Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
Öğrenciler iftar çadırlarından memnun!
 

Öğrenciler iftar çadırlarından memnun!

Ortahisar Belediyesi'nin KTÜ'de açtığı iftar çadırları öğrencilerin akınına uğruyor. İftarlarını KTÜ kampusu içinde kurulan iki ayrı çadırda açan öğrenciler hem yemeklerden, hem de personelin kendilerine yakın ilgisinden dolayı son derece memnun olduklarını söyledi.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 15:02
Yazdır

RAMAZAN DUYGUSUNU HİSSEDİYORUZ

İftar çadırlarının kendilerine çok büyük kolaylık sağladığını dile getiren öğrenciler, "Biz, KTÜ'de öğrenciyiz. Birçoğumuz şehir dışından gelme... O nedenle Ramazan ayının biz öğrenciler için ayrı bir zorluğu vardır. Bir yandan sınavlarımıza giriyoruz ve bir yandan da derslerimize devam ediyoruz. Haliyle yemek işleriyle uğraşmak için zamanımız kalmıyor. Diğer yandan ekonomik anlamda da iftar çadırları imdadımıza yetişiyor ve büyük bir kolaylık sağlıyor. Burada arkadaşlarımızla birlikte iftarımızı açarak tekrar yurda dönüyoruz. Yemekler çok güzel, ayrıca kalabalık bir ortamda iftarımızı açmak Ramazan duygusunu bizlere hoş bir şekilde yaşatıyor. Manevi anlamda da daha güçlü hisler ortaya çıkıyor. Ortahisar Belediyesi'ne ve Başkanımız Ahmet Metin Genç'e kurduğu iftar çadırlarından dolayı çok teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

İFTARLAR MUTLU VE HUZURLU GEÇİYOR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç; Yavuz Selim Camii önü, Osmanlı Cami Avlusu, KTÜ kampüsü (İki adet iftar çadırı) ve Bostancı camii önünde açtıkları iftar çadırlarına vatandaşların ve öğrencilerin çok yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.  İftar çadırlarının mübarek Ramazan ayının ruhunu ortaya çıkaran geleneksel uygulamalar olduğunu kaydeden Başkan Genç, "Toplu iftar açmanın heyecanı ve mutluluğu bir başka oluyor. Vatandaşlarımız Ramazan'ın ruhuna uygun olarak iftar çadırlarında birbirleriyle sohbet etme imkânı da buluyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da farklı bölgelerde iftar çadırları kurduk. Özellikle eğitim kurumlarına ve hastanelere yakın bölgelerde iftar çadırları açtık. Her yaş grubundan vatandaşlarımız için çok güzel bir atmosfer olduğunu düşünüyorum. İmkânlarımız ölçüsünde her yıl iftar çadırlarını kurmaya devam edeceğiz. Çeşitli nedenlerden dolayı evinde iftarını açamayan halkımıza da iftar çadırlarımızla hizmet ediyoruz.  Vatandaşlarımız da kurulan iftar çadırlarından dolayı memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Ramazan akşamlarının iftar çadırlarıyla çok daha güzel, mutlu ve huzurlu geçtiğini söyleyebilirim." ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler: Ortahisar, Belediyesi'nin, KTÜ'de, açtığı, iftar, çadırları, öğrencilerin, akınına, uğruyor, İftarlarını, KTÜ, kampusu, içinde, kurulan, iki, ayrı, çadırda, açan, öğrenciler, hem, yemeklerden, hem, de, personelin, kendilerine, yakın, ilgisinden, dolayı, son, derece, memnun, olduklarını, söyledi
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur