Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
TRABZON’DA “EVLİLİK OKULU” PROJESİ BAŞLADI
 

TRABZON’DA “EVLİLİK OKULU” PROJESİ BAŞLADI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği büyük projelerin yanında sosyal belediyecilik anlayışıyla da fark yaratmaya devam ediyor.

2 Haziran 2022 Perşembe 13:17
Yazdır

Sosyal belediyeciliğe verdiği önem doğrultusunda çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, bu kez de “Evlilik Okulu” projesini hayata geçirdi.

Evlilik ve aile birlikteliğini güçlendirmek, aile içi şiddet ve boşanmaya sebep olan çatışma durumlarının sağlıklı çözüm yolları konusunda çiftlere bilgi aktarmak amacıyla; Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ve İl Müftüsü Osman Aydın arasında “Evlilik Okulu Projesi İş Birliği Protokolü” imzalandı. Protokol çerçevesinde bugün saat 14.00-17.00 saatleri arasında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde başlayan eğitimler, her ayın ilk çarşamba günü düzenli olarak devam edecek.

BAŞVURULAR 153 ÇAĞRI MERKEZİ ÜZERİNDEN YAPILACAK
Protokol kapsamında Uzm. Psikolog Enes Bülbül- Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri, Av. Rumeysa Baysal- Aile Hukuku, Hatice Ardıç Azak-Evlilik ve Sağlık, Nuray Özben-Toplumumuzda Evlilik ve Aile Hayatı konularında eğitim verecek. “Evlilik Okulu” eğitim programına evlilik hazırlığı yapan ve evli olan çiftler müracaat edebilecek. Eğitime isteyenler çift olarak da katılabilecek. Seminerlere başvurular “ALO 153 Çağrı Merkezi” üzerinden yapılabilecek.

ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERMELİYİZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, “Çok hayırlı olacağına inandığımız kıymetli bir işin başlangıcı için bir araya geldik. Büyükşehir Belediyemiz, İl Sağlık Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğümüzün ortak çalışması ile güzel bir projeyi başlatıyoruz. Amacımız; güçlü birey-güçlü toplum, güçlü aile-güçlü toplum prensibi çerçevesinde ailenin güçlendirilmesi, aile bireyleri arasında iletişimin kuvvetlendirilmesi ve bu şekilde daha mutlu bireylerden oluşan bir aile yapısı ortaya konulması. Malumunuz çağımızın çok önemli sorunlarından bir tanesi de aile içi ilişkiler. Bu zaman zaman şiddete hatta cinayetlere kadar gidebilen bir süreç. Aynı zamanda özellikle boşanmaların gittikçe arttığını da göz önüne aldığımızda aile içi ilişkilerin mutlaka sağlıklı yapıya kavuşturulması gerekiyor. Bizler de sorumlu kurumlar olarak bu manada elimizden gelen gayreti göstermek durumundayız. Bugünkü protokolümüzüm gayesi de bu” dedi.

UZMAN DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ
Eğitimlerin her ayın ilk çarşamba günü yapılacağını dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Protokol çerçevesinde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün uzman personelinin katılımı ve destekleriyle ailelerinde sorun yaşayan ve bu sorunun çözümünde desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlarımıza uzman desteği sağlayacağız. Eğitimlere gelen hanımefendilere ve beylere aile içerisinde nasıl daha sağlıklı bir ilişki sağlanabilir, sorunlar nasıl çözülebilir, sevgi ve saygı temelinde aile birlikteliği nasıl güçlendirilebilir konularında elimizden geldiğince destek vermeye çalışacağız. Elbette bu bir başlangıç. Zaman içerisinde ihtiyaçlara bağlı olarak şehrimize, toplumumuza, ailelerimize kurumlar olarak daha önemli destekler vermeyi temenni ediyoruz” diye konuştu.

HANIMLARI VE BEYLERİ EĞİTİMLERİMİZE BEKLİYORUZ
‘Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri’ ‘Aile Hukuku’ ‘Evlilik ve Sağlık’ ‘Toplumumuzda Evlilik ve Aile Hayatı’ olarak dört başlık altında aile bireylerine yönelik eğitimler gerçekleştirileceğini de belirten Başkan Zorluoğlu, “Bu manada İl Sağlık Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğümüz zaten bu konularda önemli tecrübesi olan kurumlarımız. Birlikteliğin gücümüzü daha da artıracağına inanıyoruz. Gerek evlilik hazırlığında olan çiftlere gerek evli olup da yardıma ihtiyaç duyan aile bireylerine inşallah daha güçlü bir destek vermeyi hedefliyoruz. Hanımları ve beyleri bekliyoruz…

Anahtar Kelimeler: Trabzon, Büyükşehir, Belediyesi, gerçekleştirdiği, büyük, projelerin, yanında, sosyal, belediyecilik, anlayışıyla, da, fark, yaratmaya, devam, ediyor
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur