Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
DEPLASMAN FATİHİ YİNE GALİP: 2-1 AKÇAABAT’TA DEVAM EDEN YATIRIMLAR İNCELENDİ TRABZON EKİBİNDEN DEPLASMAN ZAFERİ MY TURİZM'DEN 10 UNCU GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ. BAŞKAN EKİM, SAHURDA GENÇLERLE BULUŞTU AKÇAABAT’TA NEVRUZ COŞKUSU YAŞANDI Trabzon’da Adalet Yürüyüşü devam ediyor ÜYÜKŞEHİR 107 MAHALLE YOLUNU ULAŞIMA AÇTI. İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT'TA BARÜ öğrenci kulüpleri proje üretmeye devam ediyor Denizbank’tan esnaf ve sanatkarlara avantajlı ticarikredi fırsatı ÖZEL ÇOCUKLARDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET CHP Trabzon'da Meydana İniyor MİNİK ZİYARETÇİLER BELEDİYECİLİĞİ YERİNDE ÖĞRENDİ Akçaabatlılar Derneği’nden Vefa Gecesi Sebat Gençlik Spor Başkanı Cemil Kalkışım:Başkan Doğan için en önde yürürüm TÜRKAV Trabzon'da şok! BARÜ’lü güreşçi Umut Erdoğan, Avrupa üçüncüsü oldu Akçaabat Fen'den 18 Mart Özel "İki Kıta Bir Destan"
Trabzon’da Adalet Yürüyüşü devam ediyor
Trabzon’da Adalet Yürüyüşü devam ediyor
 
AKÇAABAT’TA NEVRUZ COŞKUSU YAŞANDI
AKÇAABAT’TA NEVRUZ COŞKUSU YAŞANDI
 
Akçaabatlılar Derneği’nden Vefa Gecesi
Akçaabatlılar Derneği’nden Vefa Gecesi
Hainler Trabzonlu Savcıyı Öldürdüler
 

Hainler Trabzonlu Savcıyı Öldürdüler

Tunceli'nin Ovacık ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun, silahlı saldırıya uğradı. Başından aldığı tek kurşunla ağır yaralanan Savcı Uzun, Ovacık Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı.

19 Eylül 2012 Çarşamba 20:41
Yazdır

Tunceli'nin Ovacık ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun, uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı ancak götürüldüğü hastanede kurtarılamadı. Alınan bilgiye göre, Kandolar Mahallesi'ndeki adliye lojmanlarındaki evinin bulunduğu binaya girdiği sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından başına bir el ateş edildi. Saldırganın yakalanması için güvenlik güçleri operasyon başlattı. Murat Uzun, askeri helikopterle Elazığ'a sevk edildi Evine giderken uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Tunceli'nin Ovacık ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun, askeri helikopterle Elazığ'a sevk edildi. Saldırının ardından ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ovacık Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan Uzun, daha sonra çağrılan askeri helikopterle Elazığ'a gönderildi. Elazığ Asker Hastanesi'ne getirilen Uzun, buradaki müdahalenin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Elazığ Valisi Muammer Erol, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Emniyet Müdürü Ayhan Buran ve İl Sağlık Müdürü Mübin Çetin Dağhan da hastaneye geldi. Bu arada, Ovacık'ta olayla bağlantısı olabileceği değerlendirilen bazı kişiler ile olayda kullanıldığı tahmin edilen bir aracın güvenlik güçlerince arandığı bildirildi.

-Valilikten açıklama- Tunceli Valiliği'nden olaya ilişkin yapılan açıklamada, Ovacık Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'un saat 12.20 sıralarında adliye lojmanı girişinde bir el ateş edilerek başından yaralandığını belirtilerek, şu bilgilere yer verildi: ''Yaralanan Cumhuriyet Savcımıza ilk sağlık müdahalesi Ovacık Hastanesi'nde yapılmıştır. Valiliğimizce sağlanan destekle yaralı savcımız, tedavisinin yapılması için saat 12.45 civarında Elazığ Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Olayın mahiyeti ile ilgili operasyon ve çalışmalar, ilimiz ve ilçemiz genelinde başlatılmış olup, gerekli çalışmalar devam etmektedir.'' Öte yandan Savcı Uzun 2011 yılında Trabzonspor'un kamp yaptığı oteli ziyarette etmiş, teknik direktör Şenol Güneş ve yönetim ile hatıra fotoğrafı çektirmişti.

Anahtar Kelimeler: Tunceli'nin, Ovacık, ilçesi, Cumhuriyet, Başsavcısı, Murat, Uzun, silahlı, saldırıya, uğradı, Başından, aldığı, tek, kurşunla, ağır, yaralanan, Savcı, Uzun, Ovacık, Devlet, Hastanesi'nde, kurtarılamadı ,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1602 Hollanda Doğu Hindistan Şirketi kuruldu.
1792 Fransa Milli Meclisi, giyotinle idamı onayladı. Adını, mucidi Fransız doktor Joseph Ignace Guillotin'den alan giyotin, ilk kez 25 Nisan 1792'de kullanıldı.
1815 Napolyon, Elbe adasından kaçışının ardından, 140.000 kişilik düzenli ordu ve 200.000 kişilik gönüllü güçler eşliğinde Paris'e girdi.
1852 ABD'de Harriet Beecher Stowe'un ünlü kölelik karşıtı romanı Tom Amca'nın Kulübesi ilk kez yayımlandı.
1861 Arjantin'in Mendoza şehri şiddetli bir depremle büyük hasar gördü.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur