Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Vali Kızılcık’ın Veda Ziyaretleri
 

Vali Kızılcık’ın Veda Ziyaretleri

Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’na (TTSO) veda ziyaretinde bulundu.

15 Ağustos 2013 Perşembe 20:12
Yazdır

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy tarafından kapıda karşılanan Kızılcık, “Trabzon hizmetkarlığım süresince benimle yakın çalıştığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Demokratik bir ülkede halkımızın yetkiyi verdiği siyasi iradenin emri doğrultusunda ataması yapılan kamu görevlileriyiz” dedi.

 

 

Trabzon’a 2009 yılının Haziran ayında geldiğini hatırlatan Vali Kızılcık “Günümün 24 saatini hemşehrilerimizle beraber geçirdik. Onların dertleriyle hemhal olarak bu şehrin vizyonunu geliştirmeye gayret ettim. Trabzon’un 4 bin yıllık geçmişine mütenasip bir marka kent olması için çaba sarf ettik. Yöneticilik anlayışımız tamamen 21.yüzyılın parametreleri doğrultusunda oldu. Bunun esası katılımcı demokrasidir. Bu anlayış vatandaşın hayatını etkileyen kararların tek başınıza alınması değil, onlara danışarak alınmayı gerektirir” diye konuştu.

 

 

“Şehirlerin değişimi ve dönüşümü bir süreçtir” diyen Kızılcık, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bugün her şeyi yaptım deme şansına sahip değilsiniz. Bu değişimi yönetebilmek çok önemlidir. Ortak aklın sayesinde belirli sektörlerde çok önemli mesafeler kat ettik. Lojistik merkez Trabzon’un en önemli projelerinden biridir. Trabzon en temel özelliklerinden, karakteristiklerinden bir tanesi istediğini koparabilmektir. Bu konuda her türlü çalışma yapıldı. Trabzon’un tüm unsurlarıyla bir araya gelip bu süreçte bunu koparabileceğini inanıyorum. Başbakanımızın buraya ziyaretinin bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Şehrin tüm dinamiklerinin bir görüşme talep etmesi ve raporları ortaya koyması halinde öyle inanıyorum ki, 2023 hedeflerinde çok önemli fonksiyon görecek olan bu projeye sayın başbakan onay verecektir. Biyoenerji alanı projelerin en önemlisidir. Bunun gerekli altyapısı oluşturuldu. Sayın Kalkınma bakanımıza gerekli sunuşlar yapıldı. Bu alan çok kısa zamanda çok büyük başarılar elde edilebilecek bir alandır. Türkiye’yi bu anlamda sürükleyecek olan bölgedir Trabzon. Kış turizmi çok önemli. Teleferik projesi için yarın bir heyet geliyor. Burada kayak merkezi kurulma şansı var. Uzungöl’deki tesisler sadece senenin 4-5 ay çalışanı değil, 12 ay yüze yakın dolulukla çalışan tesisler haline gelecektir. Turizm cenneti Trabzon bu şekilde gerçekleşecektir. 2 bin kişilik kongre merkezi ve otel projesi var. Bu da stratejik bir yatırım. Artık sadece yazları değil, kışları da Trabzon’da turizm yapılabilecek.”

 

 

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise Kızılcık’a şehre yaptığı katkılardan ötürü teşekkür ederek “Geldiğiniz günden beri önemli güzel birliktelik yaptık. şehrin sorunlarıyla ilgili yurt içi ve yurt dışından önemli kararlar alınmasında yanınızda olduk. Sizlerin çok büyük özverilerini gördük. Geçen 4 yıl içersinde çok önemli konuların gündeme alınarak başlatıldı. Bunların devam edeceğine inanıyoruz. Turizm konusunda yaptığınız hamle özellikle bölgedeki otellerin harekete geçmesini sağladı. Şehrin tanıtımı için yurt dışında yapmış olduğunuz faaliyetler çok önemliydi. Kamu arazilerinin yatırıma verilmesi konusundaki cesurane davranışınız gerçekten unutulmayacaktır” şeklinde konuştu.

 

TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ise “Trabzon’da sürekli valiler değişiyordu. 6 ayda bir valinin değiştiğini biliyoruz. Ancak Trabzon zamanlarda çok rahat ve huzurlu bir şehir oldu. Bunda sizlerin emeği ve gayreti inkar edilemez. Bir şehir için mülki amir çok önemli. Görevinizde başarılı olduğunuzu kabul etmek lazım. Türkiye’nin sizin gibi valilere ihtiyacı var. Sizlerin bundan sonrada önemli görevlerde olacağınıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

Görüşme sonrasında Hacısalihoğlu ve oda yönetimi Trabzon’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Vali Kızılcık’a plaket takdim etti.

Anahtar Kelimeler: Valiler, Kararnamesi, ile, merkeze, alınan, Trabzon, Valisi, Dr, Recep, Kızılcık, Trabzon, Ticaret, ve, Sanayi, Odası’na, (TTSO), veda, ziyaretinde, bulundu ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur