Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
“MİLLETİMİZ OYNANAN OYUNU GÖRÜYOR”
 

“MİLLETİMİZ OYNANAN OYUNU GÖRÜYOR”

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, seçim öncesi açıklamalarda bulundu.

29 Mart 2019 Cuma 17:53
Yazdır

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, seçim öncesi verdiği mesajda beka vurgusu yaparak istikrar çağrısı yaptı.

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri’ne kısa bir süre kala, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, seçmene yönelik açılamasında beka ve istikrar çağrısında bulundu.

AK Parti Ortahisar teşkilatının seçimlere tamamen hazır olduğunu söyleyen Altunbaş, ilçeye bağlı 85 mahalledeki çalışmaları tamamladıklarını, tüm evlere ulaştıklarını söyledi. Altunbaş, açıklamasında “Ortahisar’da yaklaşık 3 ayı aşkındır sahada aktif bir şekilde yürüttüğümüz çalışmaları tamamladık. Kadın ve gençlik kollarımızın da desteğiyle, seçim koordinasyon merkezimizin hazırladığı programlar dahilinde kapı kapı dolaşıldı. Seçim günü, oylar sayılıp mühürlenene kadar çalışmalarımıza gayretle devam edeceğiz. Çünkü tüm bu sürecin en önemli yeri sandıktır” dedi.

-‘Cumhur İttifakı millidir’

Seçimlerin belediye başkanlığı seçiminden ziyade bir beka ve istikrar seçimi olduğunu kaydeden Altunbaş, “AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) tabandan tavana aldığı destekle kurmuş olduğu Cumhur İttifakı herhangi bir menfaat veya çıkar üzerine kurulmamış, yerli ve milli bir duruşun somut bir örneği olarak vatandaşımızın karşısına çıkmıştır. Cumhur ittifakı; herhangi bir yerde mevki ya da makamın, birim ya da şubenin birbirleri arasında paylaşıldığı değil, milli iradenin desteklendiği ve güçlendirildiği bir ittifaktır. Karşımızdaki, Cumhurbaşkanımızın deyimiyle ‘zillet’ ittifakı ise, çıkar ve menfaate dayalı bir birliktelik kurmuşlardır. Devamlılıkları ve samimiyetleri asla yoktur” şeklinde konuştu.

-İstikrar ve huzur ortamı

Türkiye’de önümüzdeki 4,5 yıl seçim gerçekleşmeyeceğini ve bunun istikrar ve huzur açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Altunbaş, “AK Parti ile büyük bir kalkınma yaşayan ülkemiz için önemli bir dönemeci yaşayacağız. Vatandaşımızın vereceği her oy, 4,5 yıllık istikrar ve huzur ortamının anahtarı olacak. Cumhur İttifakı’nın kaybetmesi ve desteğinin azalması için avuçlarını ovuşturarak plan kurmuş bekleyenler, bu planları üzerinden istikrarı bozmayı, beka sorunu yaşayan bir ülke ile birlikte ekonomiyi tepetaklak etmeyi beklemektedirler. Milletimiz, oynanan bu oyunu görüyor ve müsaade etmeyecektir” diye konuştu.

-Erken seçim spekülasyonları

“Ankara ve İstanbul üzerinden seçim öncesi spekülasyonlar başlatanlar, kaybetmemizi umarak, seçim sonrası erken seçim için zemin oluşturma gayretine çoktan girmişlerdir” Altunbaş, “Niyetleri apaçık ortadır. Hedef Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır, Sayın Devlet Bahçeli’dir, Cumhur İttifakı’dır, millettir. O yüzden, AK Parti’ye desteğini vermiş, MHP’ye desteğini vermiş, bu ülkeye gönül vermiş kardeşlerimizden beklediğimiz buna fırsat tanımamalarıdır. Sandığa gitmeleri ve oylarıyla istikrarı destekleyip bekaya katkı sunmalarıdır” ifadelerini kullandı.

-Ekonomik savaşa karşı kenetlenme

Cumhur İttifakı olarak Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda Murat Zorluoğlu’na, Ortahisar Belediye Başkanlığı’nda Ahmet Metin Genç’e destek isteyen Altunbaş, “Büyükşehirde ve Ortahisar’da vatandaşımızın gönlüne dokunan, sorunlarını dinleyen, çözüm önerileri için büyük bir gayret gösteren çok değerli iki adayımız var. Biz iki adayımızın hak ettiği karşılığı alacağına gönülden inanıyoruz. 1 Nisan’dan itibariyle Trabzon ve Ortahisar’da, hükümetimizdeki 4 bakanımızın ve milletvekillerimizin desteğini güçlü bir şekilde belediye başkanlarımızın arkalarında göreceği güçlü bir döneme hep birlikte adım atıyoruz. 31 Mart akşamı, vatanımız üzerine plan kuranlara fırsat vermeyeceğiz, onları sevindirmeyeceğiz, ekonomik olarak bizimle savaşanlara karşı güçlü bir şekilde kenetlenecek ve galip geleceğiz. Destek halkımızdan, takdir yüce Allah’tandır”  şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: AK, Parti, Ortahisar, İlçe, Başkanı, Temel, Altunbaş, seçim, öncesi, açıklamalarda, bulundu
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur