇAABAT’TA ‘KURULUŞTAN TÜRKİYE YÜZYILINA CUMHURİYET’ ADLI KONFERANS YAPILDI
Akçaabat belediyesi organizesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl kutlama etkinlikleri kapsamında ‘Kuruluştan Türkiye Yüzyılına Cumhuriyet’ konulu konferans yapıldı.
18 Ekim 2023 Çarşamba 19:32

 
AKÇAABAT GENÇLİK VE SPOR MERKEZİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Akçaabat Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Gününde en özel misafirlerini ağırladı.
12 Ekim 2023 Perşembe 18:01

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ SERALARI SON TEKNOLOJİYLE DONATILDI
Akçaabat Belediyesi, ‘Üreten Akçaabat’ vizyonu ile ileri teknolojiye dayalı, yüksek katma değerli, geniş pazar imkânı olan, şehirde istihdamı arttıran, hem ilçenin hem de ülkenin ekonomisine katkıda bulunan projeler hazırlıyor ve bu projeler, tek tek hayata geçiriyor.
10 Ekim 2023 Salı 19:37

 
Eski Başkan Canalioğlu övdü, Genç ise teşekkür etti
Trabzon Belediyesi Eski Başkanı Volkan Canalioğlu, Ortahisar Belediyesi’nin ‘Küçük Dostlar Kliniği’nden övgüyle bahsetti.
4 Ekim 2023 Çarşamba 19:27

 
CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL SERGİ
Akçaabat Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için 100. Yıla özel resim sergisi açılıyor.
3 Ekim 2023 Salı 19:12

 
AKÇAABAT’TA HORON GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR
Akçaabat Kaymakamlığı ve Akçaabat Belediyesi arasında Akçaabat genelindeki okullarda halk oyunları kursları açılması amacıyla protokol imzalandı.
30 Eylül 2023 Cumartesi 16:20

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ İHALE İLE DÜKKAN SATACAK
AKÇAABAT BELEDİYESİ İHALE İLE 3 ADET DÜKKAN SATACAK
27 Eylül 2023 Çarşamba 17:39

 
Büyükşehir’in Kursları Yoğun İlgi Görüyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda her yaş ve eğitim düzeyindeki bireylere yönelik sanat, spor ve meslek edindirme kursları düzenlemeye devam ediyor.
27 Eylül 2023 Çarşamba 10:22

 
SEVENLERİN GÖNLÜNE TAHT KURMAYA HAZIRLANIYORLAR
Akçaabat Belediyesi bünyesinde sanat icra eden Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Koroları Ekim Ayı itibariyle çalışmalarına başlıyor.
27 Eylül 2023 Çarşamba 00:24

 
TERTEMİZ BİR AKÇAABAT İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Akçaabat Belediyesi ekiplerince daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için; sağlıklı ve sürdürülebilir bir çevre oluşturmak için yapılan temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.
22 Eylül 2023 Cuma 17:46

 
GÖNÜL VE DAYANIŞMA SEFERBELİĞİ ADINA TÜM VARLIĞIMIZLA YANINIZDAYIZ
Akçaabat Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği çalışmalarla tüm Akçaabatlıları kucaklamaya devam ediyor.
21 Eylül 2023 Perşembe 17:11

 
AKÇAABAT SPOR MERKEZİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE
Mülkiyeti Akçaabat Belediyesi’ne ait eski Belediye binasında bulunan düğün salonu, tadilat edilerek her kesime hitap edebilecek ‘Çok Amaçlı Spor Merkezi’ne dönüştürüldü.
20 Eylül 2023 Çarşamba 18:15

 
Ortahisar sahili çöplerden temizlendi
Ortahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ’16 Eylül Dünya Temizlik Günü’ kapsamında Faroz Balıkçı Barınağı’ndan Beşirli Sahili’ne kadar olan bölümde farkındalık etkinliği düzenledi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:18

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN TEMELİ ATILDI
Akçaabat Belediyesi hayata geçirdiği projelerle Akçaabat’ı geleceğe taşıyacak işlere imza atıyor.
15 Eylül 2023 Cuma 18:11

 
BELEDİYE MECLİSİ’NDEN ÜÇÜNCÜ’YE ZİYARET
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, beraberindeki Belediye Meclisi Üyeleriyle Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Gürkan Üçüncü’yü ziyaret etti.
14 Eylül 2023 Perşembe 18:47

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN TEMELİ ATILIYOR
Akçaabat Belediyesi, şehrin gelişimine katkı sağlayacak vizyon projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:56

 
AKÇAABAT HORONU BİRİNCİLİK ALDI
Türkiye halk oyunları federasyonu tarafından Rize’nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen kulüpler arası halkoyunları grup yarışmasında Akçaabat Belediyesi Spor Kulübü yöresel Akçaabat Horonunda birinciliği elde etti.
11 Eylül 2023 Pazartesi 10:22

 
AKÇAABAT’TA PLAJ VOLEYBOLU FİNALİ YAPILDI
Akçaabat Belediyesince düzenlenen Plaj Voleybolu Turnuvası’nda final maçı yapıldı; ödüller sahiplerini buldu.
8 Eylül 2023 Cuma 10:07

 
Okullar eğitime hazır
Ortahisar Belediyesi, 2023 yılında da okullara desteğini sürdürdü
7 Eylül 2023 Perşembe 17:32

 
AKÇAABAT’TA SANAT AKADEMİSİ’NDEN AÇIK HAVA PERFORMANSI
Akçaabat Belediyesi’nin sanatsal kursları tek çatı altında toplayarak oluşturduğu Sanat Akademisi’nde faaliyet gösteren kurslar, unutulmaz bir geceye imza attı.
6 Eylül 2023 Çarşamba 19:29

 
Büyükşehir'e Akçaabatlı Genel Sekreter
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteliği’ne Akçaabatlı Gürkan Üçüncü atandı.
1 Eylül 2023 Cuma 11:41

 
AKÇAABAT’TA SPOR ŞÖLENİNE BÜYÜK İLGİ
Akçaabat Belediyesince 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama etkinlikleri kapsamında Yaylacık Çimeninde Spor Şöleni düzenlendi.
31 Ağustos 2023 Perşembe 18:14

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur