Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
ANLAMLI DESTEĞE TEŞEKKÜR TRABZON, ŞAMPİYONLARI BAĞRINA BASTI BAŞKAN GENÇ’TEN 1 MAYIS MESAJI İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA! YAVUZ AĞIRALİOĞLU TRABZON’A GELİYOR CHP’Lİ KÖROĞLU, MUHTARLARIN NABZINI TUTTU BAŞKAN EKİM’DEN 1 MAYIS MESAJI: “ALIN TERİ KUTSALDIR” Trabzon iş dünyası Katar'da yeni iş birliklerine imza attı. ALTYAPIDAN ÜSTYAPIYA ORTA MAHALLE DÖNÜŞÜYOR BARÜ, akreditasyon başarılarına bir yenisini ekledi Gine Büyükelçiliğinden Trabzon’a çağrı var HEKİM KRİZİ DERİNLEŞİYOR TRABZON EN YAŞANABİLİR ŞEHİRLER ARASINDA ÇITAYI YÜKSELTTİ AKÇAABAT BELEDİYESİ SPOR KULÜBÜ HALK OYUNLARINDA BÖLGE ŞAMPİYONU BAŞKAN KALKIŞIM PLAY-OOF İÇİN NE DEDİ ULAŞIM ZAMLANDI HASTA VATANDAŞIN YOL SORUNUNU BÜYÜKŞEHİR ÇÖZDÜ Trabzon Üniversitesinden Sempozyum Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı BAŞKAN GENÇ’TEN TRABZONSPOR U19’A TEBRİK
ANLAMLI DESTEĞE TEŞEKKÜR
ANLAMLI DESTEĞE TEŞEKKÜR
 
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA!
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE GIDA!
 
YAVUZ AĞIRALİOĞLU TRABZON’A GELİYOR
YAVUZ AĞIRALİOĞLU TRABZON’A GELİYOR
Genç, işçileri sevindirdi!
 

Genç, işçileri sevindirdi!

Ortahisar Belediyesi, Orbel AŞ ve Hizmet-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

2 Mart 2023 Perşembe 10:20
Yazdır

Sözleşmeyi, Ortahisar Belediyesi adına Başkan Ahmet Metin Genç, Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şubesi Başkanı İsmail Kaplan, Orbel A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ile ORBEL Genel Müdürü Aydın Gürsoy imzaladı.

Yapılan toplu sözleşmeyle birlikte evli ve iki çocuklu bir çalışanın maaşı 13500 TL oldu. Ayrıca maaşın dışında haziran ve aralık aylarında 15’er gün olmak üzere toplamda 30 günlük ikramiye verilecek. Çalışanlar zamlı maaşlarını bu mart ayından itibaren almaya başlayacak. Sözleşme, Orbel bünyesinde çalışan 919 personeli kapsıyor. Toplu iş sözleşmesi, 01/02/2023 tarihinden 31/12/2024 tarihine kadar geçerli olacak. İkinci yılın birinci 6 ayı için ocak ayında memurlara yapılan zam oranında artış olacak. İkinci 6 ay için ise temmuzda yine memurlara yapılacak olan zam oranında artış yapılacak. Aynı oranda sosyal kalemlerde de artış sağlanacak.

“HEP İŞÇİLERİMİZİN TARAFINDA OLDUK”

Yapılan toplu iş sözleşmesinin Türkiye'nin ekonomik şartları ve belediyenin ekonomik durumu göz önüne alınarak imzalandığına vurgu yapan Başkan Genç, "Hakikaten kuruluşundan beri bir aile bütünlüğü içinde çalıştık. Biz En mutlu Şehir Ortahisar hedefi koymuştuk kendimize. Kendisine böyle bir hedef koyan bir kurumun yöneticisinin en büyük arzusu da bu hedefe ulaşmak için en mutlu kurum olması lazım. En mutlu şehir hedefine bir aile bütünlüğü içerisinde ulaşabilmek için bu ekonomik standardı biraz daha yükseltmemiz gerekiyordu. Biz şuana kadar yaptığımız hiçbir toplu iş sözleşmesinde ufak tefek pazarlıklara girmedik. Hep işçilerimizin tarafında olduk. Sendikacı arkadaşlarımız güzel teknik bir çalışma ortaya koydular. Bu masanın her tarafında biz oturuyoruz anlayışıyla hareket ettik. Tabi ülkemizin ve belediyemizin ekonomik durumunu düşünerek bütün imkânlarımızı zorladık. Çalışanlarımızın lehine olan bütün şartları gözettik.” diye konuştu.

“İŞÇİNİN ALIN TERİNİN KARŞILIĞINI VERDİ”

HAK İŞ- HİZMET İŞ Sendikası Trabzon İl Başkanı İsmail Kaplan ise, Başkan Genç’in işçinin alın terinin karşılığını her zaman gözettiğine vurgu yaparak, "Gönül isterdi ki, davullu zurnalı bir sözleşme töreni yapalım ama ülkemizin içinde bulunduğu şartlar gereği sade bir şekilde imzamızı attık. Başkanımız Ahmet Metin Genç, bugüne kadar olduğu gibi her zaman işçinin alın terini karşılığını verdi. Bundan sonra da vereceğinden en ufak bir şüphemiz yok. Bu duygu ve düşüncelerimle bütün işçi kardeşlerimin adına Başkanımıza en samimi teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bütün işçilerimize, sendikamıza ve belediyemize hayırlı, uğurlu olsun.” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: Ortahisar, Belediyesi, Orbel, , ve, Hizmet-İş, Sendikası, arasında, toplu, , sözleşmesi, imzalandı,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1006 Tarihte kayıtlara geçirilmiş en parlak Süpernova olan SN 1006, Kurt takımyıldızı içerisinde gözlemlendi.
1563 Kral VI. Charles'ın emriyle bütün Yahudiler Fransa'dan kovuldu.
1789 George Washington, ABD'nin ilk cumhurbaşkanı oldu.
1803 ABD, Louisiana topraklarını Fransa'dan 15 milyon dolar karşılığında satın aldı. Böylelikle genç ülkenin toprakları iki katına çıkmış oldu. Bu alışverişe tarihte Louisiana mübayaası' adı verilmektedir.
1939 Türkiye'nin de katıldığı New York Dünya Sergisi açıldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur