Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YILDIZLI DAHA YEŞİL OLACAK BAŞKAN EKİM ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI BAŞKAN GENÇ'TEN ANNELER GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET Çebi’den Anneler Günü mesajı "OLİ" AKÇAABAT’TA SPOR VE AHLAKI ANLATTI ACISU MUHTARINDAN BAŞKAN EKİM’E ZİYARET AKÇAABAT’TA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YENİ BİR ADRES KIZILAY AĞAÇLI ORTAOKULUNA KIYAFET DESTEĞİ GERÇEKLEŞTİRDİ ANNELER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi. İYİ PARTİ AKÇAABAT İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULUNA ZİYARET Baş BELASI KOKARCA!... KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BAŞKAN EKİM'E ZİYARET MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN SALACIK'TA AÇIKLAMA EĞİTİMCİLERDEN ORTAK BASIN AÇIKLAMASI BAŞKAN EKİM, ARAÇ İDDİALARINA YANIT VERDİ AKÇAABAT’TA TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK KİRAZLIK MUHTARI VE HEYETİNDEN BİR DİZİ ZİYARET
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
META KURS’ TAN TÜRKİYE GENELİ TYT SINAV SİMÜLASYONU​
 
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
KURAYI BİLE BECEREMEDİLER
 
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
AKÇAABAT FEN LİSESİNDE BİLİM FUARI RÜZGARI
tek haberleri
 
Koç,Şevket Çelik’in açıklamalarına tepki gösterdi.
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, HAK-İŞ Trabzon Şube Başkanı Şevket Çelik’in açıklamalarına destek vererek baskı ve şantaj sendikacılığına tepki gösterdi.
10 Mayıs 2024 Cuma 09:52

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE FARKINDALIĞINA DESTEK
Akçaabat Belediyesi, çevre temizliği duyarlılığı oluşturmak isteyen Trabzon Üniversitesi öğrencilerine tam destek veriyor.
9 Mayıs 2024 Perşembe 04:42

 
MECLİS ÜYESİ ÇANKAYA’DAN YILDIZLISOR KULÜBÜ'NE ZİYARET
Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Akçaabatlı meclis üyesi Mustafa Çankaya, sporun ve yerel kulüplerin desteklenmesi amacıyla Yıldızlısor Kulübü'nü ziyaret etti.
6 Mayıs 2024 Pazartesi 10:55

 
TESOB kursiyerleri Konya ve Ankara’da hediyelik eşya sektörünü inceledi
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nin uyguladığı, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından desteklenen ‘Gençler CNC Tezgâhı ile İş Hayatına Atılıyor’ projesi kursiyerleri Ankara ve Konya’da sektör temsilcilerini ziyaret etti. Kursiyerler, CNC makinesi, lazer kesim makinesi ve UV baskı makinesi üzerinden ahşap hediyelik eşya imalatı yapan firmaların çalışmalarını inceledi.
30 Nisan 2024 Salı 18:29

 
TRÜ İletişim Öğrencileri Ankara’da
Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürlüğü tarafından Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin kariyer planlama süreçlerini desteklemek amacıyla teknik gezi düzenlendi.
27 Nisan 2024 Cumartesi 10:33

 
İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek!
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Fatma Başkan’dan, İYİ Parti Genel Başkan Adayı Koray Aydın’a destek
12 Nisan 2024 Cuma 19:37

 
AKMESTEK ÖĞRENCİLERİNİN BÜYÜK SATRANÇ ÇEKİŞMESİ
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri arasında gerçekleştirdiği Ramazan Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvanın galibi Mirhan Hacısalihoğlu oldu.
8 Nisan 2024 Pazartesi 17:13

 
BARÜ’nün BAKKA destekli projesinde imzalar atıldı
BARÜ’nün BAKKA destekli projesinde imzalar atıldı
2 Nisan 2024 Salı 17:04

 
ORTA MAHALLE MUHTARINDAN TEŞEKKÜR
TEKİN AYDINLA İKİNCİ 5 YIL DAHA
31 Mart 2024 Pazar 21:56

 
Bal Ormanları İçin Arıcılara 2000 Adet Fidan Dağıtıldı
Orman Genel Müdürlüğü kırsal kalkınmayı desteklemek amacıyla birçok çalışma yürütmektedir bunlardan bir tanesi de arıcılık sektörünün desteklenmesi ve gelişimine yönelik çalışmalar yapmaktır
30 Mart 2024 Cumartesi 16:19

 
Trabzon Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü İlk Oyununu Sahneledi
Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından Shakespeare’nin Tragedyalarından Monologlar Kolajı teması içindeki Gölgeler adlı oyunu sergilendi. Shakespeare’nin oyunlarında geçen monologlardan oluşturulmuş tek perdelik oyunu başarıyla sahneleyen öğrenciler ayakta alkışlandı.
30 Mart 2024 Cumartesi 15:29

 
ORTAK AKILOLMAZSA OLMAZIMIZ
AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın, Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nü, Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) 14. Bölge Müdürlüğü’nü, Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası’nı, Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Odası’nı, Trabzon Kamyon ve Kamyonetçiler Odası’nı ziyaret etti. Aydın ziyaretlerinde ortak akıl ve istişare vurgusu yaptı.
30 Mart 2024 Cumartesi 12:51

 
YÜKSEKOKUL MÜDÜRÜ ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞTİ
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Trabzon Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İlhan Deniz, yapılacak sınavla liselere giriş yapacak olan ortaokul son sınıf öğrencileriyle sohbet etti.
27 Mart 2024 Çarşamba 17:00

 
ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
Çebi: “CHP, bir muhalefet anlayışının dışında Türkiye’nin kalkınmasına, gelişimine, büyümesine karşı olan bir duruştur. Hizmetin tek adresi AK Parti’dir, AK Parti ülkemizin geleceğidir, umududur, yarınlarının güvencesidir.” dedi.
26 Mart 2024 Salı 13:46

 
AYNI SOFRAYI PAYLAŞIYOR, BİRLİKTE ORUÇ AÇIYORUZ
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmalarına Ramazan Ayında da durmaksızın devam ediyor.
25 Mart 2024 Pazartesi 16:52

 
TKDK 2024’te 248 Milyon Avro hibe dağıtacak.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından 2024 yılında çıkılacak çağrılara ilişkin takvim açıklandı.
25 Mart 2024 Pazartesi 13:15

 
MUSTAFA MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
Mustafa Kalaycı İyi Parti Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak destek istedi.
24 Mart 2024 Pazar 17:20

 
AKÇAABAT’TA YENİ YAŞAM ALANLARI ÇOĞALACAK
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ortak Adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde Akçaabat’taki sosyal aktivite alanlarını arttıracak projeleri hayata geçirecek.
21 Mart 2024 Perşembe 17:23

 
Aydın’a, Gürbulak ve Doğançay büyük güç verdi
DESTEK BİZDENÇALIŞMAK SİZDEN
21 Mart 2024 Perşembe 17:07

 
AKÇAABAT TURİZMDE ÖNCÜ OLACAK
31Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilerin Cumhur İttifakının ortak adayı mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde hayata geçireceği projelerle Akçaabat’ın turizmde öncü olacağını belirtti.
21 Mart 2024 Perşembe 17:02

 
BARÜ, ‘Geleceğin mimarları olacak çocukları’ yarınlara hazırlayacak
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında küçük yaşlardan itibaren bireylerin gelişimlerine destek verilmesi hedefiyle iş birliği protokolleri imzalandı.
21 Mart 2024 Perşembe 10:10

 
BAŞKAN EKİM DURMAK BİLMİYOR
31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor.
20 Mart 2024 Çarşamba 17:36

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN TARIMSAL KALKINMAYI DESTEKLEYEN HAMLELER
Akçaabat Belediyesi, üretken belediyecilik anlayışıyla tarımsal kalkınmayı destekleyen işlere imza attı.
19 Mart 2024 Salı 17:12

 
SPOR AKÇAABAT’TA ÖNCELİKTİR
Akçaabat Belediyesi, Akçaabat’ta sporu geliştirecek birçok faaliyete imza atarken aynı zamanda da sporu ve sporcuyu destekleyerek örnek teşkil ediyor.
19 Mart 2024 Salı 07:04

 
AKÇAABAT’A PLAJLI MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakının ortak adayı olarak tekrar Akçaabat Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde de şehrin ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri hayata geçirecek.
18 Mart 2024 Pazartesi 12:37

 
BTP Akçaabat Belediye Başkan adayı Samet Ayvaz’dan dikkat çeken projeler..
Mübarek Ramazan ayı içinde bulunmamız münasebetiyle seçim çalışmaları sahura kadar devam ediyor. Tüm adaylar sabahın erken saatlerinden, sahur vaktine kadar seçmene kendini anlatıyor, projelerini ifade ediyor. Onlardan 31 Mart için destek istiyor.
15 Mart 2024 Cuma 17:01

 
UMUT AKKOL MECLİSTE OLMAK İSTİYOR
Meclis Üyesi Adayı olarak destek istedi.
11 Mart 2024 Pazartesi 13:05

 
BTP Akçaabat Belediye başkan adayı Samet Ayvaz, hedefimiz tüm seçmenlerimize istisnasız ulaşabilmek.
Beş yılda bir tekrarlanan yere seçimler dolayısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat’ta da kıyasıya bir yarış devam ediyor. İktidar partisi dışındaki bir çok adayın da dile getirdiği gibi çok adil olmayan ekonomik şartlarda olan bu seçimin galibi elbette vatandaş olacaktır,seçmen olacaktır.
11 Mart 2024 Pazartesi 10:39

 
ZİRAAT ODASINDAN ÇİFTÇİLERE ÖNEMLİ DUYURU
2023 YILI MAZOT ve GÜBRE DESTEKLERİ HESAPLARA YATIYOR
1 Mart 2024 Cuma 17:59

 
KAMPÜS KADES’E KATILDI
Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Akçaabat İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) Bilgilendirme Konferansı Mahmut Goloğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
1 Mart 2024 Cuma 08:17

 
HAZIRIZ KARARLIYIZ.
Bizlere gönüllerini açan, destekleriyle gücümüze güç katan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum.
28 Şubat 2024 Çarşamba 10:56

 
AKÇAABAT BELEDİYESİNDEN ÜRETİM VE İSTİHDAMA BÜYÜK KATKI
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat Belediye Başkanlığına tekrar aday gösterine Mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, seçim çalışmaları kapsamında Şinik Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ettiler.
27 Şubat 2024 Salı 17:54

 
SÜRÜL YENİDEN ADAY
MÜMİN SÜRÜL TEKRAR ADAY OLDU
26 Şubat 2024 Pazartesi 17:29

 
CHP ESKİ MECLİS ÜYESİNDEN EKİME AÇIK DESTEK
CHP ESKİ MECLİS ÜYESİNDEN OSMANNURİ EKİM'E TAM DESTEK
21 Şubat 2024 Çarşamba 10:08

 
AKÇAABATLI BAŞKAN’DAN AKÇAABATLI BAŞKAN ADAYINA DESTEK
İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Akçaabatlı Ekrem İmamoğlu, Akçaabat ilçe Belediye Başkan adayı Osman kalyoncu için Akçaabat halkından destek istedi. CHP'nin dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlediği aday tanıtım toplantısında İmamoğlu, kalyoncu hakkında mesajlar verdi.
20 Şubat 2024 Salı 13:04

 
ÜRETİCİLERE FINDIK TARIMI HAKKINDA BİLGİ VE UYGULAMA
Akçaabat Ziraat Odası Teknik Hizmetler Birimi Mühendisi Mehmet Yaşar Özdemir, Çınarlık Mahallesinde bulunan Cemal Ayvaz’a ait fındık bahçesinde gerçekleştirdiği ziyarette, fındık üreticilerine faydalı bilgiler sunarak uygulamalarda bulundu.
15 Şubat 2024 Perşembe 10:30

 
BAŞKAN EKİM’E HALKTAN TAM DESTEK
AK Parti Akçaabat Belediye Başkan adayı olarak tekrar açıklanan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim adaylığının açıklandığı günden itibaren çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
13 Şubat 2024 Salı 12:37

 
GURURLANDIRAN BAŞARI
Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencisi Aytaş Sepetçi, Türkiye Şampiyonası'nda zirveye çıktı.
13 Şubat 2024 Salı 12:00

 
ÜRETİMİN YÜZYILINA AKÇAABAT’TAN TAM DESTEK
Akçaabat Belediyesi, hayata geçirdiği ekonomiyi ve istihdamı arttırmaya yönelik projelerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Türkiye Yüzyılı manifestosunda açıkladığı maddelerden biri olan üretime tam destek veriyor.
12 Şubat 2024 Pazartesi 16:36

 
ÇALMADIK KAPI, GİRMEDİK GÖNÜL BIRAKMIYORUZ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Akçaabat Belediye Başkanlığı’na tekrar aday gösterilen mevcut başkan Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ı arşınlıyor.
9 Şubat 2024 Cuma 17:50

 
“Kredilerin daha titiz verilmesi, üretim yapanların önünün açılması gerek”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, üretim, istihdam ve ihracatın korunması için reel sektörün uzun vadeli kredi taleplerinin mutlaka karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Ancak bu kredilerin titiz şekilde verilmesi, üretim yapanın önünün açılması amacıyla kullanılması şarttır. Ayrıca istihdamın düşmemesi için sigorta giderlerine destek sağlanmalıdır. Bölgeler arasındaki teşviklerin daha dengeli olarak uygulanması yatırımın da daha dengeli dağılımını sağlar” dedi.
7 Şubat 2024 Çarşamba 08:59

 
" ŞUBAT AYINDA FINDIK BAHÇELERİ İLE İLGİLİ YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER"
Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU üreticilerimize uyarılarda bulundu, “Fındık ilçemiz için vazgeçilmez milli bir ürünümüz. Her ay olduğu gibi bu aylarda da yapmamız gereken işlemleri tekniğine uygun şekilde yapmak gerekir.
1 Şubat 2024 Perşembe 19:05

 
AKÇAABAT’TA KÖY YAŞAM MERKEZİNDE ÖĞRENMENİN KEYFİ BİR BAŞKA
Milli Eğitim Bakanlığı’nın başlattığı proje kapsamında Akçaabat’ın Mersin Mahallesi’nde Akçaabat Belediyesi’nin destekleriyle inşa edilen ve açılan Toprak Ana Köy Yaşam Merkezi dolup taşıyor.
31 Ocak 2024 Çarşamba 18:24

 
“MEYVECİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ” İÇİN KONTROLLER BAŞLADI
Akçaabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Meyveciliğin Geliştirilmesi” projesi kapsamında çiftçilere destek vermek amacıyla başlatılan arazi kontrolleri başladı.
25 Ocak 2024 Perşembe 18:46

 
“ADIM ADIM MESLEĞE PROJESİ” KAPSAMINDA PROTOKOL İMZALANDI
Okulumuz öğrencilerinin, sanayinin yoğun olduğu illerde meslekleri hakkında ilk elden gözlem yapmalarını sağlamak, meslek alanlarındaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek gelişim ve işleyiş süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Akçaabat Kaymakamlığı’nın koordinasyonunda Akçaabat Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Akçaabatlılar Vakfı, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu ve okulumuz Akçaabat MTAL arasında 24 Ocak 2024 Çarşamba günü Akçaabat Kaymakamlığında düzenlenen törenle işbirliği protokolü imzalandı.
24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

 
AKÇAABAT’TA ‘HİCRET’ BELGESELİ ÇOK BEĞENİLDİ.
İçişleri Bakanlığı ile Kütür ve Turizm Bakanlığı destekleriyle Akçaabatlılar Vakfı tarafından hazırlattırılan ‘Hicret’ adlı muhacirlik belgeselinin Gala Gösterimi yapıldı.
22 Ocak 2024 Pazartesi 16:51

 
Bakan Tekin, Yarıyıl Tatili Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Yarıyıl Tatili Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı
18 Ocak 2024 Perşembe 15:36

 
Akçaabat’ ta Gençler Türkçe Konuşuyor, Ya Siz?
Ankara Diksiyon kurucusu ve seslendirme sanatçısı Tolga BARE anlatımı ve Dil Gönüllüleri destekleri ile etkinlik düzenlendi.
11 Ocak 2024 Perşembe 19:52

 
Geleceğin İşleri Trabzon’da gençlere anlatılacak
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ortaklaşa yürüttüğü “Future Skills Academy - Geleceğin İşleri Akademisi” projesi kapsamında Yenilikle Geleceğe Konferansı 11-12 Ocak tarihlerinde Trabzon’da düzenlenecek.
10 Ocak 2024 Çarşamba 17:25

 
2024 YILI % 50 HİBE DESTEK BAŞVURULARI BAŞLADI
Kırsal Kalkınma Yatırımlarını Destekleme Programı (% 50 hibe) 15. Etap Başvuruları Başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:58

 
"Yatırım ve istihdamın devamı için özel sektörün desteklere ihtiyacı var"
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Biyoteknoloji ve İnovasyon Merkezinde düzenlenen Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı DOKKAF 2024, açılış töreniyle başladı.
8 Ocak 2024 Pazartesi 16:03

 
Trabzon'dan Giden Tekataş, Memleketinde Umduğunu Bulamadı!
Trabzon TİSKİ'deki görevini bırakarak Elazığ AK Parti Belediye Başkan Aday adaylığını açıklayan Ali Tekataş, memleketinde aradığını bulamadı.
7 Ocak 2024 Pazar 16:23

 
TKDK'dan Girişimcilere Milyonlarca Liralık Destek!
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörü Şansal AYDOĞDU, 2023 yılında Trabzon'da yatırım tutarı yaklaşık 65 Milyon TL olan projelerde, girişimcilere yaklaşık 49 Milyon TL hibe desteğinde bulunduklarını bildirdi.
3 Ocak 2024 Çarşamba 17:58

 
BARÜ’de afetlere karşı yeni bir eğitim modülü geliştiriliyor
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen projesiyle çocuk, öğretmen ve ebeveynler için afet dayanıklılığı modülleri geliştirilerek olası durumlarda afetin etkilerinin en aza indirilmesi hedefleniyor.
3 Ocak 2024 Çarşamba 10:34

 
Tekin’e istifa çağrısı yaptı
CHP 81 ilde yaptığı açıklamalarla cemaat ve tarikatlarla işbirliğinin süreceğini söyleyen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’i istifaya davet ediyoruz dediler.
26 Aralık 2023 Salı 18:36

 
SERA LAKE CENTER&SPA’NIN AÇILIŞ TARİHİ BELLİ OLDU
Akçaabat'ta şehrin turizmine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, daha önce Tekel binası olarak kullanılan ve sonrasında tekstil işletmesine dönüştürülen eski tekel binası,
18 Aralık 2023 Pazartesi 18:01

 
AKÇAABATLI ESNAFIN YARATICI ÇÖZÜMÜ
Akçaabat ilçesine bağlı Şinik Mahallesi'nde esnaflık yapan İsmail Armutçu, veresiye tekliflerinden kurtulmak için ilginç bir çözüme başvurdu.
15 Aralık 2023 Cuma 19:17

 
AK Parti Trabzon Milletvekili Koç, Doğu Karadeniz Projeleriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu!
AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı bütçesi üzerine konuştu.
15 Aralık 2023 Cuma 09:57

 
Motor teknolojileri alanındaki lider kuruluş TRMOTOR’dan BARÜ’ye ziyaret
TRMOTOR Güç Sistemleri Teknoloji Başkanı Doç. Dr. Güven Yücesan ve beraberindekiler Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’u ziyaret etti.
9 Aralık 2023 Cumartesi 15:26

 
DOKAP Başkanı Gültekin ile projeler görüşüldü
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Doğu Karadeniz Projesi bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret ederek sürdürülen ve planlanan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
30 Kasım 2023 Perşembe 17:11

 
Başkan Aday Adayı Küçük Destek Turunda
Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Akçaabat Belediye Başkan Aday Adayı olan Süleyman Küçük, Akçaabat’ta hem sivil toplum örgütlerine hem de vatandaşlara yaptığı ziyaretlerle destek istedi.
24 Kasım 2023 Cuma 18:09

 
Pulathane Bulvarı Trafiğe İlaç Gibi Geldi
Akçaabat’ta şehir içi trafiğin yükünü %45 oranında rahatlatan Pulathane Bulvarı, şehir içerisinde kesintisiz ulaşımın tek adresi oldu.
22 Kasım 2023 Çarşamba 10:38

 
BARÜ’de Filistinli öğrenciler “Psikolojik Destek Programı”na alınıyor
Bartın Üniversitesi (BARÜ) ülkelerinde yaşanan insanlık dışı saldırılardan etkilenen Filistinli öğrencilere yönelik psikolojik destek hizmeti veriyor.
21 Kasım 2023 Salı 18:00

 
SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR BÜYÜKŞEHİR’İ ZİYARET ETTİ
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile görüştü.
21 Kasım 2023 Salı 16:27

 
BARÜ’de ‘İlk Yardım Eğitim ve Eğitici Eğitimi Merkezi’ ilk sertifikalarını verdi
Bartın Üniversitesi (BARÜ) bünyesinde kurulan ve Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilen Batı Karadeniz’deki ilk ve tek “İlk Yardım Eğitici Eğitimi Merkezi” ilk eğitimlerini tamamladı.
18 Kasım 2023 Cumartesi 17:33

 
Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Karakaş: Bu Ülkede Doğdum, Ülkeme Hizmet Edeceğim
Türkiye'nin ilk serebral palsili (SP) uzay mühendisi Turgay Karakaş, “Türkiye’nin İlk Uzay Mühendisi Turgay Karakaş Genç Fikirleri Teknoloji ile Buluşturuyor” adlı konferansında geçen yıl 360 iş teklifi aldığını ve bunların içinde çok yüksek meblağlar içeren iş teklifleri olduğunu vurgulayarak “Bu iş tekliflerinin yüzde 95’i yurtdışından geldi. Çok ve çok yüksek meblağlar içeriyordu.
18 Kasım 2023 Cumartesi 07:54

 
Okan Koç: Buradan Sormak İstiyorum.
Sürekli büyüyen ve gelişen, üstüne şehir içi trafiğinin yoğun olduğu bir yerde çift giden yolu tek şeride indirmek akıl tutulması değilse nedir?
13 Kasım 2023 Pazartesi 19:17

 
Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu'dan İsrail'i Boykot Kararı!
Trabzon, Rize, Giresun ve Ordu belediyelerine ait tesisler ve sosyal markette, İsrail'e destek veren markaların ürünlerinin satışı yasaklandı.
4 Kasım 2023 Cumartesi 15:03

 
TARIMSAL ÜRETİM SORUNU ÇÖZÜLMEDEN YETERLİ VE SAĞLIKLI GIDAYA ERİŞİM ÇÖZÜLEMEZ…
“Geçmişini bilmeyen toplumlar, geleceğine yön veremez.” Ulusal önderimiz Atatürk’ün bu sözü bağlamında, Cumhuriyetimizin 100. yılında tarım ve gıda sektörünü geçmişten geleceğe dünyada ve de ülkemizde her yönüyle irdelemek ve sorgulamak, geçmişteki ve bugünkü yanlışlardan ders alarak, ülkemiz adına gelecek yüzyılı doğru planlamak ve yönetmek gerekir.
20 Ekim 2023 Cuma 19:48

 
BARÜ’nün ‘Enerji’ alanındaki projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) TÜBİTAK tarafından desteklenen proje kapsamında yapılacak yeni çalışmalarla enerji alanındaki verimliliğin artırılması hedefleniyor.
20 Ekim 2023 Cuma 19:30

 
TKDK’dan Trabzon’a 144 Milyonluk Yatırım
TKDK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu) Trabzon İl Koordinatörü Şansal AYDOĞDU 10.10.2023 tarihinde başvuruları sona eren IPARD 2 programı 13. Başvuru Çağrı dönemine İlişkin açıklamalarda bulundu.
18 Ekim 2023 Çarşamba 10:38

 
AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ YILMAZ BÜYÜKAYDIN'DAN TURİZM AÇIKLAMASI
Önümüzdeki günlerde TBMM gündemine gelecek olan Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına Yönelik Düzenlemeleri de içeren Kanun Teklifi ile ilgili olarak AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
12 Ekim 2023 Perşembe 18:12

 
AKÇAABAT BELEDİYESİ SERALARI SON TEKNOLOJİYLE DONATILDI
Akçaabat Belediyesi, ‘Üreten Akçaabat’ vizyonu ile ileri teknolojiye dayalı, yüksek katma değerli, geniş pazar imkânı olan, şehirde istihdamı arttıran, hem ilçenin hem de ülkenin ekonomisine katkıda bulunan projeler hazırlıyor ve bu projeler, tek tek hayata geçiriyor.
10 Ekim 2023 Salı 19:37

 
TTSO üyesi firmalar Agro Batumi Fuarında tanıtıldı
TRABZON, TTSO- Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 11. Uluslararası Tarım – Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’nda (Agro Batumi 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Ayrıca sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
9 Ekim 2023 Pazartesi 10:44

 
Rektör Uzun, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği dönem toplantısına katıldı
Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Çankırı Karatekin Üniversitesi (ÇAKÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği (BKÜB) dönem toplantısına katıldı.
2 Ekim 2023 Pazartesi 09:56

 
Trabzonspor, Pendikspor’u 2-1’lik skoorla geçti
Süper Lig’in 7.haftasında Trabzonspor, Pendikspor’u kendi evinde ağırladı. 2-1’lik galibiyetin ardından teknik direktör Nenad Bjelica açıklamalarda bulundu.
30 Eylül 2023 Cumartesi 17:07

 
Süper Lig'in 5 Haftasında 5 ayrılık yaşandı
Trendyol Süper Lig'de teknik direktör ayrılıkları yaşanmaya devam ediyor
27 Eylül 2023 Çarşamba 10:05

 
TÜGVA'DAN İSTİŞARE TOPLANTISI
Akçaabat’taki sivil toplum kuruluşlarının organize ettiği istişare toplantısı bugün Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirildi.
16 Eylül 2023 Cumartesi 16:38

 
AKÇAABAT’TA YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNUN TEMELİ ATILIYOR
Akçaabat Belediyesi, şehrin gelişimine katkı sağlayacak vizyon projeleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor.
13 Eylül 2023 Çarşamba 17:56

 
TTSO üyesi firmalar Batum İnşaat Fuarında tanıtıldı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan’ın Batum kentinde düzenlenen 12. Uluslararası İnşaat Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul Fuarı’nda (Batumi Build 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Trabzon’daki sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.
8 Eylül 2023 Cuma 19:10

 
BARÜ “İlk Yardım Eğitici Eğitim Merkezi” bölgedeki ilk ve tek merkez oldu
Bartın Üniversitesi (BARÜ), Sağlık Bakanlığı tarafından “İlk Yardım Eğitici Eğitim Merkezi” noktasında yetkilendirilen bölgedeki ilk ve tek merkez oldu.
8 Eylül 2023 Cuma 19:02

 
AKÇAABAT’TA SANAT AKADEMİSİ’NDEN AÇIK HAVA PERFORMANSI
Akçaabat Belediyesi’nin sanatsal kursları tek çatı altında toplayarak oluşturduğu Sanat Akademisi’nde faaliyet gösteren kurslar, unutulmaz bir geceye imza attı.
6 Eylül 2023 Çarşamba 19:29

 
CHP'DE YENİ BAŞKAN KÖROĞLU
Cumhuriyet Halk Partisi 38. Akçaabat ilçe kongresine Tek Aday Olarak Giren Avukat Emre Şahin Köroğlu kullanan Oyların Tamamını Alarak başkan seçildi
6 Eylül 2023 Çarşamba 15:12

 
Milli Eğitim Bakanı Tekin'in Trabzon ziyareti ertelendi!
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Trabzon'a geleceği tarih ertelendi.
6 Eylül 2023 Çarşamba 06:43

 
Çiçeklidüz mahalle muhtarının isteği var
Muhtar Mustafa birinci'den istek
25 Ağustos 2023 Cuma 22:16

 
OSBÜK Başkanı Kütükçü’den TTSO’nun Su Ürünleri İhtisas OSB’si talebine destek
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TTSO) Trabzon’da Su Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması yönündeki projesine destek vererek, “Su ürünleri, tam da ihtisas OSB ruhuna uygun bir talep. Hemen yer belirleyip talep oluşturulursa biz de OSBÜK olarak bu talebi destekleriz” dedi.
24 Ağustos 2023 Perşembe 22:12

 
TKDK 20 Milyon Avro Hibe Dağıtacak.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 20 Milyon Avro dağıtacak.
17 Ağustos 2023 Perşembe 13:59

 
AKÇAHASAT TESİSİ AÇILIŞA HAZIR
Akçaabat Belediyesi tarafından, Akçaabat’taki istihdama katkıda bulunmak ve çiftçilere destek olmak amacı ile çiftçiler tarafından yetiştirilen tarım ürünlerinin işleneceği, paketleneceği, depolanacağı ve satışının yapılacağı; yine çiftçilerin isteklerine göre kendi ürünlerini AKÇAHASAT Markasına dâhil edebilecekleri AKÇAHASAT tesisinin yapımı tamamlandı.
16 Ağustos 2023 Çarşamba 12:43

 
Trabzon’un fethindeki büyük sır:100 Bin Kişilik Görünmez Ordu!
Üniversitemiz tarafından düzenlenen 562. Yıldönümünde Trabzon’un Fethi ve Tarihsel Arka Planı adlı panel büyük ilgi gördü. Tarih Profesörü Kenan İnan: “Bizans Tekfuru, fetih ordusunu denizden bekliyordu. Fatih ise güneyden kuşların uçamadığı ormanlardan ve yamaçlardan inerek Trabzon’u aldı.”
15 Ağustos 2023 Salı 18:26

 
AK PARTİ 22 YAŞINDA
21 yılı geride bırakarak kuruluşumuzun 22’inci yılına, yine halkımızdan aldığımız güçlü destekle birlikte gururla, onurla, elele, gönül gönüle adım atmanın heyecanını yaşıyoruz.
14 Ağustos 2023 Pazartesi 15:20

 
BAŞKAN EKİM ‘İLK GÜN Kİ AZİMLE ÇALIŞIYORUZ’.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın batı kısmındaki mahallelerde yapılan, devam eden ve yapılması gereken işleri tek tek inceledi.
10 Ağustos 2023 Perşembe 17:25

 
23 saat sonra cansız bedeni bulundu
Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren 5 yakını kurtarılan, kendisi ise kaybolan Tekin Yeşilay'ın (21), 23 saat sonra cansız bedenine ulaşıldı.
10 Ağustos 2023 Perşembe 16:37

 
BARÜ “Tanıtım ve Tercih Günleri” ile aday öğrencilerin yanında oldu
Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen “Tanıtım ve Tercih Günleri” etkinliğiyle 8 gün boyunda aday öğrenciler ve ailelerine alanında uzman akademisyenler tarafından destek verildi.
7 Ağustos 2023 Pazartesi 10:52

 
TRT SANATÇILARINDAN TRABZON’DA UNUTULMAZ MÜZİK ZİYAFETİ
TRT sanatçıları ‘Şehir Konserleri’ kapsamında Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi’nde müzikseverlerle buluştu. Trabzon Valiliği ile Trabzon Büyükşehir Belediyesinin desteklediği ve birbirinden değerli sanatçıların çok sevilen eserleri seslendirdiği konser büyük beğeni topladı.
6 Ağustos 2023 Pazar 18:10

 
BARÜ 6. Ar-Ge Proje Pazarı başvuruları başladı
Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getirdiği “Ar-Ge Proje Pazarı” heyecanı yeniden başlıyor. Başvuruların alınmaya başlandığı organizasyonda proje özetlerinin son gönderim tarihi 8 Ekim 2023 olarak açıklandı.
2 Ağustos 2023 Çarşamba 16:22

 
AKÇAABAT ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI ÖZEL 7M HASTANESİ İLE ANLAŞTI
Akçaabat İlçemizde hizmet veren Özel 7M Hastanesi Hastane Müdürü H. Birol TEKİN ve Kurumsal Tanıtım ve Pazarlama Sorumlusu Necmiye TİRYAKİ Akçaabat Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU ve Akçaabat Ziraat Odası Genel Sekreteri Veysel BAKİ beyleri ziyaret ederek hastanenin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundurlar.
31 Temmuz 2023 Pazartesi 12:54

 
SEBAT GENGLİK GÜÇLÜ GELİYOR
Kırmızı-beyazlılar yönetim teknik heyet ve futbolcular bir araya gelerek gövde gösterisi yaptı
26 Temmuz 2023 Çarşamba 18:05

 
ÇEBİ BASIN BAYRAMINI KUTLADI
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, “Medyanın güçlü olması, gerek ifade özgürlüğünün temini, gerek kamuoyunun istek ve taleplerinin doğru yansıtılması açısından hayati önemdedir.” dedi.
24 Temmuz 2023 Pazartesi 09:16

 
BÜYÜKŞEHİR’DEN PERSONELE EĞİTİM VE DESTEK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. (TULAŞ) otobüs şoförleri için psikolojik destek ve eğitim semineri düzenledi.
20 Temmuz 2023 Perşembe 08:33

 
KTÜ Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreni yapıldı
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi’nin 56’ncı dönem mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
8 Temmuz 2023 Cumartesi 10:02

 
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1485 Davutpaşa Lisesi, dönemin sadrazamı Davut Paşa tarafından 'Mekteb-i Sübyan' adıyla kuruldu. Okul 1874'te Rüştiye Mektebi'ne dönüştü.
1868 Nevada Eyaleti'nde bulunan Reno şehri kuruldu.
1926 ABD'li kaşif Amiral Byrd, Kuzey Kutbu'na doğru ilk uçuşunu yaptı.
1936 Benito Mussolini, İtalya Faşist İmparatorluğu'nu ilan etti.
1936 İtalya resmen Etiyopya'yı ilhak etti.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur