Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
YOL NE ZAMAN YAPILACAK? MHP ÇARŞIBAŞI İLÇE KONGRESİ YARIN YAPILACAK ÖMER ORHAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI MAHALLE ŞENLİKLERİ’ İLE GÖLÇAYIR’DA EĞLENCELİ BİR YAZ AKŞAMI YAŞANDI HAÇKALI HOCA ANILACAK BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI Akçaabat Kent Konseyi AR-GE Komisyonu Çalışma Vizyonu HİZMET-İŞ’TEN TRABZON’DA HAK BİLİNCİ VE KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA MÜCADELE EĞİTİMİ Nerden Nereye… GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU BAŞKAN KAYA, ‘TRABZONSPOR: FUTBOLDA ANADOLU DEVRİMİ’ KİTABININ İMZA GÜNÜNE KATILDI SÜRMENE'DE KAPALI OTOPARK VE PAZAR YERİNİN TEMELİ ATILDI BÜYÜKŞEHİR’İN RESİM KURSLARINA YOĞUN İLGİ ASYA MARKET BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR AKÇAABAT ÖMER ORHAN’A AĞLIYOR Özel İmperial Hastanesi 19 yaşında ŞALPAZARI'NDA DEMİRTÜRK YENİDEN BAŞKAN BAŞKAN GENÇ'TEN KKTC BAŞKONSOLOSU DEMİREL'E ZİYARET Sebat Talha Özcan ile yeniden anlaştı.
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
BAŞKAN GENÇ: TURİSTLERİN TALEPLERİ YOL HARİTAMIZ OLACAK
 
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
TRABZON'UN TRAFİĞİ MASAYA YATIRILDI
 
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
GENÇLER TOPRAKLA BULUŞTU
ASKON 9. Divan Kurulu yapıldı
 

ASKON 9. Divan Kurulu yapıldı

ASKON Trabzon İl Başkanlığı başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılım gösterdiği ‘Nitelikli Üretim’ temalı ASKON Divan Kurulu’na katıldı.

24 Aralık 2015 Perşembe 00:13
Yazdır

Divan Kurulu’na katılan Başbakan Davutoğlu ise yaptığı açıklamada ,‘’Ar-Ge’nin inovasyonun, katma değerin yüksek olduğu, yoğun teknolojinin kullanıldığı yeni bir dönemi hep beraber gerçekleştireceğiz. Ülke ve bölgesel sorunlarımızın üstünde durarak yapılacak olan adımlar ve iş adamlarımıza önemli görevler düşmektedir” dedi.

 

“FİRMALARIMIZ FAİZ VE KREDİDEN”

 

ASKON Trabzon İl Başkanı Yılmaz Karadeniz divan kurulunda yapığı konuşmada şirket sahiplerinin faiz ve kredilerden uzak durması gerektiğinin altını çizerek, “Firmalarımız dara düştüğünde, nakit sıkıntısı yaşadığında veya işlerini geliştirecek finansal kaynakta direk faiz ve krediye başvurmaktadır. Hatta günümüzde yüksek tutarda kredi alan firmalar bundan övünç duymakta ve görenlerin takdirini toplamaktadırlar. Aslında anı veya belli bir süreyi kurtarsa da kredinin ne işte nede başka bir yerde hayrını göremediklerini geriye dönüp sağlıklı muhakeme yaparsak göreceğiz. Faizli kredi ile yatırım anlayışı yerine helal ortaklık ve birliktelik devreye sokulmalıdır. Bunun için gerekli alt yapılar oluşturulmalı ve güvenle faaliyete geçilmelidir, helalinden kazanmaya yönelmelidir. Temennimiz Banka kredisi ve faizle çalışan kuruluşların hiç olmamasıdır” dedi.

 

ASKON TRABZON’DAN BAKAN SOYLU’YA ZİYARET

 

Bu yıl 9.su düzenlenen divan kuruluna katılan ASKON Trabzon İl Başkanlığı yönetimi Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı Süleyman Soylu’ya ziyarette bulundu. ASKON yöneticileri ile bakan Soylu, Trabzon’un genel sorunu ve eksiklerini konuştuklarını belirten Yılmaz Karadeniz, “Sayın Süleyman Soyluyu ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileğinde bulunarak, hayırlı olsun dileklerimizi kendilerine ilettik. Konuşmamızda Trabzon şehrimizin genel sorun ve eksiklerini konuştuk. Bu doğrultuda ne gibi adımlar atılabileceği konusunda fikir alışverişi yaparak bakanımızın görüş ve desteklerini aldık” ifadelerini kullandı. Öte yandan ASKON Trabzon İl başkanlığı Cumhurbaşkanı Danışmanı olan Şeref Malkoç ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı makamlarında ziyaret etti.

Anahtar Kelimeler: ASKON, Trabzon, İl, Başkanlığı, başbakan, Ahmet, Davutoğlu’nun, katılım, gösterdiği, ‘Nitelikli, Üretim’, temalı, ASKON, Divan, Kurulu’na, katıldı,
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
M.Ö. 356 Herostratus adındaki bir genç,Dünyanın Yedi Harikası'ndan biri olan, Efes'teki Artemis Tapınağı'nı yaktı.
1446 Lidköping, İsveç'te bir kent konumuna alındı.
1718 Osmanlı Devleti ile Avusturya ve Venedik Cumhuriyeti arasında Pasarofça Antlaşması imzalandı.
1774 Osmanlı Devleti ile Rusya arasında Küçük Kaynarca Antlaşması imzalandı
1798 Napolyon'un Fransızlara Kahire yolunu açan "Piramitler Savaşı".
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur