Kamu hastaneleri genel sekreterliğinde 1 yıl çalıştıktan sonra Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi tayin olan Nezire Cansu Çelik Öztürk burada 5 yıl hemşirelik görevini yürüttü.15 Ocak 2018 tarihi itibariyle aynı hastanede müdür yardımcılığı görevine getirildi.
Nezire Cansu Çelik Öztürk’ün Müdür yardımcılığı görevine getirilmesi sebebiyle kendisine hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
Öztürk’ün ziyaretçileri arasında Acısu Mahallesi muhtarı Ahmet Özkurt Gümüşhane eski il milli eğitim müdürü Muhammet Şahinkaya Acısu Mahallesi eski Muhtarı Tahsin Çelik ve Mesut Çelik yer aldı.
Acısu Mahallesi Muhtarı Ahmet Özkurt Yaptığı açıklamada Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığı Görevine getirilen Nezire Cansu Çelik Öztürk’ün burada başarılı olacağına inancının tam olduğunu zaten bu hastaneyi çok iyi bilen bir kardeşimiz onun için burada zorlanacağını sanmıyorum çünkü burada 5 yıl çalışmış mesleğinin gerekliliklerini bilen birisi ben Acısu Mahallesi Muhtarı olarak mahallem adına kendisine ve sahipliği nedeniyle teşekkür ediyor yeni görevinin de hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Ziyaretçiler bu ziyaretin ardından aynı hastanede beyin cerrahı olan Opretaör DR.Hasan Üçüncü’yü de ziyaret ederek hastaneden ayrıldılar.