Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
HACIOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
 

HACIOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat ilçe başkanlığı kongresi Akçaabat Belediyesi Erol Günaydın kültür merkezinde yapıldı.

10 Aralık 2017 Pazar 17:30
Yazdır

CHP Akçaabat ilçe kongresinin açılış konuşmasını İlçe başkanı Musa Hacıoğlu yaparak “ Atatürk’ün emanet ettiği kutlu yolda yürümeye devem ediyoruz.

 

Amacımız ilçemizdeki partili sayısını çoğaltmak, önümüzdeki seçimlerde milletvekili sayımızı arttırmaktır ”dedi. Başkan Hacıoğlu daha sonra divan seçimi için önerilen listeyi okuyarak oylamaya sundu. Divanın oluşmasından sonra Gündem gereği saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra kürsüye davet edilen CHP Trabzon milletvekili Haluk Peşken bir konuşma yaparak şunları söyledi. “Türkiye’nin sorunları çok.


Her sabah mutsuzlukla güne başlıyoruz. Trabzon’da yolsuzluklar aldı başını gidiyor dur diyen yok. Yomra Belediye başkanının yolsuzlukları Trabzon Ak parti ve Trabzon Cumhuriyet baş savcısı sümen altı yapıyorlar. Sayın baş savcının bu dosyaları ne kadar saklayacağını merek ediyorum. Savcılarda bir gün yargılanır. Fakir fukaraya yapılan kömür yardımından prim yapıyorlar.Hasan Sakanın memleketinde bu yolsuzlukların yapılması düşündürücüdür.Bu günlerde Lozan antlaşması gündemde. Lozan için neyi tartışıyorlar bir açıklasalarda bizde öğrensek. Orduyu yargıyı hapsettiler kimsenin çıt’ı çıkmıyor” dedi.

Milletvekili Peşken Trabzon’un büyükşehir olmasından önce daha iyi şartlarda çalışmalar yapıldığını dile getirerek “ Trabzon’un Büyük şehir olduktan sonra vatandaşlar ve mahalleler daha kötü duruma düştü. Soruyorum Büyükşehir Belediyesi Akçaabat’a ne katkıda bulundu.Her gün yeni bir yalan konuşuyorlar. Yüz kızartıcı işleri icraat etmekle meşguller. Tıp Fakültesi rezillik içinde. KTÜ bu ülkeye çok değerli insanlar yetiştirdi. Ancak sayın rektör dört gençten o kadar korkmuşki üç yıl uzaklaştırma cezası verdi. Mücadelenin en büyük safhası susmamaktır. Namuslular susarsa namussuzlar meydanı boş zanneder” şeklinde konuştu.


Yapılacak seçim için ise şu sözleri söyledi “ seçimlerde birbirimizle mücadele etmeden kim daha iyi başkanlık görevini yapıyorsa onun etrafında toplanılmalı. 1919 Da nasıl toplumun her kesimini kucakladıysak 2019 da toplumun her kesimini kucaklamalıyız”

 


CHP Trabzon milletvekili Pekşen  “Trabzon Ortahisar, Akçaabat,Vakfıkebir,Tonya,Of,Arsin ilçelerini alamazsak başarılı sayılmayız” diyerek sözlerini bitirdi.

Tebrik telgraflarının okunmasından sonra faaliyet raporu,Gelir gider raporu ve tahmini bütçe okundu ve ayrı ayrı ibra edildi.

 

Yapılan seçim sonucunda Akçaabat ilçe başkanlığına  Musa HACIOĞLU 85 oy  alarak tekrar ilçe başkanı Seçildi.

Diğer Aday Mustafa Nadir ise 75 oy aldı.

 

İşte Musa Hacıoğlu’nun yönetim kurulu: İsmail Aksu, Ayfer Aktuğ, Burak Murat Akyüz, Ayşe Aliş, Yaşar Bayır, Vefa Bulut, Hüseyin Çevik, Tuncay Demirci, Asalettin İsak, Mehmet Karaci, Alaattin Kocabaş, Öner Moradaoğlu, Mehmet Özbayrak, Sedanur Şahin, Erdinç Turan, Selda Yavruoğlu .

Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet, Halk, Partisi, Akçaabat, ilçe, başkanlığı, kongresi, Akçaabat, Belediyesi, Erol, Günaydın, kültür, merkezinde, yapıldı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur