Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YUKARI HAVZALARDA DSİ’NİN BENTLERİNDEN GEÇİT YOK! KIZILAY ÖĞRENCİLERİ KIZILAY HAFTASINDA BİLİNÇLENDİRİYOR BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI İnsan Kaynakları Kariyer Kongresi ve Fuarı, İnsan Kaynakları Sektörünü Buluşturdu AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN MİNİKLERE KÜLTÜR YOLCULUĞU LÖSEV’DEN TRAZBON’DA FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİ Arslan Bulut Ne Yazdı! BELEDİYEDEN DUYURU BAŞKAN KARA'DAN AKÇAABAT ESNAF VE SANATKARLAR ODASINA ZİYARET ORTAHİSAR BELEDİYESİ PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ Yomra’da Yol Çalışmaları Hız Kesmiyor 100. Yıl İlkokulu Diyabet ve Beslenme Günü Bilgilendirme Programı CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz,dan Dikkat Çeken Açıklama Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Günleri yakında başlıyor. Mustafa Bak’tan TÜİK Açıklaması Başkan Kara ilçelerdeki esnafın sorunlarını dinliyor Arsin Kaymakamı Şule Demirtaş’a Hayırlı Olsun Ziyareti BAKAN URALOĞLU AKÇAABAT HEYETİYLE 24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
BELEDİYE MECLİSİNDE SEÇİM YAPILDI
 
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
24 SAAT ESNAFIMIZIN YANINDAYIM
 
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
ORGAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR
GANİTA AKŞAMLARI BİR BAŞKA OLUYOR
 

GANİTA AKŞAMLARI BİR BAŞKA OLUYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ganita muhteşem güzelliğiyle herkesi büyülerken, gerçekleştirilen etkinlikler de her kesim tarafından yoğun ilgi görüyor.

25 Mayıs 2023 Perşembe 08:06
Yazdır

Etkinlikler çerçevesinde Ganita’da sahneye çıkan Resul Dindar, alanı dolduran binlerce kişiye unutulmaz dakikalar yaşattı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yıllar içerisinde eğlence aktivitelerinin neredeyse yok denecek kadar az bir noktaya geldiği Trabzon’da düzenlenen etkinlikler, 7’den 70’e herkes tarafından büyük ilgi görüyor.

Açıldığı günden itibaren cazibe merkezi olan Ganita’da, her gün farklı bir görsel şölen yaşanıyor. Öyle ki 40 yıl önce yazılan ve dillere pelesenk olan “Akdeniz akşamları bir başka oluyor” şarkısı, alanda bulunanlar tarafından “Ganita akşamları bir başka oluyor” şeklinde söylenmeye başlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu’nun ev sahipliği yaptığı geceye; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve binlerce vatandaş katıldı.

KARAİSMAİLOĞLU: GANİTA MUHTEŞEM OLDU

Trabzon’un akın ettiği, neredeyse iğne atsanız yere düşmeyecek etkinlikte sahneye çıkan Resul Dindar, ilk şarkısını söyledikten sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu sahneye davet etti. “Öncelikle Trabzon’a bu projeyi kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Bakan Karaismailoğlu, “Ganita benim de çocukluğumun geçtiği bir yerdir. Buranın güzel olduğunu biliyorduk ama bu kadar güzel olduğunu bilmiyorduk. Ganita tam anlamıyla muhteşem oldu. Trabzon halkı her şeyin en iyisine layık bir şehirdir. Yapacağımız daha çok proje var. İnşallah pazar akşamı bu hizmetlerin devamı için güzel sonuçlar alacağız ve Sayın Cumhurbaşkanımızı desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

HEMŞEHRİLERİNDEN BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Alanı dolduran her yaştan binlerce insan Murat Zorluoğlu’na yoğun ilgi gösterdi. Başkan Zorluoğlu ile sohbet eden ve Trabzon’da eğlenceye hasret kaldıklarını belirten vatandaşlar, “Hayat koşturmacası içerisinde nefes alacağımız alanlar oluşturduğunuz için teşekkür ederiz. Ganita’nın gündüzü ayrı güzel, akşamı ayrı güzel. Deniz şehri Trabzon’da deniz kenarına inemez olmuştuk. Ganita şimdi hangi yaştan olursa olsun tüm aile bireylerimizin keyif alacağı bir yer haline geldi. Trabzon halkı olarak sizin gibi bir Başkanımız olduğu için çok şanslıyız. Bu gece doyasıya eğlendik. Bu etkinliklerin devamını bekliyoruz. Her şey için çok teşekkür ederiz” dediler.

HORON HALKALARI OLUŞTURULDU

Ganita’da eğlence gecenin geç saatlerine kadar sürdü. Resul Dindar söylediği şarkılarla herkesi coştururken, konsere katılanlar devasa horon halkaları oluşturdu. Konserin sonunda sanatçı Dindar’a çiçek takdim eden Başkan Zorluoğlu, alanda bulunan hemşehrileriyle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler: Trabzon, Büyükşehir, Belediyesi, tarafından, hayata, geçirilen, Ganita, muhteşem, güzelliğiyle, herkesi, büyülerken, gerçekleştirilen, etkinlikler, de, her, kesim, tarafından, yoğun, ilgi, görüyor,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1638 IV. Murat komutasındaki Osmanlı ordusu, Musul'a girdi.
1757 Prusya Kralı II. Friedrich, 7 Yıl Savaşları'nda Fransa'yı, Rosbach'da yendi.
1840 Afganistan, İngilizlere teslim oldu.
1854 İngiliz-Fransız Birleşik Donanması Kırım Savaşı'nda Rus donanmasını yenilgiye uğrattı.
1895 New York Rochester'dan George B. Selden, benzinle çalışan otomobil için ilk ABD patentini aldı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur