Sebat Haber | 'Haber Sizsiniz'
Son Dakika
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı AKÇAABAT CHP’DEN AHMET KAYA’YA TEBRİK ZİYARETİ Muhtarlar Toplandı AKÇAABAT’TA FUTBOL TURNUVASI DEVAM EDİYOR BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ AVRUPA ŞAMPİYONU HAVVANUR’A MEMLEKETİ TRABZON’DA GÖRKEMLİ KARŞILAMA TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR Otomobilen Nisan Ayında Faizleri Düşürdü İMAMOĞLU’NUN SÖZLERİNE ÇEBİ’DEN YANITI ÇANKAYA'DAN 10 BAŞLIKTAN OLUŞAN AÇIKLAMA Ekrem İmamoğlu’ndan Trabzonspor'a ziyaret İYİ Parti Trabzon'dan Koray Aydın'a tam destek! BAŞKAN GENÇ’E ŞALPAZARI’NDA COŞKULU KARŞILAMA BAŞKAN EKİM ŞEHİT KABİRLERİNİ ZİYARET ETTİ Trabzon Uluslararası Öğrenci Derneği, 70 Ülkeden 200 Öğrenciyle Ramazan Bayramı'nı Kutladı TTSO camiası bayramlaştı, sektörlerin sorunları görüşüldü Başkan Kaya ilk meclis toplantısını yönetti AHMET KAYA’YI MAKAMINDA TEBRİK ETTİ TESOB camiası bayramlaştı AKÇAABAT’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
Özdemir Başkan Yardımcısı Olarak Atandı
 
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
BU ŞEHRE YENİ KÜLTÜR SANAT MERKEZLERİ KAZANDIRACAĞIZ
 
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
TURİZM HAFTASI KUTLANIYOR
Arsin’in Yıldızı Parladı
 

Arsin’in Yıldızı Parladı

Trabzon’un Arsin İlçesi’nde hizmete giren Deniz Yıldızı Restorant’ın görkemli açılış töreni siyasetçi akınına uğradı.

15 Kasım 2014 Cumartesi 12:00
Yazdır
Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen 11 yıl önce hayalini kurdukları Arsin sahil projesini tamamlayacak olan tesislerin ilkini açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 


Trabzon’un ilçeleri arasındaki en büyük ve sosyal açıdan en donanımlı sahiline sahip olan Arsin’de, sahile entegre olan ilk tesis bugün gerçekleştirilen tören ile hizmete açıldı. Recep Arslan, Lokman Altun, Nizam Durna ortaklığı ile hizmete giren Deniz Yıldızı Köfte Balık Restaurant’ın açılışına İlçe Kaymakamı Ergun Baysal, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Erdoğan BayraktarSafiye Seymenoğlu, Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Ak Parti Arsin İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu,  Ortahisar Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Aydoğdu, Abdullah Uraloğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Saim Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Muhammed Fatih Sarıyıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Üstündağ,Ak Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Karaoğlu, Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Bülent Uzunoğlu,Akçaabat Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı İsmail Bulut Başkan Yardımcısı Aydın Hurmacı,Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu,  TTSO Başkan Yarımcısı Erkut Çelebi, kamu kurum ve kuruluşlar ile siyasi parti temsilcilerinin yanında çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreni Halkoyunları ve kolbastı gösterini takiben yapılan açılış konuşmaları ile devam etti.



TRABZON’A 338 İSTİHDAM
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu Trabzon’da bugüne kadar 34 işletmeye destek olduklarını ve bu sayede 338 yeni istihdam kapısı açtıklarını ifade ederek yeni yatırım yapmak isteyen her yatırımcıyı, 12 Ocak ile 10 Şubat tarihleri arasında kurumlarına müracaat etmeye beklediklerini ifade etti.

HAYALEMİZ GERÇEK OLDU

Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen konuşmasının başında özellikle Arsin’e yapılan hizmetlerinden katkılarından ötürü davete katılarak sürpriz yapan Milletvekili ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a teşekkür ederek, ‘Bizim bir hayalimiz vardı.

11 yıl önce burada göreve başladığımızda o zamanki meclis üyemiz şimdiki ilçe başkanımız Farabi Hacıhasanoğlu ile birlikte buradansahilyolu geçerken bize böyle bir dolgu alanı bırakılmasını istedik.

Sağolsun o zamanın milletvekilleri Faruk Nafiz Özak, Kemalettin Göktaş, Cevdet Erdöl, Asım Aykan, Aydın Dumanoğlu ve rahmetli Mustafa Cumur bize tam destek oldular.
Gelinen süreçte biz hayalimize Arsin’de sahiline kavuştu.

Ve bu güzel sahilimiz de Trabzonumuzun Büyükşehir Belediyesi olması ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun abilik yaparak devrini Büyükşehire alması sonucu artık birlikte buradaki çalışmalarımızı yürüteceğiz.

Kenidsine de özellikle yaptığı abilikten ötürü teşekkür etmek istiyorum. Sayın Bakan Yardımcımız Muhammet Balta, son süreçte bizlere önemli destekler verdi. Şimdiki milletvekilerimiz ne zaman kapılarına gittiysek bizi boş çevirmediler. Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar Arsinimiz için ne gerekiyorsa yaptı.

Halkımız ve teşkilatlarımızda bu hizmetlerimiz karşılığında hep yanımızda oldu. 

Bugün bu tesisi açarken yaşadığım mutluluğun tarifi imkansız.

Bu tesisi açmakta sergiledikleri cesaret ve gayertlerden ötürü de şirket ortaklarına ayrıca teşekkür ediyorum.

İlerleyen zamanlarda yeni müteşebbislerimizin girişimleriyle sahilimizi canlandırmak adına elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın’ ifadelerini kullandı.
Şen’in ardından kürsüye çıkan Çevre ve Şehircilik eski bakanı Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar şehrin doğusundaki en güzel tesisin açılışını yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Evet burada öyle bir belediye başkanı var ki, geldi boğazıma yapıştı, sürekli beni taciz etti ve sonunda işi becerdi. İlçesine önemli hizmetleraldı. Helal olsun. İlçe Başkanı Farabi Hacıhasanoğlu ile öyle kollektif çalıştılar ki, istedikleri herşeyinde ilçelerine faydalı yatırımlar olduğunu görünce onlara destek çıktık.
Ve ortaya böylesine güzel bir tesis ve sahil çıktı.

Buraların tanıtımını iyi yapın. Burası çok güzel bir sahil ve tesis. Avrupa’da bile böylesine güzel, temiz kaliteli tesisler yok. Allah bol kazanç nasip eylesin. Biz elimizden ne geliyorsa Arsinimiz için çalışmaya devam edeceğiz’ şeklinde konuştu.

MUTLUYUZ, GURURLUYUZ

Tesis hakkında bilgi veren İşyeri Ortaklarından Recep Arslan aynı anda 2 bin kişiye hizmet verebilme kapasiteli, 1150 metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 1800 metrekare alan üzerine kurulu Deniz Yıldızı Restorantını Trabzon’un güzide ilçesi olan Arsin’e kazandırmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, ‘İlimizin özellikle doğu bölgesindeki en büyük en donanımlı bu tesisi açmanın gururunu yaşıyoruz.

İlçemız halkına bir istihdam kaynağı olarak 25 kişilik personel kadrosuyla eşsiz bir et, balık, köfte ve kahvaltı çesitleriyle siz değerli Arsin halkına ve bölgemize muhteşem bır damak tadı sunacağız.

Bu anlamda siz değerli Arsin halkının buradaki evine sahip çıkacağından hiç şüphe etmemekteyiz.Restoranımızın hizmete açılmasında ve projemizin hayata geçirilmesınde bizlere hibe desteği sağlayan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumuna , bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Arsin Belediye Başkanımız Sayın Dr. Erdem Şen Beye ve her daim yatırımcının yanında olan Trabzon Büyük şehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na iş biriği yaptığımız 12 ayrı firmaya ve bizi burada ağırlayan Arsin halkına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. 

Çok kıymetli Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a, Milletvekilimiz Safiye Seymenoğlu’na ve il başkanımız Adnan Günnar ile ilçemiz daire amirleri, bürokratları ve siyasilerine de ayrıca teşekkür ediyorum ve diyorum ki Trabzon kazanırsa, Arsin kazanırsa bizde burada kazanıp yine şehrimize yatırım yapmaya devam edeceğiz’

Tesisin yapımında emeği geçenler için gerçekleştirilen plaket törenin ardından yapılan kurdele kesimi ile Deniz Yıldızı restorant bölge halkının hizmetine açılmış oldu.
Yapılan ikramın ardından gerçekleştirilen havai fişek gösterisi ile açılış töreni son buldu.
Anahtar Kelimeler: Trabzon’un, Arsin, İlçesi’nde, hizmete, giren, Deniz, Yıldızı, Restorant’ın, görkemli, açılış, töreni, siyasetçi, akınına, uğradı
Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
 Diğer Haberler
 
Yazarlar
Anket
Namaz Vakitleri
İmsak
05:07
Güneş
06:50
Öğlen
12:16
İkindi
15:00
Akşam
17:20
Yatsı
18:51
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Videogaleri
Fotogaleri
Finans
İMKB 100
77.989
USD ALIŞ
3.0820
USD SATIŞ
3.1020
EURO ALIŞ
3.3900
EURO SATIŞ
3.4150
POUND ALIŞ
3.7580
POUND SATIŞ
3.8210
ALTIN ALIŞ
125.2200
ALTIN SATIŞ
126.3200
Hava Durumu
Havadurumu
Tarihte Bugün
1453 Fatih Sultan Mehmet, İstanbul adalarını fethetti.
1924 İtalya'da genel seçimleri Benito Mussolini'nin faşist partisi kazandı.
1925 Ankara Yahşihan demiryolu hattı işletmeye açıldı.
1925 Bir gün önce kapatılan 'Tanin' gazetesinin sahibi ve başyazarı Hüseyin Cahit Yalçın tutuklandı.
1928 Ankara Palas Oteli hizmete açıldı. Mimar Vedat Bey'in (Tek) tasarımıyla, 1926'da yapımına başlanan bina, çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle mimar Kemalettin Bey'in tasarımıyla tamamlandı.
Lig Puan Durumu
 
TAKIM
O
G
B
M
P
Sayısal Loto
02.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 29 - 31 - 32 - 44 - 45
Şans Topu
30.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 30 - 32 - 34 - 03
On Numara
04.11.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
01 - 10 - 25 - 27 - 29 - 38 - 39 - 40 - 43 - 47 - 48 - 49 - 50 - 51 - 52 - 62 - 64 - 68 - 74 - 75 - 77 - 78
Süper Loto
31.10.2019
Tarihli Çekiliş Sonucu
06 - 22 - 24 - 28 - 34 - 46
Hakkımızda | Künye | Reklam | İletişim | RSS
Copyright 2010 ©Tüm İçerik Hakları sebathaber.com'a Aittir. Tel:0 462 333 0 444
Yazılım: Haber Sitesi Kur