Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Çarşıbaşı Belediyesi’nde maaşlar ödenemeyince Zekeriya Karaçengel sordu BAŞKAN EKİM’DEN MİTİNGE DAVET KARADAĞ – HIDIRNEBİ YAYLASI TURİZM BÖLGESİ PROJESİ İLE TURİZME YENİ BİR SOLUK Siyasi ayrım yapmadan BÜTÜN KARDEŞLERİMDENDESTEK BEKLİYORUM! OSMAN KALYONCU “HER OY ÇOK KIYMETLİ, AKÇAABAT’A SAHİP ÇIKALIM!” BAŞKAN EKİM ÇİFTÇİLERE BÜYÜK MÜJDEYİ VERDİ DSİ 22. Bölge Müdürlüğünde Çalışma Sezonu Açılış Töreni Gerçekleştirildi EĞİTİM CAMİASININ ACI KAYBI Trabzon Valiliği'nden Seçim Günü İçin Kritik Uyarı! ORTAHİSAR BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ'DİR YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ İÇLERİNDEKİ KÜTÜPHANEYİ TUVALE AKTARDILAR GENÇLİK ATEŞİAVNİ AKER’DE YANIYOR BAŞKAN EKİM 27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜ KUTLADI KIZILAY’DAN KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ RAHMAN CAMİİ ÇEVRESİ DÜZENLENCEK SARGANA DESTANI ANITI YAPILACAK KOLYONCU'DAN DEV MİTİNG TESOB’un ahşap hediyelik eşya projesinin gelişimi Vali Yıldırım’a anlatıldı BAŞKAN EKİM'DEN BAŞKA TELEFERİĞİ SORAN YOK
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
 
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
GEDİKLİ, BALIKHANE ESNAFIYLA
Temel haberleri
 
AKÇAABAT ADALET SARAYININ TEMELİ ATILDI
Akçaabat’a yapılacak olan Akçaabat Adalet Sarayı için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.
1 Ocak 2024 Pazartesi 00:00

 
ADALET BAKANI AKÇAABAT’A GELİYOR
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yakın zamanda ihalesi yapılan ve inşasına başlanan Adalet Sarayı'nın temel atma törenine katılmak üzere Akçaabat'a gelecek.
26 Aralık 2023 Salı 14:15

 
BAŞKAN EKİM IŞIKLAR ASM TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Işıklar Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma törenine katıldı.
20 Kasım 2023 Pazartesi 18:22

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Milletvekili Vehbi Koç “Millete hizmet davamızda; birlikte mesai arkadaşlığı yaptığımız, sorunların tespit edilerek çözüm mercilerine ulaştırılmasında noktasında, demokrasimizin en temel yapı taşı olması hasebiyle vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlu olsun.” dedi.
19 Ekim 2023 Perşembe 12:03

 
YÜZME HAVUZUNUN TEMELİ ATILIYOR
CUMA GÜNÜ TEMELİ ATILIYOR
13 Eylül 2023 Çarşamba 07:35

 
Başkan Ekim Sürekli Sahada
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim temel Belediyecilik faaliyetlerinin ve çalışmalarının yanında Gönül Belediyeciliğinin hakkını tam anlamıyla veriyor.
2 Eylül 2023 Cumartesi 16:48

 
TRABZON BİRİNCİSİNDEN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET
2023 Yüksek Öğretim Kurumlar Sınavı’nda Temel Yeterlilik alanında Türkiye 71.’si ve Trabzon 1.’si olan Dilay Birinci’yi, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim makamında ağırladı.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:15

 
Çebi: Adam kazandı, Türkiye kazandı
Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar’ın her seçim olduğu gibi yine farkını gösterdiğini söyleyerek “Şehrimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak Türkiye Yüzyılının temelini atmıştır.
28 Mayıs 2023 Pazar 20:05

 
Bakan Güney Çevre Yolunda Açıklama Yaptı
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, daha önce Akçaabat-Mersin'de temeli atılan Güney Çevre Yolu Projesi şantiyesinde açıklamalarda bulundu.
22 Mayıs 2023 Pazartesi 10:00

 
Güney Çevre Yolu'nun Temeli Atıldı
Trabzon’da trafik sorunun çözecek 43 km'lik Güney Çevre Yolu'nun temeli atıldı
1 Mayıs 2023 Pazartesi 17:26

 
Güney Çevre Yolu'nun Temeli Bugün Atılıyor
Güney Çevre Yolu'nun Temeli Bugün Atılıyor
1 Mayıs 2023 Pazartesi 00:00

 
Ekmeğe Yeni Yıl Zammı
Halkın Temel İhtiyacı Ekmeğe Yeni Yıl Zammı Geldi
27 Ocak 2023 Cuma 10:40

 
Fatih Erbakan’dan çarpıcı ittifak çağrısı: 9’lu masayı kurun!
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, temel hususlarda Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı’nın zihniyet olarak birbirinden farkı olmadığı eleştirisinde bulunarak, “Tencere dibin kara benimki senden kara! Her iki ittifaka da buradan çağrıda bulunuyorum; her iki masa da iki ayrı masada masraf yapmak yerine hepiniz aynı masaya oturun 9’lu masayı kurun. Kurtuluşun tek adresi Milli Görüş’tür, Yeniden Refah Partisi’dir.” ifadelerini kullandı.
26 Aralık 2022 Pazartesi 17:20

 
AKÇAABAT ZABITASI MARKETLERİ DENETLENDİ
Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Akçaabat’ta bulunan temel gıda ve tüketim ürünlerinin satıldığı marketlerde denetim gerçekleştirdi.
9 Aralık 2022 Cuma 16:57

 
Kofoğlu ailesinin acı günü
Temel Kofoğlu’nun babası hayatını kaybetti
26 Ekim 2022 Çarşamba 22:17

 
Girişimci İşadamları Vakfı (GİV) Trabzon Şubesi açıldı
İnsana, topluma, çevreye ve temel değerlere duyarlı girişimciler yetiştirerek, geliştirdiği sürdürülebilir iş modelleri ve fırsatları ile paydaşlarına katma değer sunma ve ülkesinde öncü bir organizasyon olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Girişimci İşadamları Vakfı (GİV), Trabzon Şubesi açıldı.
18 Ekim 2022 Salı 21:47

 
AKÇAABAT KÜLTÜR MERKEZİNİN TEMELİ ATLDI
Akçaabat Belediyesi tarafından Akçaabat Söğütlü Mahallesi Sahil kesimine yapılan Kültür Merkezi inşaatının temeli atıldı.
28 Eylül 2022 Çarşamba 17:05

 
AKÇAABAT’TA SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONU İÇİN TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI
Akçaabat İlçesi Yaylacık Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi 112 Acil İstasyonu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü binasının temel atma töreni düzenlendi.
7 Eylül 2022 Çarşamba 17:57

 
Akçaabat’ta Herkes Bisiklet Kullanabilecek
Akçaabat Belediyesi tarafından temel bisiklet kullanımı ve kurallara uygun bisiklet sürme becerilerini geliştirmek amacıyla “Bisiklet Kursu” açıldı.
5 Eylül 2022 Pazartesi 18:41

 
AKÇAABAT KATLI OTOPARK VE PAZAR YERİ İNŞAATININ TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat Belediyesi işbirliğinde Akçaabat’ta yapımına başlanan Akçaabat Kapalı Otopark ve Pazar Yeri inşaatının temel atma töreni yapıldı.
4 Ağustos 2022 Perşembe 18:30

 
Karamollaoğlu Trabzon Basını ile Buluştu.
Yomra da bir otelde Trabzon basını ile bir araya gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, güncel konuların yanında Saadet Partisinin gelecekte neler yapabileceği hakkında da bilgi verdi.
25 Haziran 2022 Cumartesi 16:08

 
FINDIKTA DÜNYADA TEKİZ
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Trabzon’da konuştu fındığa vurgu yaptı.
25 Haziran 2022 Cumartesi 06:01

 
ÜLKELER ve GIDA MİLLİYETCİLİĞİ
Türkiye 1960’lı yıllarda temel hedefini sanayileşme üzerinden planlandı.
24 Mayıs 2022 Salı 14:42

 
AKÇAABAT SPOR LİSESİ’NİN TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI
Akçaabat İlçesi Söğütlü Mahallesi’nde Erdemoğlu Holding tarafından yapılan Akçaabat Spor Lisesi Kompleksi inşaatının temel atma töreni yapıldı.
21 Mayıs 2022 Cumartesi 17:21

 
Akçaabat Spor Lisesi Temeli Atılıyor
Akçaabat İlçesi Söğütlü Mahallesi’nde Erdemoğlu Holding tarafından yapılan Akçaabat Spor Lisesi Kompleksinin inşaatının temeli 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü atılıyor.
19 Mayıs 2022 Perşembe 11:15

 
Trabzonspor Play-off Oynayacak
Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi Play-off'ta muhtemel rakipleri ,,
5 Mayıs 2022 Perşembe 15:27

 
Fatih Erbakan’dan ‘Mansur Yavaş’ açıklaması
Yeniden Refah lideri Erbakan, Millet İttifakı’nda şimdiden Cumhurbaşkanlığı adaylığı problemi baş gösterdiğini belirterek, Mansur Yavaş’ın adaylığını olası görmediğini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının kuvvetle muhtemel olduğunu söyledi.
7 Nisan 2022 Perşembe 17:27

 
Mevlüt Selami Yardım Ortaokulun'dan "Emniyetli Kemer" Projesi
Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu olarak Gençlik ve Spor bakanlığı tarafından desteklenen okulumuz "Emniyetli Kemer" Projesi kapsamında 36 öğrenci Trabzon Naci Orhan Bilgisayar Bilimleri merkezinde temel elektronik ve Arduino eğitimleri aldılar.
29 Mart 2022 Salı 17:39

 
AKÇAABAT'TA TEMEL FOTOĞRAFÇILIK KURSU DEVAM EDİYOR
Akçaabat Belediyesi öncülüğünde açılan ‘Temel Fotoğrafçılık’ kursu tüm hızıyla devam ediyor.
18 Şubat 2022 Cuma 17:17

 
AKÇAABAT’TA KADİM BİR YILBAŞI GELENEĞİ
Toplumu oluşturan temel öğelerden biri de gelenek ve göreneklerdir. Son zamanlarda gelişen teknoloji ve modernleşen insan hayatı ile bazı gelenekler unutulmaya yüz tutmaktadır.
13 Ocak 2022 Perşembe 17:59

 
ZMO BAŞKANI PEHLEVAN'DAN BÜTCE ELEŞTİRİSİ
Türkiye tarımsal üretim faaliyetleri ve temel ihtiyaç maddesi olan gıda üretimi üzerindeki etkileri dövizdeki artışın tarımsal üretimde kullanılması gereken girdilerin maliyetlerini doğrudan etkilemektedir. Bunlar da gübre, mazot, yem, tohum, ilaç gibi girdilerdir.
13 Aralık 2021 Pazartesi 16:14

 
Çebi: Cumhuriyetimiz ilk gün gibi dimdik ayakta
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada Cumhuriyet’in kuruluşunun 98.yılını nedeniyle coşku ve sevinç içerisinde bulunduklarını söyleyerek “Cumhuriyetimiz, temelindeki harcı oluşturan milli irademiz ve miras aldığı tarihi hasletlerimiz sayesinde bugün ilk günkü gibi vakur ve sağlamdır." dedi
28 Ekim 2021 Perşembe 08:13

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN HİZMET ATAĞI
Akçaabat Belediyesi İlçenin tamamında temel Belediyecilik çalışmalarına hız verdi.
14 Ekim 2021 Perşembe 11:32

 
Akçaabat İMKB Anadolu Lisesinin TÜBİTAK Başarısı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması; Türkiye geneli 12 bölgede gerçekleştirilen ve lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla her yıl düzenleniyor.
9 Haziran 2021 Çarşamba 07:07

 
İçişleri Bakanlığından Market Genelgesi
Market ve zincir marketlere temel ihtiyaç maddeleri dışında satış yasağı
4 Mayıs 2021 Salı 16:09

 
NATURAL CLİNİC'TEN BASİT BİR DİYET ŞEKLİ
Nemecheck protokolü Dr Nemechek tarafindan otizmli çocuklarda kullanılan ve bağırsak enflamasyonunu giderme üzerinde temellendirilmiş basit bir diyet şekli.
5 Eylül 2020 Cumartesi 18:17

 
ARTIK BİLETLE DEĞİL ABDESTLE
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’tan Ayasofya Camii açıklaması
23 Temmuz 2020 Perşembe 18:46

 
ORTAHİSAR İÇİN ONUN İSMİ KONUŞULUYOR
Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel ALTINBAŞ’a genel merkez tarafından artık sen daha aday olma sana bu zamana kadar ilçe teşkilatına yaptığın hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Mesajının ardından acaba kim ilçe başkanı olacak
17 Temmuz 2020 Cuma 17:43

 
Trabzon MÜSİAD’dan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a destek
Tamamıyla İslam ve Kur’an’ı temel almıştır
30 Nisan 2020 Perşembe 07:40

 
ZMO Başkanı Uyarıyor.
Çin'in Hubey eyaletine bağlı Wuhan kentinde Aralık 2019'da ortaya çıkan ve tüm Dünyayı etkisi altına allan korona virüs (Covid-19) ülkemiz ve ilimiz arıcılığına olması muhtemel etkilerini en aza indirilmesi çok büyük önem arz etmektedir.
26 Nisan 2020 Pazar 16:48

 
7 BİN HANEYE ULAŞTIK
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Ortahisar’da yaklaşık 7 bin haneye sosyal yardımların ulaştırıldığını açıkladı.
21 Nisan 2020 Salı 09:08

 
SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YARDIMCI OLALIM!
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş İl Sağlık Müdürünü ziyareti sonrası konuştu
20 Mart 2020 Cuma 16:02

 
AK MESTEK'TEN MAKİNE TEKNOLOJİSİ ALANI
MAKİNE TEKNOLOJİSİ:Makineler, insanların hayatını kolaylaştıran, yaşam kalitesini yükselten en önemli unsurlardan biridir. Makine teknolojisi alanı ekonomik kalkınmanın temelidir.
24 Şubat 2020 Pazartesi 13:54

 
Genç: Of, önemli değerler yetiştirdi
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile birlikte Of Hayrat Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne iade-i ziyarette bulundu.
22 Şubat 2020 Cumartesi 00:23

 
AK PARTİ ORTAHİSAR’DAN GÖVDE GÖSTERİSİ
Başkan Temel Altunbaş: “Birlik ve beraberlik içerisinde yola devam edeceğiz”
18 Şubat 2020 Salı 19:51

 
“Tüm gücümüzle 2023’e doğru yürüyoruz”
-AK Parti Ortahisar İlçe toplantısında konuşan Başkan Temel Altunbaş:
30 Aralık 2019 Pazartesi 08:59

 
Bartın Üniversitesindeki konferansta plastikteki tehlikeye dikkat çekildi
Bartın Üniversitesinde gerçekleştirilen konferansta konuşan Prof. Dr. Hamdi Temel, günlük yaşamda kullanılan plastik ürünlerin kanser başta olmak üzere birçok hastalığa neden olduğunu söyledi.
2 Aralık 2019 Pazartesi 17:29

 
Trabzonspor'un muhtemel rakipleri
UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek olan Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli oldu.
30 Ağustos 2019 Cuma 11:04

 
İşte Trabzonspor'un muhtemel Sparta Prag 11'i
Trabzonspor'un yarın sahasında ağırlayacağı Prag maçı öncesinde muhtemel 11'de belli oldu
14 Ağustos 2019 Çarşamba 15:46

 
Korkmaz’a rest çektiler
TESOB Yönetim Kurulu Üyesi Temez Korkmaz ile üç oda başkanı arasında başlayan ve Nuri Aydın’ın Bakan Süleyman Soylu’ya yönelik ‘Keşke o helikopterde olsaydın’ mesajını konu alan tartışma büyüyor. Oda Başkanları Davut İlik, Aslan Enez ve Gökmen Emirzeoğlu’nun eleştirdiği Temel Korkmaz, üç oda başkanına avukatı aracılığıyla ‘Özür dileyin.’ yazısı gönderince Oda Başkanları Korkmaz’a rest çekti.
11 Nisan 2019 Perşembe 00:00

 
“MİLLETİMİZ OYNANAN OYUNU GÖRÜYOR”
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, seçim öncesi açıklamalarda bulundu.
29 Mart 2019 Cuma 17:53

 
ALTUNBAŞ İSTİKRAR VE DEMOKRASİ VURGUSU YAPTI
AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Temel Altunbaş mahalle başkanlarıyla toplandı
28 Mart 2019 Perşembe 01:01

 
Hizmet’mi. İşte Küçükosman
Akçaabat Söğütlü mahallesi muhtar adayı Mustafa Küçükosman “ Söğütlüye muhtar seçilirsem mahallemin hizmetkarı olurum. Sorumluluk benim temel taşımdır” dedi.
24 Mart 2019 Pazar 15:26

 
Karamollaoğlu Trabzon'a geliyor
Temel Karamollaoğlu, Aday Tanıtım Programına Katılacak.
9 Mart 2019 Cumartesi 18:53

 
BAŞKAN TÜRKMEN’E ZİYARET
Akçaabat’ta kısa bir süre önce temeli atılan ve Doğu Karadeniz’in en büyük külliyesi olacak olan Abdulhamit Han Kur’an Kursu ve Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cevat Birinci ve yönetimi, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’i makamında ziyaret
26 Şubat 2019 Salı 17:21

 
Trabzon'un geleceğini gençlerle kuracağız
CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı M. Salih Akyüz ekonomik ve sosyal koşullar nedeni dolayısıyla gençlerin yurt dışına çıkmak istemelerini en büyük toplumsal acılardan biri olduğunu belirterek, " Gençlerimizi kazanmak zorundayız, geleceğin Trabzon'u ve Ortahisar'ını oluştururken gençliğimizin dinamizminden yararlanacağız" dedi.
25 Şubat 2019 Pazartesi 10:01

 
Kazancıoğlu’na şeften plaket
Akçaabat Kültür Sanat ve Müzik Derneği koro şefi Salih Kazancıoğlu, Derneğe maddi ve manevi katkıda bulunan Temel Kazancıoğlu’na plaket verdi.
21 Şubat 2019 Perşembe 17:39

 
Milli Eğitim Bakanından lise' açıklaması
Bakan Selçuk'tan 'temel lise' açıklaması
30 Ocak 2019 Çarşamba 17:36

 
“ÖZEL DEĞİL ÖZELLİKLİ HASTANE”
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş Trabzon Şehir Hastanesi’yle alakalı açıklama yaptı “ÖZEL DEĞİL ÖZELLİKLİ HASTANE”
7 Aralık 2018 Cuma 00:54

 
BU OKULDA ÖĞRENCİ İÇİN HER ŞEY VAR
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş İmam Hatip Lisesi’ni Ziyaret Etti
29 Kasım 2018 Perşembe 06:55

 
İşte muhtemel 11'
Spor Toto Süper Lig'in 9.haftasında Trabzonspor, BB Erzurumspor'u konuk edecek. Bordo-Mavililerin BB Erzurumspor karşısına bu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor
19 Ekim 2018 Cuma 00:00

 
Barışa en büyük katkıyı sanatçılar sağlıyor
Trabzon Sanatevi tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenen Trabzon Sanat Günleri’nin açılışında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Dünya barışına en büyük katkıyı sağlayan, en önemli temeli oluşturan hakikaten sanatçılarımızdır. O nedenle bütün sanatçılarımıza ‘iyi ki varsınız’ diyoruz. Biz sizlerle iftihar ediyoruz” dedi.
17 Ekim 2018 Çarşamba 17:52

 
BAŞKANLIĞA SEÇİLEN AKTÜRK’Ü TEBRİK ETTİ
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ MUHTARLAR KONFEDERASYONU GENEL KURULUNA KATILDI
1 Ekim 2018 Pazartesi 08:01

 
ALTUNBAŞ: TRABZON ÜNİVERSİTESİ HAZIR BİR MARKA
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ TRABZON ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNÜ ZİYARET ETTİ
27 Eylül 2018 Perşembe 18:33

 
750 KİŞİLİK İŞKUR ALIMI İÇİN KURA ÇEKİMİ 24 EYLÜL’DE
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ AÇIKLADI
12 Eylül 2018 Çarşamba 08:58

 
MERKEZ İLÇE İÇİN O İSİM KONUŞULUYOR
Yerel seçimlerde Trabzon'un merkez ilçesi için flaş isim Yerel seçimler yaklaşırken Ortahisar Belediye başkan adaylığı için AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın ismi gündeme bomba gibi düştü
14 Ağustos 2018 Salı 18:41

 
“AKYAZI CANLANIYOR”
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ “AKYAZI YAŞAM MERKEZİ OLACAK”
26 Temmuz 2018 Perşembe 21:05

 
ALTUNBAŞ:“YATIRIMLARI ŞEHRİMİZE KAZANDIRACAĞIZ”
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ GENÇ’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
24 Temmuz 2018 Salı 21:09

 
“MİLLETİMİZİN DEMOKRASİ ZAFERİ”
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ’TAN 15 TEMMUZ MESAJI
15 Temmuz 2018 Pazar 09:11

 
KRONİK HASTALIKLARA VE KANSERE MAHKÜM DEĞİLİZ
Kronik Hastalıklar ve Kansere mahkûm değiliz! En basit hastalıktan en ağır kanser hastalığına kadar tüm hastalıklarda bozulan 2 temel olay vardır;
9 Temmuz 2018 Pazartesi 17:15

 
TEMELİ DUALAR LA ATILDI
İçerisinde kapalı yüzme havuzu, spor salonları ve konferansa salonlarının da yer alacağı Abdulhamit Han Kur'an Kursu ve Cami inşaatının temeli Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un katılımıyla atıldı.
30 Haziran 2018 Cumartesi 21:59

 
“SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ”
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ’TAN SÜLEYMAN SOYLU’YA DESTEK
28 Haziran 2018 Perşembe 16:35

 
“TRABZON VE ORTAHİSAR İSTİKRAR DEDİ”
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ 24 HAZİRAN SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ
27 Haziran 2018 Çarşamba 13:59

 
İnce'nin 'Apoletlerini sökeceğim' dediği paşanın köyünden çıkan oy belli oldu
Muharrem İnce'nin "Apoletlerini sökeceğim" dediği 2'nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel'in memleketi Bayburt'un Taht köyünden CHP'ye sadece 1 oy çıktı
25 Haziran 2018 Pazartesi 09:57

 
“AK PARTİ KADROLARI ÜLKENİN YAPIM EKİBİDİR”
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ 24 HAZİRAN SEÇİMLERİ ÖNCESİ KONUŞTU “AK PARTİ KADROLARI ÜLKENİN YAPIM EKİBİDİR”
22 Haziran 2018 Cuma 07:35

 
Karamollaoğlu’nun Yomra’daki afişi kaldırıldı
Saadet Trabzon tepki gösterdi Trabzon’un Yomra İlçesinde Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Temel Karamollaoğlu ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Edoğan’ın altlı üslü asılan afişlerinden Karamollaoğlu’nun #Değiştir hashtag'li pankartı, bina sahibine yapılan baskılar neticesinde pankartın kaldırılmasını istemesi üzerine vinç getirilerek söküldü.
5 Haziran 2018 Salı 14:38

 
‘KARDEŞLİK HUKUMUZ PEKİŞTİ’
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ SOYLU’YA TEŞEKKÜR ETTİ
1 Haziran 2018 Cuma 17:53

 
OY PUSULALARI BASILDI
Cumhurbaşkanı seçimi oy pusulalarında, birinci sırada Muharrem İnce, ikinci sırada Meral Akşener, üçüncü sırada Recep Tayyip Erdoğan, dördüncü sırada Selahattin Demirtaş, beşinci sırada Temel Karamollaoğlu, altıncı sırada Doğu Perinçek yer aldı.
31 Mayıs 2018 Perşembe 17:14

 
ALTUNBAŞ SKM’Yİ ZİYARET ETTİ
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ SKM’Yİ ZİYARET ETTİ
30 Mayıs 2018 Çarşamba 18:27

 
GÜVENLİ HAYVANSAL GIDA
Gıda ve beslenme insanlığın temel ihtiyacıdır.
30 Mayıs 2018 Çarşamba 17:57

 
GENÇLİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Milli Eğitim Temel Kanunu dayanak oluşturularak Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan ve MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce okullara gönderilen Yönerge doğrultusunda ilçemizde Gençlerimize yönelik faaliyetler başladı. Faaliyetlerde
30 Mayıs 2018 Çarşamba 17:50

 
SIRALAMA BELLİ OLDU!
YSK'de çekilen kuraya göre cumhurbaşkanı oy pusulasında ilk sırada Muharrem İnce, 2. sırada Meral Akşener, 3. sırada Recep Tayyip Erdoğan, 4. sırada Selahattin Demirtaş, 5. sırada Temel Karamollaoğlu, 6. sırada da Doğu Perinçek yer alacak.
16 Mayıs 2018 Çarşamba 08:24

 
Saadet Partisi cumhurbaşkanı adayını açıkladı
Saadet Partisi (SP) cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Saadet Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı, partinin genel başkanı Temel Karamollaoğlu oldu.
1 Mayıs 2018 Salı 17:41

 
Karamollaoğlu aday olmalı
SAADET Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Ankara’da partisinin il başkanlarıyla Genel Başkan Temel Karamollaoğlu başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısını değerlendirdi. Kurt, bütün il başkanlarının Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkmasını istediklerini söyledi.
26 Nisan 2018 Perşembe 09:34

 
“TEŞKİLATLARIMIZ HAZIR”
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ’TAN ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI
19 Nisan 2018 Perşembe 00:32

 
“15 TEMMUZ SONRASI ÇÜRÜKLER AYIKLANDI”
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ POLİS OKULUNU ZİYARET ETTİ
10 Nisan 2018 Salı 12:47

 
YATIRIMLAR GELİYOR TRABZON KALKINIYOR
BAŞKAN TEMEL ALTUNBAŞ TRABZON KONGRESİ İÇİN TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM DEDİ
24 Mart 2018 Cumartesi 19:27

 
ORTAHİSAR ENGELLERİ KALDIRIYOR
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, engelleri ortadan kaldırmak, engelsiz bir yaşam alanını onlara sunmak için park yapacaklarının müjdesini verdi.
3 Mart 2018 Cumartesi 08:30

 
TEMEL ALTUNBAŞ KUTANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ TRABZON CUMHURİYET BAŞSAVCISI MİTHAT KUTANOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
13 Şubat 2018 Salı 18:51

 
TRABZON NÜFUSU YAŞLANIYOR
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ ORTAHİSAR KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ
10 Şubat 2018 Cumartesi 00:00

 
“VAKIFLARIN FİKİRLERİ DEĞERLİ”
AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI TEMEL ALTUNBAŞ VAKIFLARLA TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ
16 Ocak 2018 Salı 18:16

 
SAADET PARTİSİ TRABZON'DA KAMPA GİRİYOR
Saadet Partisi Trabzon il başkanlığı olarak, yaşanabilir bir Trabzon ve Yaşanabilir bir Türkiye hedefimizi her zaman önceleyerek 12 Kasım 2017’de 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda, genel başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun katılımı ile muhteşem bir kongre gerçekleştirdik.
12 Ocak 2018 Cuma 00:58

 
Öğretmenlerimiz istikbalimizin mimarlarıdır
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Öğretmenlerimiz, eğitim-öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarıdır” dedi.
24 Kasım 2017 Cuma 19:47

 
MİLLİ GÖRÜŞ FIRTINASI!
Saadet Partisi 2019 seçimlerine hazırlık startını verdi. Trabzon’da yüzlerce araçla şehir turu atan SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve beraberindeki partililer Saadet Partisi Trabzon 7. Olağan il kongresinde buluştu. İstanbul’da düzenlenen 2019 hamle programına telekonferansla katılan Karamollaoğlu hükümete eleştirilerde bulundu.
12 Kasım 2017 Pazar 17:05

 
UCUZ ETİN FATURASI AĞIR OLACAK!
TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Cemil PEHLEVAN yaptığı açıklamada “Halka Ucuz Et Yedirme Projesi” Ülke hayvancılığı yok etme projesine dönüşmesin diyerek, İthalat ile kısa vadede fiyatlar düşer veya sabit kalır ama sonuca baktığımızda iktisat temel kuralı olarak ithalat ile fiyatların hep yükseldiğine dikkat çekerek konu ile ilgili olarak aşağıdaki açıklamalarda bulundu.
10 Kasım 2017 Cuma 15:47

 
Başı örtülü olan da, açık olan da bizim evladımız
KADEM Gençlik Kampı’nın açılışında katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Başı örtülü olan da açık olanda bizim evladımız, bizim kardeşimiz. Ülkemizde gerçek bir demokrasi anlayışı, temel insan hak ve özgürlüklerinin sağlanmasıyla elde edilmiş oldu” dedi.
29 Eylül 2017 Cuma 17:47

 
FİSKOBİRLİK’i savundu
SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Eğer devlet, hükûmet, politikalarını üreticiden yana kullansa, gerekli desteği verse, kaynağı ayırsa emin olun bizim 2,5-3 milyar dolarlık fındık ihracatımız yerine göre 5, 6, 7, 8 milyar dolara kadar çıkabilir." dedi.
29 Eylül 2017 Cuma 09:41

 
MHP'den Fındık Açıklaması
Fındık, bölgemizin temel geçim kaynağıdır.
14 Eylül 2017 Perşembe 20:11

 
DİKKAT! METEOROLOJİ UYARDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Orta ve Doğu Karadeniz’in kıyı illerinde 23 Ağustos Çarşamba günü beklenen kuvvetli yağış nedeniyle ani sel, su baskını yıldırım ve heyelan gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarıda bulundu.
23 Ağustos 2017 Çarşamba 07:46

 
“Afrika’yı Trabzon’da Yaşıyoruz”
Trabzon’da faaliyet gösteren Afrikalı Öğrenciler Derneği (ASTRA) “Afrika’yı Trabzon’da Yaşıyoruz” etkinliği düzenledi. Meydan parkında düzenlenen etkinliğe, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçemizde faaliyet gösteren Özel Trabzon Bil Temel Lisesi sponsor oldu.
15 Nisan 2017 Cumartesi 20:46

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1636 Hollanda'da Utrecht Üniversitesi kuruldu.
1812 Venezuela'nın Karakas şehri, şiddetli bir depremle tahrip oldu.
1821 Seyyid Ali Paşa sadrazamlıktan alınarak yerine Benderli Ali Paşa atandı.
1917 I. Dünya Savaşı: Çanakkale Boğazı'nın Anadolu yakasında görev yapmak üzere Osmanlı 15. Kolordusu'nun teşkili.
1915 I. Dünya Savaşı: Birinci Gazze Muharebesi
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur