Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR KÖŞK’TE SESLENDİ
 

ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR KÖŞK’TE SESLENDİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bando ve mehter takımından oluşan orkestra ekibi, Atatürk'ün sevdiği şarkıları Atatürk Köşkü’ne gelen ziyaretçiler için seslendirmeye başladı.

3 Temmuz 2024 Çarşamba 09:54
Yazdır

Her hafta çarşamba günü ziyaretçilere sunulan dinletinin ilki büyük beğeni topladı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin kültürel etkinlikleri, şehrin tarihi ve kültürel değerlerinin korunması ve tanıtılmasına önemli katkıda bulunuyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyetinin bir bölümünü yazdığı yer olarak bilinen, Trabzon’un en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Atatürk Köşkü’nde Trabzon Büyükşehir Belediyesi farklı bir etkinliğe imza attı. Atatürk'ün sevdiği şarkılar, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki bando ve mehter ekibi tarafından ziyaretçilere dinletilmeye başlandı. Her hafta çarşamba günü saat 13.00’da başlayan müzik dinletisinin ilkine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Köşk’ü ziyarete gelen misafirler, bando ve mehter ekibinin sunduğu müzik dinletileriyle tarihi bir atmosferde unutulmaz anlar yaşadı.

TARİHİ ATMOSFERE KATKI SAĞLIYOR

Şarkılara eşlik eden ziyaretçilerden Turhan Eymen Birinci, müzik dinletisinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Atatürk’ün sevdiği şarkıları Köşk’te canlı olarak dinlemek büyük bir keyif. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bu atmosferi bize yaşattığı için çok teşekkür ediyorum” dedi. Sakarya’dan Trabzon’a gelerek Atatürk Köşkü’nü ziyaret eden Ülkü Akbulak, “Atatürk’e saygımız ve sevgimiz sonsuz. Burası görülmeye değer.

Müzik dinletisi de yorgunluğumuzun üzerine iyi geldi. Atatürk’ü kendi sevdiği şarkılarla anmak çok güzel. Özel bir konser tadında, orkestra olarak ses tonu olarak çok güzel. Hem ziyaret hem müzik ziyafeti daha ne olsun. Böyle bir etkinlikte emeği geçenleri tebrik ediyorum” diye konuştu. Zehranur Yanılmaz ise, “Çok güzel bir etkinlik olmuş. Orkestra başarılı. Bizi eskilere götürüyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e bu farklı havayı bize yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Bir tarafta tarihin kokusu, diğer tarafta dinlemeye doyamayacağımız Atatürk’ün de çok sevdiği şarkılar var. Muhteşem bir his, çok keyif aldık” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: Trabzon, Büyükşehir, Belediyesi, bando, ve, mehter, takımından, oluşan, orkestra, ekibi, Atatürk'ün, sevdiği, şarkıları, Atatürk, Köşkü’ne, gelen, ziyaretçiler, için, seslendirmeye, başladı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur