Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
BAŞKAN GENÇ: “KÜLTÜREL MİRASIMIZI GELECEĞE TAŞIMAK VAZİFEMİZDİR” AK Parti Meclis Üyesi İle Başkan Kaya, Büyükşehir Meclisi'nde Tartıştı TRABZON’DA TAŞKIN KONTROL TESİSLERİMİZLE HIRÇIN DERELERİ DİZGİNLİYORUZ Bu yıl doğum yardımlarımızı önemli ölçüde artırıyoruz. #AileYılı Karadeniz Dans Festivali düzenlenecek: Trabzon’un ünlü mekanlarında dans edecekler Öğrenciler TESOB’u ziyaret etti, meslekler hakkında bilgi aldı AK PARTİ’DE GÖREV DAĞILIMI NE ZAMAN YAPILACAK Trabzon Kalandar’ı bekliyor Turizmin kalbi, sahile en yakın yayla Hıdırnebi’de esnaf yolu kendisi açtı Trabzon Üniversitesi’ne ihtiyacımız var Başkan Ekim’den Trabzon Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret Akçaabat Belediyesi Spor Kurslarına Yoğun İlgi Demiryolu Platformundan Cumhurbaşkanına Teşekkür BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ mesajı Başkan Çelebi'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı BAŞKAN GENÇ KADINLAR HALİ’Nİ ZİYARET ETTİ ZABITA’DAN OKUL KANTİNLERİNE DENETİM! AK Parti İl Başkanı Mumcu’dan mazbata töreninde flaş sözler! Trabzon’da Kalandar coşkusu yaşanacak TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU KONSERİ BÜYÜLEDİ
AK PARTİ’DE GÖREV DAĞILIMI NE ZAMAN YAPILACAK
AK PARTİ’DE GÖREV DAĞILIMI NE ZAMAN YAPILACAK
 
ŞOFÖRLER ODASI HEYETİNDEN ANKARA ZİYARETİ
ŞOFÖRLER ODASI HEYETİNDEN ANKARA ZİYARETİ
 
UTTS MONTAJLARINIZ AKÇAABAT PİLOT GARAGE OTO EKSPERTİZDE
UTTS MONTAJLARINIZ AKÇAABAT PİLOT GARAGE OTO EKSPERTİZDE
İşte MHP’de kongre tarihi
 

İşte MHP’de kongre tarihi

MHP Trabzon İl teşkilatı kongre tarihi belirledi

6 Eylül 2012 Perşembe 19:06
Yazdır
MHP Trabzon İl teşkilatı kongre tarihi belirledi. MHP İl Başkanı Nihat Birinci yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer verildi: “ Sayın basın mensupları 10.Büyük Kurultay Hazırlıkları Çerçevesinde Genel Merkezimiz Tarafından 04.12.2011 Tarihinde Tüm Türkiye Genelinde Başlatılan Kongre Süreci Dâhilinde İl Ve İlçe Kongrelerimizi Partimizi, Birlik Ve Bir bütünlük İçerisinde Çıkartmamız Tabiidir ki, En Büyük Amacımızdı. Bu Nedenle Bizde İl Kongremizi İlçe Kongrelerinden Sonra Daha Geniş Bir Sürece Yaydık, Zira Kongre Süreci 14 Ekim’e Kadar Devam Eden Bir Süreçtir. Hassasiyetimizde Haklı Olduğumuz Milletvekilimiz Sayın Koray Aydın Ve Arkadaşlarının Trabzon’da Bu Süreçte Başlattıkları Huzursuzluğa, Birlik Ve Bütünlüğümüzü Ayrıştırmaya Yönelik Hareketleriyle Haklılık Kazanmış Oldu. Tüm Mensuplarımızın Şahit Olduğu Gibi İl Kongresini, Sadece Genel Başkanlık Yarışı Alanına Sıkıştırma Çalışmalarından Dolayı, Camiamızda İnkâr Edilemeyecek Bir Gruplaşma Meydana Gelmiştir. Oluşan Huzursuzluğu Bu Süreçte Giderebilmek İçin 15 Temmuz 2012 Pazar Günü Yapmamız Gereken İl Kongresini, İleri Bir Tarihe Erteledik. Bu Düşüncelerimizi O Zaman Siz Basın Mensupları Aracılığı İle Trabzon Kamuoyu İle Paylaşmıştık. Erteleme Tarihinden İtibaren Sizlerle Yaptığımız Basın Toplantılarında, Bu Kongre İptali Değildir, Bu Bir Ertelemedir, Kongre Süreci Ekim Ayının On Dördüne Kadar Devam Ediyor, Diye Defalarca İl Yönetimi Olarak Söylememize Rağmen, Niyetlerinin Halis Olmadığını Düşündüğümüz Bazı İnsanların, Basın Üzerinden Bu Bir Kongre İptalidir Suçlaması İle İl Yönetimine, Şahsıma Ve Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ye Saldırmaları, Bu Saldırı Kervanına Milletvekilimiz Sayın Koray Aydın’ın da Katılması Düşündürücü, Bir 0 Kadarda Üzüntü Vericidir. Uzun yıllardan beridir hareketimize büyük hizmetleri olan camiamıza hizmet veren bu samimi il yönetim kadrosunun, hareketin geleceğine herhangi bir zarar vermesi ve ya haksızlık yapması mümkün olabilir mi, Sayın Milletvekilimiz Koray Aydın Bey ne milletvekiliyken ne de 2011 tarihinden itibaren yani içimize dahil olduğundan beri bu kadro görevinin başında dimdik ayakta milletimizin hizmetinde liderinin yanında hareketimizin emrinde olan samimi kararlı ve inançlı kadrolardı. Diyelim ki biz böyle bir gaflet içine düştük, Genel Başkanımızın böyle bir haksızlığa geçit vermesi düşünülebilir mi, bunu da en iyi bilmesi gereken isim Sayın Milletvekilimiz Koray aydın bey değil midir?
Sayın basın mensupları Süreç içerisinde camiamızda yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı oluşmuş olan sıkıntıları gidermek üzerine, İl Yönetimimizin yapmış olduğu çalışmalardan da olumlu bir sonuç almadığımız ortadadır. Maalesef birlik, beraberlik ve bütünlük sağlama adına bizim gösterdiğimiz çabayı, Koray Bey ve arkadaşları göstermemiştir. Yine de bu sıkıntılarımıza rağmen partimizde sağ duyunun hakim olacağı kanaatini taşıyoruz. İl kongresinin en son yapılma tarihi 14 Ekim 2012’dir, süre daralmıştır. Bu durumu göz önünde bulundurarak İl Yönetim Kurulumuz toplanarak 25 Eylül 2012 Salı günü saat 10.00’da Uzun Sokak Park Restaurant’ta Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı 11. Olağan Kongresini yapma kararını almıştır. Tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Anahtar Kelimeler: MHP, Trabzon, İl, teşkilatı, kongre, tarihi, belirledi ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1610 Galileo Galilei, Jüpiter'in 4. uydusu Callisto'yu keşfetti.
1785 Dünyanın ilk gazetelerinden Daily Universal Register İngiltere'de yayımlanmaya başladı. Üç yıl sonra adı The Times olarak değiştirilecek olan gazete hala çıkmaktadır.
1830 Büyük New Orleans (Louisiana) yangını başladı.
1840 Lexington adlı buharlı gemi, Long Island (New York) açıklarında yandı ve battı: 139 kişi öldü.
1888 National Geographic Society kuruldu.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur