Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Samsun'u Görünce Trabzon'un Haline Üzülüyorum
 

Samsun'u Görünce Trabzon'un Haline Üzülüyorum

4000 yıllık tarihi geçmişi olan Mısır ile yaşıt bir şehir maalesef mehteran takımı gibi iki sağa iki sola yerinde sayıyor

17 Nisan 2018 Salı 15:41
Yazdır
4000 yıllık tarihi geçmişi olan Mısır ile yaşıt bir şehir maalesef mehteran takımı gibi iki sağa iki sola yerinde sayıyor Samsun tren yolu ile özelleştirildikten sonra  zorunlu emekliler dışında işten tek kişi çıkartmayan 24 saat vardiyalı çalışan deniz limanı ile Sinop tarafından taflan,Ordu tarafından dik bıyık kadar uzanan raylı sistemi ile tamamen şehir in üzerinden geçen transit yolu ile sahil şeridi üzerinde yaptırılan yat limanı modern restoranları ile Samsun uçmuş her partiden her dönem seçilmeyi başaran büyük şehir belediye başkanı makine mühendisi Yusuf Ziya Yılmaz karayolları teşkilatını çeşitli birimlerinde çok uzun zaman görev yaptıktan sonra bayındırlık ve iskan eski bakanı koray aydın kendisi samsun bölge müdürlüğünden İstanbul bölge müdürlüğüne atamış o yine de 1999 genel ve yerel seçimlerinde samsun büyük şehir belediye başkanlığına ANAP tan aday olmuş kazanmış 2004-2009-2014 yerel seçimlerinde AK Parti adayı olmuş hepsinde açık ara kazanmış Samsun a hiçbir şey yapmamışsa karadeniz in en güzel sahil bandını kazandırmış hiçbir kurum ve kuruluş ile kavga etmemiş sürekli proje üretmiş insanlar kendisine güvenmiş Samsun büyüyüp gelişince tüm kurum ve kuruluşlar buraya taşınmaya başlamış bölge adliye ve bölge idare mahkemeleri bölge hıffızıha ve bölge kliminatör labaratuarları,TED,Şeker bank,Deniz bank Bölge Müdürlüklerini bir çok sigorta kurumu bölge müdürlüklerini buraya taşımışlar kentte yiyecek ve giyecek ucuz daire fiyatları Trabzon dan düşük çünkü arazi bol yaş meyve ve sebze ihracatçıları Trabzon dan Samsuna taşınmışlar dün bir ithalatçı bize yurt dışından gemi ile buğday getiriyorum gemi boşaltmak için Trabzon limanına yaklaştırılmıyor samsun da bulunan tarım bakanlığının labaratuar numune göndereceğim orada numune sıraya girecek gemimiz açıkta biz burada bekleyeceğiz diyor,TTSO meclis üyesi Ayhan Mazlum yurt dışına patates ihraç edeceğiz alfatoksit belgesi istiyorlar,belgeyi verecek labaratuar Erzurum da,peki Erzurum da liman mı var ihraçaat labaratuarının orada ne işi var onu bakanlık yetkililerine sorun diyor ve ekliyor  ben o kadar bekleyemem oradaki komisyoncu dostumu aradım al 3 kilo iyi patates labaratuara getir alfotoksit belgesini bana gönder diyorum o belge ile patates ihraç ediyorum diyor işte şehrin en son hali birileri bu şehir de yapılan yatırımları görünce heyecanlanıyormuş ya bu şehirden karayolları ve DSİ yatırımlarını çekin veya dondurun birde KTÜ yü kapatın TS yi Allah göstermesin bir alt lige atın bu şehir Büyük şehir değil Büyük köy olur efendim Gül Cemalmiş yok akvaryum tünelmiş ya bırakın Allah aşkına vatandaş düşmeden evine gitmeye çalışıyor merkez mahallere yağmur yağdığında çizme ile giriliyor galiba bunlar sizleri çok heyecanlandırıyor ama ben kahroluyorum fazla söze gerekte duymuyorum. !
Anahtar Kelimeler: 4000, yıllık, tarihi, geçmişi, olan, Mısır, ile, yaşıt, bir, şehir, maalesef, mehteran, takımı, gibi, iki, sağa, iki, sola, yerinde, sayıyor
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur