Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI HUZUREVİ’NDE AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ Trabzon'da Kurban Pazarında fiyatlar belli oldu! Şikayetler peş peşe geldi... PARTİ TRABZON İL BAŞKANLIĞI 27 MAYIS 1960 DARBESİNE İLİŞKİN BASIN AÇIKLAMASI TTSO’da Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Kümelenme Projesi anlatıldı CHP’DEN YENİ BİR KARAKOL AÇIKLAMASI ANKARA’DA HAFİF RAYLI ULAŞIM SİSTEMİ ZİRVESİ SU HAYATTIR,HAYATIMIZA SAHİP ÇIKIN!... AK PARTİ SON NOKTAYI KOYDU EKİM KARİYER ETKİLİĞİNE KATILDI BAŞKAN EKİM SİVİL TOPLUMLA Akçaabat Atatürk Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Mutfağı Haftasında "Gelenekten Geleceğe Lezzet Yolculuğu" Etkinliğinde Yer Aldı. AK Parti heyetinden TTSO'ya ziyaret BARÜ’de devir teslim töreni: Prof. Dr. Ahmet Akkaya göreve başladı BÜYÜKŞEHİR’DE KÜLTÜR VE SANAT ŞÖLENİ SÜRÜYOR BİL KOLEJİ KONUKLARINI AĞIRLADI KANDEMİR HAYVANCILIK TTFEST25 Bilim Şenliği coşkuyla başladı BAŞKAN GENÇ: DONANIMLI NESİLLER YETİŞMESİNE KATKI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ BAŞKAN GENÇ: “RAFTİNG, TRABZON TURİZMİNE YENİ BİR SOLUK GETİRECEK” TURİZME KARİYER YOLCULUĞU PROJESİNDE FİNAL ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
EKİM KARİYER ETKİLİĞİNE KATILDI
EKİM KARİYER ETKİLİĞİNE KATILDI
 
BAŞKAN EKİM SİVİL TOPLUMLA
BAŞKAN EKİM SİVİL TOPLUMLA
 
Akçaabat Atatürk Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Mutfağı Haftasında 'Gelenekten Geleceğe Lezzet Yolculuğu' Etkinliğinde Yer Aldı.
Akçaabat Atatürk Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türk Mutfağı Haftasında "Gelenekten Geleceğe Lezzet Yolculuğu" Etkinliğinde Yer Aldı.
Ortahisar asfalt çalışmalarına hızlandırdı
 

Ortahisar asfalt çalışmalarına hızlandırdı

Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Pelitli, Çimenli, Çağlayan, Akyazı mahallelerinde asfaltlama çalışması yaptı. Belediye ekipleri asfaltlama ve betonlama çalışmalarını eşzamanlı olarak yürütüyor.

16 Haziran 2019 Pazar 11:07
Yazdır

Pelitli ve Çimenli mahallesindeki yol çalışmalarını yerinde inceleyen Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yapılan çalışmalarla yol standartlarının her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi. Çalışmalarla ilgili fen işlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi’den bilgi alan Başkan Genç,Ortahisar'ın yol problemlerini en aza indirmek için; 85 mahallemizin tamamında yol çalışması yapacağız. İlçemizin dağlık coğrafi yapısından ve iklim şartlarından dolayı yollarda yaşanan deformasyonu en aza indiriyoruz. Hem ulaşım konforu sağlıyoruz hem de yollarımız daha güvenli hale geliyor.” dedi.

40 BİN METREKÜP ASFALT SERİLECEK

Ortahisar Belediyesi'nin 2019 Yılı Yol Programı hakkında bilgi veren Başkan Genç, şu bilgileri paylaştı: Yeni dönemde Allah nasip ederse 40 bin m³ asfalt (kendi ürettiğimiz) planlıyoruz. Bu daha ziyade merkez mahallelerimizde. Çünkü Yalı, Gazipaşa, Kurtuluş gibi mahallelerimizde doğalgaz çalışmaları olduğundan dolayı buralarda yollarda bozulmalar olmuş. O nedenle asfalt çalışmalarımızı daha ziyade merkez mahallerimizde gerçekleştireceğiz. Geçmiş dönemde ihaleli beton çalışmalarımızdan kalan kısımları tamamlamak için bu dönem 11 bin m³ normal beton programı yaptık. Bunun yanı sıra bizim standart kuru beton çalışmamız var. Kuru betonda mevcut kapasitemiz itibarıyla 16 bin 820 m³ kuru beton çalışması planlıyoruz. Bunları yapmak için biliyorsunuz makine parkıyla beraber kuvvetli bir şantiyemiz var. Valilik bünyesinden gelen 7 bin m³ de bir payımız var. İnşallah, yeni sezonda bu çalışmalarımızı yaparak yollarımızı standartlara uygun hale getireceğiz.

PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

Yol çalışmalarının Fen İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi'nin koordinesinde yürütüldüğünü kaydeden Başkan Genç, "Ekiplerimiz çok güzel çalışmalar ortaya çıkarıyorlar.  Ben bir kez daha canhıraş bir şekilde çalışan başkan yardımcımıza ve bütün personelimize teşekkürlerimi iletiyorum. Emeklerine, ellerine sağlık... Hiçbir şekilde heyecanımızdan, şevkimizden bir şey kaybetmeden yeni dönemde de tıpkı geçen beş yıllık süre zarfında olduğu gibi yol çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: Ortahisar, Belediyesi, Fen, İşleri, Müdürlüğü, ekipleri, Pelitli, Çimenli, Çağlayan, Akyazı, mahallelerinde, asfaltlama, çalışması, yaptı, Belediye, ekipleri, asfaltlama, ve, betonlama, çalışmalarını, eşzamanlı, olarak, yürütüyor
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1703 Rus Çarı I. Petro, Sankt Petersburg şehrini kurdu.(Şehir Rus İç Savaşı sırasında Petrograd, SSCB döneminde de Leningrad olarak adlandırılıyordu)
1907 San Francisco, California'da veba salgını başgösterdi.
1935 Hafta tatili Cuma'dan Pazar'a alındı.
1941 Alman zırhlısı Bismarck, İngiliz donanması tarafından batırıldı.
1944 Latin harfleri ile ilk Cumhuriyet altını basıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur