Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
108. YIL DÖNÜMÜ KUT’ÜL AMARE ZAFERİ KUTLU OLSUN Başkan Kaya: “Ortahisar’da bozuk ve kullanışsız yol kalmayacak” TATSO’nun 20. Yılı Berlin’de kutlandı, törene Başkan Çelebi de katıldı "AKÇAABAT İLÇEMİZDE “ İMECE” TOPLANTILARI START VERDİ SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ BARÜ, ‘Türkiye Patent Şampiyonları’ arasında yerini aldı Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı.. Genç öğretmen adayları duayenleri ile buluştu Fatih Erbakan'dan Pulat'a başarı beratı! Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" TTSO Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı KAYSERİ VE İZMİR DEVLET TİTATROLARI AKÇAABAT’TA Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti FINDIKTA MÜCADELE ZAMANI SEBAT GENÇLİK MAĞLUP OLDU TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı. Belediye'de Görev Değişim İMZALAR ATILDI
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
Akçaabat Anadolu Lisesinden Üniversite Tanıtım Fuarı..
 
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
AKÇAABAT STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
 
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
Trabzon Bilsem'den Büyük Başarı.
KT haberleri
 
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi"
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Düzköy Meslek Yüksek Okulu (MYO) için önemli bir müjdeyi duyurdu. Üniversitenin kuruluşundan bu yana 6 Meslek Yüksek Okulu bulunduğunu hatırlatan Aşıkkutlu, Çarşıbaşı'ndaki yeni MYO'nun bu yıl ilk mezunlarını vereceğini, Düzköy'deki MYO'nun ise aktif hale getirilme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
27 Nisan 2024 Cumartesi 09:11

 
Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti
“Elektrik faturalarıyla yarışan su faturaları, halkımızı mağdur etmektedir!”
27 Nisan 2024 Cumartesi 08:49

 
Çelebi: Trabzon’a büyük talep var, direkt seferlerin artırılmasını bekliyoruz
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, 2023 yılında 7 bin 768 dış hat uçuşunun gerçekleştirildiği Trabzon’a bu turizm sezonunda da yeni direkt seferlerin başlatılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Trabzon Havalimanında dış hatlar terminali ek binasının inşaatı bitmek üzere ve yeni sezonda hizmet vermeye başlayacak.
18 Nisan 2024 Perşembe 20:01

 
İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI
İlçe Başkanı Çebi: “İstanbul İttifakı koltuk uğruna Kandil’in uzantısı DEM ile kol kola girmektir. İttifak; milletle yapılır, Bayrakla yapılır, Devletle yapılır, Vatanla yapılır.” dedi.
14 Nisan 2024 Pazar 12:36

 
Rektör Uzun’dan Ramazan Bayramı mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
8 Nisan 2024 Pazartesi 17:23

 
Rektör Uzun, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun Bartın, Karabük ve Zonguldak ilinde görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileriyle iftar sofrasında buluştu.
7 Nisan 2024 Pazar 14:29

 
Bal Ormanları İçin Arıcılara 2000 Adet Fidan Dağıtıldı
Orman Genel Müdürlüğü kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla birçok çalışma yürütmektedir bunlardan bir tanesi de arıcılık sektörünün desteklenmesi ve gelişimine yönelik çalışmalar yapmaktır
30 Mart 2024 Cumartesi 16:19

 
Trabzon Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü İlk Oyununu Sahneledi
Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından Shakespeare’nin Tragedyalarından Monologlar Kolajı teması içindeki Gölgeler adlı oyunu sergilendi. Shakespeare’nin oyunlarında geçen monologlardan oluşturulmuş tek perdelik oyunu başarıyla sahneleyen öğrenciler ayakta alkışlandı.
30 Mart 2024 Cumartesi 15:29

 
EROL GEDİKLİ'DEN UYARI
Gedikli:Arkadaşlar oy kullanma işlemi 07.00 da başlayıp 16.00 da sona erecektir.
30 Mart 2024 Cumartesi 15:13

 
HALKIN ADAMI DÜRBİNARIN MUHTARI
Dürbünler Mahallesi muhtarı ve muhtar adayı Hüseyin Çelik seçimleri ekibi ile birlikte yoğun bir şekilde hazırlanıyor
30 Mart 2024 Cumartesi 14:47

 
ORTAK AKILOLMAZSA OLMAZIMIZ
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 14. Bölge Müdürlüğü’nü, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası’nı, Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Odası’nı, Trabzon Kamyon ve Kamyonetçiler Odası’nı ziyaret etti. Aydın ziyaretlerinde ortak akıl ve istişare vurgusu yaptı.
30 Mart 2024 Cumartesi 12:51

 
KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, son yıllarda Trabzon’un artan trendi olan turizm sektörüyle ilgili birçok projeyi hayata geçireceğini söyledi.
28 Mart 2024 Perşembe 16:05

 
YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Deniz, yapılacak sınavla liselere giriş yapacak olan ortaokul son sınıf öğrencileriyle sohbet etti.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:00

 
Azerbaycan Milletvekili Hamzayev’den Rektör Uzun’a ziyaret
Azerbaycan Gence Milletvekili Nagif Hamzayev, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
24 Mart 2024 Pazar 16:11

 
AKÇAABAT’TA YENİ YAŞAM ALANLARI ÇOĞALACAK
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’taki sosyal aktivite alanlarını arttıracak projeleri hayata geçirecek.
21 Mart 2024 Perşembe 17:23

 
Fenerbahçelilerin bir yalanı daha ortaya çıktı! Taraftarlara cam bardağı bakın kim atmış
Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında karşılaşma sonrasında yaşananlar gündem olmuştu. Karşılaşma sonrasında bordo mavili taraftarlara locadan, cam bardak ve küllük atan kişinin Trabzonsporlu bir yönetici olduğu iddia edilmişti. Fakat gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.
21 Mart 2024 Perşembe 17:17

 
BTP li Ayvaz; Baştacı Analarımız hala sokaklarda..
Ramazan’ın bereketi ile seçime sayılı günler hızlı geçiyor. Adaylar sahada hem projelerini aktarırken hem de anlık toplumun nabzını tutmaya devam ediyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:51

 
OSMAN KALYONCU’DAN İFTAR SONRASI YOĞUN TEMPO
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Ramazan ayının girmesiyle birlikte saha programlarında vites yükseltti.
17 Mart 2024 Pazar 12:39

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’dan dikkat çeken projeler..
Mübarek Ramazan ayı içinde bulunmamız münasebetiyle seçim çalışmaları sahura kadar devam ediyor. Tüm adaylar sabahın erken saatlerinden, sahur vaktine kadar seçmene kendini anlatıyor, projelerini ifade ediyor. Onlardan 31 Mart için destek istiyor.
15 Mart 2024 Cuma 17:01

 
BTP Akçaabat Belediye başkan adayı Samet Ayvaz, hedefimiz tüm seçmenlerimize istisnasız ulaşabilmek.
Beş yılda bir tekrarlanan yere seçimler dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat’ta da kıyasıya bir yarış devam ediyor. İktidar partisi dışındaki bir çok adayın da dile getirdiği gibi çok adil olmayan ekonomik şartlarda olan bu seçimin galibi elbette vatandaş olacaktır,seçmen olacaktır.
11 Mart 2024 Pazartesi 10:39

 
AKÇAABAT'TA RAMAZAN PİDESİ FİYATLARI BELLİ OLDU
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte Akçaabat'ta sofraları süsleyecek olan Ramazan pidesi fiyatları belli oldu. Lezzet ve bereketin simgesi Ramazan pidesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da sofralarda önemli bir yer tutacak.
7 Mart 2024 Perşembe 10:13

 
Yomra Belediye Başkanından TÜRSAB Bölge Başkanlığına ziyaret.
Trabzon'un Yomra İlçesi Belediye Başkanı ve yeni dönem adayı Sn. Mustafa Bıyık ekibiyle birlikte, TÜRSAB Bölge Başkanlığımızı ziyarete geldiler.
6 Mart 2024 Çarşamba 18:20

 
Sosyalfest Sosyal Model Tasarım Yarışmasından gururlandıran ödül
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi öğrencisi Mervenur Yılmaz’ın arkadaşıyla birlikte hazırladığı proje ‘Sosyalfest Engelsiz Yaşam Sosyal Model Tasarım Yarışmasında üçüncülük ödülü aldı.
5 Mart 2024 Salı 18:06

 
LİVA DÜZLÜK’DE DÜZENLENEN KAR FESTİVALİNE KATILDI
Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat Belediye Meclis Üyesi adayları ve Partililer Liva Düzlük ’de düzenlenen kar festivaline katılarak vatandaşlarla birlikte horon oynadılar.
4 Mart 2024 Pazartesi 19:02

 
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Hakem Atamaları da Belli Oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Yarın başlayacak olan çeyrek final müsabakaları için takımlar ve hakem atamaları belirlendi
26 Şubat 2024 Pazartesi 12:25

 
MHP AKÇAABAT’TA KANDİL SİMİDİ DAĞITTI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları(KAÇEP) Akçaabat İlçe Başkanlığı, ilçe başkanları ve partililerin katılımıyla Atatürk Parkı'nda düzenlenen etkinlikte,vatandaşlara Berat Kandili dolayısıyla kandil simidi dağıttı. MHP Akçaabat İlçe Başkanı Özcan Ergün liderliğinde gerçekleşen etkinlik, partililerin katılımıyla renkli bir atmosfere sahne oldu.
24 Şubat 2024 Cumartesi 19:50

 
CEMİL PEHLEVAN UYARIYOR!
MERALARDA YAPILAN TAHRİBATLAR HAYVANCILIKTA DIŞA BAĞIMLILIĞI ARTIRIYOR
22 Şubat 2024 Perşembe 18:23

 
Patlama sesi ilgili yapılan açıklama şu şekilde.
Trabzon'un Akçaabat ilçesinin açıklarındaki patlama ile ilgili valilikten açıklama yapıldı.
21 Şubat 2024 Çarşamba 16:59

 
BARÜ üniversite-sanayi iş birliğine bir yenisini daha ekledi
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ile birlikte orman ürünleri sektöründe Türkiye’nin önde gelen markalarından olan Yıldız Entegre ile iş birliği protokolü imzalandı.
14 Şubat 2024 Çarşamba 08:57

 
GURURLANDIRAN BAŞARI
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Aytaş Sepetçi, Türkiye Şampiyonası'nda zirveye çıktı.
13 Şubat 2024 Salı 12:00

 
ANNE BÖLÜKBAŞI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Hayatını kaybeden meslektaşımız Cengiz Bölükbaşı’nın annesi Emine Bölükbaşı, son yolculuğuna uğurlandı.
12 Şubat 2024 Pazartesi 16:33

 
AKÇAABAT ÜÇ ÖNEMLİ ORGANİZASYONA HAZIR
Akçaabat Belediyesi, şehrin sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmak ve birlikteliği sağlamak amacıyla gerçekleştireceği kültürel ve sanatsal etkinlikler ile şehrin tanıtım günleri için yapılan hazırlıklar tamamladı.
9 Şubat 2024 Cuma 18:41

 
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, Medeni Kanun için sil baştan diyenleri siyasetten sileceğiz.
CHP Trabzon İl Kadın Kolu Başkanı Zerrin Yavuz, 81 il, 973 ilçe kadın kolu başkanıyla iktidarın hedef tahtasına koyduğu Medeni Kanun’a ilişkin eş zamanlı basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.
9 Şubat 2024 Cuma 17:12

 
TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, İŞKUR İl Müdürü Servet Kaba, İŞKUR şube müdürleri ve TESOB İşyeri Denetim ve Danışmanlık Grubu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları, TESOB’un yürüttüğü “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin atölyesini ziyaret etti, çalışmalar hakkında bilgi aldı. TESOB Başkanı Metin Kara, projenin başarılı şekilde devam ettiğini ve ildeki turizme yönelik hediyelik eşya sektörüne büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
7 Şubat 2024 Çarşamba 10:14

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİ DERNEĞİ TRABZON ŞUBE BAŞKANLIĞIN’DAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI.
Avrasya Basın Yayın Birliği Derneği Üyeleri ile birlikte Değerlendirme toplantısı yaptı.
5 Şubat 2024 Pazartesi 16:59

 
Gerçek değerlerin gözde eseri:“Karadeniz’de Hoca Olmak”
TRÜ direktörlüğünde Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile ortaya muazzam bir eser çıktı
5 Şubat 2024 Pazartesi 10:23

 
CHP AKÇAABAT MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat İlçe Başkanı Emre Şahin Köroğlu liderliğindeki heyet, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, Meclis Üyeleri, İlçe Yöneticileri, Kadın Kolları ve Mahalle Başkanları ile birlikte Akçaabat Ortaalan Mahalle Muhtarı Hüseyin Okumuş’u mahallesinde ziyaret etti. Ortaalan Mahalle muhtarı Hüseyin Okumuş ve Muhtar Azaları tarafından sıcak bir ilgi ve misafirperverlikle karşılanan heyet, teşekkürlerini iletti.
2 Şubat 2024 Cuma 20:10

 
KALYONCU, TOSUN SANAYİ SİTESİ'NDE ESNAFLA BULUŞTU
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Akçaabat Belediye Başkan adayı Osman Kalyoncu, ilçe başkanı Emre Şahin Köroğlu ve ilçe örgütüyle birlikte Akçaabat Tosun Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek, esnaflarla bir araya geldi.
25 Ocak 2024 Perşembe 18:48

 
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’tan BARÜ’ye ziyaret
Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret ederek senato üyeleriyle bir araya geldi.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:18

 
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti
Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç’in davetlisi olarak Trabzon’a gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Ortahisar Belediyesi’nin fuaye salonunda düzenlenen içinde Rauf Denktaş’ın kendisinin de çektiği fotoğrafların yer aldığı ‘Rauf Denktaş Fotoğraf Sergisi’nin açılışına katıldı.
19 Ocak 2024 Cuma 17:36

 
Rektör Uzun’dan Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’e ziyaret
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’i ziyaret ederek BARÜ’nün uluslararası projesi ‘BİRUS’ hakkında bilgi verdi.
17 Ocak 2024 Çarşamba 08:28

 
GEÇMİŞ OLSUN
YILMAZ BAHATTİN KUZUR YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI
15 Ocak 2024 Pazartesi 18:17

 
MAHALLE SAYIMIZ 78 OLDU
Akçaabat'ta, bazı yerleşim birimlerinin mahalle statüsüne kavuşturulmasıyla birlikte mahalle sayısı 78’e yükseldi.
15 Ocak 2024 Pazartesi 17:56

 
Tiflis direkt uçuşları için görüşme gerçekleştirildi
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Gürcistan’da bulunan Georgian Wings (Geosky) firması arasında Trabzon - Tiflis direkt uçuşlarının başlatılması için görüşme yapıldı.
15 Ocak 2024 Pazartesi 08:22

 
İŞ İNSANI ALPER BEKTAŞ, AKÇAABATLILAR VAKFINI ZİYARET ETTİİ
ş insanı Alper Bektaş, Akçaabatlılar Vakfı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vakıf Başkanı Yaşar Erbaşaran, Bektaş ile vakfın yürüttüğü çalışmalar hakkında bir sohbet gerçekleştirdiklerini ve Bektaş'ın vakıf çalışmalarını beğendiğini dile getirdi.
13 Ocak 2024 Cumartesi 19:15

 
İYİ PARTİ AKÇAABAT, SMALI ALTUĞ BEBEK İÇİN KERMES DÜZENLİYOR
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı, SMA Tip 1 hastalığına sahip olan Altuğ Güray Bayraktar için bir kermes düzenleyecek. Kermes, 16 Ocak Salı günü Atatürk Parkı'nda gerçekleşecek.
13 Ocak 2024 Cumartesi 18:20

 
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Cantürk’ten Rektör Uzun’a ziyaret
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
12 Ocak 2024 Cuma 20:09

 
Rektör Uzun’dan ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
9 Ocak 2024 Salı 19:01

 
Gedikli ve ekibinden SMA hastası Altuğ Güray Bayraktar'a ziyaret.
İyi Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli ,Meclis üyesi sn. Hakan Kuvvet ve Kadın Kolları ile SMA hastası Altuğ Güray Bayraktar bebeği ziyaret ettiler.
8 Ocak 2024 Pazartesi 17:29

 
Akçaabat Elektrik Kesintisi Yaşanacak
Akçaabat Elektrik Kesintisi
6 Ocak 2024 Cumartesi 17:48

 
Rektör Uzun, ABD’de “İsrail Sorunu” ile mücadeledeki akademik baskıları kınadı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İsrail’e tepki gösterilerinde ifade özgürlüğünü savunan ABD’deki rektörlerin istifaya zorlanmasını akademik özgürlüğün daralması noktasında kabul edilemez olduğunu söyledi.
4 Ocak 2024 Perşembe 17:41

 
BARÜ’nün yeni “Görsel Kimlik Kılavuzu” yayında
Bartın Üniversitesinin yeni sözel işareti “BARÜ” ile birlikte “Görsel Kimlik Kılavuzu” da yenilenerek uygulanabilir sade formatıyla yayına alındı.
2 Ocak 2024 Salı 17:48

 
TESOB’un Projesiyle Trabzon el işçiliği ahşap ürünlerde gelişiyor
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara ve yönetim kurulu üyeleri, “Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor” Projesinin KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Uygulama Atölyesinde gerçekleştirilen eğitimlerini ziyaret etti. TESOB Başkanı Metin Kara, “Kursiyerlerimizin tasarımları ve uygulama ürünleri çok başarılı” dedi.
21 Aralık 2023 Perşembe 18:38

 
BARÜ’de ‘Sürdürülebilir Gelecek’ hedefiyle adımlar atılmaya devam ediyor
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) enerji kaynaklarının etkin ve yerinde kullanılmasına yönelik gerçekleştirilen eğitimlerle verimlilik alanında elde edilen kazanımlar geleceğe aktarılıyor.
17 Aralık 2023 Pazar 19:16

 
MESLEKTE BİR GÜN AÇILIŞI YAPILDI
Meslekte Bir Gün programının Açılışı Yapıldı
12 Aralık 2023 Salı 18:07

 
Motor teknolojileri alanındaki lider kuruluş TRMOTOR’dan BARÜ’ye ziyaret
TRMOTOR Güç Sistemleri Teknoloji Başkanı Doç. Dr. Güven Yücesan ve beraberindekiler Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
9 Aralık 2023 Cumartesi 15:26

 
CEMAL YILDIZ YAZDI
DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKTI
4 Aralık 2023 Pazartesi 16:24

 
TÜRSAB Heyetinden Başkan Ekim’e ziyaret
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Volkan Kantarcı, beraberindeki başkan yardımcıları ile birlikte Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim'i ziyaret etti.
1 Aralık 2023 Cuma 17:57

 
Makine Mühendisleri Odası Başkan adayı Ufuk Bulut TTSO’yu ziyaret etti
Trabzon Makine Mühendisleri Odası (MMO) Trabzon Şube Başkan Adayı Ufuk Bulut beraberindeki heyetle birlikte Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi makamında ziyaret etti.
29 Kasım 2023 Çarşamba 18:09

 
MHP’den Trabzon Üniversitesine Ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu'nu ziyaret etti.
28 Kasım 2023 Salı 17:44

 
ÇEVRE YOLU ŞANTİYESİNE ZİYARET
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, beraberindeki Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’lebirlikte yapım çalışmalarına başlanan Güney Çevre Yolu’nda incelemelerde bulundu.
25 Kasım 2023 Cumartesi 17:20

 
Milletvekili Vehbi Koç'tan 24 Kasım Masajı
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’de eğitim ve öğretimde büyük atılımlar yapıldığını ifade ederek “Tüm bu atılımlarımızı emek ve alınteriyle anlamlandıran; Milletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması amacıyla toplumun gelişmesi, bireylerin kişilik kazanması ve çağın gerektirdiği şartlarda eğitim ve öğretim alabilmeleri için özveriyle çalışan bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”dedi.
23 Kasım 2023 Perşembe 19:01

 
Karadeniz'in yaylaları beyaza büründü
Türkiye'nin belirli noktalarında başlayan kar yağışı Karadeniz Bölgesindeki illerde de etkili olmaya başladı.
20 Kasım 2023 Pazartesi 18:19

 
Rektör Uzun’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
9 Kasım 2023 Perşembe 08:55

 
“Turizm sektöründeki kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Bahattin Çelik, kayıt dışı işletmelerin turizm sektöründeki en büyük sorun olduğunu ifade ederek, “Turizme zarar veren kayıt dışı işletmelerle şehir olarak mücadele etmeliyiz” dedi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:32

 
BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Filistinli öğrencilerle bir araya geldi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, üniversitenin çeşitli bölümlerinde öğrenimlerine devam eden Filistinli öğrencilerle bir araya geldi.
6 Kasım 2023 Pazartesi 17:25

 
AKÇAABAT'TA ELEKTRİKLER KESİLECEK
Akçaabat ilçesine Bağlı Bazı Mahallelerinde Elektrik Kesintisi Yaşanacak.
4 Kasım 2023 Cumartesi 17:59

 
BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un 100. yıl mesajı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Türkiye Yüzyılında gençlerimizle yürümeye devam edeceğiz” dedi.
29 Ekim 2023 Pazar 17:38

 
TARIMSAL ÜRETİM SORUNU ÇÖZÜLMEDEN YETERLİ VE SAĞLIKLI GIDAYA ERİŞİM ÇÖZÜLEMEZ…
“Geçmişini bilmeyen toplumlar, geleceğine yön veremez.” Ulusal önderimiz Atatürk’ün bu sözü bağlamında, Cumhuriyetimizin 100. yılında tarım ve gıda sektörünü geçmişten geleceğe dünyada ve de ülkemizde her yönüyle irdelemek ve sorgulamak, geçmişteki ve bugünkü yanlışlardan ders alarak, ülkemiz adına gelecek yüzyılı doğru planlamak ve yönetmek gerekir.
20 Ekim 2023 Cuma 19:48

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Milletvekili Vehbi Koç “Millete hizmet davamızda; birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız, sorunların tespit edilerek çözüm mercilerine ulaştırılmasında noktasında, demokrasimizin en temel yapı taşı olması hasebiyle vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.” dedi.
19 Ekim 2023 Perşembe 12:03

 
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak'tan raylı sistem açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan Raylı Sistem Projesi hakkında yazılı bir açıklama yapan CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Bu proje halkı kandırmak adına, yıllardır sistematik olarak gündemde tutulmaktadır.
19 Ekim 2023 Perşembe 07:44

 
Trabzon AB Bilgi Merkezi New European Bauhaus etkinliğine katıldı
Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı tarafından düzenlenen New European Bauhaus etkinliğine TTSO Trabzon AB Bilgi Merkezi'nin organizasyonuyla KTÜ Şehir Planlaması Bölümünden 4 öğrenci katıldı.
12 Ekim 2023 Perşembe 17:40

 
BARÜ, Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki Akademik Yıl Açılış Töreni’ne katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen törene Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Bartın Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birsen Durkaya, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birgül Koçak Oksev, Genel Sekreter Prof. Dr. Selçuk Gümüş, Fen Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Şuayip Yüzbaşı ile Öğrenci Konseyi Başkanı Ömer Faruk Çalap ve BARÜ İklim Elçisi Mehmet Şahin katıldı.
10 Ekim 2023 Salı 15:33

 
TTSO üyesi firmalar Agro Batumi Fuarında tanıtıldı
TRABZON, TTSO- Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 11. Uluslararası Tarım – Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda (Agro Batumi 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Ayrıca sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
9 Ekim 2023 Pazartesi 10:44

 
Rektör Uzun, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği dönem toplantısına katıldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği (BKÜB) dönem toplantısına katıldı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:56

 
Trabzonspor, Pendikspor’u 2-1’lik skoorla geçti
Süper Lig’in 7.haftasında Trabzonspor, Pendikspor’u kendi evinde ağırladı. 2-1’lik galibiyetin ardından teknik direktör Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 17:07

 
Bölge turizmi için güçler birleştirildi
Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile TRÜ Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu sektörel sorunların çözümü için düzenlenen toplantıda işbirliği anlaşmasına vardı.
28 Eylül 2023 Perşembe 10:56

 
TTSO Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısında sektörlerin talepleri görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda meslek komitesi üyeleri sektörlerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi.
28 Eylül 2023 Perşembe 00:04

 
Süper Lig'in 5 Haftasında 5 ayrılık yaşandı
Trendyol Süper Lig'de teknik direktör ayrılıkları yaşanmaya devam ediyor
27 Eylül 2023 Çarşamba 10:05

 
İki üniversite arasındaki iş birliği imkânları görüşüldü
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i ziyaret etti.
25 Eylül 2023 Pazartesi 17:03

 
Trabzon'da stat krizi!
Çözüm için iktidara çağrı yapıldı
23 Eylül 2023 Cumartesi 18:47

 
Erol Gedikli İktidara Yüklendi
İYİ Parti Akçaabat İlçe Başkanı Erol Gedikli, AK Parti iktidarında Akçaabat’ın üvey evlat muamelesi gördüğünü söyledi.
23 Eylül 2023 Cumartesi 18:30

 
Genç, Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için KKTC’ye gitti
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Karadeniz Kültür Derneği ile birlikte Girne’de organize edilen Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmak için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) gitti.
17 Eylül 2023 Pazar 09:39

 
AGD’Lİ ÖĞRENCİLER PİKNİKTE
AGD Akçaabat temsilciliği olarak verimli bir yaz dönemini geride bıraktık.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:23

 
Trabzonspor Beşiktaş Maçı Öncesinde Uyardı!
Trabzonspor Beşiktaş Maçı Öncesinde Uyardı!
14 Eylül 2023 Perşembe 18:26

 
Çarşıbaşı'nda davet krizi...
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın Çarşıbaşı ilçe ziyaret programına STK başkanları ve muhtarlar davet edilmedi. Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, duruma çok sert tepki göstererek, “Bu yapılan Çarşıbaşı halkına büyük saygısızlıktır, halkı yok saymaktır. Sormak lazım. Bunun böyle olmasını Valilik mi istedi yoksa Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler mi? Eğer Çarşıbaşı’ndaki yöneticiler bu kararı vermişse halkımız adına kendilerini kınıyoruz.” dedi.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:42

 
Çebi mahaller arası mekik dokuyor
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, ilçe yönetimiyle birlikte mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor.
9 Eylül 2023 Cumartesi 10:48

 
TTSO üyesi firmalar Batum İnşaat Fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 12. Uluslararası İnşaat Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul Fuarı’nda (Batumi Build 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Trabzon’daki sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
8 Eylül 2023 Cuma 19:10

 
BARÜ “İlk Yardım Eğitici Eğitim Merkezi” bölgedeki ilk ve tek merkez oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Sağlık Bakanlığı tarafından “İlk Yardım Eğitici Eğitim Merkezi” noktasında yetkilendirilen bölgedeki ilk ve tek merkez oldu.
8 Eylül 2023 Cuma 19:02

 
ERNİL YAPI’YA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
İnşaat sektörüne 2001 yılında giriş yapan ve kısa sürede sadece ilçemizin ve ilimizin değil bölgemizin de önde gelen firmalarından biri olan ERNİL Yapı, 3’üncü şubesini Pelitli’de açtı.
5 Eylül 2023 Salı 19:47

 
Trabzon'da Büyük Operasyon!
Trabzon'da gümrük kaçağı elektronik sigara ele geçirilen operasyonda 2 kişi gözaltına alındı.
1 Eylül 2023 Cuma 09:03

 
BÜYÜKŞEHİR’İN PROJELERİNE MİLLETVEKİLLERİNDEN YAKIN İLGİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bir ilk olarak şehre kazandırdığı ve kısa süre içerisinde hizmete alınacak vizyon projeleri, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Şen ve Vehbi Koç ile birlikte yerinde inceledi.
26 Ağustos 2023 Cumartesi 18:03

 
ORTAMAHALLE MÜZESİ TARİHİ MAHALLEYE RENK KATTI
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği projelerle hem şehrin tarihi dokusunu koruyarak geleceğe aktarıyor hem de tarih turizmine büyük katkı sağlıyor.
23 Ağustos 2023 Çarşamba 20:37

 
Kontenjanların yaklaşık yüzde 100’ü dolan BARÜ’de, başarı puan ve sıralamaları yükseldi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) ‘YKS-2023 Merkezi Yerleştirme Sonuçları’nın açıklanmasıyla birlikte kontenjanların yaklaşık yüzde 100’ü dolarken, üniversite yerleştirme başarı puanları ve sıralamaları da yükseldi.
22 Ağustos 2023 Salı 20:14

 
AK PARTİ 22 YAŞINDA
21 yılı geride bırakarak kuruluşumuzun 22’inci yılına, yine halkımızdan aldığımız güçlü destekle birlikte gururla, onurla, elele, gönül gönüle adım atmanın heyecanını yaşıyoruz.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:20

 
BARÜ, uluslararası iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletti
Bartın Üniversitesi (BARÜ) uluslararasılaşma hedefi kapsamında hazırladığı Erasmus+ KA171 Projesinin kabul edilmesiyle eklenen yeni ülkelerle birlikte iş birliği ağını Güney Amerika’dan Uzak Doğu Asya’ya kadar genişletmiş oldu.
11 Ağustos 2023 Cuma 18:32

 
Vali Ustaoğlu’ndan Rektör Âşıkkutlu’ya Veda Ziyareti
Balıkesir Valiliği'ne atanan Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu'ya veda ziyaretinde bulundu.
11 Ağustos 2023 Cuma 10:54

 
Akçaabat Çiçeklidüz Muhtarı Birinci'den Örnek Davranış
Çiçeklidüz Mahalle Muhtarı Mustafa Birinci Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine Kendi Elleriyle Pişirdiği Ekmek İçi Köfteleri Ayranla Birlikte İkram Etti
10 Ağustos 2023 Perşembe 18:24

 
BAŞKANLAR ULAŞIMI KONUŞTU
Akçaabat Belediye başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat Şoförler odası başkanı Ali Şentürk , Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tulaş başkanı Fatih Bayraktar, ve Akçaabat Şoförler odası yönetim kurulu üyeleri Akçaabat’ın ulaşım sorununu konuştular.
10 Ağustos 2023 Perşembe 17:50

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1903 Alberta'da (Kanada) meydana gelen toprak kaymasında 70 kişi öldü.
1916 Kut'ül Ammare Kuşatmasında Halil Kut Paşa komutasındaki 6. Ordu Irak cephesinde Kut'ül Ammare kasabasında İngiliz Mezopotamya ordusunu teslim aldı.
1939 Türk güreşçileri Yaşar Doğu ve Mustafa Çakmak 66 ve 87 kilolarda Avrupa ikincisi oldu.
1945 İtalya'daki Alman birlikleri teslim oldu.
1945 Sovyet tankları Berlin'e girdi. Sovyet askerleri şansölyelik binasının kapılarını zorlarken, Nazi lider Adolf Hitler, tabancayla intihar etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur